Plenki.'Moj posjet Ukrajini bio je fantastičan'.
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plenki.'Moj posjet Ukrajini bio je fantastičan'.
Napad na Europu u smislu taktike. Umjesto da ode u Venezuelu i stavi atomske tamo i uperi ih u Ameriku Putin je izabrao pristup koji ga vodi u sukob sa Europom.bogomdani wrote:Pa Rusija nije prljav igrac pa drugima monta svoje njukovo naoruzanje u dvoriste,a sama glumi Sveticu..KOJI napad na Europu??..o cemu ti trabunjas???RayMabus wrote:Nebitno. Rus nije odgovorio na to stavljanjem atomskih raketa u Venezuelu nego napadom na Europu.Starhemberg wrote:PNAC se sustavno sprovodi od 1997 i to je de facto vanjska politika američke vlade već 20 godina. Vidjet ćemo kakav stav ima Trump prema njemu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Usput jedan od inicijatora i potpisnika je Robert kagan, muže Victorije Nuland. Svi dobro manje više znamo što je i gdje radila gospođa Nuland.
Ništa to nije slučajno.
Ništa to nije slučajno.
Guest- Guest
e Longi,imas ti tucet ruskih njukovih podmornica a cak i iranskih(!!!) koje se vrzmaju oko americkih nacijonalnih voda...koji krc da Rusi uvlace neke nevine drzave u svje igre..RayMabus wrote:Napad na Europu u smislu taktike. Umjesto da ode u Venezuelu i stavi atomske tamo i uperi ih u Ameriku Putin je izabrao pristup koji ga vodi u sukob sa Europom.bogomdani wrote:Pa Rusija nije prljav igrac pa drugima monta svoje njukovo naoruzanje u dvoriste,a sama glumi Sveticu..KOJI napad na Europu??..o cemu ti trabunjas???RayMabus wrote:Nebitno. Rus nije odgovorio na to stavljanjem atomskih raketa u Venezuelu nego napadom na Europu.Starhemberg wrote:PNAC se sustavno sprovodi od 1997 i to je de facto vanjska politika američke vlade već 20 godina. Vidjet ćemo kakav stav ima Trump prema njemu.
dok,Ameri su uvukli cijelu Europu,pa i vas,i to na nacin,da ste vi jos vrlo sretni svojom ulogom tutlekastih proxyija..
Putin je samo branio svoj dio gradjana,odnosno Rusa u Ukrajini...Ukrajina je samo geografski u Europpi,sa eU-om ima kao Mara sa krivim kurcem nesto...
nego,taj upad u Ukrajinu i to stosu rusi pokazali kicmu,mislim da ste vi zato protiv,jerbo vI nISTE imali mooda zastititi svoje hrvate u Bosniji,pa sad napadate tu taktiku...
Guest- Guest
Ima izrazito glup narod koji čak i podupire ovakva sranja, pa vidi vuka pa takvih je pola narodaStarhemberg wrote:Ovo se čak ni Poljaci ne usude. Ili je nevjerojatno glup ili ima vrlo izričite naloge.
Kermit-
2014-04-17
A dobro onda ....nek nastavi gomilat i dalje oružje na granicama EU .....logično je očekivat istu takvu rekaciju tj gomlilanje oružja i od strane EU prema ruskim granicama.bogomdani wrote:e Longi,imas ti tucet ruskih njukovih podmornica a cak i iranskih(!!!) koje se vrzmaju oko americkih nacijonalnih voda...koji krc da Rusi uvlace neke nevine drzave u svje igre..RayMabus wrote:
Napad na Europu u smislu taktike. Umjesto da ode u Venezuelu i stavi atomske tamo i uperi ih u Ameriku Putin je izabrao pristup koji ga vodi u sukob sa Europom.
A pa šta cu mu ja kad oce takvi pristup.
Sam pao sam se ubio.
