Plenki.'Moj posjet Ukrajini bio je fantastičan'.
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plenki.'Moj posjet Ukrajini bio je fantastičan'.
To je ono na što izbjegavaš dati odgovor...Eroo wrote:Koji ti je to qratz, da prostiš?Starhemberg wrote:Manimo se sitnih dobacivanja, nemaš komentar na PNAC?Eroo wrote:Rusofli bi se smirili jedino ako bi ruski specijalci imali vojne vježbe s desnu stranu Dunava,
inače im je sve ostalo glupo i provokacija Putina.
Guest- Guest
Eroo wrote:Koji ti je to qratz, da prostiš?Starhemberg wrote:Manimo se sitnih dobacivanja, nemaš komentar na PNAC?Eroo wrote:Rusofli bi se smirili jedino ako bi ruski specijalci imali vojne vježbe s desnu stranu Dunava,
inače im je sve ostalo glupo i provokacija Putina.
Project for the New American Century. Širenje američkog uticaja.
Stribor-
2015-09-22
Ništa, samo mantre, kad treba o nečem konkretnom... muk.
Guest- Guest
kaja wrote:da, čuli smo kako je bio fantastičan. tako da su ti poručili da zatvoriš njušku i baviš se poslom doma.
ovaj koristan idiot ce veliki problem hrvatskoj napraviti. jer kretenčića samo šalju iz brisela da čačka mečku i onda sondiraju reakcije. a on misli da je jako važan.
upravo to
De ga počni hvaliti onda ću znati da ni on neće dugo.Eroo wrote:Ma jok, boljeg izbora nema...Amerika je još uvijek No1, kao jamac mira na ovim prostorima.Starhemberg wrote:Ovo se čak ni Poljaci ne usude. Ili je nevjerojatno glup ili ima vrlo izričite naloge.
Barem što se HR tiče. Plenki je praktičan...Ruskim vojnim vježbama s druge strane Dunava
odgovoreno je na primjeran način...za onoga tko prati pozorno sitoVaciju.
Hvalio si Sanadera, pa gospođu Kosor, pa Karamarka, pa Hasanbegovića... svi prdnuli u fenjer.
kog ero pohvali taj se brzo batali
Pa dobro. Ošal je va Ukrajinu kot ''pričuvni predstavnik EU-a/SAD-a''. Slušal sam njegovu izjavu. ''Mirna reintegracija Donetska i Luganska i tu podvlačim crtu.'' Poruka i ponuda Rusiji - Krim vam ostaje, Donetsk i Lugansk vrnuti natrag Ukrajini.
Stribor-
2015-09-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Premijer Plenkovic doputovao u službeni posjet Ukrajini, sastaje se Zelenskijem
» Plenki poručio kritičarima u svezi njegova posjeta Ukrajini:"Razočaran sam s vama..ni'š ne razumijete"
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Fantastičan uspjeh hrvatsko-indijskog startupa u Londonu
» Premijer Plenkovic doputovao u službeni posjet Ukrajini, sastaje se Zelenskijem
» Plenki poručio kritičarima u svezi njegova posjeta Ukrajini:"Razočaran sam s vama..ni'š ne razumijete"
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Fantastičan uspjeh hrvatsko-indijskog startupa u Londonu
Page 5 of 5