Segregacija!Nikolina Pišek dobila je otkaz na srpskoj televiziji zbog hrvatskog jezika
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Segregacija!Nikolina Pišek dobila je otkaz na srpskoj televiziji zbog hrvatskog jezika
A ne radi?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Segregacija!Nikolina Pišek dobila je otkaz na srpskoj televiziji zbog hrvatskog jezika
Regoč wrote:Pižone, što je smisao? Da nije ili je srbski?
sto se mene tice, neka se zove kako god
smisao je, da se u srbiji koristi jezik koji
ima reci i gramatiku kao sluzbeni jezik, srpski.
a da li taj jezik ima svoje oblike u okruznju,
kao sto i jeste istina, nije moj problem.
jer engleski nije isti u londonu i melbrunu.
to da srbi i hrvati koriste isti jezik sa minimalnim
razlikama, opsti je stav, u svetu, medju lingvistima.
a politika, to je politka
Guest- Guest
Da neđem na netu neko novo hapšenje za zločine ili kako je neki komšija zapalio susedu seno?maggie13 wrote:znamo svi da je tako, ali trenutno dosadno na forumu..dzango wrote:Daj ne serite obojica. Žena radi godinama kod istog poslodavca i godinama priča kako priča. Da je to neki problem, dobila bi nogu u dupe dvnih dana. To je komercijalna TV i sve zavisi od rejtinga. Ne od akcenta.pizzon wrote:vuksadinare wrote:stranac je stranac ma tko god bio..najebat ces..ili u najmanju ruku nema sanse da budes ravnopravan...
sta to znaci ?
u konkretnom ?
treba joj dopustiti da govori hrvatski na drzavnoj tv
da bismo dokazali kako smo tolerantni
neka privatno govori hrvatski, svakako bi bila daleko
manje cimana nego neka iz srbije koja se uda u hrvatskoj
znamo kako je prosla ona nasa iz valjeva,
zivu je ustasa polomio i psovao majku srpsku
da sam joj ja brat ili otac, pa on bi najebo
dzango wrote:Alo majmune .......pizzon wrote:ti en seri, cinjenica je da iz hrvatskog presla na srpski.dzango wrote:Daj ne serite obojica. Žena radi godinama kod istog poslodavca i godinama priča kako priča. Da je to neki problem, dobila bi nogu u dupe dvnih dana. To je komercijalna TV i sve zavisi od rejtinga. Ne od akcenta.pizzon wrote:vuksadinare wrote:stranac je stranac ma tko god bio..najebat ces..ili u najmanju ruku nema sanse da budes ravnopravan...
sta to znaci ?
u konkretnom ?
da li je to njen problem boli me q
a ti se ne pravi previse pametan, to kenjaj drugome
Stribor-
2015-09-22
dzango wrote:Alo majmune, to je komercijalna TV i može da priča kako hoće. Nije obrazovni program javnog servisa. Dakle nema obavezu da priča srpski jer bi u suprotnom bilo obavezno titlovanje hrvatskih filmova i serija, što je nonsens sam po sebi. Žena godinam radi na B92 i TV Prva i priča kako priča. Otkaz je verovatno dobila zbog pada rejtinga a ne zbog toga kako priča jer to radi već godinama i nikome ne smeta.pizzon wrote:ti en seri, cinjenica je da iz hrvatskog presla na srpski.dzango wrote:Daj ne serite obojica. Žena radi godinama kod istog poslodavca i godinama priča kako priča. Da je to neki problem, dobila bi nogu u dupe dvnih dana. To je komercijalna TV i sve zavisi od rejtinga. Ne od akcenta.pizzon wrote:vuksadinare wrote:stranac je stranac ma tko god bio..najebat ces..ili u najmanju ruku nema sanse da budes ravnopravan...
sta to znaci ?
u konkretnom ?
alo, majmune,
titlovanje nema veze sa zvanicnim obracanjem spikera, voditelja i sl.
ja i dalje tvrdim, da ne znam koji je razlog,
ali, da ce morati da koristi srpski, zvanicno, morace.
aka zeli da se bavi tim poslom.
moze,
da pise knjige na hrvatskom, u srbiji, da ih stapma i prodaje kao takve.
