Plenki.'Moj posjet Ukrajini bio je fantastičan'.
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plenki.'Moj posjet Ukrajini bio je fantastičan'.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-se-narugao-priopcenju-ruskog-ministarstva-to-je-niza-razina-ne-mislim-na-to-odgovoriti/933782.aspx
Plenky.
Plenky.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Narvno da provociraju...i u Srbiji, a da ne spominjem CG i BiH. Kome ovdje trebaju njihove provokacije?Starhemberg wrote:Eto, a Rusi provociraju...Eroo wrote:PS: antiraketni sistemi su instalirani.Starhemberg wrote:Ovo se čak ni Poljaci ne usude.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Da je, na srpsko-rusku demonstaciju sile s drugu stranu Dunava,vuksadinare wrote:puk'o coek pod pritiskom..desi se to...velika odgovornost a velik i stres..nije svatko dorastao tome..jbg...
odgovorio s NATO-HR odgovorom demonstarije sile, zaključak
pete kolone bi bio isti: Glupi Plenki.Provokator.
Njegov "odgovor" je stigao ali ne onako kako je očekivala peta kolona i njihovi gospodari.
2016-07-22
Pa one su odgovor. Akcija i reakcija. Ponavljam, ne niču ruske vojne baze u Kanadi i Meksiku, to je valjda jasno. Antiraketni sistemi ne služe obrani, nego prijetnji. Reakcija RUsije je iznuđena i to traje od 1998. Znaš li što je PNAC?Eroo wrote:Narvno da provociraju...i u Srbiji, a da ne spominjem CG i BiH. Kome ovdje trebaju njihove provokacije?Starhemberg wrote:Eto, a Rusi provociraju...Eroo wrote:PS: antiraketni sistemi su instalirani.Starhemberg wrote:Ovo se čak ni Poljaci ne usude.
Guest- Guest
Pa bilo bi bolje da nicu u Kanadi i Meksiku il tamo nego ovako jer ovako Putin pod izlikom obrane Rusije napada sve susjede......i kaci se sa Europom.
2014-04-11
Ovako imaš američke baze i pod izlikom obrane cijelu Europu huškaju na Rusiju...nema razlike.RayMabus wrote:Pa bilo bi bolje da nicu u Kanadi i Meksiku il tamo nego ovako jer ovako Putin pod izlikom obrane Rusije napada sve susjede......i kaci se sa Europom.
Guest- Guest
Je al Rus neodgovara na tu prijetnju odlaskom na američki kontinet nego to koristi kao izliku za stvaranje nekog novog putnovog SSSRa .....kao mi smo ugroženi pa ....moramo napast ove s kojima graničimo i stvorit tampon zonu.Starhemberg wrote:Ovako imaš američke baze i pod izlikom obrane cijelu Europu huškaju na Rusiju...nema razlike.RayMabus wrote:Pa bilo bi bolje da nicu u Kanadi i Meksiku il tamo nego ovako jer ovako Putin pod izlikom obrane Rusije napada sve susjede......i kaci se sa Europom.
Rusija nema niti jedno brodogradilište koje zimi radi , izgubila je prekooceanske mornaričke sposbnosti ....ukratko nema mogucnost planetarnog paralelnog odgovora Americi ....i šta radi ?
Eto to šta radi i ulazi sama u rat sa Europom.
2014-04-11
I baš došli zavađat "bratske" narode? Ponovo? Nije bilo dosta, pa bi opet?Starhemberg wrote:Pa one su odgovor. Akcija i reakcija. Ponavljam, ne niču ruske vojne baze u Kanadi i Meksiku, to je valjda jasno. Antiraketni sistemi ne služe obrani, nego prijetnji. Reakcija RUsije je iznuđena i to traje od 1998. Znaš li što je PNAC?Eroo wrote:Narvno da provociraju...i u Srbiji, a da ne spominjem CG i BiH. Kome ovdje trebaju njihove provokacije?Starhemberg wrote:Eto, a Rusi provociraju...Eroo wrote:PS: antiraketni sistemi su instalirani.Starhemberg wrote:Ovo se čak ni Poljaci ne usude.
Ništa što bi trebalo razumjeti kao prijateljsko, a još manje bratsko.
