Ukrajina u plamenu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ukrajina u plamenu
zato je referendum najbolaj stvar sto je demokracija izmislila....pustimo mi ankete i slicne gluposti....ajmo referendum o vrlo bitnim pitanjiam..i da vidimo rezultate....postivat volju naroda...a ne zato sto neki politicar kaze to mora tako i iza mene stoji narod..pa daj referendum da to vidimo...mutava baštarda wrote:..Mi smo polagali nade u Međunarodni monetarni fond (MMF)... Međutim, tijekom cijele godine oni su nam nudili varijantu koja je za nas bila neprihvatljiva... Ostala nam je samo Rusija. A Rusija nam je rekla: 'Mi smo spremni raditi s vama kao partneri ako vi budete vodili računa o našim interesima'", kaže Janukovič.vuksadinare wrote:tako npr austrija moze pricati hrvatska je nasa zona interesa jer je nekad bila u austro ugarskoj..a ne pitajuci se zeli li to hrvatska,slovenija,bosna...nitko en pita te drzave i narode zele li biti u necijoj zoni interesa bilo americkoj,ruskoj,britanskoj...pa to je cisti kolonijalizam...a svi se qurtze nekakvim slobodarskim vrijednostima..od kud pravo erdoganu tvrditi da je bh-a turska zona interesa..'..zato sto ej nekad bila pod otomanskim carstvom...i sto zive muslimani u njoj..pa to mozemo i mi tvrditi nekad je bosna bila u ndh-a..gluposti...pustite narode i te drzave da ziove i odlucuju sto oni zele i sto ej njihov interes..zato postoje referendumi..a ne prijetnjama i nekakvim prijasnjim tradicijama to sebi odmah uzeti
Rusija je najavila da će u slučaju "europske orijentacije" Ukrajine uvesti ograničenja u trgovinu s ovom zemljom kako bi se izbjegla situacija u kojoj bi "Europska unija sa svojom robom ušla na teritorij Rusije bez ikakvog dogovora".
"Mi smo, naravno, rekli da Ukrajina ima pravo donijeti takvu odluku i mi njezinu odluku poštujemo, ali ne moramo mi to platiti", rekao je Putin.
Ocjenjujući situaciju u Ukrajini, ruski predsjednik također ističe: "Vlasti su se tamo smjenjivale, ali ništa se nije mijenjalo u životu običnog građanina. Jednostavno rečeno, tamo je stanovništvo sustavno pljačkano. To je bila pljačka građana i ukrajinskog naroda. Naravno, ljudi su već umorni od te samovolje, od te potpuno sulude korupcije".
................................................
i kada su se ovi odlučili cia organizirala državni udar. hajde dobro da je to odrađeno uz potporu ili suglasnost EU, ali nije, nego je bilo jebeš EU idemo sami. i onda ero pita kako realan.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mutava baštarda wrote:pa oliver jasno i bez okolišanja priča ono što svi znamo, a to je da je tamo izvršen državni udar u režiji cie.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:što ti nje jasno... jest da je oliver naveo neke stvari koje se ne spominju u izjavama plenkovića i picule ili u medijima poput jutarnjeg, ali su mogu naći i u drugim izvorima i sada kada se negdje pročitaju izgledaju kao da strše.Eroo wrote:Kako znaš?mutava baštarda wrote:prilično realno napisan tekst...
Ne zezam,baš me zanima kako si došao do toga zaključka.
"Prilično realno napisan" može značiti samo jedno: slaže se s tvojim mišljenjem.
To još uvijek ne znači da ima veze s realnošću.
Radi se o državama i događajima o kojima nemamo izravnih spoznaja, kako onda možeš
tako odlučno iznijeti svoj zaključak? Eto se ne možemo dogovoriti ni šta se nam
u bližoj prošlosti događalo (realno) u našem dvorištu, a di u Ukrajini, na primjer.
kratko i jasno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
olivera je vijetkong obradio..epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:pa oliver jasno i bez okolišanja priča ono što svi znamo, a to je da je tamo izvršen državni udar u režiji cie.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:što ti nje jasno... jest da je oliver naveo neke stvari koje se ne spominju u izjavama plenkovića i picule ili u medijima poput jutarnjeg, ali su mogu naći i u drugim izvorima i sada kada se negdje pročitaju izgledaju kao da strše.Eroo wrote:
Kako znaš?
"Prilično realno napisan" može značiti samo jedno: slaže se s tvojim mišljenjem.
Radi se o državama i događajima o kojima nemamo izravnih spoznaja, kako onda možeš
u bližoj prošlosti događalo (realno) u našem dvorištu, a di u Ukrajini, na primjer.
