ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UMRO FIDEL KASTRO

Page 20 of 32 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32  Next

Go down

UMRO FIDEL KASTRO - Page 20 Empty Re: UMRO FIDEL KASTRO

Post by kic 27/11/2016, 13:48

govinda wrote:
kic wrote:
moram reći da je lijepo čitati i govindu, šteta što je dmzrdz otišao isto..
nisam te razumio, ko je dmzrzdz?

malo i podsjećaš na njega, jedan forumaš koji je brzo izgorio ovdje pa napustio ovaj asylum..

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Winter is coming 27/11/2016, 13:48

kic wrote:
bolje za njega da je otisao

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/11/2016, 13:48

bezbradica
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 13:50

michaellcmacha wrote:
govinda wrote:
vuksadinare wrote:
govinda wrote:
vuksadinare wrote:
...da...samo moras sagledat vrijednost dolara 1981 i 2016....po ekvivalentu dug iz 1981 sfrjot danas bi iznosio oko 100 milijardi dolara...tako da te usporedbe nisu dobre
dobro, 6 republika dva puta vise duzno nego sto je sada sama Hrvatska? Opet pitanje: dje su pare?
nije dobro rade se falsifikati....usporedba hr-yu....a ne sad 6 republika...no zaboravljate 1999 godine dug hrvatske iznosio je 9 milijardi...1995...4,5 milijarde dolara uz rat...amen...
A dug SFRJ 1990 iznosio 15 milijardi, recimo da je hrvatski udio u dugu iznosio oko milijardu i po do dvije milijarde...
hrvatski dug je počeo rasti nakon 2000 godine kad je drug račan morao u kratkom vremenu nahraniti gladnu komunističku djecu, koja su 10 godina postila.... na tu travestiju druga ivice nadovezao se onaj idiot Ivo od malo vitra kojeg treba kao martologa nabiti živog na kolac kako je to nekada zakon propisivao.... drugaricu vasiljević neću ni komentirati a kreten rošavi je rekao što je imao za reći pa se cjela knjiga njegovih idiotizama na krau skupila.... karamarko je u tu priču zalutao a sa drugom plenkijem se ponovo vraćamo na staze bratstva i jednistva....
e jebg, al zato imate ajfone, vipove, ljetovanja, zimovanja, audije..mi kad smo bili mladi to su bile ploce, farmerke, izlasci, ljetovanja, zimovanja i tristac ili fico..znaci, isti klinac i za nekih 20 godina ces ti na ovom forumu tvrditi kako se nije dobro zivjelo u Hrvatskoj a neko ce te ubjedjivati da nisi u pravu...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 13:50

vuksadinare wrote:bezbradica
aha..ma vidjao sam to dzmdzr, kako vec, al ok, pomijesao sam nesto
govinda
govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 13:51

govinda wrote:
michaellcmacha wrote:
govinda wrote:I spominjes boracke penzije u SFRJ, pa i sada su boracke penzije u Hrvatskoj veliko opterecenje za proraun a borci vam kroje unutrasnju politiku. Ne vidim ja tu veliki napredak u odnosnu na bivsu drzavu.
napredak je u onoj mjeri koja se odnosi na privatluk koji je danas višestruko jači nego u ono vrijeme a nazadak je u odnosu na unutarnje društvene odnose..... hrvtaksa je nekim čudnim dilom primorana da servisira sijaset kojekakvih udruga koje nemaju veze ni sa hrvatskom ni sa hrvatskim društvom.... hrvatski ratni veterani imaju neporecivu ulogu u hrvatskom društvu i sastavni su dio hrvatskog društva i naroda.... vesna teršelić, dargan zelić oliver frljić i još bezbroj likova koji apsolutne veze sa hrvatskom nemaju su na hrvatskoj pipi... kao i epikur koji također spada u tu skupinu.... i njih se nikako ne može uspoređivati sa mnom koj isam ovu državu stvarao i za nju svoju krv prolijevao.... sori ali to su također činjenice.... neporecive....
ja uspioredjujem partizanske penzije sa sadasnjim braniteljskim..ista prica bila i tada, lili svoju krv za domovinu, imaju pravo na penzije..a da bi se penzije isplatile hajd u Wahsington po pare..i komunisti i demokrate..znaci, isti kurac..
ponovit ću hrvatska danas po općoj percepciji nema radnika u industriji, a hrvatska industrija izvozi industrijskih roba u vrijednosti od 10 milijardi eura....  ja dolazim iz grada koji je nekada imao 33000 radnika ali ako bi im se postavilo pitanje što su oni to radili a oni bili iskreni, odgovor bi bio da kurca oni pojma nemaju ni što su radili ni koja je bila svrha tog rada.... izvoz i zarada nisu bili... jebiga to sam pojasnio sa željezarom i sa proizvodnjom legiranog čelika koji je realna roba iz željezare.... 35 godina 6 željezarskih sustava i 150 tona legiranog čelika zadovoljavajuće kvalitete, talijan došao u sisak u čeličanu koja se raspadala, posložio pogon i za 3 godine u tom kinu od pogona ispekao 120 tisuća tona legiranog čelika... znači ne u 6 pogona čeličanske proizvodnje nego u jednom i taj je bio u kurcu... dok on nije došao.....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Stribor 27/11/2016, 13:52

vuksadinare wrote:...nema sad vadjenja...eviva el commadante... :D

Viva!!!

