Ocete li gromove gledati?
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ocete li gromove gledati?
Pa zapravo,to možda možeš i ti,samo se trebaš potruditi i koncentrirati.Mogu ti dati neke preporuke i koga treba da prizoveš,te šta ti treba od rekvizita,ako si zainteresiran..veber_1 wrote:a, da ne ide po narudžbi. no probaj zbrčkati direktora, da mi ne oduzima vrijeme bez veze.Antif_No1 wrote:Ne ide to tako kao po narudžbi.A šta misliš od čega je Inkar ostao malo zbrćkan ?
Prije mnogo godina igrao se,ili bolje rečeno,eksperimentirao s nečim što ga je ostavilo ovakvim kakav je danas.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
misliš na kolegij?albatros wrote:Hordače,ja da sam na tvom mjestu ne bih išao.
ako da nemrem ga izbjeć. no odrijemam otvorenih očiju. to je jedina prednost.
2014-12-30
Inače,Iknare šta slušaš od glazbe?
Ja mislim da voliš gregorijanske napjeve.
Ja mislim da voliš gregorijanske napjeve.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gdje ?albatros wrote:Hordače,ja da sam na tvom mjestu ne bih išao.veber_1 wrote:daj pliz sa mnom pospikaj. sutra u 09:05. bit ću u uredu. progovori kroz čvalje glavnog direktora da svaki dan ne slušam iste pizdarije na kolegiju.Antif_No1 wrote:Tomislave,a zašto ne kažeš veberu kako sam komunicirao s tobom na ulici kroz usta malenog dječaka a kasnije one starice.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Gdje ?albatros wrote:Hordače,ja da sam na tvom mjestu ne bih išao.veber_1 wrote:daj pliz sa mnom pospikaj. sutra u 09:05. bit ću u uredu. progovori kroz čvalje glavnog direktora da svaki dan ne slušam iste pizdarije na kolegiju.Antif_No1 wrote:Tomislave,a zašto ne kažeš veberu kako sam komunicirao s tobom na ulici kroz usta malenog dječaka a kasnije one starice.
Pa u Veberov ured.
2014-04-22
Profulao si.Veber hoće da komuniciram s njim kroz usta njegovog direktora,kao što sam s našim Tomislavom komunicirao kroz usta jednog dječaka a drugi put one babe šta živi kuća do njega.albatros wrote:Antif_No1 wrote:Gdje ?albatros wrote:Hordače,ja da sam na tvom mjestu ne bih išao.veber_1 wrote:daj pliz sa mnom pospikaj. sutra u 09:05. bit ću u uredu. progovori kroz čvalje glavnog direktora da svaki dan ne slušam iste pizdarije na kolegiju.Antif_No1 wrote:Tomislave,a zašto ne kažeš veberu kako sam komunicirao s tobom na ulici kroz usta malenog dječaka a kasnije one starice.
Pa u Veberov ured.
2015-07-23
pa i napravim. velim; dosta je mlaćenja prazne slame, odoh u pogon. onda nakon pola ure dođe i veli mi da sam ga totalno izbacio iz takta i da nije uspio koncentrirano ostalima prenjeti misao.Antif_No1 wrote:Pa zapravo,to možda možeš i ti,samo se trebaš potruditi i koncentrirati.
2014-12-30
Da,ali ono o čemu ja govorim,to se radi na daljinu.Za to ti nije čak ni potrebno da ga sretneš oči u oči.Nađi voljnu inciniranu praktikanticu koja će ti za male novce izvest ritual od kojeg će ti direktor ostati zbrćkan kao Iknar.veber_1 wrote:pa i napravim. velim; dosta je mlaćenja prazne slame, odoh u pogon. onda nakon pola ure dođe i veli mi da sam ga totalno izbacio iz takta i da nije uspio koncentrirano ostalima prenjeti misao.Antif_No1 wrote:Pa zapravo,to možda možeš i ti,samo se trebaš potruditi i koncentrirati.
2015-07-23
Iknare,opet te pitam.Jesi li ponavljao one riječi za tjeranje pasa koje sam ti napisao ?
2015-07-23
Molio bih te da ih ponovo napišeš,kako bih to isprobao na svom čuki.Antif_No1 wrote:Iknare,opet te pitam.Jessi li ponavljao one riječi za tjeranje pasa koje sam ti napisao ?
2014-04-22
Tebi to neće pomoći,ali Inkaru oće pošto je on biće s višim stupnjem božanske svijesti i spoznaje.albatros wrote:Molio bih te da ih ponovo napišeš,kako bih to isprobao na svom čuki.Antif_No1 wrote:Iknare,opet te pitam.Jessi li ponavljao one riječi za tjeranje pasa koje sam ti napisao ?
2015-07-23
ja ti cucka utišam. izvadim mu baterije.albatros wrote:Molio bih te da ih ponovo napišeš,kako bih to isprobao na svom čuki.Antif_No1 wrote:Iknare,opet te pitam.Jessi li ponavljao one riječi za tjeranje pasa koje sam ti napisao ?
veber-
2014-12-30
Ma veber je dobar čovjek,samo se lako uzbuđava.Ja bih ga rado priveo na našu stranu.iknarovdje wrote:joj to sto sam zbrkan je sto neznam dosta stvari,ja sam mu objasnjavao tehnike borbe prema nasilnicima fizicki,naravnod a covjeka mozes eliminirati mocima i na daljinu,ovisi koje Moci imas i sto koristis to je rpevise za njegov mozak,budala koristi samo sake i tipicni boks,MMA,nema pojma sto je njajsmrtonosnijeAntif_No1 wrote:Da,ali ono o čemu ja govorim,to se radi na daljinu.Za to ti nije čak ni potrebno da ga sretneš oči u oči.Nađi voljnu inciniranu praktikanticu koja će ti za male novce izvest ritual od kojeg će ti direktor ostati zbrćkan kao Iknar.veber_1 wrote:pa i napravim. velim; dosta je mlaćenja prazne slame, odoh u pogon. onda nakon pola ure dođe i veli mi da sam ga totalno izbacio iz takta i da nije uspio koncentrirano ostalima prenjeti misao.Antif_No1 wrote:Pa zapravo,to možda možeš i ti,samo se trebaš potruditi i koncentrirati.
dakle da najsigurnije je ne biti u blizini is reditzi metu,a za to ti trebaju MOCI,dakle nije gfizicka borba jedan rpitv drugoga,o mu nemoj objasnjavati,VEBER je rpeglup i za normalnu borbu,za ovo nevjeruje da psotoji,uzalud ti je kuzis
2015-07-23
Iknare golema se može uništiti tako da mu prstom pobrišeš posljednje slovo (ili prvo,ako čitaš s lijeva na desno)sa čela.
Postoji li neki način na koji se može tebe uništiti?
Postoji li neki način na koji se može tebe uništiti?
2014-04-22
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Informer:Nije dovoljno sta hocete da nam prikoljete sefa ne'g ocete da nam uzmete Apatin,Sombor,Backu Palanku e Zemun vam ne damo
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» kolinda dolazi gledati les , yuppi
» "Njega ovde nećemo gledati"
» Ovaj film ćemo za božić gledati na TV
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» kolinda dolazi gledati les , yuppi
» "Njega ovde nećemo gledati"
» Ovaj film ćemo za božić gledati na TV
Page 6 of 8