UMRO FIDEL KASTRO
Page 29 of 32
Page 29 of 32 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32
Re: UMRO FIDEL KASTRO
Gnječ wrote:
Končar ne proizvodi laptope ni računala. Končar laptopi su rebrandirani OEM laptopi Taiwanske tvornice Clevo samo što umjesto Clevo piše Končar.
http://www.clevo.com.tw
Esco, TOA electronics. Koji je to rang u svijetu digitalije?
Guest- Guest
veber wrote:slazu ih u zg, po zelji kupcaGnječ wrote:bogomdani wrote:pobrko si loncice Veberu..no nebitno...mao sam te cimnuo zeze radi...boli me kita tko sto prpizvodi,bitno da je kvalitetno..
Cuh i da je Koncarev laptop u rangu negdasnjeg IBM-a ali ga nema nidje na policama u Europi....
Končar ne proizvodi laptope ni računala. Končar laptopi su rebrandirani OEM laptopi Taiwanske tvornice Clevo samo što umjesto Clevo piše Končar.
Alo bog ga jeba šta ja pričam kineski ili si ti danas postao veliki patriota pa zamjenjuješ Eru? Hardware i kompletan projekat končarevih računala i laptopa proizvodi Clevo po narudžbi kupca a sad da li će kupac htjet da mu Clevo sklopi računalo ili će si ga sklapat sam doma u nekoj hali to njih boli kurac. Clevo ti isprojektira i naštanca 1000 matičnih ploča po tvojim željama i prohtjevima a ti radi s tim hardwerom kaj hočeš možeg ga i šraufat u nekoj kleti uz bocu vina.
Last edited by Gnječ on 27/11/2016, 23:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
izvezite vi čavala u švedsku, njemačku, finsku i norvešku za 110 milijuna bh maraka i končar će vam se sampokloniti.... :)))govinda wrote:Jbt, pa to i kod mene po Bosni rade, sloze uvozne komponente i lupe neko ime na njega..na sta je Koncar spao.veber wrote:slazu ih u zg, po zelji kupcaGnječ wrote:bogomdani wrote:pobrko si loncice Veberu..no nebitno...mao sam te cimnuo zeze radi...boli me kita tko sto prpizvodi,bitno da je kvalitetno..
Cuh i da je Koncarev laptop u rangu negdasnjeg IBM-a ali ga nema nidje na policama u Europi....
2015-08-08
ti sam sebe ne razumiješ....Gnječ wrote:veber wrote:slazu ih u zg, po zelji kupcaGnječ wrote:bogomdani wrote:pobrko si loncice Veberu..no nebitno...mao sam te cimnuo zeze radi...boli me kita tko sto prpizvodi,bitno da je kvalitetno..
Alo bog ga jeba šta ja pričam kineski ili si ti danas postao veliki patriota pa zamjenjuješ Eru? Hardware i kompletan projekat končarevih računala i laptopa proizvodi Clevo po narudžbi kupca a sad da li će kupac htjet da mu Clevo sklopi računalo ili će si ga sklapat sam doma u nekoj hali to njih boli kurac. Clevo ti isprojektira i naštanca 1000 matičnih ploča po tvojim željama i prohtjevima a ti radi s tim hardwerom kaj hočeš možeg ga i šraufat u nekoj kleti uz bocu vina.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
tj ti si neshvaćen... :))
2015-08-08
michaellcmacha wrote:tj ti si neshvaćen... :))
Ajd odjebi trogloditu. Nemaš što reć pametnoga fuck of.
Guest- Guest
je, ti si se posebno istakao u zadnja dva upisa... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:tj ti si neshvaćen... :))
2015-08-08
izvozili su oni iz Trebinja alat pa ih sjebase u privatizaciji..prodali fabriku alata liku koji pravi slatkise...michaellcmacha wrote:izvezite vi čavala u švedsku, njemačku, finsku i norvešku za 110 milijuna bh maraka i končar će vam se sampokloniti.... :)))govinda wrote:
Jbt, pa to i kod mene po Bosni rade, sloze uvozne komponente i lupe neko ime na njega..na sta je Koncar spao.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
michaellcmacha wrote:je, ti si se posebno istakao u zadnja dva upisa... ;)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:tj ti si neshvaćen... :))
Barem sad dao neku informaciju za razliku od tebe koji cijele dane gnojiš po forumu pljuvajući i provocirajući sve koji ti nisu po volji ili su ti ideološki neprijatelji. Odjebi pederčino šugava psihopatska. jebote koroov ljudski meni nešto spočitava ma marš tulavi debilu.
