ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ukrajina u plamenu

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Ukrajina u plamenu - Page 2 Empty Re: Ukrajina u plamenu

Post by vuksadinare 25/11/2016, 08:06

mutava baštarda wrote:
vuksadinare wrote:tako npr austrija moze pricati hrvatska je nasa zona interesa jer je nekad bila u austro ugarskoj..a ne pitajuci se zeli li to hrvatska,slovenija,bosna...nitko en pita te drzave i narode zele li biti u necijoj zoni interesa bilo americkoj,ruskoj,britanskoj...pa to je cisti kolonijalizam...a svi se qurtze nekakvim slobodarskim vrijednostima..od kud pravo erdoganu tvrditi da je bh-a turska zona interesa..'..zato sto ej nekad bila pod otomanskim carstvom...i sto zive muslimani u njoj..pa to mozemo i mi tvrditi nekad je bosna bila u ndh-a..gluposti...pustite narode i te drzave da ziove i odlucuju sto oni zele i sto ej njihov interes..zato postoje referendumi..a ne prijetnjama i nekakvim prijasnjim tradicijama to sebi odmah uzeti
..Mi smo polagali nade u Međunarodni monetarni fond (MMF)... Međutim, tijekom cijele godine oni su nam nudili varijantu koja je za nas bila neprihvatljiva... Ostala nam je samo Rusija. A Rusija nam je rekla: 'Mi smo spremni raditi s vama kao partneri ako vi budete vodili računa o našim interesima'", kaže Janukovič.
Rusija je najavila da će u slučaju "europske orijentacije" Ukrajine uvesti ograničenja u trgovinu s ovom zemljom kako bi se izbjegla situacija u kojoj bi "Europska unija sa svojom robom ušla na teritorij Rusije bez ikakvog dogovora".
"Mi smo, naravno, rekli da Ukrajina ima pravo donijeti takvu odluku i mi njezinu odluku poštujemo, ali ne moramo mi to platiti", rekao je Putin.
Ocjenjujući situaciju u Ukrajini, ruski predsjednik također ističe: "Vlasti su se tamo smjenjivale, ali ništa se nije mijenjalo u životu običnog građanina. Jednostavno rečeno, tamo je stanovništvo sustavno pljačkano. To je bila pljačka građana i ukrajinskog naroda. Naravno, ljudi su već umorni od te samovolje, od te potpuno sulude korupcije".

................................................
i kada su se ovi odlučili cia organizirala državni udar. hajde dobro da je to odrađeno uz potporu ili suglasnost EU, ali nije, nego je bilo jebeš EU idemo sami. i onda ero pita kako realan.
zato je referendum najbolaj stvar sto je demokracija izmislila....pustimo mi ankete i slicne gluposti....ajmo referendum o vrlo bitnim pitanjiam..i da vidimo rezultate....postivat volju naroda...a ne zato sto neki politicar kaze to mora tako i iza mene stoji narod..pa daj referendum da to vidimo...

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 25/11/2016, 08:08

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:prilično realno napisan tekst...
Kako znaš?
Ne zezam,baš me zanima kako si došao do toga zaključka.
što ti nje jasno... jest da je oliver naveo neke stvari koje se ne spominju u izjavama plenkovića i picule ili u medijima poput jutarnjeg, ali su mogu naći i u drugim izvorima i sada kada se negdje pročitaju izgledaju kao da strše.

"Prilično realno napisan" može značiti samo jedno: slaže se s tvojim mišljenjem.
To još uvijek ne znači da ima veze s realnošću.
Radi se o državama i  događajima o kojima nemamo izravnih spoznaja, kako onda možeš
tako odlučno iznijeti svoj zaključak? Eto se ne možemo dogovoriti ni šta se nam
u bližoj prošlosti događalo (realno) u našem dvorištu, a di u Ukrajini, na primjer.
pa oliver jasno i bez okolišanja priča ono što svi znamo, a to je da je tamo izvršen državni udar u režiji cie.

kratko i jasno
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/11/2016, 08:10

epikur37 wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
Kako znaš?
što ti nje jasno... jest da je oliver naveo neke stvari koje se ne spominju u izjavama plenkovića i picule ili u medijima poput jutarnjeg, ali su mogu naći i u drugim izvorima i sada kada se negdje pročitaju izgledaju kao da strše.

