Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
evo ti..baci drkicu...sorry mora u krpicama biti da ne pravim štresa Kicušu..
Guest- Guest
Re: Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
velik si i jak decko,nece ti biti problem malo jaca cura..
Guest- Guest
E pa vidiš imaju i drugi atomske bombe a ne samo čika Putin.
Šta čemo sad ?
Svi se moramo bojat Rusije jelte ?
A šta ako nečemo ?
Šta čemo sad ?
A šta ako nečemo ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Strah nije bitan...Rusi su spremni na sVE,jeste li i vi?RayMabus wrote:E pa vidiš imaju i drugi atomske bombe a ne samo čika Putin.
Šta čemo sad ?
A šta ako nečemo ?
Guest- Guest
i tis ukurcu, briti imaju sukob sa rusijom od davnih vremena, nije to sukob oruzjem nego podmetanja i geopoloticke igrice,RayMabus wrote:Vi ste u kurzu i to teškom .....vi nemožete povezat to da ovaj njima dolazi sa balističkim podmornicama sa nuklearnim bojnim glavama na obale Engleske tik nasuprot Londona i da im prijeti tako direktnim uništenjem i da je upravo i SAMO to glavni razlog sukoba Rusije i Britanije.
VI STE DEBILI ČOIČE.
velis da si neki talaksijanski ratnik il general a ne znas jebene cinjenice, de longi, ako mrzis ruse mrzi ih al ne nazivaj ljude debilima, svatko ima svoje vidjenje
Pa u sukobu su interesa ....to i govorim cijelo vrijeme.Leviathan2 wrote:i tis ukurcu, briti imaju sukob sa rusijom od davnih vremena, nije to sukob oruzjem nego podmetanja i geopoloticke igrice,RayMabus wrote:Vi ste u kurzu i to teškom .....vi nemožete povezat to da ovaj njima dolazi sa balističkim podmornicama sa nuklearnim bojnim glavama na obale Engleske tik nasuprot Londona i da im prijeti tako direktnim uništenjem i da je upravo i SAMO to glavni razlog sukoba Rusije i Britanije.
VI STE DEBILI ČOIČE.
velis da si neki talaksijanski ratnik il general a ne znas jebene cinjenice, de longi, ako mrzis ruse mrzi ih al ne nazivaj ljude debilima, svatko ima svoje vidjenje
2014-04-11
Jesam al onda priča počima da se i Briti i Rusi ponašaju ko razmažena derišta s velikim egom i sad još imaju i nuklearne pa se to još više zaoštrilo i ulog je veči.Leviathan2 wrote:
velis da si neki talaksijanski ratnik il general a ne znas jebene cinjenice, de long
2014-04-11
U biti ovo je protiv Faragea, Orbana, Le pen, a i Georga Galllowaya
Kermit-
2014-04-17
Na hrvatskoj bi razini to značilo označiti sve koji podupiru Srbiju, Srbsku i SNV.
Regoč wrote:Na hrvatskoj bi razini to značilo označiti sve koji podupiru Srbiju, Srbsku i SNV.
Guest- Guest
Eva wrote:Regoč wrote:Na hrvatskoj bi razini to značilo označiti sve koji podupiru Srbiju, Srbsku i SNV.
Točno. U potencijalnom nuklearnom ratu između američke i ruske elite je u tome što bi američka rado žrtvovala druge za svoje interese. Rusi bi pak žrtvovali svoje za vlastite interese. Iz tog razloga Rusi su mi draži. Za Anglo-Amere geopolitika je samo velika igra u kojoj stradavaju drugi. Za Rusiju to je pitanje vlastitog opstanka, zato su obični Rusi kao i Japanci u 2. svjetskom ratu spremni ginuti u potencijalnom nuklearnom ratu jer smatraju da su "u pravu". Anglo-Amerikanci u šahu igraju tradicionalno poker, Rusi igraju rulet. Istok za razliku od Zapada, se vodi kamikaza filozofijom, oni kad prijete misle ozbiljno. Zapad kad prijeti, obično provocira da pusti krv, da testira snagu protivnika. To je u stvari izgleda kao sukob čopora vukova koji napada medvjeda. Svi pomalo grickaju, i rado bi oni zaklali medvjeda da smiju, pa kruže oko njega, pokušavaju ga izmoriti ali niti jedan mu se baš ne približava previše jer medo ne voli igru. Gladan je, i nešto mu se prijebalo.bogomdani wrote:Strah nije bitan...Rusi su spremni na sVE,jeste li i vi?RayMabus wrote:E pa vidiš imaju i drugi atomske bombe a ne samo čika Putin.
