LIGA PRVAKA 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 24
Page 10 of 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Re: LIGA PRVAKA 2016/2017
real će ići na 2. poziciju, treba nešto za dortmund skombinirati.. onda mogu samo na đubretare i čmarsenal.. a onda će vjerojatno kao šta je glupa šiptarska balija rekla iz mostara, izvući lesterfridrih_niche wrote:Bayern ce bit drugi, zanimljivo...
Možda izvuku Reala Hahahahaga...
:D
Ipak, Real ce prije izvuc Genka ili neku sličnu tugu u teledirigiranom ždrijebu...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Volija bi da Borussija bude prvak grupe...
Al lopovi ce ih pokrast...
Guest- Guest
hoće ih pokrast ko rijeku protiv belupa?fridrih_niche wrote:Volija bi da Borussija bude prvak grupe...
Evo ga, zabio grbavac gol iz penala i odma erupcija sperme malih kompleksaša. Sad nema veze što je gol iz penala, gol je gol
scorpion wrote:Evo ga, zabio grbavac gol iz penala i odma erupcija sperme malih kompleksaša. Sad nema veze što je gol iz penala, gol je gol
Guest- Guest
Leo Messi in Champions League this season:
4 Games
9 Goals
3 Assists
kakve brojke messije
4 Games
9 Goals
3 Assists
kakve brojke messije
2015-08-25
UEFA Champions League 2016/17:
→ Lionel Messi: 9 goles.
→ CR7 (2) + Bale (2) + Benzema (2) + Morata (2): 8 goles.
→ Lionel Messi: 9 goles.
→ CR7 (2) + Bale (2) + Benzema (2) + Morata (2): 8 goles.
2015-08-25
Rad'iša Trajković wrote:scorpion wrote:Evo ga, zabio grbavac gol iz penala i odma erupcija sperme malih kompleksaša. Sad nema veze što je gol iz penala, gol je gol
nowitzki-
2014-04-27
Od ovih 9 golova, 5 je uvalio jadnom Celticu gdje se punila statistika i jedan City-u u porazu od 3:1 . Nema veze, to su bitni golovi koji donose prevagu. CR7 zabija samo malim ekipama u nebitnim tekmama
Od 9 golova, 4 je utrpa Cityju...scorpion wrote:Od ovih 9 golova, 5 je uvalio jadnom Celticu gdje se punila statistika i jedan City-u u porazu od 3:1 . Nema veze, to su bitni golovi koji donose prevagu. CR7 zabija samo malim ekipama u nebitnim tekmama
Koliko je pederko prosle sezone utrpa Cityju u dvi utakmice?
Gluperdo...
Messi je najveci svih vrimena i točka...
I kad vidiš da 4 napadača jednog Reala imaju manje golova od njega samog, to i nije neka kritika njima...
Jer teško se mjerit s Najvećim...
Ova sezona mu je odlična, čista zlatna lopta kvalitet, a ne spada mu niti u 5 najboljih sezona...
Koji monstrum, koja veličina!
Iskreno, sad bi stvarno triba uzet svoju 8 ili 9 zlatnu loptu, jer je toliko bija dominantan zadnje desetljeće...
Al neka i pederko ima koju, da nije dosadno...
Leo D10s...
<3
Guest- Guest
And it's going on, and on, and on, and on...from here to eternity.
Guest- Guest
Samo da nije dosadno...Tommy Ramone wrote:And it's going on, and on, and on, and on...from here to eternity.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Od 9 golova, 4 je utrpa Cityju...scorpion wrote:Od ovih 9 golova, 5 je uvalio jadnom Celticu gdje se punila statistika i jedan City-u u porazu od 3:1 . Nema veze, to su bitni golovi koji donose prevagu. CR7 zabija samo malim ekipama u nebitnim tekmama
Gluperdo...
gluperdo, SIN nije igrao zbog povrede u prvoj utakmici, u drugoj je bio nedovoljno oporavljen...
Guest- Guest
Mandzo je u 2 tekme cityu utrpao 2 gola...po 1 svakufridrih_niche wrote:Od 9 golova, 4 je utrpa Cityju...scorpion wrote:Od ovih 9 golova, 5 je uvalio jadnom Celticu gdje se punila statistika i jedan City-u u porazu od 3:1 . Nema veze, to su bitni golovi koji donose prevagu. CR7 zabija samo malim ekipama u nebitnim tekmama
Gluperdo...
I kad vidiš da 4 napadača jednog Reala imaju manje golova od njega samog, to i nije neka kritika njima...
Ova sezona mu je odlična, čista zlatna lopta kvalitet, a ne spada mu niti u 5 najboljih sezona...
Iskreno, sad bi stvarno triba uzet svoju 8 ili 9 zlatnu loptu, jer je toliko bija dominantan zadnje desetljeće...
Leo D10s...
<3
muckodjubre wrote:Mandzo je u 2 tekme cityu utrpao 2 gola...po 1 svakufridrih_niche wrote:Od 9 golova, 4 je utrpa Cityju...scorpion wrote:Od ovih 9 golova, 5 je uvalio jadnom Celticu gdje se punila statistika i jedan City-u u porazu od 3:1 . Nema veze, to su bitni golovi koji donose prevagu. CR7 zabija samo malim ekipama u nebitnim tekmama
Gluperdo...
Leo D10s...
<3
To samo potvrđuje činjenicu da je Mandžo veći igrač od Pederka, a malo slabiji od Hobita.
Guest- Guest
To je to!Tommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:Mandzo je u 2 tekme cityu utrpao 2 gola...po 1 svakufridrih_niche wrote:Od 9 golova, 4 je utrpa Cityju...scorpion wrote:Od ovih 9 golova, 5 je uvalio jadnom Celticu gdje se punila statistika i jedan City-u u porazu od 3:1 . Nema veze, to su bitni golovi koji donose prevagu. CR7 zabija samo malim ekipama u nebitnim tekmama
Gluperdo...
Leo D10s...
<3
To samo potvrđuje činjenicu da je Mandžo veći igrač od Pederka, a malo slabiji od Hobita.
:^O
Pa iskreno, radije bi u ekipi ima Mandzu nego pederka...
;)
Guest- Guest
Moćnu zvijer bi svi htjeli kada se ide u fajt jer se ne povlači...kako je stao pred baklje i petarde na ep i tješio onoga jadnog čovjeka sto su ga pogodili
Zvijer je totalno propala i sad je posta mačić...
Al jos je miljama korisniji od pederka koji je samo na teret suigrača...
Njegov ego i sjebana taština koce Real i to mi je drago...
Al jos je miljama korisniji od pederka koji je samo na teret suigrača...
Njegov ego i sjebana taština koce Real i to mi je drago...
Guest- Guest
Page 10 of 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 24