ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UMRO FIDEL KASTRO

Page 29 of 32 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next

Go down

UMRO FIDEL KASTRO - Page 29 Empty Re: UMRO FIDEL KASTRO

Post by Guest 27/11/2016, 23:30

Gnječ wrote:

Končar ne proizvodi laptope ni računala. Končar laptopi su rebrandirani OEM laptopi Taiwanske tvornice Clevo samo što umjesto Clevo piše Končar.

http://www.clevo.com.tw

Esco,  TOA electronics. Koji je to rang u svijetu digitalije?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/11/2016, 23:31

veber wrote:
Gnječ wrote:
bogomdani wrote:pobrko si loncice Veberu..no nebitno...mao sam te cimnuo zeze radi...boli me kita tko sto prpizvodi,bitno da je kvalitetno..
Cuh i da je Koncarev laptop u rangu negdasnjeg IBM-a ali ga nema nidje na policama u Europi....

Končar ne proizvodi laptope ni računala. Končar laptopi su rebrandirani OEM laptopi Taiwanske tvornice Clevo samo što umjesto Clevo piše Končar.

slazu ih u zg, po zelji kupca

Alo bog ga jeba šta ja pričam kineski ili si ti danas postao veliki patriota pa zamjenjuješ Eru? Hardware i kompletan projekat končarevih računala i laptopa proizvodi Clevo po narudžbi kupca a sad da li će kupac htjet da mu Clevo sklopi računalo ili će si ga sklapat sam doma u nekoj hali to njih boli kurac. Clevo ti isprojektira i naštanca 1000 matičnih ploča po tvojim željama i prohtjevima a ti radi s tim hardwerom kaj hočeš možeg ga i šraufat u nekoj kleti uz bocu vina.

Last edited by Gnječ on 27/11/2016, 23:32; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 23:31

govinda wrote:
veber wrote:
Gnječ wrote:
bogomdani wrote:pobrko si loncice Veberu..no nebitno...mao sam te cimnuo zeze radi...boli me kita tko sto prpizvodi,bitno da je kvalitetno..
Cuh i da je Koncarev laptop u rangu negdasnjeg IBM-a ali ga nema nidje na policama u Europi....

Jbt, pa to i kod mene po Bosni rade, sloze uvozne komponente i lupe neko ime na njega..na sta je Koncar spao.
izvezite vi čavala u švedsku, njemačku, finsku i norvešku za 110 milijuna bh maraka i končar će vam se sampokloniti.... :)))

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 23:32

Gnječ wrote:
veber wrote:
Gnječ wrote:

Alo bog ga jeba šta ja pričam kineski ili si ti danas postao veliki patriota pa zamjenjuješ Eru? Hardware i kompletan projekat končarevih računala i laptopa proizvodi Clevo po narudžbi kupca a sad da li će kupac htjet da mu Clevo sklopi računalo ili će si ga sklapat sam doma u nekoj hali to njih boli kurac. Clevo ti isprojektira i naštanca 1000 matičnih ploča po tvojim željama i prohtjevima a ti radi s tim hardwerom kaj hočeš možeg ga i šraufat u nekoj kleti uz bocu vina.
ti sam sebe ne razumiješ....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 23:32

tj ti si neshvaćen... :))

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 27/11/2016, 23:35

michaellcmacha wrote:tj ti si neshvaćen... :))

Ajd odjebi trogloditu. Nemaš što reć pametnoga fuck of.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 23:37

Gnječ wrote:

je, ti si se posebno istakao u zadnja dva upisa... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 23:40

michaellcmacha wrote:
govinda wrote:
Jbt, pa to i kod mene po Bosni rade, sloze uvozne komponente i lupe neko ime na njega..na sta je Koncar spao.
izvezite vi čavala u švedsku, njemačku, finsku i norvešku za 110 milijuna bh maraka i končar će vam se sampokloniti.... :)))
izvozili su oni iz Trebinja alat pa ih sjebase u privatizaciji..prodali fabriku alata liku koji pravi slatkise...
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 27/11/2016, 23:41

michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:

je, ti si se posebno istakao u zadnja dva upisa... ;)

Barem sad dao neku informaciju za razliku od tebe koji cijele dane gnojiš po forumu pljuvajući i provocirajući sve koji ti nisu po volji ili su ti ideološki neprijatelji. Odjebi pederčino šugava psihopatska. jebote koroov ljudski meni nešto spočitava ma marš tulavi debilu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/11/2016, 23:41

govinda wrote:
michaellcmacha wrote:
govinda wrote:
izvozili su oni iz Trebinja alat pa ih sjebase u privatizaciji..prodali fabriku alata liku koji pravi slatkise...

to ionako vase nije... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 23:42

