Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Izetbegović je Srbin koji beži od svog porekla
Fali mu "Četnik".govinda wrote:ma ne moze Srbin bez mora i mornarice :)))))pizzon wrote:michaellcmacha wrote:žališ i ti što nisi hrvat, al jbg ko ti je kriv... :)))pizzon wrote:ne znam za druge,
ali mnogi bugari, u bugarskoj,
tajno zale sto nisu srbi
ne, ja priznajem da zalim,
to nismo u istoj drzavnoj zajednci,
sto se narod toliko zakrvio,
sto nemamo barem istu monetu, mornaricu i avijaciju, trziste.
nista vise, najlabavija konfederacija !
Onaj brod.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ne znam ja, radio srbobran pustao u ratu: ne volim te alija zato sto si balija.
Evo srbi ko srbi, sad okrenuli plocu.
Evo srbi ko srbi, sad okrenuli plocu.
dijagram-
2015-08-09
Ko bi reko da smo ti toliko pri srcu :)pizzon wrote:michaellcmacha wrote:žališ i ti što nisi hrvat, al jbg ko ti je kriv... :)))pizzon wrote:ne znam za druge,
tajno zale sto nisu srbi
sto nismo u istoj drzavnoj zajednci,
Guest- Guest
Cetnik plovi srpskim morem. Ako mu fali mornarica, moze kod Turaka u mornare, ko i pradjed mu..RayMabus wrote:Fali mu "Četnik".govinda wrote:ma ne moze Srbin bez mora i mornarice :)))))pizzon wrote:michaellcmacha wrote:žališ i ti što nisi hrvat, al jbg ko ti je kriv... :)))pizzon wrote:ne znam za druge,
tajno zale sto nisu srbi
Onaj brod.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
On je ocenio da je Dan državnosti BiH, koji se danas proslavlja u Federaciji BiH, "lažni praznik", jer 25. novembra Bosna i Hercegovina nije uspostavljena kao država.
"To je komunistički datum iz vremena bivše Jugoslavije i njega je nemoguće odvojiti od te države i AVNOJ-a. I to je činjenica", istakao je Dodik.
Prema njegovim rečima, Bošnjaci sada "pribavljaju neke datume iz prošlosti, koji njima odgovoraju i pokušavaju da to nametnu drugima", mada je najveći broj učesnika ZAVNOBiH-a bilo srpske nacionalnosti.
"Mi to ne proslavljamo, jer tada BiH nije bila uspostavljena. Tada nije postojala kao država niti joj je data državnosti", naglasio je Dodik.
On je još ocenio da je apsurdno da 25. novembar, odnosno dan ZAVNOBIH-a, proslavlja bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, čiji se otac Alija Izetbegović, borio u sastavu Handžar divizije.
"Handžar divizija je bila fašistika paravojna formacija i postoji slika o Aliji Izetbegoviću kao pripadniku te divizije i on to nije ni krio. Danas njegov sin polaže venac u ime tzv. države BiH dajući mu značaj, koji mu uopšte ne pripada", rekao je Dodik.
Predsednik RS je istakao da njega, kao potomka kozaračkih partizana i jasenovačkih stradalnika, vređa činjenica da Bakir Izetbegović, čiji je otac bio član Handžar divizije, danas 25. novembar pokušava da prikaže kao svoj datum.
"To je komunistički datum iz vremena bivše Jugoslavije i njega je nemoguće odvojiti od te države i AVNOJ-a. I to je činjenica", istakao je Dodik.
Prema njegovim rečima, Bošnjaci sada "pribavljaju neke datume iz prošlosti, koji njima odgovoraju i pokušavaju da to nametnu drugima", mada je najveći broj učesnika ZAVNOBiH-a bilo srpske nacionalnosti.
"Mi to ne proslavljamo, jer tada BiH nije bila uspostavljena. Tada nije postojala kao država niti joj je data državnosti", naglasio je Dodik.
On je još ocenio da je apsurdno da 25. novembar, odnosno dan ZAVNOBIH-a, proslavlja bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, čiji se otac Alija Izetbegović, borio u sastavu Handžar divizije.
"Handžar divizija je bila fašistika paravojna formacija i postoji slika o Aliji Izetbegoviću kao pripadniku te divizije i on to nije ni krio. Danas njegov sin polaže venac u ime tzv. države BiH dajući mu značaj, koji mu uopšte ne pripada", rekao je Dodik.
Predsednik RS je istakao da njega, kao potomka kozaračkih partizana i jasenovačkih stradalnika, vređa činjenica da Bakir Izetbegović, čiji je otac bio član Handžar divizije, danas 25. novembar pokušava da prikaže kao svoj datum.
2014-04-11
Jebe dodo i ne badi :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
On je ocenio da je Dan državnosti BiH, koji se danas proslavlja u Federaciji BiH, "lažni praznik", jer 25. novembra Bosna i Hercegovina nije uspostavljena kao država.
2014-04-11
Hebe Dodo i newadi i to wrhunski hebe .....sad je priprema za referendum a u suštini je owo referendu o NATOu jer bez owoga nema BiH u NATO.
I VOJNA IMOVINA NA REFERENDUMU Da li je potrebno još jedno izjašnjavanje građana RS?
Slobodan Popadić | 26. 11. 2016 - 20:00h
Dan nakon što su zatražile skupštinsku raspravu i referendum o knjiženju vojne imovine na BiH, organizacije proistekle iz proteklog rata tu inicijativu zvanično su poslale u Vladu, skupštinu i u kabinet predsednika RS.
http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/i-vojna-imovina-na-referendumu-da-li-je-potrebno-jos-jedno-izjasnjavanje-gradana-rs/ze1x0f3
I VOJNA IMOVINA NA REFERENDUMU Da li je potrebno još jedno izjašnjavanje građana RS?