UMRO FIDEL KASTRO - Page 20 Dayamivale
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/11/2016, 13:53

Stribor wrote:

Viva!!!

znam koja je to domaca puca... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 27/11/2016, 13:54

Stribor wrote:

Viva!!!

Ajmeeeee
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Stribor 27/11/2016, 13:56

vuksadinare wrote:
Stribor wrote:

Viva!!!

Si! Dayami Padron.

UMRO FIDEL KASTRO - Page 20 Tumblr_ni873dzszj1u8n6vqo1_1280
Stribor
Stribor

Male
2015-09-22

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 13:58

michaellcmacha wrote:
ponovit ću hrvatska danas po općoj percepciji nema radnika u industriji, a hrvatska industrija izvozi industrijskih roba u vrijednosti od 10 milijardi eura....  ja dolazim iz grada koji je nekada imao 33000 radnika ali ako bi im se postavilo pitanje što su oni to radili a oni bili iskreni, odgovor bi bio da kurca oni pojma nemaju ni što su radili ni koja je bila svrha tog rada.... izvoz i zarada nisu bili... jebiga to sam pojasnio sa željezarom i sa proizvodnjom legiranog čelika koji je realna roba iz željezare.... 35 godina 6 željezarskih sustava i 150 tona legiranog čelika zadovoljavajuće kvalitete, talijan došao u sisak u čeličanu koja se raspadala, posložio pogon i za 3 godine u tom kinu od pogona ispekao 120 tisuća tona legiranog čelika... znači ne u 6 pogona čeličanske proizvodnje nego u jednom i taj je bio u kurcu... dok on nije došao.....
Koliki je hrvatski izvoz bio u osamdesetim? Znas da je Hrvatska, tada u sklopu SFRJ naravno, bila cetvrta u svijetu po brodogradnji? U tim godinama kad se nista nije radilo...da, podizale su se zeljezare tamo gdje ih nije ni trebalo bitim, ono svaka republika po jedu zeljezaru, komunisticka glupost, dovoljna je bila Zenica za cijelu drzavu..a ina takvih orimejra i kod mene, uljara prije rata zaposlajvala preko hiljadu ljudi, privatizovana, sada 300 ljudi proizvidi dva puta vise nego prije rata..doduse, ubacena je kompletno nova tehnologija..a to sto je moj jaran do podne ispusio pola kutije cigara hodajuci po pogonu a danas ima 10 minuta pus pauze na poslu, to  je vec neka druga prica..medjutim, i tada je bilo, barem kod mene, znalo se koje su firme dobre i u kojima se radi a koje su bas ono socijala..jbg, eto u mom gradu se proizvodili akumulatori za VW, Varta i ostali nisu mogli ni da prismrde tim akumulatorima..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Guest 27/11/2016, 13:59

kic wrote:

Pa potjerali ste sve kvalitetne forumaše evo ovdje ti je ostao ustaški talog i nas nekoliko partizana koji se nedamo jebat u zdrav mozak.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 27/11/2016, 14:01

kic wrote:
moram reći da je lijepo čitati i govindu
On i  Gnječ imaju ovdje popust. ;) :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 27/11/2016, 14:02

Stribor wrote:
vuksadinare wrote:
Stribor wrote:

Viva!!!

Si! Dayami Padron.

UMRO FIDEL KASTRO - Page 20 Tumblr_ni873dzszj1u8n6vqo1_1280
vec sam je siljio... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 14:03

A bila je kod mene i mesna industrija, proizvodi za nase trziste im kurca nisu valjali, smece ali su izvozili piletinu i teletinu u Irak Natovare se hladnjace pa u Beograd na aerodrom i onda avionima piletinu u Irak da bi ujutro bila friska u Bagdadu a ona budaletina Sadam sve to placao..

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti 27/11/2016, 14:03

michaellcmacha wrote:hrvatski ratni veterani imaju neporecivu ulogu u hrvatskom društvu i sastavni su dio hrvatskog društva i naroda....