Rad'iša Trajković wrote:
govinda wrote:
michaellcmacha wrote:
govinda wrote:

eto tvoje je, ti si vlasnik?
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 23:45

končar je firmica, kako veli govinda, kakvih oni imaju na svakom ćošku... koja se eto u razbibrizi bavi spravljanjem transformatorskih jezgri koje koštaju tričavih 5,5 milijuna dolara po komadu.... a samo su ih filipinima isporučili 41 komad ili koji više.... trebalo bi vidjeti zašto daleki filipini takvu "tričariju naručuju u sprdnji od države zvanoj hrvatska koja u stvari ni nema takve industrije.... kako neki manageri misle....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 23:47

michaellcmacha wrote:končar je firmica, kako veli govinda, kakvih oni imaju na svakom ćošku... koja se eto u razbibrizi bavi spravljanjem transformatorskih jezgri koje koštaju tričavih 5,5 milijuna dolara po komadu.... a samo su ih filipinima isporučili 41 komad ili koji više.... trebalo bi vidjeti zašto daleki filipini takvu "tričariju naručuju u sprdnji od države zvanoj hrvatska koja u stvari ni nema takve industrije.... kako neki manageri misle....
seres..rekao sam da to sklapanje  kompova i laptopa rade i kod mene u BiH..nista drugo...
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 23:48

A Filipini su industrijska velesila inace...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 23:49

govinda wrote:
Rad'iša Trajković wrote:
govinda wrote:
michaellcmacha wrote:
govinda wrote:

ček ček jel ti to uspoređuješ končar sa trebinjskom firmom slia trebinje.... ja se iskreno nadam da se zajebavaš....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 23:52

michaellcmacha wrote:
govinda wrote:
Rad'iša Trajković wrote:
govinda wrote:
michaellcmacha wrote:

ček ček jel ti to uspoređuješ končar sa trebinjskom firmom slia trebinje.... ja se iskreno nadam da se zajebavaš....
spomenuo si eksere za 110 miliona km, ja spomenuo alate...nema te firme vise, ne proizvodi alate...i nije se zvala slia, za tu firmu prvi put cujem..

Last edited by govinda on 27/11/2016, 23:53; edited 1 time in total
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 23:53

govinda wrote:A Filipini su industrijska velesila inace...
filipini su zemlja koja je samo na ime tih jezgri transformatora do 2013. godine preuzela i platila 41 komad.... radi se o 250 milijuna dolara vrijednom poslu..... a ti meni spominješ firmu iz trebinja koja je ostvarila ukupan prihod od 28 milijuna kuna u kmarkama i krajnju dobit od 500 000 kuna... bogstobom pa to likovi na kladari skidaju... kod nas ne kod vas.... :))

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 23:54

govinda wrote:
michaellcmacha wrote:
govinda wrote:
Rad'iša Trajković wrote:
govinda wrote:

spomenuo si eksere za 110 miliona km, ja spomenuo alate...nema te firme vise, ne proizvodi alate...
trudiš se djelovati inteligentno i onda nema smisla da se spuštaš na razinu našeg managera svetozara....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 23:56

michaellcmacha wrote:
govinda wrote:A Filipini su industrijska velesila inace...
filipini su zemlja koja je samo na ime tih jezgri transformatora do 2013. godine preuzela i platila 41 komad.... radi se o 250 milijuna dolara vrijednom poslu..... a ti meni spominješ firmu iz trebinja koja je ostvarila ukupan prihod od 28 milijuna kuna u kmarkama i krajnju dobit od 500 000 kuna... bogstobom pa to likovi na kladari skidaju... kod nas ne kod vas.... :))
halo, panglu, je li ti citas sta ti se pise? Nema vise IAT u trebinju, ne pravi alate..do 2007. je proizvodila alate, inzinjeri masinstva iliti strojarstva iz Hrvatske hvalili meni licno njihove proizvode. Nema vise te firme, razjebao je novi vlasnik.
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 23:58

ovo je što.... 
[size=31]SWISSLION INDUSTRIJA ALATA TREBINJE: Pad prihoda i dobiti u prvom polugodištu[/size]
Написао/ла Katera BP 29. 07. 2016. 11:15. Објављено у Република Српска

Preduzeće je ostvarilo ukupne prihode od 7,18 mil KM, što je manje nego godinu ranije kada su ukupni prihodi iznosili 9,19 mil KM.
Ukupni rashodi bili su 7,12 mil, KM i takođe su manji nego godinu ranije kada su iznosili 8,92 mil. KM. Swisslion industrija alata a.d. Trebinje zapošljavala je u prvih pola godina prosječno 505 radnika, što je 109 radnika manje nego u prvom polugodištu 2015. godine.
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 23:59

michaellcmacha wrote:
govinda wrote:
michaellcmacha wrote:
govinda wrote:
Rad'iša Trajković wrote:
spomenuo si eksere za 110 miliona km, ja spomenuo alate...nema te firme vise, ne proizvodi alate...
trudiš se djelovati inteligentno i onda nema smisla da se spuštaš na razinu našeg managera svetozara....
A o kojoj firmi ti uopste pricas?

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 29 of 32 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Next

Back to top

- Similar topics