2014-04-11
ameri prvi poceli..tu je bed...a krive za Ruse nes..no dobro,nek ste vi sretni...RayMabus wrote:A dobro onda ....nek nastavi gomilat i dalje oružje na granicama EU .....logično je očekivat istu takvu rekaciju tj golilanje oružja i od strane EU prema ruskim granicama.bogomdani wrote:e Longi,imas ti tucet ruskih njukovih podmornica a cak i iranskih(!!!) koje se vrzmaju oko americkih nacijonalnih voda...koji krc da Rusi uvlace neke nevine drzave u svje igre..RayMabus wrote:
Napad na Europu u smislu taktike. Umjesto da ode u Venezuelu i stavi atomske tamo i uperi ih u Ameriku Putin je izabrao pristup koji ga vodi u sukob sa Europom.
A pa šta cu mu ja kad oce takvi pristup.
Sam pao sam se ubio.
Guest- Guest
vrlo skromno receno...bitno da Bwane tapsu po ramenima i hvale..asilovski wrote:Ima izrazito glup narod koji čak i podupire ovakva sranja, pa vidi vuka pa takvih je pola narodaStarhemberg wrote:Ovo se čak ni Poljaci ne usude. Ili je nevjerojatno glup ili ima vrlo izričite naloge.
Guest- Guest
NIje bitno jesu li AMeri prvi počeli nego kako Rus odgovara na to a odgovara pogrešno i samo sam sebi pravi sve veče tenzije sa EU pa onda kad to tako je odlučija onda ok.
2014-04-11
itakako je bitno...kako Rus odgovara..?? Onako kako je PRISILJEN...RayMabus wrote:NIje bitno jesu li AMeri prvi počeli nego kako Rus odgovara na to a odgovara pogrešno i samo sam sebi pravi sve veče tenzije sa EU pa onda kad to tako je odlučija onda ok.
Guest- Guest
Pa dobro ono mislim ok ....sad če se i EU naoružat do zuba. Sve ok . Rusiji sankcije idu dalje , bodljikava žica , vojska i rakete. Još najbolje daš s takvim bit u ok odnosima.bogomdani wrote:itakako je bitno...kako Rus odgovara..?? Onako kako je PRISILJEN...RayMabus wrote:NIje bitno jesu li AMeri prvi počeli nego kako Rus odgovara na to a odgovara pogrešno i samo sam sebi pravi sve veče tenzije sa EU pa onda kad to tako je odlučija onda ok.
2014-04-11
da, čuli smo kako je bio fantastičan. tako da su ti poručili da zatvoriš njušku i baviš se poslom doma.
ovaj koristan idiot ce veliki problem hrvatskoj napraviti. jer kretenčića samo šalju iz brisela da čačka mečku i onda sondiraju reakcije. a on misli da je jako važan.
ovaj koristan idiot ce veliki problem hrvatskoj napraviti. jer kretenčića samo šalju iz brisela da čačka mečku i onda sondiraju reakcije. a on misli da je jako važan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
??? dakle,liberalne i kukavne picke popljucale Rusiju,i sad bi je netko trebao ignorirati i marginalizirati??RayMabus wrote:Pa dobro ono mislim ok ....sad če se i EU naoružat do zuba. Sve ok . Rusiji sankcije idu dalje , bodljikava žica , vojska i rakete. Još najbolje daš s takvim bit u ok odnosima.bogomdani wrote:itakako je bitno...kako Rus odgovara..?? Onako kako je PRISILJEN...RayMabus wrote:NIje bitno jesu li AMeri prvi počeli nego kako Rus odgovara na to a odgovara pogrešno i samo sam sebi pravi sve veče tenzije sa EU pa onda kad to tako je odlučija onda ok.
Guest- Guest
posebno smiješna hrvatska.bogomdani wrote:??? dakle,liberalne i kukavne picke popljucale Rusiju,i sad bi je netko trebao ignorirati i marginalizirati??RayMabus wrote:Pa dobro ono mislim ok ....sad če se i EU naoružat do zuba. Sve ok . Rusiji sankcije idu dalje , bodljikava žica , vojska i rakete. Još najbolje daš s takvim bit u ok odnosima.bogomdani wrote:itakako je bitno...kako Rus odgovara..?? Onako kako je PRISILJEN...RayMabus wrote:NIje bitno jesu li AMeri prvi počeli nego kako Rus odgovara na to a odgovara pogrešno i samo sam sebi pravi sve veče tenzije sa EU pa onda kad to tako je odlučija onda ok.
nije tajna, ja simpatiziram amerikance dok ruse ne.
međutim smiješna državica hrvatska sa ovim šupkom na čelu nije ta koje će provocirati rusiju na naredbu brisela jer će tako dobiti po p. da neće biti istina,.
2015-08-15
gle,nemam ja u sustini nis protiv amera,znas i sama da sam im drzao stranu,ali kad su poceli Europu gurati u razne konflikte,tu sam odustao,pogotovo tek nakon sto sam vidio sto su napravili sa Libijom,Sirijom,i pokusali sve to isto sa Tunisom,Egiptom...kaja wrote:posebno smiješna hrvatska.bogomdani wrote:??? dakle,liberalne i kukavne picke popljucale Rusiju,i sad bi je netko trebao ignorirati i marginalizirati??RayMabus wrote:Pa dobro ono mislim ok ....sad če se i EU naoružat do zuba. Sve ok . Rusiji sankcije idu dalje , bodljikava žica , vojska i rakete. Još najbolje daš s takvim bit u ok odnosima.bogomdani wrote:itakako je bitno...kako Rus odgovara..?? Onako kako je PRISILJEN...RayMabus wrote:NIje bitno jesu li AMeri prvi počeli nego kako Rus odgovara na to a odgovara pogrešno i samo sam sebi pravi sve veče tenzije sa EU pa onda kad to tako je odlučija onda ok.
međutim smiješna državica hrvatska sa ovim šupkom na čelu nije ta koje će provocirati rusiju na naredbu brisela jer će tako dobiti po p. da neće biti istina,.
Nije da su mi Khozoepi mili,ali rasplamsavanje ratova po planeti,nikako n moze biti djelo nekog cestitog i dobrnomamjernog..
Hrvatska..??Ehhh...da nije tuzno bilo bismijesno..
Guest- Guest
strašno, glupu pudlicu guraju da provocira i ovaj trči i maše repom.bogomdani wrote:a da..ironija..
pa je dobio već odgovor iz ruske ambasade
2015-08-15
a jbg...to je sila i šire imperij, tako se sve sile ponašaju..bogomdani wrote:gle,nemam ja u sustini nis protiv amera,znas i sama da sam im drzao stranu,ali kad su poceli Europu gurati u razne konflikte,tu sam odustao,pogotovo tek nakon sto sam vidio sto su napravili sa Libijom,Sirijom,i pokusali sve to isto sa Tunisom,Egiptom...kaja wrote:posebno smiješna hrvatska.bogomdani wrote:??? dakle,liberalne i kukavne picke popljucale Rusiju,i sad bi je netko trebao ignorirati i marginalizirati??RayMabus wrote:Pa dobro ono mislim ok ....sad če se i EU naoružat do zuba. Sve ok . Rusiji sankcije idu dalje , bodljikava žica , vojska i rakete. Još najbolje daš s takvim bit u ok odnosima.bogomdani wrote:
itakako je bitno...kako Rus odgovara..?? Onako kako je PRISILJEN...
Nije da su mi Khozoepi mili,ali rasplamsavanje ratova po planeti,nikako n moze biti djelo nekog cestitog i dobrnomamjernog..
2015-08-15
sjetih se jednog videja na tjubu,gdje neka dosadna džukela prvocira Medvjeda,grize da za dupe,ovo i ono,..sve dok nije ga Medo zgrabil u kandže..tada prestaje ćukino veselje a zapocinje skicanje..video je prilicno uznemirujuc,pa ga netju staviti..kaja wrote:strašno, glupu pudlicu guraju da provocira i ovaj trči i maše repom.bogomdani wrote:a da..ironija..
