Ocete li gromove gledati?
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ocete li gromove gledati?
ti to ozbiljno? ili podjebavaš iknara?albatros wrote:Ja mislim da se radi o nekakvom Dalmatincu iz kninskog ili šibenskog sreza,ali da živi u Zagrebu,ili u Beču. Nisam siguran.
Zamoli za pomoć Agaliarepta.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber_1 wrote:ti to ozbiljno? ili podjebavaš iknara?albatros wrote:Ja mislim da se radi o nekakvom Dalmatincu iz kninskog ili šibenskog sreza,ali da živi u Zagrebu,ili u Beču. Nisam siguran.
Ma ne. Iknar i ja smo jako bliski i ja ga ne zavitlavam.
On je prvostvoreno biće,a ja sam hrvatski vampir star oko 2.000 godina.
Čak i ptice znaju tko sam ja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
e super!iknarovdje wrote:steta sto si iz zagreba psoto sam ja sito a bio sam u malesnici prosli tjedan kod zamjenskog zubara
a sto reci onda ce zagreb malo biti zbog tebe,ali cemo prvo ili u isto vrijeme Izrael malo natopiti ksiicom
vjerojatno si enki dotepenec,a takve nebvolim psoto vecina ih nema kultuire i palce kada dobi po picki pa zove druge pa ti dobe porcijuitd
u svakom slucaju cemo djelovati,uzivaj pickica
ako bude stete od gromova,oluja,znaj da si ti kriv,da ne seres psolije da nisi znao,naravno bice cjelina a ne samo malesnica
nađemo se kod tvog zamjenskog zubara pa ti može nakon centriranja odmah nadomjestiti gebis.
priznajem da sam dotepenec. moji se naselili u zagrebu tamo negdje 1820-e. a djed mi je tek sa šest naučio hrvatski.
no to ne mijenja na stvari. dotepi se do zubara da te pocentriram. malo će te boljet gubica ali ćeš svakako nakon centriranja biti pametnijiu.
samo ostavi broj na pp.
2014-12-30
nego. jesi li se našao s ewcem? :Dalbatros wrote:
veber-
2014-12-30
Šta ste se mene spopali ni krivog ni dužnog.Ovaj put ja sam čist,ne bih se štel mešat u Inkarove interne obračune,ali ovaj put navijam za njega.Veber je postao neodgojen i zaslužuje munju u guzicu.Znači,Inkare raspali,imaš moj blagoslov..albatros wrote:iknarovdje wrote:od kdua je taj veber tocno,lokacija zemlja,grad,podrucje blize mi netreba za sadaalbatros wrote:veber_1 wrote:još vam samo fali trknuti ezekiel i imamo trio fantastkus.
Zaboravio si i onog potpuno pomahnitalog Vojevodu iz Kostarike.
A i Janez od kriza nije daleko.
cini mi se da mi nece reci jer je prevelika kukavica pa ako ti znas....
Ja mislim da se radi o nekakvom Dalmatincu iz kninskog ili šibenskog sreza,ali da živi u Zagrebu,ili u Beču. Nisam siguran.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
veber_1 wrote:nego. jesi li se našao s ewcem? :Dalbatros wrote:
Joj,potpuno sam zaboravio na tu prelijepu ženu.
Molio bih dragu Ewu ako ovo čita da me kontaktira,kako bismo zajedno uživali u ljepotama netaknute prirode i društva.
2014-04-22
iknarovdje wrote:ja nsiam blizak tebi ti si smece koje je bilo sa agaliareptom i jos je,s tim da jse on malo rpimirio jer mislid a sam njegov,a nisamalbatros wrote:veber_1 wrote:ti to ozbiljno? ili podjebavaš iknara?albatros wrote:Ja mislim da se radi o nekakvom Dalmatincu iz kninskog ili šibenskog sreza,ali da živi u Zagrebu,ili u Beču. Nisam siguran.
Jedino ti preostaje vrijeđati,jer nemaš moći nada mnom. Osim toga otkrio sam što si ti. Ti si golem.
A golemi mi ne mogu ništa.
2014-04-22
Ne mislim,nego znam.Ti si naš,moj i Luciferov,samo čekaj dok se prisjetiš.Onda ćemo zajedno rušit crkve i džamije.iknarovdje wrote:ja nsiam blizak tebi ti si smece koje je bilo sa agaliareptom i jos je,s tim da jse on malo rpimirio jer mislid a sam njegov,a nisamalbatros wrote:veber_1 wrote:ti to ozbiljno? ili podjebavaš iknara?albatros wrote:Ja mislim da se radi o nekakvom Dalmatincu iz kninskog ili šibenskog sreza,ali da živi u Zagrebu,ili u Beču. Nisam siguran.
2015-07-23
Istina.Lucifer je uvijek tu u blizini da te čuva i brine o tebi da te ne uznemiravaju idioti tipa veber.iknarovdje wrote:,ali nekada je Lucvifer blizu i nekada ja koristim snagu njegovu sa kontrolom kakvom takvom
2015-07-23
Hm,Golem ?Zanimljivo.....a koji golem,judaistički ili tibetanski ?albatros wrote:iknarovdje wrote:ja nsiam blizak tebi ti si smece koje je bilo sa agaliareptom i jos je,s tim da jse on malo rpimirio jer mislid a sam njegov,a nisamalbatros wrote:veber_1 wrote:ti to ozbiljno? ili podjebavaš iknara?albatros wrote:Ja mislim da se radi o nekakvom Dalmatincu iz kninskog ili šibenskog sreza,ali da živi u Zagrebu,ili u Beču. Nisam siguran.
Jedino ti preostaje vrijeđati,jer nemaš moći nada mnom. Osim toga otkrio sam što si ti. Ti si golem.
A golemi mi ne mogu ništa.
2015-07-23
ajd se vas dva u jednoj glavi dogovorite.
inače kuća mi je vrhunski građena, dobro uzemljena. prošarana čelikom pa imam faradayev kavez.
baš ste mi zanimljivi budalaši.
i dalje nema broja!
inače kuća mi je vrhunski građena, dobro uzemljena. prošarana čelikom pa imam faradayev kavez.
baš ste mi zanimljivi budalaši.
i dalje nema broja!
2014-12-30
Čekaj,ti misliš da smo ja i Inkar ista osoba ? Pa možda na neki način i jesmo.veber_1 wrote:ajd se vas dva u jednoj glavi dogovorite.
i
2015-07-23
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Informer:Nije dovoljno sta hocete da nam prikoljete sefa ne'g ocete da nam uzmete Apatin,Sombor,Backu Palanku e Zemun vam ne damo
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» kolinda dolazi gledati les , yuppi
» "Njega ovde nećemo gledati"
» Ovaj film ćemo za božić gledati na TV
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» kolinda dolazi gledati les , yuppi
» "Njega ovde nećemo gledati"
» Ovaj film ćemo za božić gledati na TV
Page 3 of 8