Samubojstvo u Rijeci
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Samubojstvo u Rijeci
Samoubojstvo je iskaz krajnjega očaja, nikakve emancipacije, dete više oladite s glupostima.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Nikakve. Promijenio sam zato naslov.kaja wrote:kakave veze ima emancipacija sa mladom ženom koja se ubila?
Guest- Guest
I banirao neke kompleksaše koji se naslađuju samoubojstvom. Nije bolest sve što boli.
Guest- Guest
Njega puknu neke droge u ovo doba?
2016-11-17
Pa ego : ja ja ja ja ja ja ja i samo ja.Regoč wrote:Samoubojstvo je iskaz krajnjega očaja, nikakve emancipacije, dete više oladite s glupostima.
Egoizam je u bazi i jednog i drugog.
Očajni ja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bit če toga još ..čudno da niste skužili njihowa godišta ; kasne dwadesete i tridesete godine .....ono krajnji rok za kreiranje obitelji ( uwjetno rečeno bar za mlade ženske ).
Ego se napuwa i onda neki okidač tada i samo eksplodira.
Nešto poput tko wisoko leti nisko pada.
Ego se napuwa i onda neki okidač tada i samo eksplodira.
Nešto poput tko wisoko leti nisko pada.
2014-04-11
lik koji je dogurao do pedeset i pete bez kučeta i mačeta sa fikcijom zvanom ru(j)ka, popljuje žensko čeljade koje se iz njoj nepremostivih problema lišilo života, i to prozivajući je zašto si bar život nije organizirala.... nemam, jebeš ga, nemam riječi.... takve idiotluke mogu skompletirati upravo takvi likovi....Regoč wrote:Samoubojstvo je iskaz krajnjega očaja, nikakve emancipacije, dete više oladite s glupostima.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jebo te Koncar, eto propustio sam frku :)))))michaellcmacha wrote:lik koji je dogurao do pedeset i pete bez kučeta i mačeta sa fikcijom zvanom ru(j)ka, popljuje žensko čeljade koje se iz njoj nepremostivih problema lišilo života, i to prozivajući je zašto si bar život nije organizirala.... nemam, jebeš ga, nemam riječi.... takve idiotluke mogu skompletirati upravo takvi likovi....Regoč wrote:Samoubojstvo je iskaz krajnjega očaja, nikakve emancipacije, dete više oladite s glupostima.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Wakum , zemljina atmosfera i zemljina kora ...............swijetslost u wakumu , atmosferi i zemljinoj kori nema istu maksimalnu brzinu.
Graniča fizičkog swemira wam je brzina swijetlosti.
Duša ima swoju brzinu ( Kelwin , teorija wira )....i majistori swijetlosti su brzina swijetslosti na četwrtu.
Samoubojiče idu u Pakao a isti je u utrobi Zemlje ( owdje za owaj sustaw , naseljena planeta ).
Tamo swijetlost putuje maksimalno manje .....nego li u atmosferii il wakumu,
Zato oni sa swojo brzinom rotačije duše i nemogu na powršinu : nepostižu brzinu rotačije barem minimalnu da bi postojali u mediju gdje se swijetlo kreče brže od guščeg medija.
Očajni ja = ego koji je izgubio na swojoj snazi wrtnje.
Graniča fizičkog swemira wam je brzina swijetlosti.
Duša ima swoju brzinu ( Kelwin , teorija wira )....i majistori swijetlosti su brzina swijetslosti na četwrtu.
Samoubojiče idu u Pakao a isti je u utrobi Zemlje ( owdje za owaj sustaw , naseljena planeta ).
Tamo swijetlost putuje maksimalno manje .....nego li u atmosferii il wakumu,
Zato oni sa swojo brzinom rotačije duše i nemogu na powršinu : nepostižu brzinu rotačije barem minimalnu da bi postojali u mediju gdje se swijetlo kreče brže od guščeg medija.
Očajni ja = ego koji je izgubio na swojoj snazi wrtnje.
