Berija zivi!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Berija zivi!
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=11&dd=23&nav_category=78&nav_id=1202500
Obračun EU s "ruskom propagandom", "RT i Sputnjik kao ID"
Evropski parlament usvojio je neobavezujući Rezoluciju kojom se "EU poziva da se suprotstavi ratu informacijama koji vodi Rusija“.
Opet će Slovenci, Austrijanci, Mađari, Slovaci, Španjolci i Talijani skužit, a Kokolinda i Plenki neće.
Guest- Guest
Re: Berija zivi!
Dakle, ova EU ne da mora da se raspadne nego to nije normalno. Car je go u svakom smislu...
2014-04-19
Ameri ih odjebali pa hiperventiliraju i ne znaju gde više udaraju. Otišlo to tamo sve u kurac.Stanojko wrote:Dakle, ova EU ne da mora da se raspadne nego to nije normalno. Car je go u svakom smislu...
Zamisli bezobrazluk Dzango. Ima i suprotnih vesti od CNN, BBC... Gusi to odmah!dzango wrote:Baš ih jebu kada Evropski parlčament raspravlja o Sputniku i RT.
Ja mislim da to treba da se bombarduje... Mislim, imaju iskustva...Eva wrote:Pa nek odu i zaplijene im računala.
nije moguceStanojko wrote:Zamisli bezobrazluk Dzango. Ima i suprotnih vesti od CNN, BBC... Gusi to odmah!dzango wrote:Baš ih jebu kada Evropski parlčament raspravlja o Sputniku i RT.
2014-04-14
Pa naš RTS su bombardovali isti ti zaštitnici slobode medija. A kad se setim CNN-a iz 1999., RTS je bio suvo zlato.Stanojko wrote:Zamisli bezobrazluk Dzango. Ima i suprotnih vesti od CNN, BBC... Gusi to odmah!dzango wrote:Baš ih jebu kada Evropski parlčament raspravlja o Sputniku i RT.
Jebe Putin i ne vadi.....merkelica i liberali kmece a sad se Putku pridruzio i Trumpko.....trpaaaaaj :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tako to valjda ide u zapadnoj demokratiji. Kada ti se ne sviđa šta neko piše, izbombarduješ tu novinsku kuću.Stanojko wrote:Ja mislim da to treba da se bombarduje... Mislim, imaju iskustva...Eva wrote:Pa nek odu i zaplijene im računala.
Jebeno je kada ostaneš sam na vetrometini bez gazde.epikur37 wrote:Jebe Putin i ne vadi.....merkelica i liberali kmece a sad se Putku pridruzio i Trumpko.....trpaaaaaj :)
Sad će to Erina kraljica zbombat od Pitera do Vladivostoka pada sve.Stanojko wrote:Ja mislim da to treba da se bombarduje... Mislim, imaju iskustva...Eva wrote:Pa nek odu i zaplijene im računala.
Guest- Guest
vid ovog sa izbecenim ocima..vec je Kraljici do pol sake ugurao u pak-šu...Eva wrote:Sad će to Erina kraljica zbombat od Pitera do Vladivostoka pada sve.Stanojko wrote:Ja mislim da to treba da se bombarduje... Mislim, imaju iskustva...Eva wrote:Pa nek odu i zaplijene im računala.
Guest- Guest
čekaj šta nisu rusi ti koji su nedemokratski narod pa priječe informacijama izvana, iz slobodnog svijeta, da dopru do jadnih rusa, a mi smo slobodni svijet gdje....
ma zaboravi...
ma zaboravi...
......jasta..sam se vi nadajte,,mislim ovi u srbiji..dobro u nadi ej spas..ko nema nadu ne treba ni da postoji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nemaš ti pojma. U demokratskom svetu se bombarduju televizije i mediji koji kažu suprotno. Ako ne možeš da ih bombarduješ, onda jedeš govna po EU prlamentu.marcellus wrote:čekaj šta nisu rusi ti koji su nedemokratski narod pa priječe informacijama izvana, iz slobodnog svijeta, da dopru do jadnih rusa, a mi smo slobodni svijet gdje....
ma zaboravi...
Danas prvo Erdogan reče da ne jebe 2 posto odluku EU pralamenta a onda najviše telo te tvorevine uze da razmatra izveštavanje stranih medija koje im nije po volji. Gde ćeš većeg poniženja i uzaludnosti postojanja i delovanja.vuksadinare wrote:......jasta..sam se vi nadajte,,mislim ovi u srbiji..dobro u nadi ej spas..ko nema nadu ne treba ni da postoji
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Živi zid prepišao SDP
» Đe Živi Trump..???
» GDE ERDOGAN ŽIVI
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Živi zid prepišao SDP
» Đe Živi Trump..???
» GDE ERDOGAN ŽIVI
Page 1 of 2