ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla - Page 3 Empty Re: Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla

Post by RayMabus Sat 26 Nov - 19:22

govinda wrote:
pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:
pizzon wrote:ne znam za druge,
ali  mnogi bugari, u bugarskoj,
tajno zale sto nisu srbi
žališ i ti što nisi hrvat, al jbg ko ti je kriv... :)))

ne, ja priznajem da zalim,
 to nismo u istoj drzavnoj zajednci,
sto se narod toliko zakrvio,
sto nemamo barem istu monetu, mornaricu i avijaciju, trziste.
nista vise, najlabavija konfederacija !
ma ne moze Srbin bez mora i mornarice :)))))
Fali mu "Četnik".

Onaj brod.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla - Page 3 Empty Re: Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla

Post by dijagram Sat 26 Nov - 19:24

Ne znam ja, radio srbobran pustao u ratu: ne volim te alija zato sto si balija.
Evo srbi ko srbi, sad okrenuli plocu.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Sat 26 Nov - 19:51

pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:
tajno zale sto nisu srbi

sto nismo u istoj drzavnoj zajednci,
Ko bi reko da smo ti toliko pri srcu :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda Sat 26 Nov - 20:01

RayMabus wrote:
govinda wrote:
pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:
tajno zale sto nisu srbi

Fali mu "Četnik".

Onaj brod.
Cetnik plovi srpskim morem. Ako mu fali mornarica, moze kod Turaka u mornare, ko i pradjed mu..
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 26 Nov - 20:29

On je ocenio da je Dan državnosti BiH, koji se danas proslavlja u Federaciji BiH, "lažni praznik", jer 25. novembra Bosna i Hercegovina nije uspostavljena kao država.

"To je komunistički datum iz vremena bivše Jugoslavije i njega je nemoguće odvojiti od te države i AVNOJ-a. I to je činjenica", istakao je Dodik.

Prema njegovim rečima, Bošnjaci sada "pribavljaju neke datume iz prošlosti, koji njima odgovoraju i pokušavaju da to nametnu drugima", mada je najveći broj učesnika ZAVNOBiH-a bilo srpske nacionalnosti.

"Mi to ne proslavljamo, jer tada BiH nije bila uspostavljena. Tada nije postojala kao država niti joj je data državnosti", naglasio je Dodik.

On je još ocenio da je apsurdno da 25. novembar, odnosno dan ZAVNOBIH-a, proslavlja bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, čiji se otac Alija Izetbegović, borio u sastavu Handžar divizije.

"Handžar divizija je bila fašistika paravojna formacija i postoji slika o Aliji Izetbegoviću kao pripadniku te divizije i on to nije ni krio. Danas njegov sin polaže venac u ime tzv. države BiH dajući mu značaj, koji mu uopšte ne pripada", rekao je Dodik.

Predsednik RS je istakao da njega, kao potomka kozaračkih partizana i jasenovačkih stradalnika, vređa činjenica da Bakir Izetbegović, čiji je otac bio član Handžar divizije, danas 25. novembar pokušava da prikaže kao svoj datum.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Sat 26 Nov - 20:36

Jebe dodo i ne badi :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 26 Nov - 20:39

On je ocenio da je Dan državnosti BiH, koji se danas proslavlja u Federaciji BiH, "lažni praznik", jer 25. novembra Bosna i Hercegovina nije uspostavljena kao država.

"To je komunistički datum iz vremena bivše Jugoslavije i njega je nemoguće odvojiti od te države i AVNOJ-a. I to je činjenica", istakao je Dodik.

Prema njegovim rečima, Bošnjaci sada "pribavljaju neke datume iz prošlosti, koji njima odgovoraju i pokušavaju da to nametnu drugima", mada je najveći broj učesnika ZAVNOBiH-a bilo srpske nacionalnosti.

"Mi to ne proslavljamo, jer tada BiH nije bila uspostavljena. Tada nije postojala kao država niti joj je data državnosti", naglasio je Dodik.

Basketball
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 26 Nov - 20:46

Hebe Dodo i newadi i to wrhunski hebe .....sad je priprema za referendum a u suštini je owo referendu o NATOu jer bez owoga nema BiH u NATO.

I VOJNA IMOVINA NA REFERENDUMU Da li je potrebno još jedno izjašnjavanje građana RS?
Slobodan Popadić | 26. 11. 2016 - 20:00h

Dan nakon što su zatražile skupštinsku raspravu i referendum o knjiženju vojne imovine na BiH, organizacije proistekle iz proteklog rata tu inicijativu zvanično su poslale u Vladu, skupštinu i u kabinet predsednika RS.

http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/i-vojna-imovina-na-referendumu-da-li-je-potrebno-jos-jedno-izjasnjavanje-gradana-rs/ze1x0f3
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Stribor Sat 26 Nov - 21:04

Starhemberg wrote:
govinda wrote:
michaellcmacha wrote:
govinda wrote:
michaellcmacha wrote:šta ovaj yehudolino stalno pita za linkove... boli ga krc di ti je link....;)
neka hazarska posla, suti, nece to na dobro...
on je mađarski žid, ti su naselili hrvatsku i ti su bili ober štetočine... ;)
Pa kazem ja, Hazar..pravi Zidovi su Sefardi, ovo ostalo po Evropi sve Hazar do Hazara..
A Bošnjaci sve do Budima, kažu ovi vaši "historičari"...kad se ne bave piramidama :)

Bil sa va Zagrebu na Interliberu. Tamo je Indiana Jones/Semir Osmanagić besedal o piramida. Sedilo spred njega dvadesetak ljudi. Ča su mislili, ne znam.
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by Guest Sat 26 Nov - 21:15

govinda wrote:
RayMabus wrote:
govinda wrote:
pizzon wrote:
michaellcmacha wrote:

Fali mu "Četnik".

Onaj brod.
Cetnik plovi srpskim morem. Ako mu fali mornarica, moze kod Turaka u mornare, ko i pradjed mu..

aha, pradedovi !
pa,  uglavnom su ratovali, od 912 pa dok se moralo,
ili dokle je ko preteko.
oba su krenula 912, 
jedan je poginuo na ceru,
a drugi je h.bogu, preteko do kraja, 
preko albanije, soluna, via beograd, do  splita i rijeke ! 
nosim njegovo prezime,
obojice se setimo, s vremena na vreme, 
izgovrimo njihova imena i tako i dalje zive sa nama.
a ti, poserko, bolje ne kenjaj !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda Sat 26 Nov - 21:31

p
pizzon wrote:
govinda wrote:
RayMabus wrote:
govinda wrote:
pizzon wrote:

Fali mu "Četnik".

Onaj brod.

aha, pradedovi !
pa,  uglavnom su ratovali, od 912 pa dok se moralo,
ili dokle je ko preteko.
oba su krenula 912, 
jedan je poginuo na ceru,
a drugi je h.bogu, preteko do kraja, 
preko albanije, soluna, via beograd, do  splita i rijeke ! 
nosim njegovo prezime,
obojice se setimo, s vremena na vreme, 
izgovrimo njihova imena i tako i dalje zive sa nama.
a ti, poserko, bolje ne kenjaj
Sta je, sta si nervozan, Mehmede Pizzonoglu? Dok je tvoj djed bjezao preko Albanije moj je djed patrolirao po Sumadiji pa sta sad? Hoces mornaricu? Lijepo, u Tursku dodjes, kazes merhaba, oni kazu tebi merhaba, ti njima ja bi malo da plovim, oni tebi kazu bujrum, plovis pod mjesecom i zvijezdom, sjetis se djedova kad izadjes na pucinu a kad izadjes na pucinu od Turaka dobijes...
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 26 Nov - 21:34

govinda samo govindski !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda Sat 26 Nov - 21:37

pizzon wrote:govinda samo govindski !
Mahni mojim na pucini
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 27 Nov - 4:36

epikur37 wrote:Jebe dodo i ne badi :)
u prijevodu....dodotoglu Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla - Page 3 1f602
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 27 Nov - 5:31

Šta ima veze što je po naciji, valjda nešto mora bit.
Uostalom i babo se mu je tako izjašnjavao. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 27 Nov - 13:34

....dodik,seselj,vucic...hrvat do hrvata... :)....dobro ovaj posljednji osumnjicen je da je sipac
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by govinda Sun 27 Nov - 13:42

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:Jebe dodo i ne badi :)
u prijevodu....dodotoglu Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla - Page 3 1f602
Jah, kad mu se Turcin posro u sred Banjaluke, samo je pomirisao i odsutio...
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 27 Nov - 14:16

Pa,kako sam već ovdje pisao,80 % Bošnjaka su srpskog porijekla.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 27 Nov - 14:24

Uostalom ,pročitajte "Nož". Undje sve piše. Moji preci:Alija,Muharem,Osman,Selim....

A dalje?

E dalje nema.

Kako nema? Miloš,Vojko,Jovan...
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 27 Nov - 14:31

80% muslimana u bh-a su hrvati....tocka
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 27 Nov - 14:32

A ostalih 20% su ustaše.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics