LIGA PRVAKA 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 24
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Re: LIGA PRVAKA 2016/2017
Pa ste im omogućili da dvije godine već ne dolaze u Rijeku ...nowitzki wrote:Dinamo je izgubio od seville i lyona doma, rijeka od nijednog od njih....kakav mocni klub rijeka, strah i trepet je bilo dolazit europskim velikanima u rijeku
sat2-
2015-09-28
Jedan je dite Zadra, A drugi austrijskog Laska...muckodjubre wrote:"Varane i Benzema postigli su važne golove za pobjedu, ali igrač koji nezaustavljivo raste je Mateo Kovačić. Zajedno s njegovim kumom Modrićem držao je uzde Realove igre u dva posljednja ključna meča, koji su zahvaljujući njima završili pobjedama."
dinamova dica dirigiraju najtrofejnijim klubom europe
Ko te ne zna, skupo bi te platija...
B-)
Guest- Guest
Boksic ima bolju karijeru i deset je puta bolji igrač, zato je u jednom trenutku i ima rekordan transfer u neki klub...Zeko wrote:Ha ..... Struka se slaže i da je Mandžukić daleko bolji igrač od Kalinića, naravnp osim dijela ove "struke" sa foruma. Na više je love procijenjen, osjetno više je plaćen, igra u daleko najjjačem klubu Italije i to baš igra, u protekloj karijeri bio je prvak Europe, prvak Njemačke i prvak Italije. I da, bio je i prvak Hrvatske dok Kale veličanstveni čak ni to nije bio. Pa kad se realno pogleda što je u svojoj karijeri i što će još osvojiti Mandžukić i to se usporedi sa osvojenim trofejima Kalinića (nisam siguran da uopće ima bilo kakav), zapanjujući su likovi koji uopće njih dvojicu stavljaju u istu rečenicu. To mi dođe k'o da uspoređuješ Jarnija i Pivarića i tvrdiš da je Pivarić bolji igrač. No ipak je najvažnije da je Mandžukić daleko kompletniji igrač od Kalinića i tu spora nema osim za manji dio ove ovdje forumske "struke".bafalo wrote:e i stavljanje mandže u istu rečenicu sa lukom bi po meni trebao bit automatski ban. oni nemaju ništa zajedničkog osim što su jedno vrijeme bili zajedno u dinamu nakon čega je luka preko premiershipa i reala postao najbolji veznjak svijeta a mandža solidan igrač koji se šlepao na kvalitet suigrača. luka je u svim izborima mandže nema nigdje tako da ovo nije hejtanje već se i struka s tim slaže
Jel može on igrat za 'repku'?
Mater ti jeben retardiranu...
;)
Guest- Guest
messi je sa ova dva gola vratio ulogu favorita za zlatnu loptu nakon čmarnaldove prezentacije protiv atletika, ipak mu je to bila prva veća utakmica unatrag zadnje 2 godine da se udostojio pojaviti na terenu
End- Posts : 21177
2015-08-25
A kako će mali quasimodo drugačije nego iz penala?
Ps. Izgleda da ponovo igrači izdaju ciganina guardiolu
Guest- Guest
Messi je uvik favorit...End1899 wrote:messi je sa ova dva gola vratio ulogu favorita za zlatnu loptu nakon čmarnaldove prezentacije protiv atletika, ipak mu je to bila prva veća utakmica unatrag zadnje 2 godine da se udostojio pojaviti na terenu
I triba je do sad imat 8 zlatnih lopti...
Al da ne bude dosadno, onda se pokloni pederku...
:D
Guest- Guest
koliko je tekmi odigrao ovaj za zadar,a ovaj za lask?fridrih_niche wrote:Jedan je dite Zadra, A drugi austrijskog Laska...muckodjubre wrote:"Varane i Benzema postigli su važne golove za pobjedu, ali igrač koji nezaustavljivo raste je Mateo Kovačić. Zajedno s njegovim kumom Modrićem držao je uzde Realove igre u dva posljednja ključna meča, koji su zahvaljujući njima završili pobjedama."
B-)
A kako ce pederko mali portugalski nego iz ukradenog penala?Rad'iša Trajković wrote:A kako će mali quasimodo drugačije nego iz penala?
Btw. kako United stoji?
:8)
Guest- Guest
Onda je Luka Tottenhamov, a Kova Interov...muckodjubre wrote:koliko je tekmi odigrao ovaj za zadar,a ovaj za lask?fridrih_niche wrote:Jedan je dite Zadra, A drugi austrijskog Laska...muckodjubre wrote:"Varane i Benzema postigli su važne golove za pobjedu, ali igrač koji nezaustavljivo raste je Mateo Kovačić. Zajedno s njegovim kumom Modrićem držao je uzde Realove igre u dva posljednja ključna meča, koji su zahvaljujući njima završili pobjedama."
B-)
:^O
Guest- Guest
jel znaš odgovor na pitanje ili kao po običaju lupetaš?fridrih_niche wrote:Onda je Luka Tottenhamov, a Kova Interov...muckodjubre wrote:koliko je tekmi odigrao ovaj za zadar,a ovaj za lask?fridrih_niche wrote:Jedan je dite Zadra, A drugi austrijskog Laska...muckodjubre wrote:"Varane i Benzema postigli su važne golove za pobjedu, ali igrač koji nezaustavljivo raste je Mateo Kovačić. Zajedno s njegovim kumom Modrićem držao je uzde Realove igre u dva posljednja ključna meča, koji su zahvaljujući njima završili pobjedama."
B-)
:^O
znači čmrlja,ne znaš jer lupetaš..ili su i oni bili bliže oltaru pa zato igraju u najtrofejnijem klubu europe ..
Bayern ce bit drugi, zanimljivo...
Možda izvuku Reala Hahahahaga...
Ipak, Real ce prije izvuc Genka ili neku sličnu tugu u teledirigiranom ždrijebu...
;)
Možda izvuku Reala Hahahahaga...
Ipak, Real ce prije izvuc Genka ili neku sličnu tugu u teledirigiranom ždrijebu...
;)
Guest- Guest
Treba mu neko polomiti pičku cigansku. Daće bog da završi i zatvoru, pa da mu tano ispada sapun svakog dana...
Guest- Guest
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 24