"Prilično realno napisan" može značiti samo jedno: slaže se s tvojim mišljenjem.
Radi se o državama i  događajima o kojima nemamo izravnih spoznaja, kako onda možeš
u bližoj prošlosti događalo (realno) u našem dvorištu, a di u Ukrajini, na primjer.
pa oliver jasno i bez okolišanja priča ono što svi znamo, a to je da je tamo izvršen državni udar u režiji cie.

kratko i jasno
olivera je vijetkong obradio..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 25/11/2016, 08:11

vuksadinare wrote:
mutava baštarda wrote:
vuksadinare wrote:tako npr austrija moze pricati hrvatska je nasa zona interesa jer je nekad bila u austro ugarskoj..a ne pitajuci se zeli li to hrvatska,slovenija,bosna...nitko en pita te drzave i narode zele li biti u necijoj zoni interesa bilo americkoj,ruskoj,britanskoj...pa to je cisti kolonijalizam...a svi se qurtze nekakvim slobodarskim vrijednostima..od kud pravo erdoganu tvrditi da je bh-a turska zona interesa..'..zato sto ej nekad bila pod otomanskim carstvom...i sto zive muslimani u njoj..pa to mozemo i mi tvrditi nekad je bosna bila u ndh-a..gluposti...pustite narode i te drzave da ziove i odlucuju sto oni zele i sto ej njihov interes..zato postoje referendumi..a ne prijetnjama i nekakvim prijasnjim tradicijama to sebi odmah uzeti
..Mi smo polagali nade u Međunarodni monetarni fond (MMF)... Međutim, tijekom cijele godine oni su nam nudili varijantu koja je za nas bila neprihvatljiva... Ostala nam je samo Rusija. A Rusija nam je rekla: 'Mi smo spremni raditi s vama kao partneri ako vi budete vodili računa o našim interesima'", kaže Janukovič.
Rusija je najavila da će u slučaju "europske orijentacije" Ukrajine uvesti ograničenja u trgovinu s ovom zemljom kako bi se izbjegla situacija u kojoj bi "Europska unija sa svojom robom ušla na teritorij Rusije bez ikakvog dogovora".
"Mi smo, naravno, rekli da Ukrajina ima pravo donijeti takvu odluku i mi njezinu odluku poštujemo, ali ne moramo mi to platiti", rekao je Putin.
Ocjenjujući situaciju u Ukrajini, ruski predsjednik također ističe: "Vlasti su se tamo smjenjivale, ali ništa se nije mijenjalo u životu običnog građanina. Jednostavno rečeno, tamo je stanovništvo sustavno pljačkano. To je bila pljačka građana i ukrajinskog naroda. Naravno, ljudi su već umorni od te samovolje, od te potpuno sulude korupcije".

................................................
i kada su se ovi odlučili cia organizirala državni udar. hajde dobro da je to odrađeno uz potporu ili suglasnost EU, ali nije, nego je bilo jebeš EU idemo sami. i onda ero pita kako realan.
zato je referendum najbolaj stvar sto je demokracija izmislila....pustimo mi ankete i slicne gluposti....ajmo referendum o vrlo bitnim pitanjiam..i da vidimo rezultate....postivat volju naroda...a ne zato sto neki politicar kaze to mora tako i iza mene stoji narod..pa daj referendum da to vidimo...
država je bila u jadnom stanju, a rusi su im nudili plin i milijarde, EU obećanja, žvake i farmerke. ovi se odlučili za kratkoročno najbolje rješenje i jebi ga. ne bi državni udar bio moguć da zemlja nije podjeljena.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 25/11/2016, 08:27

epikur37 wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
Kako znaš?

kratko i jasno
Seveda.
A Putin je mislio da se može za pišljivih $15 milijardi kredita (pazi-kredita!) kupit narod od 45 milijuna stanovnika.
Kao da se radi o 45 milujna debila i ne o narodu koji je proživio i preživio "Golodomor".
Volim i ja Ruse, ali neka njih tamo... :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 25/11/2016, 08:32

mutava baštarda wrote:država je bila u jadnom stanju, a rusi su im nudili plin i milijarde, EU obećanja, žvake i farmerke.
Narod se odlučio kako se odlučio, čemu to jaukanje? :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 25/11/2016, 08:46

Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:država je bila u jadnom stanju, a rusi su im nudili plin i milijarde, EU obećanja, žvake i farmerke.
pa da, slažem se. treba poštvati volju naroda pa i kad nam serviraju plenkovića ili mesića.
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by crvenkasti 25/11/2016, 08:47

Oliver Stone je nešto kao četnik.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 25/11/2016, 08:55

crvenkasti wrote:Oliver Stone je nešto kao četnik.
udbaš
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eroo 25/11/2016, 08:57

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
pa da, slažem se. treba poštvati volju naroda pa i kad nam serviraju plenkovića ili mesića.

Narod  odlučio, kakogod.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 25/11/2016, 08:59

epikur37 wrote:
crvenkasti wrote:Oliver Stone je nešto kao četnik.
udbaš

Ako je protiv nacista, onda je i protiv Hrvata.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by crvenkasti 25/11/2016, 08:59

Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:

Narod  odlučio, kakogod.

jel to onda vrijedi i za Krim?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 25/11/2016, 09:01

crvenkasti wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:

Narod  odlučio, kakogod.

jel to onda vrijedi i za Krim?
Što se mene tiče...kao i za Kosovo, seveda. :]
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 25/11/2016, 09:37

Veliki protivpodmornički razarač „Viceadmiral Kulakov“ dovukao je do grčkog ostrva ukrajinski ribarski brod koji se našao u nevolji u Sredozemnom moru. Dalje: https://rs-lat.sputniknews.com/rusija/201611251108996563-Rusija-Kulakov/

lijepa gesta,

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics