Da li su Srbi ili Hrvati
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Da li su Srbi ili Hrvati
Uzalud si se i ti ustao, kad još krevet sanjaš..dzango wrote:Ja u 6.30. Do 7 svi ustaše.maggie13 wrote:Ja ustala oko 7..sam se hvali lijenštinom..dzango wrote:Samo kada smo u krevetu.maggie13 wrote:Ti si Hrvat, rijesili smo nedoumicu ;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Važno da sam se digao. Za ostalo je lako.maggie13 wrote:Uzalud si se i ti ustao, kad još krevet sanjaš..dzango wrote:Ja u 6.30. Do 7 svi ustaše.maggie13 wrote:Ja ustala oko 7..sam se hvali lijenštinom..dzango wrote:Samo kada smo u krevetu.maggie13 wrote:Ti si Hrvat, rijesili smo nedoumicu ;P
Ok, valjda jesi..osim ako ne tipkaš iz kreveta..dzango wrote:Važno da sam se digao. Za ostalo je lako.maggie13 wrote:Uzalud si se i ti ustao, kad još krevet sanjaš..dzango wrote:Ja u 6.30. Do 7 svi ustaše.maggie13 wrote:Ja ustala oko 7..sam se hvali lijenštinom..dzango wrote:
Samo kada smo u krevetu.
2014-04-12
Ja sam starija generacija. Ne priznajem laptopove.maggie13 wrote:Ok, valjda jesi..osim ako ne tipkaš iz kreveta..dzango wrote:Važno da sam se digao. Za ostalo je lako.maggie13 wrote:Uzalud si se i ti ustao, kad još krevet sanjaš..dzango wrote:Ja u 6.30. Do 7 svi ustaše.maggie13 wrote:
Ja ustala oko 7..sam se hvali lijenštinom..
Ni mobitele?dzango wrote:Ja sam starija generacija. Ne priznajem laptopove.maggie13 wrote:Ok, valjda jesi..osim ako ne tipkaš iz kreveta..dzango wrote:Važno da sam se digao. Za ostalo je lako.maggie13 wrote:Uzalud si se i ti ustao, kad još krevet sanjaš..dzango wrote:
Ja u 6.30. Do 7 svi ustaše.
2014-04-12
Samo sa dugmićima. NOKIA ili ništa.maggie13 wrote:Ni mobitele?dzango wrote:Ja sam starija generacija. Ne priznajem laptopove.maggie13 wrote:Ok, valjda jesi..osim ako ne tipkaš iz kreveta..dzango wrote:Važno da sam se digao. Za ostalo je lako.maggie13 wrote:
Uzalud si se i ti ustao, kad još krevet sanjaš..
OMG,ti si k'o moj brat..dzango wrote:Samo sa dugmićima. NOKIA ili ništa.maggie13 wrote:Ni mobitele?dzango wrote:Ja sam starija generacija. Ne priznajem laptopove.maggie13 wrote:Ok, valjda jesi..osim ako ne tipkaš iz kreveta..dzango wrote:
Važno da sam se digao. Za ostalo je lako.
2014-04-12
Ne daj Bože.maggie13 wrote:OMG,ti si k'o moj brat..dzango wrote:Samo sa dugmićima. NOKIA ili ništa.maggie13 wrote:Ni mobitele?dzango wrote:Ja sam starija generacija. Ne priznajem laptopove.maggie13 wrote:
Ok, valjda jesi..osim ako ne tipkaš iz kreveta..
kompromisepikur37 wrote:Kratko i jasno to su Hrbi, grkokatolici :)
Guest- Guest
I ja s gnušanjem odbacujem ove dodirne. Najgore mi je što sam traži mrežu, a nama je u pograničnom području poveći problem. Zato stari na puca pa nek se jebe banda lopovska.maggie13 wrote:OMG,ti si k'o moj brat..dzango wrote:Samo sa dugmićima. NOKIA ili ništa.maggie13 wrote:Ni mobitele?dzango wrote:Ja sam starija generacija. Ne priznajem laptopove.maggie13 wrote:
Ok, valjda jesi..osim ako ne tipkaš iz kreveta..
U svezi mobitela, mislimdzango wrote:Ne daj Bože.maggie13 wrote:OMG,ti si k'o moj brat..dzango wrote:Samo sa dugmićima. NOKIA ili ništa.maggie13 wrote:Ni mobitele?dzango wrote:
Ja sam starija generacija. Ne priznajem laptopove.
2014-04-12
Možeš privremeno blokirat to traženje mreže.Regoč wrote:I ja s gnušanjem odbacujem ove dodirne. Najgore mi je što sam traži mrežu, a nama je u pograničnom području poveći problem. Zato stari na puca pa nek se jebe banda lopovska.maggie13 wrote:OMG,ti si k'o moj brat..dzango wrote:Samo sa dugmićima. NOKIA ili ništa.maggie13 wrote:Ni mobitele?dzango wrote:
Ja sam starija generacija. Ne priznajem laptopove.
Iako, nađu oni uvijek caku za skidanje love.
2014-04-12
Janjevci su Albanci.
Upravo sam dobio poruku od jednog renomiranom albanskog historika.
Znači albanska zajednica. 2/3 ljudi koje je od Turske štitila Mletačka republika.
Berišić (berisha), palić (pali), Dodić (Dodaj), Karadakić (karadaku),Ćolakić (Çollaku),
Znači albanska zajednica. 2/3 ljudi koje je od Turske štitila Mletačka republika.
Berišić (berisha), palić (pali), Dodić (Dodaj), Karadakić (karadaku),Ćolakić (Çollaku),
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sve su to Rusi
2014-04-14
Jesu kurac. Ačbanci u to vreme nisu ni postojali kao narod. Bili su nomadska plemena.jastreb wrote:Janjevci su Albanci.
Shiptarska nacionalisticka mitologja i megalomanija je nadmasila i srpsku.jastreb wrote:Janjevci su Albanci.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I ja u necemu da se slozim s tobom :)dzango wrote:Samo sa dugmićima. NOKIA ili ništa.maggie13 wrote:Ni mobitele?dzango wrote:Ja sam starija generacija. Ne priznajem laptopove.maggie13 wrote:Ok, valjda jesi..osim ako ne tipkaš iz kreveta..dzango wrote:
Važno da sam se digao. Za ostalo je lako.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbi, Hrvati, čakije...
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
» Hrvati i Srbi ponovo u ratu
» KARAŠOVANI - Srbi koji su postali Hrvati!
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
» Hrvati i Srbi ponovo u ratu
» KARAŠOVANI - Srbi koji su postali Hrvati!
Page 2 of 2