Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Oso Ero ponuditi guzicu tom Tink-tanku na Uslugu..Bog da mozda plate da im proslijedi spisak Rusofila na forumu...
Guest- Guest
Re: Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Ma mi nesto seremo o Ukrajini na forumima a neko sa Balkana je dobio posao u Kijevu za platu od 100 000 dolara godisnje plus 40 000 ratnog dodatka na opasnost. Mislim da je UNDP u pitanju.
2016-11-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zoki u nevolji,Orban trazio u madjarskom parlamentu odgovornost svih onih koji nisu zastitili granice EU-a
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
» Suljagić i Bajrović otvoreno prijete ratom svim građanima BiH koji na sljedećim izborima budu glasovali za HDZ BiH, SDP BiH traži isključenje HDZ-a BiH iz svih procesa odlučivanja
» sjetimo se bližnjih i onih kojima se ne zna grob, svih branitelja Hrvatske od davnina do danas
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
» Suljagić i Bajrović otvoreno prijete ratom svim građanima BiH koji na sljedećim izborima budu glasovali za HDZ BiH, SDP BiH traži isključenje HDZ-a BiH iz svih procesa odlučivanja
» sjetimo se bližnjih i onih kojima se ne zna grob, svih branitelja Hrvatske od davnina do danas
Page 5 of 5