UMRO FIDEL KASTRO
Page 5 of 32
Page 5 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32
Re: UMRO FIDEL KASTRO
simple sentences for simpletonsWinter is coming wrote:sto jednostavnije to bolje
Guest- Guest
naucicu i ja taj latinski jednog dana pa ces viditiVictor&Victoria wrote:simple sentences for simpletonsWinter is coming wrote:sto jednostavnije to bolje
2014-04-14
Winter is coming wrote:Pakao je mjesto tame i mucenja daleko od Boga,neki ljudi jos u ovom svjetu imaju stanje uma slicno kao da su u paklu ili u rajuYehudi wrote:Stribor wrote:Yehudi wrote:Uskoro, kad sretneš Kastra, pozdravi ga od mene.
Komu rečeš?
Kolegi - Eri - koji je rekao da će u Pakal
Pa rekoh ako tamo vidi Kastra, neka ga pozdravi
mada sumnjam da će se sresti
Pakao, jednako kao čistilište ili -istočni grijeh - - NE - postoji, to jednostavno - ne postoji-
To je samo jedna konstrukcija, izmišljotina rimske crkve kako bi se sitnozubu stoku držalo u strahu.
Ono šta je u erinom umu - sada i ovdje -, to je njegov pakao koji je sam izabrao
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
2014-04-14
Milo Yiannopoulos wrote:"liberalni ljevičarski" mediji popizdili :D na Trumpovi objavu :D
a kubanci diljem amerike slave
i sigurno neće nikad glasat za liberale koji bi olabavili sankcije kubanskom režimu
zašto je florida glasala za trumpa? Jer je Obama popustio castru, a na floridi uglavnom žive kubanci. I SVI mrze Castra.
Cistiliste je Rimska izmisljotinaYehudi wrote:Winter is coming wrote:Pakao je mjesto tame i mucenja daleko od Boga,neki ljudi jos u ovom svjetu imaju stanje uma slicno kao da su u paklu ili u rajuYehudi wrote:Stribor wrote:Yehudi wrote:Uskoro, kad sretneš Kastra, pozdravi ga od mene.
Komu rečeš?
Pakao, jednako kao čistilište ili -istočni grijeh - - NE - postoji, to jednostavno - ne postoji-
To je samo jedna konstrukcija, izmišljotina rimske crkve kako bi se sitnozubu stoku držalo u strahu.
Ono šta je u erinom umu - sada i ovdje -, to je njegov pakao koji je sam izabrao
2014-04-14
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
2014-04-14
ma kakav latinski. to je latinica.Winter is coming wrote:naucicu i ja taj latinski jednog dana pa ces viditiVictor&Victoria wrote:simple sentences for simpletonsWinter is coming wrote:sto jednostavnije to bolje
Guest- Guest
nju sam znao sa 5-6 godina a cirilicu sa nekih 8 ako se ne varam,engleski tako...malo kasnije kad je bilo masnije
2014-04-14
Jesi ti siguran da si Zidov? Da nisi musliman :))))))Yehudi wrote:Winter is coming wrote:Pakao je mjesto tame i mucenja daleko od Boga,neki ljudi jos u ovom svjetu imaju stanje uma slicno kao da su u paklu ili u rajuYehudi wrote:Stribor wrote:Yehudi wrote:Uskoro, kad sretneš Kastra, pozdravi ga od mene.
Komu rečeš?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Siguran 100 % ( kurca mi moga obrezanog)
Nisam balija
Nisam balija
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Cune mi moje osunecene ja mislio da jesi..Yehudi wrote:Siguran 100 % ( kurca mi moga obrezanog)
Nisam balija
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
radio sam sa jednim Kubancom koji je dosao ilegalnu na Floridu u camcu koga su napravili od stiropora,od njih 4 dvojicu pojele ajkule bar tako on pretpostavlja jer su ozednili pa pili morsku vodu,kasnije povracali a ajkule to nanjuse ovaj se kaze onesvijestio sto od vrucine sto od dehidracije pa kad se probudio ove dvojice nema samo on i brat,nasli ih kaze obalska straza i smjestili u bolnicu i kasnije im ponudili dil,tj izbor,biti 1 god. u americkom zatvoru i onda stices pravo da apliciras za zelenu kartu ili te vracamo za Kubu,ovaj jadnik pristao a brat nije,i eto sto se tice Kastra kaze da mu se fucka za njega i da nije imao para da kupi djeci mlijeko ali kaze da mu se ne svidja ni ovaj truli kapitalizam ali kad od dva zla biras manje...marcellus wrote:Milo Yiannopoulos wrote:"liberalni ljevičarski" mediji popizdili :D na Trumpovi objavu :D
a kubanci diljem amerike slave
i sigurno neće nikad glasat za liberale koji bi olabavili sankcije kubanskom režimu
zašto je florida glasala za trumpa? Jer je Obama popustio castru, a na floridi uglavnom žive kubanci. I SVI mrze Castra.
2014-04-14
crkla dzukela - gorio u paklupizzon wrote:
Fidel Kastro je vladao Kubom gotovo pola veka, a 2008. svoja ovlašćenja preneo je bratu Raulu.
Bivši revolucionar, bio je glavni sekretar Komunističke partije, predsednik i premijer Kube.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Victor&Victoria wrote:HURRICANE SANDY CREATES FRESH FOOD SHORTAGES IN HAITI JUST LIKE LAST WEEK AND THE WEEK BEFOREStribor wrote:
Da, zato 'si bižu na Kubu.
[url=http://scrapetv.com/News/News Pages/Everyone Else/pages-16/Hurricane-Sandy-creates-fresh-food-shortages-in-Haiti-just-like-last-week-and-the-week-before-Scrape-TV-The-World-on-your-side-2012-11-01.html#.WDm196J969Y]http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Everyone%20Else/pages-16/Hurricane-Sandy-creates-fresh-food-shortages-in-Haiti-just-like-last-week-and-the-week-before-Scrape-TV-The-World-on-your-side-2012-11-01.html#.WDm196J969Y[/url]
[url=http://scrapetv.com/News/News Pages/Everyone Else/images-16/hurricane-sandy-haiti-food.jpg]http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Everyone%20Else/images-16/hurricane-sandy-haiti-food.jpg[/url]
Nije te sram ovako bezocno lagati i podmetati? Pa majkamu, neki minimum kredibiliteta bi se ipak trebao postivati.
Od osam slik sam fulal dvi. Ča ja znam, valjda sam kliknul insert all ili ča? Moja pogriška.
Ali ako sam i pogrišil va dvi, onih šest stoju.
Ima još.
Viva la revolucion Cubana siempre.
Stribor-
2015-09-22
Victor&Victoria wrote:Jos Zagreba...
Ne mišaj vandalizam s obćim siromaštvom, bidom i neimašćinom. Ne postoju zemlje kadi nima siromahov. Ali na Kubi je to obća pojava.
Stribor-
2015-09-22
Page 5 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32
Similar topics
» Brački Fidel Katastro
» Fidel Castro razoruzava kanadane
» Fidel Castro napisao otvoreno pismo 'bratu Obami': Nema potrebe da nam imperij daje darove
» Umro
» Umro NWO
» Fidel Castro razoruzava kanadane
» Fidel Castro napisao otvoreno pismo 'bratu Obami': Nema potrebe da nam imperij daje darove
» Umro
» Umro NWO
Page 5 of 32