kratko i jasno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
država je bila u jadnom stanju, a rusi su im nudili plin i milijarde, EU obećanja, žvake i farmerke. ovi se odlučili za kratkoročno najbolje rješenje i jebi ga. ne bi državni udar bio moguć da zemlja nije podjeljena.vuksadinare wrote:zato je referendum najbolaj stvar sto je demokracija izmislila....pustimo mi ankete i slicne gluposti....ajmo referendum o vrlo bitnim pitanjiam..i da vidimo rezultate....postivat volju naroda...a ne zato sto neki politicar kaze to mora tako i iza mene stoji narod..pa daj referendum da to vidimo...mutava baštarda wrote:..Mi smo polagali nade u Međunarodni monetarni fond (MMF)... Međutim, tijekom cijele godine oni su nam nudili varijantu koja je za nas bila neprihvatljiva... Ostala nam je samo Rusija. A Rusija nam je rekla: 'Mi smo spremni raditi s vama kao partneri ako vi budete vodili računa o našim interesima'", kaže Janukovič.vuksadinare wrote:tako npr austrija moze pricati hrvatska je nasa zona interesa jer je nekad bila u austro ugarskoj..a ne pitajuci se zeli li to hrvatska,slovenija,bosna...nitko en pita te drzave i narode zele li biti u necijoj zoni interesa bilo americkoj,ruskoj,britanskoj...pa to je cisti kolonijalizam...a svi se qurtze nekakvim slobodarskim vrijednostima..od kud pravo erdoganu tvrditi da je bh-a turska zona interesa..'..zato sto ej nekad bila pod otomanskim carstvom...i sto zive muslimani u njoj..pa to mozemo i mi tvrditi nekad je bosna bila u ndh-a..gluposti...pustite narode i te drzave da ziove i odlucuju sto oni zele i sto ej njihov interes..zato postoje referendumi..a ne prijetnjama i nekakvim prijasnjim tradicijama to sebi odmah uzeti
Rusija je najavila da će u slučaju "europske orijentacije" Ukrajine uvesti ograničenja u trgovinu s ovom zemljom kako bi se izbjegla situacija u kojoj bi "Europska unija sa svojom robom ušla na teritorij Rusije bez ikakvog dogovora".
"Mi smo, naravno, rekli da Ukrajina ima pravo donijeti takvu odluku i mi njezinu odluku poštujemo, ali ne moramo mi to platiti", rekao je Putin.
Ocjenjujući situaciju u Ukrajini, ruski predsjednik također ističe: "Vlasti su se tamo smjenjivale, ali ništa se nije mijenjalo u životu običnog građanina. Jednostavno rečeno, tamo je stanovništvo sustavno pljačkano. To je bila pljačka građana i ukrajinskog naroda. Naravno, ljudi su već umorni od te samovolje, od te potpuno sulude korupcije".
................................................
i kada su se ovi odlučili cia organizirala državni udar. hajde dobro da je to odrađeno uz potporu ili suglasnost EU, ali nije, nego je bilo jebeš EU idemo sami. i onda ero pita kako realan.
Seveda.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:pa oliver jasno i bez okolišanja priča ono što svi znamo, a to je da je tamo izvršen državni udar u režiji cie.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:što ti nje jasno... jest da je oliver naveo neke stvari koje se ne spominju u izjavama plenkovića i picule ili u medijima poput jutarnjeg, ali su mogu naći i u drugim izvorima i sada kada se negdje pročitaju izgledaju kao da strše.Eroo wrote:
Kako znaš?
kratko i jasno
A Putin je mislio da se može za pišljivih $15 milijardi kredita (pazi-kredita!) kupit narod od 45 milijuna stanovnika.
Kao da se radi o 45 milujna debila i ne o narodu koji je proživio i preživio "Golodomor".
Volim i ja Ruse, ali neka njih tamo...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Narod se odlučio kako se odlučio, čemu to jaukanje?mutava baštarda wrote:država je bila u jadnom stanju, a rusi su im nudili plin i milijarde, EU obećanja, žvake i farmerke.
2016-07-22
pa da, slažem se. treba poštvati volju naroda pa i kad nam serviraju plenkovića ili mesića.Eroo wrote:Narod se odlučio kako se odlučio, čemu to jaukanje?mutava baštarda wrote:država je bila u jadnom stanju, a rusi su im nudili plin i milijarde, EU obećanja, žvake i farmerke.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
udbašcrvenkasti wrote:Oliver Stone je nešto kao četnik.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda wrote:pa da, slažem se. treba poštvati volju naroda pa i kad nam serviraju plenkovića ili mesića.Eroo wrote:Narod se odlučio kako se odlučio, čemu to jaukanje?mutava baštarda wrote:država je bila u jadnom stanju, a rusi su im nudili plin i milijarde, EU obećanja, žvake i farmerke.
Narod odlučio, kakogod.
2016-07-22
epikur37 wrote:udbašcrvenkasti wrote:Oliver Stone je nešto kao četnik.
Ako je protiv nacista, onda je i protiv Hrvata.
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:mutava baštarda wrote:pa da, slažem se. treba poštvati volju naroda pa i kad nam serviraju plenkovića ili mesića.Eroo wrote:Narod se odlučio kako se odlučio, čemu to jaukanje?mutava baštarda wrote:država je bila u jadnom stanju, a rusi su im nudili plin i milijarde, EU obećanja, žvake i farmerke.
Narod odlučio, kakogod.
jel to onda vrijedi i za Krim?
crvenkasti-
2014-04-17
Što se mene tiče...kao i za Kosovo, seveda.crvenkasti wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:pa da, slažem se. treba poštvati volju naroda pa i kad nam serviraju plenkovića ili mesića.Eroo wrote:Narod se odlučio kako se odlučio, čemu to jaukanje?mutava baštarda wrote:država je bila u jadnom stanju, a rusi su im nudili plin i milijarde, EU obećanja, žvake i farmerke.
Narod odlučio, kakogod.
jel to onda vrijedi i za Krim?
2016-07-22
Veliki protivpodmornički razarač „Viceadmiral Kulakov“ dovukao je do grčkog ostrva ukrajinski ribarski brod koji se našao u nevolji u Sredozemnom moru. Dalje: https://rs-lat.sputniknews.com/rusija/201611251108996563-Rusija-Kulakov/
lijepa gesta,
lijepa gesta,
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Stockholm u plamenu
» Varšava: EU zastave u plamenu, Poljska Poljacima!
» Rat Ukrajina
» Ukrajina
» Kreteni i ukrajina
» Varšava: EU zastave u plamenu, Poljska Poljacima!
» Rat Ukrajina
» Ukrajina
» Kreteni i ukrajina
Page 2 of 2