2014-04-11
pa ako joj mati nije imala da plati sahranu onda bi neimastina mogla biti uzrok, fakat..kaja wrote:teško da se ubila zbog neimaštine, to je možda priča za javnost. a što hočeš reći da se one sa nižom školom ili bez škole ne ubijaju?RayMabus wrote:Iste one s kojom ima to da ideš na karijeru magistar ekonomije i onda se ubiješ ...gušenjem s wrečićom na glawi u tridesetoj.kaja wrote:kakave veze ima emancipacija sa mladom ženom koja se ubila?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ma i bolje... ali ako želiš ovdje na forumu provjeriti značenje pojma kontradiktornost onda poprati tu i tamo upise tog diletanta.... to je malo žešća patologija i nije loše to vidjeti iz prve ruke..... tj pročitati....govinda wrote:Jebo te Koncar, eto propustio sam frku :)))))michaellcmacha wrote:lik koji je dogurao do pedeset i pete bez kučeta i mačeta sa fikcijom zvanom ru(j)ka, popljuje žensko čeljade koje se iz njoj nepremostivih problema lišilo života, i to prozivajući je zašto si bar život nije organizirala.... nemam, jebeš ga, nemam riječi.... takve idiotluke mogu skompletirati upravo takvi likovi....Regoč wrote:Samoubojstvo je iskaz krajnjega očaja, nikakve emancipacije, dete više oladite s glupostima.
2015-08-08
Ako se swe pobiju ja ču ostati bez klasnog neprijatelja i izgubiti razlog za žiwot.
2014-04-11
u spokoj joj duša... nikom nije učinila niš nažao, vjerojatno nikog ni mrzila.... a od sebe je uzela izgleda jedino što je imala..... u svakom slučaju nije zaslužila nikojim svojim postupkom da ju se cipelari i na tom darovanom odru....
2015-08-08
Ne sudi da ti nebude suđeno.michaellcmacha wrote:u spokoj joj duša... nikom nije učinila niš nažao, vjerojatno nikog ni mrzila.... a od sebe je uzela izgleda jedino što je imala..... u svakom slučaju nije zaslužila nikojim svojim postupkom da ju se cipelari i na tom darovanom odru....
Ja i owako goworim teoretski opčenito ......ne indiwidualno toliko jer me to nezanima.
2014-04-11
Takvu budaletinu treba svijećom tražiti.... Čitam i ne vjerujemmichaellcmacha wrote:ma i bolje... ali ako želiš ovdje na forumu provjeriti značenje pojma kontradiktornost onda poprati tu i tamo upise tog diletanta.... to je malo žešća patologija i nije loše to vidjeti iz prve ruke..... tj pročitati....govinda wrote:Jebo te Koncar, eto propustio sam frku :)))))michaellcmacha wrote:lik koji je dogurao do pedeset i pete bez kučeta i mačeta sa fikcijom zvanom ru(j)ka, popljuje žensko čeljade koje se iz njoj nepremostivih problema lišilo života, i to prozivajući je zašto si bar život nije organizirala.... nemam, jebeš ga, nemam riječi.... takve idiotluke mogu skompletirati upravo takvi likovi....Regoč wrote:Samoubojstvo je iskaz krajnjega očaja, nikakve emancipacije, dete više oladite s glupostima.
Guest- Guest
nisam na tebe ni mislio, iako na nekim drugim temama znaš zastraniti kad su žene u pitanju, a teško da za to postoji opravdan razlog.... jbg ti pa tog "neprijatelja" znaš da je najbezbolnije ako ga ignoriraš.... mada će te i tad boljeti.... :))))RayMabus wrote:Ne sudi da ti nebude suđeno.michaellcmacha wrote:u spokoj joj duša... nikom nije učinila niš nažao, vjerojatno nikog ni mrzila.... a od sebe je uzela izgleda jedino što je imala..... u svakom slučaju nije zaslužila nikojim svojim postupkom da ju se cipelari i na tom darovanom odru....
Ja i owako goworim teoretski opčenito ......ne indiwidualno toliko jer me to nezanima.
2015-08-08
pa i ja slučajno išo otvorit i vidim da ga je horni klepio i onda otvorim i ne vjerujem.... aj kad se mi tu pošor-ječkamo :)), ali ničim izazvan obrušit se na doslovno nedužno mrtvo čeljade, govori i više nego što bi trebalo... o kojem se to kapitalcu bezliku radi....Noor wrote:Takvu budaletinu treba svijećom tražiti.... Čitam i ne vjerujemmichaellcmacha wrote:ma i bolje... ali ako želiš ovdje na forumu provjeriti značenje pojma kontradiktornost onda poprati tu i tamo upise tog diletanta.... to je malo žešća patologija i nije loše to vidjeti iz prve ruke..... tj pročitati....govinda wrote:Jebo te Koncar, eto propustio sam frku :)))))michaellcmacha wrote:lik koji je dogurao do pedeset i pete bez kučeta i mačeta sa fikcijom zvanom ru(j)ka, popljuje žensko čeljade koje se iz njoj nepremostivih problema lišilo života, i to prozivajući je zašto si bar život nije organizirala.... nemam, jebeš ga, nemam riječi.... takve idiotluke mogu skompletirati upravo takvi likovi....Regoč wrote:Samoubojstvo je iskaz krajnjega očaja, nikakve emancipacije, dete više oladite s glupostima.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
One su mi klasni neprijatelj .....klasni neprijatelj je ogroman razlog za žiwot.michaellcmacha wrote:
nisam na tebe ni mislio, iako na nekim drugim temama znaš zastraniti kad su žene u pitanju, a teško da za to postoji opravdan razlog...
Mržnja me održawa na žiwotu.
Da nije tako mogao sam postati i owo pa bi se widilo i da se muški ( s fakultetom ) saomoubio ..........al to mi nije zanimljiwo jelte.
Sarajevo: Student počinio samoubistvo vešanjem
Klix.ba | 26. 11. 2016 - 08:07h
Student iz Zenice juče je u poslepodnevnim časovima na Bjelavama u Sarajevu počinio samoubistvo vešanjem.
http://www.blic.rs/vesti/hronika/sarajevo-student-pocinio-samoubistvo-vesanjem/1tfvdxv
I još neki lik u Srbiji isto mlad , neki fakultet , ono swe ok i ubio se.
Moga sam i to postat ..al mi nije čef.
2014-04-11
Žiwot je igra ....ako prewiše ozbiljno shwačate to onda če wam misli postati gušče i teže .....to je ona wrtnja o kojoj pričam ....i waša brzina se usporawa ......ako se uspori ispod brzine swijetlsoti u atmosferi onda ste kandidat za Pakao.
Emaničipačija jede swoju dječu ha ha ha
I onako owu nemožete ožiwit wiše al možete spasit druge tako da prenosite poruku da ego nema onaj tko nerazmišlja o sebi nego kako pomoč drugome.
Oni koji razmišljaju o pomaganju drugome a ne o sebi ja ja ja jadan ja ( očajni ja ) se nesamoubijaju.
Emaničipačija jede swoju dječu ha ha ha
I onako owu nemožete ožiwit wiše al možete spasit druge tako da prenosite poruku da ego nema onaj tko nerazmišlja o sebi nego kako pomoč drugome.
Oni koji razmišljaju o pomaganju drugome a ne o sebi ja ja ja jadan ja ( očajni ja ) se nesamoubijaju.
2014-04-11
Inače ima tu još jedna zanimljiwa tema a wezana je uz smisao inkarnačije u ženski spol a to je odgoj dječe dakle pomaganje drugima ..i sad krah emaničipačije krah karijere i planowa a s druge strane emaničipirana je ( samo ja ) i onda nerealizira se na obiteljskom planu ....i sad tu počima ......masowna samoubojstwa.
Nije ni kod muških puno različito barem osnowa al oni se neinkarniraju baš toliko radi odgoja dječe ( pomaganje drugima ) tako da oni opet owaj dio uglawnom pređu u šemi : boli me kuraz i odu u kafič pit i hebe ih se.
A kod žena bi moglo doči do : masowna depresija i nakon toga masowna samoubojstwa.
Nije ni kod muških puno različito barem osnowa al oni se neinkarniraju baš toliko radi odgoja dječe ( pomaganje drugima ) tako da oni opet owaj dio uglawnom pređu u šemi : boli me kuraz i odu u kafič pit i hebe ih se.
A kod žena bi moglo doči do : masowna depresija i nakon toga masowna samoubojstwa.
2014-04-11
RayMabus wrote:Iste one s kojom ima to da ideš na karijeru magistar ekonomije i onda se ubiješ ...gušenjem s wrečićom na glawi u tridesetoj.kaja wrote:kakave veze ima emancipacija sa mladom ženom koja se ubila?
Ubila se zbog nemaštine: Dobri ljudi omogućili sahranu devojke iz Mostara
Večernji list | 26. 11. 2016 - 18:00h
Nakon što je objavljeno da usamljena majka Senka Merdžo iz Mostara nema sredstava za pokop kćeri Silvije (30), javili su se brojni dobri ljudi.
Foto: Faktor.ba / Promo Senka Merdžo
Podsećamo, Silvija je bila nezaposleni magistar ekonomije koja se, kao što je potvrdila i obdukcija, u sredu ujutro zbog besperspektivnosti i neimaštine ugušila vrećicom u sobi stana koji koriste kao alternativni smeštaj u mostarskoj Splitskoj ulici broj 76.
Pa su tako iz mrtvačnice na Bijelom brijegu odlučili osigurati pogrebnu opremu i sve ostalo što je potrebno za dostojanstven pokop, a u akciju se uključilo i Hrvatsko narodno kazalište (HNK), gde je Senka, inače narušenog zdravlja, zaposlena, kao i Gradska uprava Mostara.
A za cigare se ima ......a
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3