Mutti se zaljubila u Putina?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Mutti se zaljubila u Putina?
Zašto su hrvati tako glupi?
Ornella Muti – Italian actress with Russian roots
Ornella Muti is a legend of the world cinema, talented actress, outstanding personality and just a very beautiful woman.
The beautiful Italian actress was born on March 9, 1955. Her real name is Francesca Romana Rivelli. Her maternal grandparents were Russian nobles and had to leave Russia in 1917, they immigrated from Leningrad (now Saint Petersburg, Russia) to Estonia. She has an older sister, Claudia (born 1951). Her father died when the girl was 10 years old.
At the age of 13 Ornella worked as a model for the Italian magazine – Fotoromanzi. At the same time she began working as an artist’s model and posed nude for erotic magazines.
http://beautifulrus.com/ornella-muti-italian-actress-russian-roots/
http://viola.bz/ornella-muti-italian-actress-with-russian-roots/
Ornella Muti – Italian actress with Russian roots
Ornella Muti is a legend of the world cinema, talented actress, outstanding personality and just a very beautiful woman.
The beautiful Italian actress was born on March 9, 1955. Her real name is Francesca Romana Rivelli. Her maternal grandparents were Russian nobles and had to leave Russia in 1917, they immigrated from Leningrad (now Saint Petersburg, Russia) to Estonia. She has an older sister, Claudia (born 1951). Her father died when the girl was 10 years old.
At the age of 13 Ornella worked as a model for the Italian magazine – Fotoromanzi. At the same time she began working as an artist’s model and posed nude for erotic magazines.
http://beautifulrus.com/ornella-muti-italian-actress-russian-roots/
http://viola.bz/ornella-muti-italian-actress-with-russian-roots/
Guest- Guest
Eva wrote:Joj, Esco...
Kako? kako? why is that? why is that so?
Guest- Guest
Jebga kao i ostalom mesu koji ovih dana bacaju i ovom istekao rok trajanja.
Ali malo sam luknuo slike, bila je fenomenalna picka.
Ali malo sam luknuo slike, bila je fenomenalna picka.
Guest- Guest
Eva wrote:Pa već ima dvije kćeri ili tri, ne znam kaj je treće dobil, kaj će mu još usvojene. On nemre ni meni niš, a di nekoj od 25-30.marcellus wrote:Eva wrote:A njemu je 64 goda:) baš su si par.
Šalim se, nije Putin u igri, neće žena reć tko je.
putinu su 64 i par su mu one od 25 obzirom na novac, moć i utjecaj
ima i ornela dvije kćeri i sina, mislim i nešto unučadi... starija kćerka baš pogledao, ono, nije baš ko stara nije loša, al nije to to... mlađa bezveze
Eva wrote:Ma daj se malo opusti, kaj si non stop incazzato?
Non sono incazzato e l' ignoranza della gente che mi fa ribaltare i coglioni.
Guest- Guest
kad ornela muti jaja
u dane ispred feste..
u dane ispred feste..
2014-04-19
Va fanculo I Croati, la vita e bellaGnječ wrote:Eva wrote:Ma daj se malo opusti, kaj si non stop incazzato?
Non sono incazzato e l' ignoranza della gente che mi fa ribaltare i coglioni.
Guest- Guest
Ornella je ljepša i danas.kolerik wrote:Evo vam sto Putin gazi, kakva Mutti:
Guest- Guest
mamma mia
2014-04-14
Eva wrote:
Ornella je ljepša i danas.
Nema ti Putin previse razumijevanja za tvoje argumente Eva. :)
Guest- Guest
Hehe, neće me za svjetnicu.kolerik wrote:Eva wrote:
Ornella je ljepša i danas.
Nema ti Putin previse razumijevanja za tvoje argumente Eva. :)
Guest- Guest
kuku
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mutti Merkl potukla neprijatelje i uvodi još par milijuna Peševaraca
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» Žena kaže da se zaljubila u svog otmičara izvanzemaljca: ‘Pozvao me u Andromedinu galaktiku’
» Bosnjakinja se zaljubila u Srbina a obitelj joj zbog toga obrijala glavu i slomila rebra
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» Žena kaže da se zaljubila u svog otmičara izvanzemaljca: ‘Pozvao me u Andromedinu galaktiku’
» Bosnjakinja se zaljubila u Srbina a obitelj joj zbog toga obrijala glavu i slomila rebra
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
Page 2 of 2