Guest- Guest
govinda wrote:izvozili su oni iz Trebinja alat pa ih sjebase u privatizaciji..prodali fabriku alata liku koji pravi slatkise...michaellcmacha wrote:izvezite vi čavala u švedsku, njemačku, finsku i norvešku za 110 milijuna bh maraka i končar će vam se sampokloniti.... :)))govinda wrote:
Jbt, pa to i kod mene po Bosni rade, sloze uvozne komponente i lupe neko ime na njega..na sta je Koncar spao.
to ionako vase nije...
Guest- Guest
eto tvoje je, ti si vlasnik?Rad'iša Trajković wrote:govinda wrote:izvozili su oni iz Trebinja alat pa ih sjebase u privatizaciji..prodali fabriku alata liku koji pravi slatkise...michaellcmacha wrote:izvezite vi čavala u švedsku, njemačku, finsku i norvešku za 110 milijuna bh maraka i končar će vam se sampokloniti.... :)))govinda wrote:
to ionako vase nije...
2016-11-17
končar je firmica, kako veli govinda, kakvih oni imaju na svakom ćošku... koja se eto u razbibrizi bavi spravljanjem transformatorskih jezgri koje koštaju tričavih 5,5 milijuna dolara po komadu.... a samo su ih filipinima isporučili 41 komad ili koji više.... trebalo bi vidjeti zašto daleki filipini takvu "tričariju naručuju u sprdnji od države zvanoj hrvatska koja u stvari ni nema takve industrije.... kako neki manageri misle....
2015-08-08
seres..rekao sam da to sklapanje kompova i laptopa rade i kod mene u BiH..nista drugo...michaellcmacha wrote:končar je firmica, kako veli govinda, kakvih oni imaju na svakom ćošku... koja se eto u razbibrizi bavi spravljanjem transformatorskih jezgri koje koštaju tričavih 5,5 milijuna dolara po komadu.... a samo su ih filipinima isporučili 41 komad ili koji više.... trebalo bi vidjeti zašto daleki filipini takvu "tričariju naručuju u sprdnji od države zvanoj hrvatska koja u stvari ni nema takve industrije.... kako neki manageri misle....
2016-11-17
A Filipini su industrijska velesila inace...
2016-11-17
ček ček jel ti to uspoređuješ končar sa trebinjskom firmom slia trebinje.... ja se iskreno nadam da se zajebavaš....govinda wrote:eto tvoje je, ti si vlasnik?Rad'iša Trajković wrote:govinda wrote:izvozili su oni iz Trebinja alat pa ih sjebase u privatizaciji..prodali fabriku alata liku koji pravi slatkise...michaellcmacha wrote:izvezite vi čavala u švedsku, njemačku, finsku i norvešku za 110 milijuna bh maraka i končar će vam se sampokloniti.... :)))govinda wrote:
to ionako vase nije...
2015-08-08
spomenuo si eksere za 110 miliona km, ja spomenuo alate...nema te firme vise, ne proizvodi alate...i nije se zvala slia, za tu firmu prvi put cujem..michaellcmacha wrote:ček ček jel ti to uspoređuješ končar sa trebinjskom firmom slia trebinje.... ja se iskreno nadam da se zajebavaš....govinda wrote:eto tvoje je, ti si vlasnik?Rad'iša Trajković wrote:govinda wrote:izvozili su oni iz Trebinja alat pa ih sjebase u privatizaciji..prodali fabriku alata liku koji pravi slatkise...michaellcmacha wrote:
izvezite vi čavala u švedsku, njemačku, finsku i norvešku za 110 milijuna bh maraka i končar će vam se sampokloniti.... :)))
to ionako vase nije...
