Mutti se zaljubila u Putina?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mutti se zaljubila u Putina?
Орнелла Мути перебралась в Москву
Итальянская актриса Орнелла Мути переехала в Москву, где приобрела трехкомнатную квартиру в доме рядом с храмом Христа Спасителя. Об этом сообщает издание kp.ru.
Мути рассказала, что решила получить российское гражданство, потому что влюбилась в русского мужчину. Имени своего избранника актриса не раскрыла.
Traži rusko državljanstvo jer se zaljubila u Rusa, ali nije kazala kojeg:)
Итальянская актриса Орнелла Мути переехала в Москву, где приобрела трехкомнатную квартиру в доме рядом с храмом Христа Спасителя. Об этом сообщает издание kp.ru.
Мути рассказала, что решила получить российское гражданство, потому что влюбилась в русского мужчину. Имени своего избранника актриса не раскрыла.
Guest- Guest
Re: Mutti se zaljubila u Putina?
a sigurno u nekog dubokog đepa..ruskog tajkuna...Eva wrote:Орнелла Мути перебралась в Москву
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vidi muti glavu izgubila
2014-04-14
a fotka je koga točno, ornella muti ima oko sto godina i ne izgleda baš ko na slici... dobro, ne možda sto, ali ima šest banki da jebe rak raka
Ne znaju, to je s ovog linka.
https://lenta.ru/news/2016/11/14/muti_msc/
https://lenta.ru/news/2016/11/14/muti_msc/
Guest- Guest
da nije neka sputnjica ali sa istim imenom
2014-04-14
pronasla je eliksir mladosti
2014-04-14
2014-04-14
Eva wrote:Odlično se drži.
može se držat kak oće al njoj su skoro 62 godine, koji će to kurac putinu? Osim toga pogledao malo novije fotke, plastika, botox galore
A njemu je 64 goda:) baš su si par.
Šalim se, nije Putin u igri, neće žena reć tko je.
Guest- Guest
Eva wrote:A njemu je 64 goda:) baš su si par.
putinu su 64 i par su mu one od 25 obzirom na novac, moć i utjecaj
ornella je ok za nekog tih godina, al bogati rusi obično investiraju u mlađe žene, koje još mogu zadržat tržišnu vrijednost neko vrijeme...
u biti ona je ruskinja
"Her maternal grandparents emigrated from Leningrad (now Saint Petersburg, Russia) "
"Her maternal grandparents emigrated from Leningrad (now Saint Petersburg, Russia) "
Ha, video sam da ima nesto rusko u njoj... Prelepa zena bila
Pa već ima dvije kćeri ili tri, ne znam kaj je treće dobil, kaj će mu još usvojene. On nemre ni meni niš, a di nekoj od 25-30.marcellus wrote:Eva wrote:A njemu je 64 goda:) baš su si par.
putinu su 64 i par su mu one od 25 obzirom na novac, moć i utjecaj
Guest- Guest
I danas je zgodna.Stanojko wrote:Ha, video sam da ima nesto rusko u njoj... Prelepa zena bila
Guest- Guest
Zašto su hrvati tako glupi?
Ornella Muti – Italian actress with Russian roots
Ornella Muti is a legend of the world cinema, talented actress, outstanding personality and just a very beautiful woman.
The beautiful Italian actress was born on March 9, 1955. Her real name is Francesca Romana Rivelli. Her maternal grandparents were Russian nobles and had to leave Russia in 1917, they immigrated from Leningrad (now Saint Petersburg, Russia) to Estonia. She has an older sister, Claudia (born 1951). Her father died when the girl was 10 years old.
At the age of 13 Ornella worked as a model for the Italian magazine – Fotoromanzi. At the same time she began working as an artist’s model and posed nude for erotic magazines.
http://beautifulrus.com/ornella-muti-italian-actress-russian-roots/
http://viola.bz/ornella-muti-italian-actress-with-russian-roots/
Ornella Muti – Italian actress with Russian roots
Ornella Muti is a legend of the world cinema, talented actress, outstanding personality and just a very beautiful woman.
The beautiful Italian actress was born on March 9, 1955. Her real name is Francesca Romana Rivelli. Her maternal grandparents were Russian nobles and had to leave Russia in 1917, they immigrated from Leningrad (now Saint Petersburg, Russia) to Estonia. She has an older sister, Claudia (born 1951). Her father died when the girl was 10 years old.
At the age of 13 Ornella worked as a model for the Italian magazine – Fotoromanzi. At the same time she began working as an artist’s model and posed nude for erotic magazines.
http://beautifulrus.com/ornella-muti-italian-actress-russian-roots/
http://viola.bz/ornella-muti-italian-actress-with-russian-roots/
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mutti Merkl potukla neprijatelje i uvodi još par milijuna Peševaraca
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» Žena kaže da se zaljubila u svog otmičara izvanzemaljca: ‘Pozvao me u Andromedinu galaktiku’
» Bosnjakinja se zaljubila u Srbina a obitelj joj zbog toga obrijala glavu i slomila rebra
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» Žena kaže da se zaljubila u svog otmičara izvanzemaljca: ‘Pozvao me u Andromedinu galaktiku’
» Bosnjakinja se zaljubila u Srbina a obitelj joj zbog toga obrijala glavu i slomila rebra
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
Page 1 of 2