Slobodan Popadić | 26. 11. 2016 - 20:00h
Dan nakon što su zatražile skupštinsku raspravu i referendum o knjiženju vojne imovine na BiH, organizacije proistekle iz proteklog rata tu inicijativu zvanično su poslale u Vladu, skupštinu i u kabinet predsednika RS.
http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/i-vojna-imovina-na-referendumu-da-li-je-potrebno-jos-jedno-izjasnjavanje-gradana-rs/ze1x0f3
2014-04-11
Starhemberg wrote:A Bošnjaci sve do Budima, kažu ovi vaši "historičari"...kad se ne bave piramidama :)govinda wrote:Pa kazem ja, Hazar..pravi Zidovi su Sefardi, ovo ostalo po Evropi sve Hazar do Hazara..michaellcmacha wrote:on je mađarski žid, ti su naselili hrvatsku i ti su bili ober štetočine... ;)govinda wrote:neka hazarska posla, suti, nece to na dobro...michaellcmacha wrote:šta ovaj yehudolino stalno pita za linkove... boli ga krc di ti je link....;)
Bil sa va Zagrebu na Interliberu. Tamo je Indiana Jones/Semir Osmanagić besedal o piramida. Sedilo spred njega dvadesetak ljudi. Ča su mislili, ne znam.
Stribor-
2015-09-22
govinda wrote:Cetnik plovi srpskim morem. Ako mu fali mornarica, moze kod Turaka u mornare, ko i pradjed mu..RayMabus wrote:Fali mu "Četnik".govinda wrote:ma ne moze Srbin bez mora i mornarice :)))))pizzon wrote:michaellcmacha wrote:
žališ i ti što nisi hrvat, al jbg ko ti je kriv... :)))
Onaj brod.
aha, pradedovi !
pa, uglavnom su ratovali, od 912 pa dok se moralo,
ili dokle je ko preteko.
oba su krenula 912,
jedan je poginuo na ceru,
a drugi je h.bogu, preteko do kraja,
preko albanije, soluna, via beograd, do splita i rijeke !
nosim njegovo prezime,
obojice se setimo, s vremena na vreme,
izgovrimo njihova imena i tako i dalje zive sa nama.
a ti, poserko, bolje ne kenjaj !
Guest- Guest
p
Sta je, sta si nervozan, Mehmede Pizzonoglu? Dok je tvoj djed bjezao preko Albanije moj je djed patrolirao po Sumadiji pa sta sad? Hoces mornaricu? Lijepo, u Tursku dodjes, kazes merhaba, oni kazu tebi merhaba, ti njima ja bi malo da plovim, oni tebi kazu bujrum, plovis pod mjesecom i zvijezdom, sjetis se djedova kad izadjes na pucinu a kad izadjes na pucinu od Turaka dobijes...pizzon wrote:govinda wrote:Cetnik plovi srpskim morem. Ako mu fali mornarica, moze kod Turaka u mornare, ko i pradjed mu..RayMabus wrote:Fali mu "Četnik".govinda wrote:ma ne moze Srbin bez mora i mornarice :)))))pizzon wrote:
Onaj brod.
aha, pradedovi !
pa, uglavnom su ratovali, od 912 pa dok se moralo,
ili dokle je ko preteko.
oba su krenula 912,
jedan je poginuo na ceru,
a drugi je h.bogu, preteko do kraja,
preko albanije, soluna, via beograd, do splita i rijeke !
nosim njegovo prezime,
obojice se setimo, s vremena na vreme,
izgovrimo njihova imena i tako i dalje zive sa nama.
a ti, poserko, bolje ne kenjaj
2016-11-17
Mahni mojim na pucinipizzon wrote:govinda samo govindski !
2016-11-17
u prijevodu....dodotogluepikur37 wrote:Jebe dodo i ne badi :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šta ima veze što je po naciji, valjda nešto mora bit.
Uostalom i babo se mu je tako izjašnjavao.
Uostalom i babo se mu je tako izjašnjavao.
....dodik,seselj,vucic...hrvat do hrvata... ....dobro ovaj posljednji osumnjicen je da je sipac
2015-09-08
Jah, kad mu se Turcin posro u sred Banjaluke, samo je pomirisao i odsutio...vuksadinare wrote:u prijevodu....dodotogluepikur37 wrote:Jebe dodo i ne badi :)
2016-11-17
Pa,kako sam već ovdje pisao,80 % Bošnjaka su srpskog porijekla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Uostalom ,pročitajte "Nož". Undje sve piše. Moji preci:Alija,Muharem,Osman,Selim....
A dalje?
E dalje nema.
Kako nema? Miloš,Vojko,Jovan...
A dalje?
E dalje nema.
Kako nema? Miloš,Vojko,Jovan...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
80% muslimana u bh-a su hrvati....tocka
2015-09-08
A ostalih 20% su ustaše.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ovaj Hrvat beži iz Hrvatske: Neću da živim sa ustašama i zločincima koji sanjaju novi Jasenovac!
» Bezi lisac bezi audi bu ti pobegel..
» IZETBEGOVIĆ: Prebrojani su svi Bošnjaci koji se mogu naoružati!
» Bakir Izetbegović: Hrvati su ti koji dominiraju i majoriziraju u BiH
» samo riječi hvale za svog sina koji je otišao u džihad u Siriju
» Bezi lisac bezi audi bu ti pobegel..
» IZETBEGOVIĆ: Prebrojani su svi Bošnjaci koji se mogu naoružati!
» Bakir Izetbegović: Hrvati su ti koji dominiraju i majoriziraju u BiH
» samo riječi hvale za svog sina koji je otišao u džihad u Siriju
Page 3 of 4