Berija zivi!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Berija zivi!
Danas prvo Erdogan reče da ne jebe 2 posto odluku EU pralamenta a onda najviše telo te tvorevine uze da razmatra izveštavanje stranih medija koje im nije po volji. Gde ćeš većeg poniženja i uzaludnosti postojanja i delovanja.vuksadinare wrote:......jasta..sam se vi nadajte,,mislim ovi u srbiji..dobro u nadi ej spas..ko nema nadu ne treba ni da postoji
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eva wrote:Sad će to Erina kraljica zbombat od Pitera do Vladivostoka pada sve.Stanojko wrote:Ja mislim da to treba da se bombarduje... Mislim, imaju iskustva...Eva wrote:Pa nek odu i zaplijene im računala.
Jeli ova kurbetina dobila prekršajnu ili kaznenu prijavu
jer je zlorabila položaj i uzela upravljati trajektom a bez ovlaštenja i
bez pomorske dozvole, čime je ugrozila sigurnost i živote putnika.
PS - sutra će glupača uzeti komande u nekom zrakoplovu i pobiti ljude.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Sljedeci su Francuzi,a po filozofiji liberala koji su bili da Killary bude predsjednik amerike samo zato jer je zensko pozivam Francuske liberale da glasaju sa Marie le Pen jer je eto zensko i vrijeme je da Francuska dobije zenu predsjednicuStanojko wrote:Dakle, ova EU ne da mora da se raspadne nego to nije normalno. Car je go u svakom smislu...
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Živi zid prepišao SDP
» Đe Živi Trump..???
» GDE ERDOGAN ŽIVI
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Živi zid prepišao SDP
» Đe Živi Trump..???
» GDE ERDOGAN ŽIVI
Page 2 of 2