pa je dobio već odgovor iz ruske ambasade
ipak,da je sve na kraju sretno za cuku proslo(nije ga Medo sasvim rastrgo,i otisao je klimajuci na svojim nogama,dok ga nije uzeo gazda u ruke),pokazuje,da ne treba bas naglavacke i bez pameti .."čačkati Mecku u Pi...u)
Guest- Guest
u kontekstu u kojem raspravljamo i ne bas...kaja wrote:a jbg...to je sila i šire imperij, tako se sve sile ponašaju..bogomdani wrote:gle,nemam ja u sustini nis protiv amera,znas i sama da sam im drzao stranu,ali kad su poceli Europu gurati u razne konflikte,tu sam odustao,pogotovo tek nakon sto sam vidio sto su napravili sa Libijom,Sirijom,i pokusali sve to isto sa Tunisom,Egiptom...kaja wrote:posebno smiješna hrvatska.bogomdani wrote:??? dakle,liberalne i kukavne picke popljucale Rusiju,i sad bi je netko trebao ignorirati i marginalizirati??RayMabus wrote:
Pa dobro ono mislim ok ....sad če se i EU naoružat do zuba. Sve ok . Rusiji sankcije idu dalje , bodljikava žica , vojska i rakete. Još najbolje daš s takvim bit u ok odnosima.
cak i je i CCCP dao na volju bivsim sovjetskim republikama da same odluce,hoce li ostati uz rusiju u savezu ili nastaviti same...
nivo Demokracije koji u USA necemo nikad vidjeti..ukrajina je bila samo reakcija...i nije Rusija krenula unistavati i razarati Ukrajinu..
ia Amera..kuku lele..to nije imperij,nego cisto zlo..
Guest- Guest
a što je drugo mogao SSSR nakon što je pao komunizam. nije to nivo demokracije nego jedini izbor.bogomdani wrote:u kontekstu u kojem raspravljamo i ne bas...kaja wrote:a jbg...to je sila i šire imperij, tako se sve sile ponašaju..bogomdani wrote:gle,nemam ja u sustini nis protiv amera,znas i sama da sam im drzao stranu,ali kad su poceli Europu gurati u razne konflikte,tu sam odustao,pogotovo tek nakon sto sam vidio sto su napravili sa Libijom,Sirijom,i pokusali sve to isto sa Tunisom,Egiptom...kaja wrote:posebno smiješna hrvatska.bogomdani wrote:
??? dakle,liberalne i kukavne picke popljucale Rusiju,i sad bi je netko trebao ignorirati i marginalizirati??
cak i je i CCCP dao na volju bivsim sovjetskim republikama da same odluce,hoce li ostati uz rusiju u savezu ili nastaviti same...
nivo Demokracije koji u USA necemo nikad vidjeti..ukrajina je bila samo reakcija...i nije Rusija krenula unistavati i razarati Ukrajinu..
ia Amera..kuku lele..to nije imperij,nego cisto zlo..
amerika je za njih izmislila demokraciju. a što oni nisu više osvajaćki raspoloženi, nisu jer ne mogu biti. vidiš kako jesu kada mogu, npr. u ukrajini.
2015-08-15
Jbga nekome ovdje nije jasno da ako se gomila oružje s jedne strane granice da ce se i s druge i da tu nema dobrosusjedskih odnosa.
A šta cu ja sad do beskonačno objašnjavat nešto šta je logično i da je ruski pristup američkoj taktici pogrešan tj moraju se maknit iz taktike da to rade na tlu EUrope.
A šta cu ja sad do beskonačno objašnjavat nešto šta je logično i da je ruski pristup američkoj taktici pogrešan tj moraju se maknit iz taktike da to rade na tlu EUrope.
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Premijer Plenkovic doputovao u službeni posjet Ukrajini, sastaje se Zelenskijem
» Plenki poručio kritičarima u svezi njegova posjeta Ukrajini:"Razočaran sam s vama..ni'š ne razumijete"
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Fantastičan uspjeh hrvatsko-indijskog startupa u Londonu
» Premijer Plenkovic doputovao u službeni posjet Ukrajini, sastaje se Zelenskijem
» Plenki poručio kritičarima u svezi njegova posjeta Ukrajini:"Razočaran sam s vama..ni'š ne razumijete"
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Fantastičan uspjeh hrvatsko-indijskog startupa u Londonu
Page 3 of 5