2016-07-22
Evo kad nema odgovora, PNAC:
Their Goal: The neoconservative agenda
Established in the spring of 1997 and funded largely by the energy and arms industries, the Project for the New American Century was founded as the neoconservative think tank whose stated goal was to usher in a “new American century”. Having won the cold war and no military threat to speak of, this group of ideologues created a blueprint for the future whose agenda was to capitalize upon our surplus of military forces and funds and forcing American hegemony and corporate privatization throughout the world. In their statement of principles they outline a fourfold agenda:
Their Goal: The neoconservative agenda
Established in the spring of 1997 and funded largely by the energy and arms industries, the Project for the New American Century was founded as the neoconservative think tank whose stated goal was to usher in a “new American century”. Having won the cold war and no military threat to speak of, this group of ideologues created a blueprint for the future whose agenda was to capitalize upon our surplus of military forces and funds and forcing American hegemony and corporate privatization throughout the world. In their statement of principles they outline a fourfold agenda:
[ltr]1) [/ltr] Increase an already enormous military budget at the expense of domestic social programs | |||||
2) Toppling of regimes resistant to our corporate interests | |||||
3) Forcing democracy at the barrel of a gun in regions that have no history of the democratic process | |||||
4) Replacing the UN’s role of preserving and extending international order |
Last edited by Starhemberg on 23/11/2016, 17:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
NATO baze u Europi. Ne vidim problema, imaju ih i Rusi u Rusiji.Starhemberg wrote:Ovako imaš američke baze i pod izlikom obrane cijelu Europu huškaju na Rusiju...nema razlike.RayMabus wrote:Pa bilo bi bolje da nicu u Kanadi i Meksiku il tamo nego ovako jer ovako Putin pod izlikom obrane Rusije napada sve susjede......i kaci se sa Europom.
2016-07-22
Njemačke baze u Njemačkoj, ne američke u Njemačkoj. Oni Nijemci kojima nije ispran mozak propagandom vide u tome itekakav problem, pa i drugi.Eroo wrote:NATO baze u Europi. Ne vidim problema, imaju ih i Rusi u Rusiji.Starhemberg wrote:Ovako imaš američke baze i pod izlikom obrane cijelu Europu huškaju na Rusiju...nema razlike.RayMabus wrote:Pa bilo bi bolje da nicu u Kanadi i Meksiku il tamo nego ovako jer ovako Putin pod izlikom obrane Rusije napada sve susjede......i kaci se sa Europom.
Guest- Guest
PNAC se sustavno sprovodi od 1997 i to je de facto vanjska politika američke vlade već 20 godina. Vidjet ćemo kakav stav ima Trump prema njemu.
Guest- Guest
Rusiju ce se odhebat ....Europa neče trpit njenu politiku koja ide : mi smo ugroženi imamo pravo da se branimo šta znaci imamo pravo da napadamo Europu tamo gdje mislimo da trebamo.
....
PLAN EU Više novca za vojne misije u cilju manje nezavisnosti od SAD
Srna | 22. 11. 2016 - 22:33h
Poslanici Evropskog parlamenta podržali su danas plan EU za produbljenje koordinacije odbrambenih politika članica i manje zavisnosti od SAD.
http://www.blic.rs/vesti/svet/plan-eu-vise-novca-za-vojne-misije-u-cilju-manje-nezavisnosti-od-sad/w6g3800
....
PLAN EU Više novca za vojne misije u cilju manje nezavisnosti od SAD
Srna | 22. 11. 2016 - 22:33h
Poslanici Evropskog parlamenta podržali su danas plan EU za produbljenje koordinacije odbrambenih politika članica i manje zavisnosti od SAD.
http://www.blic.rs/vesti/svet/plan-eu-vise-novca-za-vojne-misije-u-cilju-manje-nezavisnosti-od-sad/w6g3800
2014-04-11
Zapravo, vovolika dreka i vika neoconsa koju su digli preko svojih poslušnih medija navodi na to da će Trump odjebat PNAC.
Guest- Guest
Nebitno. Rus nije odgovorio na to stavljanjem atomskih raketa u Venezuelu nego napadom na Europu.Starhemberg wrote:PNAC se sustavno sprovodi od 1997 i to je de facto vanjska politika američke vlade već 20 godina. Vidjet ćemo kakav stav ima Trump prema njemu.
2014-04-11
Lahko je Plenkoviću va Ukrajinu pojt. Nek se poufa pojt na Svetu Geru.
Stribor-
2015-09-22
u svabije ima 4 brutalno velike americke vojne baze..svaka je mocnije nago full na hrpu nagomilano oruzje srbije i hrvatske..
U baze mogu uci sam o americki drzavljani,dok se oni iz EU-a ,moraju svaki put prijaviti i provjeriti..
U bazama postoje trgovine i sve sto je potrebno,u kojima su cijene trecina onih u maloproajama,a tice se garderobe,hrane,pitja i tako...
U bazi vrijed cisto americki zakoni,svapski se ne ebu 5-9...
U baze mogu uci sam o americki drzavljani,dok se oni iz EU-a ,moraju svaki put prijaviti i provjeriti..
U bazama postoje trgovine i sve sto je potrebno,u kojima su cijene trecina onih u maloproajama,a tice se garderobe,hrane,pitja i tako...
U bazi vrijed cisto americki zakoni,svapski se ne ebu 5-9...
Guest- Guest
Pa Rusija nije prljav igrac pa drugima monta svoje njukovo naoruzanje u dvoriste,a sama glumi Sveticu..KOJI napad na Europu??..o cemu ti trabunjas???RayMabus wrote:Nebitno. Rus nije odgovorio na to stavljanjem atomskih raketa u Venezuelu nego napadom na Europu.Starhemberg wrote:PNAC se sustavno sprovodi od 1997 i to je de facto vanjska politika američke vlade već 20 godina. Vidjet ćemo kakav stav ima Trump prema njemu.
Guest- Guest
According to the PNAC report, "The American peace has proven itself peaceful, stable, and durable. Yet no moment in international politics can be frozen in time: even a global Pax Americana will not preserve itself." To preserve this "American peace" through the 21st century, the PNAC report concludes that the global order "must have a secure foundation on unquestioned U.S. military preeminence." The report struck a prescient note when it observed that "the process of transformation is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event--like a new Pearl Harbor."
Ovo je doslovno plan kojim se predviđa nuklearni udar bez repekusija po SAD. Suluda i manijačka zamisao, a ovaj viče nebitno...
Ovo je doslovno plan kojim se predviđa nuklearni udar bez repekusija po SAD. Suluda i manijačka zamisao, a ovaj viče nebitno...
Guest- Guest
i da,svapski porezi se ne naplacuju u americkim bazama,oficiri americke vojske imaju stanove u gradovima po dampinskim cijenama,najmovi i uvjeti za dizanje kredita za kupovine...
Guest- Guest
Napad na Europu u smislu taktike. Umjesto da ode u Venezuelu i stavi atomske tamo i uperi ih u Ameriku Putin je izabrao pristup koji ga vodi u sukob sa Europom.bogomdani wrote:Pa Rusija nije prljav igrac pa drugima monta svoje njukovo naoruzanje u dvoriste,a sama glumi Sveticu..KOJI napad na Europu??..o cemu ti trabunjas???RayMabus wrote:Nebitno. Rus nije odgovorio na to stavljanjem atomskih raketa u Venezuelu nego napadom na Europu.Starhemberg wrote:PNAC se sustavno sprovodi od 1997 i to je de facto vanjska politika američke vlade već 20 godina. Vidjet ćemo kakav stav ima Trump prema njemu.
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki minira kolindin posjet Rusiji
» Premijer Plenkovic doputovao u službeni posjet Ukrajini, sastaje se Zelenskijem
» Plenki poručio kritičarima u svezi njegova posjeta Ukrajini:"Razočaran sam s vama..ni'š ne razumijete"
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Fantastičan uspjeh hrvatsko-indijskog startupa u Londonu
» Premijer Plenkovic doputovao u službeni posjet Ukrajini, sastaje se Zelenskijem
» Plenki poručio kritičarima u svezi njegova posjeta Ukrajini:"Razočaran sam s vama..ni'š ne razumijete"
» Rat u Ukrajini dovest će do ekonomske katastrofe u Ukrajini i Rusiji
» Fantastičan uspjeh hrvatsko-indijskog startupa u Londonu
Page 2 of 5