IZETBEGOVIĆ: Prebrojani su svi Bošnjaci koji se mogu naoružati!
Page 1 of 1
IZETBEGOVIĆ: Prebrojani su svi Bošnjaci koji se mogu naoružati!
https://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/3980045/bakir-izetbegovic-prebrojani-su-svi-bosnjaci-koji-se-mogu-naoruzati-dodik-nas-necce-niko-prebrojavati-ima-nas-dovoljno
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: IZETBEGOVIĆ: Prebrojani su svi Bošnjaci koji se mogu naoružati!
Kriv je Milosevic
2014-08-25
Nisam video da ima tema.
2014-08-25
Ameri guraju rat na Balkanu,a onda ce oruzje vrijediti vishe od zita.Pola onoga shto su fol dali Ukrajini vec je na Balkanu.Na zalost ali tako je.Ja sam vidio i 1990 shto se sprema i na vrijeme pokupio prnje i otishao.Sada ce sigurno otici i vishe nego shto ochekuju dzabe im brojanje.Josh samo jadna sirotinja koja nema gdje i koja ne zna ce ratovati.Prati,Jesen ,Zima ima da pukne da bi bacili prashinu svojim gradjanima u svezi nestashica,cijena,grijanja i ostalih sranja koja su posijali takozvani europski demokrati uz debelu asistenciju amera.
Sarajevo i Pristina su im filijale.
Ovo da je izjavio Srbin neki, vec bi ga Hag jurio i osudio na
100 godina.
Kosovo daje nekim Englezima pravo na eksploataciju zlata.
Trenutno mislim da je nerealno bilo sta.
Cak i da hoce ratno zariste da prebace u Bosnu, nerealno je.
Putin je tu, tako da ove njihove izjave treba ignorisati.
Onaj sa Novakom rece da isti nije dosao kod onih Piramida,
zatvorili bi restoran.
Realan zivot ljudi o kojima ne brine niko a ovaj udara po
masti.
Treba ovakve ignorisati.
Nema kontakt sa realnoscu a i sponzoru mu nesto i ne ide
bas najbolje.
2014-08-25
Oni zarko zele rat. Jer samo ratom mogu dobiti cijelu BiH pod svoju vlast
Ali rat je kocka...a oni se kockaju
Ali rat je kocka...a oni se kockaju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ono ka ako nam nedate da preglasavamo Hrvate i napravimo islamski vilajet mi ćemo radit nerede i prijetit ratom.
Dobro.
Ja izvadim garonju, usmjerim ga prema njima, repetiram i ? Oćeš rat ? Samo ti kaži.
Nema teorije da ću ti dat da mi napraviš islamsku državu poviše glave.
Oćeš odma sad rat ?
Dobro.
Ja izvadim garonju, usmjerim ga prema njima, repetiram i ? Oćeš rat ? Samo ti kaži.
Nema teorije da ću ti dat da mi napraviš islamsku državu poviše glave.
Oćeš odma sad rat ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma kakva Hrvatska i rat. Nece Hrvatska mrdnuti kurcem.
Ono malo nasih u BiH treba da se spreme za obranu jer ce ih Mujage napasti.
Ono malo nasih u BiH treba da se spreme za obranu jer ce ih Mujage napasti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma napast će oni k. To svaki put pred neke izbore Bakir kad ne zna šta će onda počme dizat tenzije da dobije glasove.
Vrijedi podsjetiti i da se bliže izbori, pa je i ovo samo jedan od primjera kakva se kampanja može očekivati.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakovic-izetbegovic-me-blokirao-na-twitteru/220726135
Vrijedi podsjetiti i da se bliže izbori, pa je i ovo samo jedan od primjera kakva se kampanja može očekivati.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakovic-izetbegovic-me-blokirao-na-twitteru/220726135
2014-04-11
Iz Naše stranke su, između ostalog, poručili da "jedino što Bakir Izetbegović računa su glasovi".
"Zato, kao i svaku kampanju prije ove koristi ratnu retoriku jer ništa drugo ne može ni ponuditi. Neće još dugo jeftino kupovati glasove. Jedino prebrojavanje u našoj zemlji je u oktobru, i SDA će izgubiti. Naredne godine bit ćemo spremni za požare, i za sve ostalo, bez SDA”, saopćeno je.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/burne-reakcije-nakon-izjave-bakira-izetbegovic-o-prebrojavanju/220726131
"Zato, kao i svaku kampanju prije ove koristi ratnu retoriku jer ništa drugo ne može ni ponuditi. Neće još dugo jeftino kupovati glasove. Jedino prebrojavanje u našoj zemlji je u oktobru, i SDA će izgubiti. Naredne godine bit ćemo spremni za požare, i za sve ostalo, bez SDA”, saopćeno je.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/burne-reakcije-nakon-izjave-bakira-izetbegovic-o-prebrojavanju/220726131
2014-04-11
Similar topics
» Izetbegović: Činjenica je da su Hrvati i Bošnjaci sustavno tjerani iz Banja Luke
» Izetbegović: Bošnjaci i Hrvati građani četvrtog i petog reda u Srpskoj
» Mogu li Bošnjaci pobijediti Republiku Srpsku bez saveznika?
» Beljak: BiH kakvu zagovara Izetbegović ne žele ni Srbi, ni Hrvati, a vjerujem niti Bošnjaci
» Izetbegović : Nema ništa od promjene izbornog zakona, Bošnjaci žele samo unitarnu državu
» Izetbegović: Bošnjaci i Hrvati građani četvrtog i petog reda u Srpskoj
» Mogu li Bošnjaci pobijediti Republiku Srpsku bez saveznika?
» Beljak: BiH kakvu zagovara Izetbegović ne žele ni Srbi, ni Hrvati, a vjerujem niti Bošnjaci
» Izetbegović : Nema ništa od promjene izbornog zakona, Bošnjaci žele samo unitarnu državu
Page 1 of 1