I nikako im ne treba smanjivat penzije. Naprotiv. Ja bih im još i povećao, zaslužili su.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 14:04

govinda wrote:
michaellcmacha wrote:
Koliki je hrvatski izvoz bio u osamdesetim? Znas da je Hrvatska, tada u sklopu SFRJ naravno, bila cetvrta u svijetu po brodogradnji? U tim godinama kad se nista nije radilo...da, podizale su se zeljezare tamo gdje ih nije ni trebalo bitim, ono svaka republika po jedu zeljezaru, komunisticka glupost, dovoljna je bila Zenica za cijelu drzavu..a ina takvih orimejra i kod mene, uljara prije rata zaposlajvala preko hiljadu ljudi, privatizovana, sada 300 ljudi proizvidi dva puta vise nego prije rata..doduse, ubacena je kompletno nova tehnologija..a to sto je moj jaran do podne ispusio pola kutije cigara hodajuci po pogonu a danas ima 10 minuta pus pauze na poslu, to  je vec neka druga prica..medjutim, i tada je bilo, barem kod mene, znalo se koje su firme dobre i u kojima se radi a koje su bas ono socijala..jbg, eto u mom gradu se proizvodili akumulatori za VW, Varta i ostali nisu mogli ni da prismrde tim akumulatorima..
da ali ti previđaš da je 80% firmi bilo socijala, a tek 20% realno održivih, jebo ga ti pa ja sam radio na remontima u čeličani na simens martinovim pećima i na visokoj dok je radila...... mi smo zarađivali enormne svote na REMONTIMA pogona koji je mjesečno imao gubitak od 6 MILIJUNA DOLARA.... kužiš ti kakve su to travestije bile.... jebote moj brati i neki simulija i trpko su pogađali posao sa poslovodstvom čeličane kao da su oni ležali na parama a ne na dugovima.... ok ja sam stvarno krvavo crnčio za te pare, ali to nigdje ne bi tako išlo nego samo kod nas... svugdje vani bi vlasnik jednostavno zatvorio taj pogon i aj bok....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/11/2016, 14:07

crvenkasti wrote:
michaellcmacha wrote:hrvatski ratni veterani imaju neporecivu ulogu u hrvatskom društvu i sastavni su dio hrvatskog društva i naroda....

I nikako im ne treba smanjivat penzije. Naprotiv. Ja bih im još i povećao, zaslužili su.
mi ćemo pomrijet i iza nas nitko to neće koristiti.... a manolićevu penziju će njegova drugarica moći ostaviti u naslijeđe svojoj unuci...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by marcellus 27/11/2016, 14:08

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:trump.....'castro je teski zlocinac'
Ne seri... Trump je dao sasvijem suprotnu izjavu.

Nije

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 27/11/2016, 14:08

govinda wrote:
michaellcmacha wrote:

To sa boldanim se slažem ali nisu komunisti za to krivi a ni Beograd. Svakoj republici je bilo dano da sama odlučuje šta će se graditi i kako i gdje pa je već onda postojala neka vrsta bolesne kompeticije tko će sagraditi veću tvornicu od susjedove nije bilo bitno da li je isplativa ili ne bitno je da recimo hrvatska ima veću tvornicu nego BiH ili Srbija. Tu su ondašnji gluperde funkcioneri a današnji ratniprofiteri i ugledni građani RH-NDH utukli nevjerojatnu količinu novaca u vjetar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by govinda 27/11/2016, 14:08

michaellcmacha wrote:
da ali ti previđaš da je 80% firmi bilo socijala, a tek 20% realno održivih, jebo ga ti pa ja sam radio na remontima u čeličani na simens martinovim pećima i na visokoj dok je radila...... mi smo zarađivali enormne svote na REMONTIMA pogona koji je mjesečno imao gubitak od 6 MILIJUNA DOLARA.... kužiš ti kakve su to travestije bile.... jebote moj brati i neki simulija i trpko su pogađali posao sa poslovodstvom čeličane kao da su oni ležali na parama a ne na dugovima.... ok ja sam stvarno krvavo crnčio za te pare, ali to nigdje ne bi tako išlo nego samo kod nas... svugdje vani bi vlasnik jednostavno zatvorio taj pogon i aj bok....
pa sve su celicane i zeljezare osim Zenicke stvarale gubitak..i jos ona jedna stoje proizvodila onaj visokokvalitetni celik za tenkove, mislim negdje u Srbiji da je bila, ona je radila u plusu..smederevska zeljezara je mislim pola Juge zavila u crno sa gubicima..eto,m sad je zatvorena valjda ta sisacka zeljezara, nece biti gubitaka..otvaralo se sve i svasta, naravno, samo ne vidim da se u Hrvatskoj nesto otvaraju ti industrijski pogoni...

govinda

2016-11-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 32 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32  Next

Back to top

- Similar topics