Last edited by govinda on 27/11/2016, 23:53; edited 1 time in total
2016-11-17
filipini su zemlja koja je samo na ime tih jezgri transformatora do 2013. godine preuzela i platila 41 komad.... radi se o 250 milijuna dolara vrijednom poslu..... a ti meni spominješ firmu iz trebinja koja je ostvarila ukupan prihod od 28 milijuna kuna u kmarkama i krajnju dobit od 500 000 kuna... bogstobom pa to likovi na kladari skidaju... kod nas ne kod vas.... :))govinda wrote:A Filipini su industrijska velesila inace...
2015-08-08
trudiš se djelovati inteligentno i onda nema smisla da se spuštaš na razinu našeg managera svetozara....govinda wrote:spomenuo si eksere za 110 miliona km, ja spomenuo alate...nema te firme vise, ne proizvodi alate...michaellcmacha wrote:ček ček jel ti to uspoređuješ končar sa trebinjskom firmom slia trebinje.... ja se iskreno nadam da se zajebavaš....govinda wrote:eto tvoje je, ti si vlasnik?Rad'iša Trajković wrote:govinda wrote:
izvozili su oni iz Trebinja alat pa ih sjebase u privatizaciji..prodali fabriku alata liku koji pravi slatkise...
to ionako vase nije...
2015-08-08
halo, panglu, je li ti citas sta ti se pise? Nema vise IAT u trebinju, ne pravi alate..do 2007. je proizvodila alate, inzinjeri masinstva iliti strojarstva iz Hrvatske hvalili meni licno njihove proizvode. Nema vise te firme, razjebao je novi vlasnik.michaellcmacha wrote:filipini su zemlja koja je samo na ime tih jezgri transformatora do 2013. godine preuzela i platila 41 komad.... radi se o 250 milijuna dolara vrijednom poslu..... a ti meni spominješ firmu iz trebinja koja je ostvarila ukupan prihod od 28 milijuna kuna u kmarkama i krajnju dobit od 500 000 kuna... bogstobom pa to likovi na kladari skidaju... kod nas ne kod vas.... :))govinda wrote:A Filipini su industrijska velesila inace...
2016-11-17
ovo je što....
[size=31]SWISSLION INDUSTRIJA ALATA TREBINJE: Pad prihoda i dobiti u prvom polugodištu[/size]
Написао/ла Katera BP 29. 07. 2016. 11:15. Објављено у Република Српска
[size=31]SWISSLION INDUSTRIJA ALATA TREBINJE: Pad prihoda i dobiti u prvom polugodištu[/size]
Написао/ла Katera BP 29. 07. 2016. 11:15. Објављено у Република Српска
Preduzeće je ostvarilo ukupne prihode od 7,18 mil KM, što je manje nego godinu ranije kada su ukupni prihodi iznosili 9,19 mil KM.
Ukupni rashodi bili su 7,12 mil, KM i takođe su manji nego godinu ranije kada su iznosili 8,92 mil. KM. Swisslion industrija alata a.d. Trebinje zapošljavala je u prvih pola godina prosječno 505 radnika, što je 109 radnika manje nego u prvom polugodištu 2015. godine.
2015-08-08
A o kojoj firmi ti uopste pricas?michaellcmacha wrote:trudiš se djelovati inteligentno i onda nema smisla da se spuštaš na razinu našeg managera svetozara....govinda wrote:spomenuo si eksere za 110 miliona km, ja spomenuo alate...nema te firme vise, ne proizvodi alate...michaellcmacha wrote:govinda wrote:Rad'iša Trajković wrote:
2016-11-17
Page 29 of 32 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32
Similar topics
» Brački Fidel Katastro
» Fidel Castro razoruzava kanadane
» Fidel Castro napisao otvoreno pismo 'bratu Obami': Nema potrebe da nam imperij daje darove
» Umro
» Umro NWO
» Fidel Castro razoruzava kanadane
» Fidel Castro napisao otvoreno pismo 'bratu Obami': Nema potrebe da nam imperij daje darove
» Umro
» Umro NWO
Page 29 of 32