Ocete li gromove gledati?
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ocete li gromove gledati?
ma u birtiji to lako riješim.RayMabus wrote:Teško je ignorirat nekoga tko dođe na forum i na svaku temu fura svoju fiks ideju imala ili nemala ona veze sa samom temom.
Nešto poput kao da ja dođem u kafic i onda sjedam na svaki stol i upadam ljudima u razgovor i namecem svoje teme i boli me kuac kako se oni osjecaju dok ja to radim.
pocentriram ga šakom i izbacim van.
ovu budalu nemrem pocentrirati pa ga ignoriram :D
2014-12-30
samo ti daj.laprdaj.iknarovdje wrote:o cemu ti govoris ja pisam jasno i ne skrivam se i ne mijesaj me sa tim sotonistom,demonom ilis to je,ali sto god da je nije budala poput tebe,ali je los
u rpijevodu ti nerazumijes a on ensto razumije a opet radi lose stvari
veber-
2014-12-30
još vam samo fali trknuti ezekiel i imamo trio fantastkus.
2014-12-30
IKnare budeš li spama napravit cemo anketu da dobiješ ban od tri dana da malo mentalno odmoriš i razmisliš o svemu. Budu li tri forumaša bila za to to je minimum da ti gazda kafica da crveni karton na tri dana za tvoje dobro.
PS : Nedržiš se tema , ponavljaš jedno te isto na temama imale ili nemale one veze sa time o cemu ti non stop trabunjaš. To se zove spam....ili ti ga dosađivanje.
PS : Nedržiš se tema , ponavljaš jedno te isto na temama imale ili nemale one veze sa time o cemu ti non stop trabunjaš. To se zove spam....ili ti ga dosađivanje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
daj broj, lako se dogovorimo.iknarovdje wrote:ti si "pickica" izgleda kako ljudi kazu,ja kazem da si"pickin dim" a to je prijevod pricas a kadfa dođe sukob,onda se rpetvoris u dim,dakle uhvatis maglu
prvo centriranje gratis.
2014-12-30
veber_1 wrote:još vam samo fali trknuti ezekiel i imamo trio fantastkus.
Zaboravio si i onog potpuno pomahnitalog Vojevodu iz Kostarike.
A i Janez od kriza nije daleko.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
di je broj?
dovedi si i frendove.
da vas u paketu pocentriram.
dovedi si i frendove.
da vas u paketu pocentriram.
2014-12-30
zagreb, malešnica.iknarovdje wrote:dprvo ti meni daj lokaciju gdje se nalazis,grad,podrucje,ja sam Zagreb,a ti da ti ja psoaljem par koristenja Moci za pocetakveber_1 wrote:daj broj, lako se dogovorimo.iknarovdje wrote:ti si "pickica" izgleda kako ljudi kazu,ja kazem da si"pickin dim" a to je prijevod pricas a kadfa dođe sukob,onda se rpetvoris u dim,dakle uhvatis maglu
prvo centriranje gratis.
ajde pickico predstavi se od kuda si ili sis trasljiv poput Longija puknutog
moje prvo moze biti i ttrajno to zapamti covjece,nece biti drugog u slucaju da se moram braniti,dakle prozivi zivot ako hoces,ako neces drugu sansu neces najvjerojatnije dobiti
od kuda si"pickica"
čekam!
2014-12-30
iknarovdje wrote:od kdua je taj veber tocno,lokacija zemlja,grad,podrucje blize mi netreba za sadaalbatros wrote:veber_1 wrote:još vam samo fali trknuti ezekiel i imamo trio fantastkus.
Zaboravio si i onog potpuno pomahnitalog Vojevodu iz Kostarike.
A i Janez od kriza nije daleko.
cini mi se da mi nece reci jer je prevelika kukavica pa ako ti znas....
Ja mislim da se radi o nekakvom Dalmatincu iz kninskog ili šibenskog sreza,ali da živi u Zagrebu,ili u Beču. Nisam siguran.
Zamoli za pomoć Agaliarepta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
odgovorio ti.iknarovdje wrote:dakle radio cu odgovoriti VEBERU onime cime on msilid a ja nemam a vezano je uz temu
ajde pickica VEBER od kuda si,pitati cu druge jer si sam rpevelika pickica da kazes iskreno a onda cemo vidjeti sto cu odluciti
veber-
2014-12-30
ti to ozbiljno? ili podjebavaš iknara?albatros wrote:Ja mislim da se radi o nekakvom Dalmatincu iz kninskog ili šibenskog sreza,ali da živi u Zagrebu,ili u Beču. Nisam siguran.
Zamoli za pomoć Agaliarepta.
veber-
2014-12-30
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Informer:Nije dovoljno sta hocete da nam prikoljete sefa ne'g ocete da nam uzmete Apatin,Sombor,Backu Palanku e Zemun vam ne damo
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» kolinda dolazi gledati les , yuppi
» "Njega ovde nećemo gledati"
» Ovaj film ćemo za božić gledati na TV
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» kolinda dolazi gledati les , yuppi
» "Njega ovde nećemo gledati"
» Ovaj film ćemo za božić gledati na TV
Page 2 of 8