Guest- Guest
pizzon reci ti đangu.. da ti ne govori majmune... nego prečane.... ;)))))))pizzon wrote:dzango wrote:Alo majmune, to je komercijalna TV i može da priča kako hoće. Nije obrazovni program javnog servisa. Dakle nema obavezu da priča srpski jer bi u suprotnom bilo obavezno titlovanje hrvatskih filmova i serija, što je nonsens sam po sebi. Žena godinam radi na B92 i TV Prva i priča kako priča. Otkaz je verovatno dobila zbog pada rejtinga a ne zbog toga kako priča jer to radi već godinama i nikome ne smeta.pizzon wrote:ti en seri, cinjenica je da iz hrvatskog presla na srpski.dzango wrote:Daj ne serite obojica. Žena radi godinama kod istog poslodavca i godinama priča kako priča. Da je to neki problem, dobila bi nogu u dupe dvnih dana. To je komercijalna TV i sve zavisi od rejtinga. Ne od akcenta.pizzon wrote:
sta to znaci ?
u konkretnom ?
alo, majmune,
ja i dalje tvrdim da ne znam koji je razlog, ali da ce morati da koristi
srpski, zvanicno, morace, aka zeli da se bavi tim poslom.
moze, da pise knjige na hrvatskoj, da ih stapma i prodaje kao takve.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
u pocetku, kad je dosla, to je moglo da se tolerise,
u zabavnim emisijama, vremenom to je postalo neprihvatljivo.
posebno ako ima pretnezije da radi ozbiljne govorne emisije,
to je neminovno.
u zabavnim emisijama, vremenom to je postalo neprihvatljivo.
posebno ako ima pretnezije da radi ozbiljne govorne emisije,
to je neminovno.
Guest- Guest
Ima veze jer ako je isključivi standard srpski, onda bi i serije i filmovi morali biti titlovani. A vidimo da nisu. Nije ni njoj zabranjeno da priča kako priča jer to radi već godinama. Kao što nije zabranjeno ni onoj konjini Maci da priča bosanski.pizzon wrote:dzango wrote:Alo majmune, to je komercijalna TV i može da priča kako hoće. Nije obrazovni program javnog servisa. Dakle nema obavezu da priča srpski jer bi u suprotnom bilo obavezno titlovanje hrvatskih filmova i serija, što je nonsens sam po sebi. Žena godinam radi na B92 i TV Prva i priča kako priča. Otkaz je verovatno dobila zbog pada rejtinga a ne zbog toga kako priča jer to radi već godinama i nikome ne smeta.pizzon wrote:ti en seri, cinjenica je da iz hrvatskog presla na srpski.dzango wrote:Daj ne serite obojica. Žena radi godinama kod istog poslodavca i godinama priča kako priča. Da je to neki problem, dobila bi nogu u dupe dvnih dana. To je komercijalna TV i sve zavisi od rejtinga. Ne od akcenta.pizzon wrote:
sta to znaci ?
u konkretnom ?
alo, majmune,
hrvati ne prevode nase filmove, sem zone i sl.
sto ne znaci da bi srpski mogo da prodje
prilikom zvanicnog obracanja spikera i sl.
moze gost i sl,. ali voditelj, nikad(a)
moze gost i sl,. ali voditelj, nikad(a)
Guest- Guest
Može da prođe na komercijalnim TV. Ne može ja javnom servisu. Da je tako videće se vrlo brzo kada Nikolina Pišek dobije neku novu emisiju na istoj ili nekoj drugoj TV.pizzon wrote:hrvati ne prevode nase filmove, sem zone i sl.
maca se takodje svercuje jer radi te zabavne programe,
pa kao paralela se vadi, kao predstavnik podneblja iz
kog dolazi jer se program emituje sire, kao v.b. recimo
sto je bila ona, zaboravio sam joj ime, nebitno.
antonija ?
pa kao paralela se vadi, kao predstavnik podneblja iz
kog dolazi jer se program emituje sire, kao v.b. recimo
sto je bila ona, zaboravio sam joj ime, nebitno.
antonija ?
Guest- Guest
Prije svega ona ne priča hrvatski nego neki kokainski iz Zagreba, drugo ona je loš voditelj koji afektira i truje mlade mozgove
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:..... nego neki kokainski iz Zagreba.....
A ljudi moji ....
Stribor-
2015-09-22
pa jesi ju čuo, ono afekcija, kreveljnje kao da je čipila kroz nosnica ekvadorca, Aca Lukas ima manju narkomansku mimiku od ove fufeStribor wrote:asilovski wrote:..... nego neki kokainski iz Zagreba.....
A ljudi moji ....
Kermit-
2014-04-17
...a ja nek gledam faking andriju i faking anđelku.....onda nek titluju serije...Eva wrote:Pa to je ok. Nemrš spikat strani jezik na domicilnoj telki.
2015-09-02
tko će ti ttitlovati na zagorski? drele tronic ili?guma_1 wrote:...a ja nek gledam faking andriju i faking anđelku.....onda nek titluju serije...Eva wrote:Pa to je ok. Nemrš spikat strani jezik na domicilnoj telki.
Kermit-
2014-04-17
...ma ak već ova efa jebe mačku mater, moram i ja malo....asilovski wrote:tko će ti ttitlovati na zagorski? drele tronic ili?guma_1 wrote:...a ja nek gledam faking andriju i faking anđelku.....onda nek titluju serije...Eva wrote:Pa to je ok. Nemrš spikat strani jezik na domicilnoj telki.
2015-09-02
Kaj god, ni jednom miceku nisam mamu usljedbeno tjelospojila.guma_1 wrote:...ma ak već ova efa jebe mačku mater, moram i ja malo....asilovski wrote:tko će ti ttitlovati na zagorski? drele tronic ili?guma_1 wrote:...a ja nek gledam faking andriju i faking anđelku.....onda nek titluju serije...Eva wrote:Pa to je ok. Nemrš spikat strani jezik na domicilnoj telki.
Guest- Guest
dzango wrote:Ima veze jer ako je isključivi standard srpski, onda bi i serije i filmovi morali biti titlovani. A vidimo da nisu. Nije ni njoj zabranjeno da priča kako priča jer to radi već godinama. Kao što nije zabranjeno ni onoj konjini Maci da priča bosanski.pizzon wrote:dzango wrote:Alo majmune, to je komercijalna TV i može da priča kako hoće. Nije obrazovni program javnog servisa. Dakle nema obavezu da priča srpski jer bi u suprotnom bilo obavezno titlovanje hrvatskih filmova i serija, što je nonsens sam po sebi. Žena godinam radi na B92 i TV Prva i priča kako priča. Otkaz je verovatno dobila zbog pada rejtinga a ne zbog toga kako priča jer to radi već godinama i nikome ne smeta.pizzon wrote:ti en seri, cinjenica je da iz hrvatskog presla na srpski.dzango wrote:
Daj ne serite obojica. Žena radi godinama kod istog poslodavca i godinama priča kako priča. Da je to neki problem, dobila bi nogu u dupe dvnih dana. To je komercijalna TV i sve zavisi od rejtinga. Ne od akcenta.
alo, majmune,
srpska posla
Guest- Guest
Au jebote.Eva wrote:Kaj god, ni jednom miceku nisam mamu usljedbeno tjelospojila.guma_1 wrote:...ma ak već ova efa jebe mačku mater, moram i ja malo....asilovski wrote:tko će ti ttitlovati na zagorski? drele tronic ili?guma_1 wrote:...a ja nek gledam faking andriju i faking anđelku.....onda nek titluju serije...Eva wrote:Pa to je ok. Nemrš spikat strani jezik na domicilnoj telki.
Još malo žutila za učmalu svakodnevnicu tabloidskih konzumenata.Noor wrote:dzango wrote:Ima veze jer ako je isključivi standard srpski, onda bi i serije i filmovi morali biti titlovani. A vidimo da nisu. Nije ni njoj zabranjeno da priča kako priča jer to radi već godinama. Kao što nije zabranjeno ni onoj konjini Maci da priča bosanski.pizzon wrote:dzango wrote:Alo majmune, to je komercijalna TV i može da priča kako hoće. Nije obrazovni program javnog servisa. Dakle nema obavezu da priča srpski jer bi u suprotnom bilo obavezno titlovanje hrvatskih filmova i serija, što je nonsens sam po sebi. Žena godinam radi na B92 i TV Prva i priča kako priča. Otkaz je verovatno dobila zbog pada rejtinga a ne zbog toga kako priča jer to radi već godinama i nikome ne smeta.pizzon wrote:
ti en seri, cinjenica je da iz hrvatskog presla na srpski.
alo, majmune,
srpska posla
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nikolina Pisek: Hocu da znam koliki je moj deo
» Misa Grof:'Nikolina Pisek je kao koljac iz Jasenovca!
» Javila se još jedna potrošena fufa i sponzoruša Nikolina Pišek:Škoro joj je fuj a Adem Vuchiqi ok
» Ura hrvatskog jezika
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Misa Grof:'Nikolina Pisek je kao koljac iz Jasenovca!
» Javila se još jedna potrošena fufa i sponzoruša Nikolina Pišek:Škoro joj je fuj a Adem Vuchiqi ok
» Ura hrvatskog jezika
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
Page 4 of 5