Šta čemo sad ?
A šta ako nečemo ?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
U potencijalnom nuklearnom ratu, ovo je zapravo jedino bitno.bogomdani wrote:Strah nije bitan...Rusi su spremni na sVE,jeste li i vi?RayMabus wrote:E pa vidiš imaju i drugi atomske bombe a ne samo čika Putin.
Šta čemo sad ?
A šta ako nečemo ?
2015-08-09
U stvari, baš bi bilo zabavno da Rusija zbriše Britaniju s karte.melkior wrote:U potencijalnom nuklearnom ratu, ovo je zapravo jedino bitno.bogomdani wrote:Strah nije bitan...Rusi su spremni na sVE,jeste li i vi?RayMabus wrote:E pa vidiš imaju i drugi atomske bombe a ne samo čika Putin.
Šta čemo sad ?
A šta ako nečemo ?
2015-08-09
U stvari, mrzim Britance. Baš bi bilo super da Rusi zbrišu Britaniju.kic wrote:
je suis idiot
2015-08-09
Ja priznajem da nisam objektivan. Pun mi je kurac germanske arogancije u odnosu na ostatak svijeta. Želim im da slome zube.melkior wrote:U stvari, mrzim Britance. Baš bi bilo super da Rusi zbrišu Britaniju.kic wrote:
je suis idiot
2015-08-09
ne bi bilo dobro, al britanci su postali kao oni mali pekinezeri, puno reže al..
Samo mi poštedite Thomasa Bergersena i Tiffany Alvord.melkior wrote:Ja priznajem da nisam objektivan. Pun mi je kurac germanske arogancije u odnosu na ostatak svijeta. Želim im da slome zube.melkior wrote:U stvari, mrzim Britance. Baš bi bilo super da Rusi zbrišu Britaniju.kic wrote:
je suis idiot
2015-08-09
Molim Ruse da mi ispune četri želje - da zbrišu Britaniju, Srbiju, Saudijsku Arabiju i Tursku. Ne tražim puno, jel´ da?melkior wrote:U stvari, mrzim Britance. Baš bi bilo super da Rusi zbrišu Britaniju.kic wrote:
je suis idiot
2015-08-09
Ono sto neuki nikako da shvate,je da upozoravam da Ruse,po nIČEMU ne treba potcijenjivati...Imaju cime udarati,imaju mooda,i ako odluce se na to,to ce i napraviti...Kazem da Europa bi najpametnije napravila da ukine Sankcije i proglasi otvorenu trgovinu sa Rusijom..melkior wrote:U stvari, baš bi bilo zabavno da Rusija zbriše Britaniju s karte.melkior wrote:U potencijalnom nuklearnom ratu, ovo je zapravo jedino bitno.bogomdani wrote:Strah nije bitan...Rusi su spremni na sVE,jeste li i vi?RayMabus wrote:E pa vidiš imaju i drugi atomske bombe a ne samo čika Putin.
Šta čemo sad ?
A šta ako nečemo ?
britanija..a cuj..englezi,tokiko izopacena nacija,da je tesko bilo sto vise dodati..niti sjena nekad "slavnog " Imperija..
nek se tresu u strahu od ruskih podmornica..ono sto je sigurno,je cinjenica da Rusi nece prvi poceti..hvala Bogu..
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zoki u nevolji,Orban trazio u madjarskom parlamentu odgovornost svih onih koji nisu zastitili granice EU-a
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
» Suljagić i Bajrović otvoreno prijete ratom svim građanima BiH koji na sljedećim izborima budu glasovali za HDZ BiH, SDP BiH traži isključenje HDZ-a BiH iz svih procesa odlučivanja
» sjetimo se bližnjih i onih kojima se ne zna grob, svih branitelja Hrvatske od davnina do danas
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
» Suljagić i Bajrović otvoreno prijete ratom svim građanima BiH koji na sljedećim izborima budu glasovali za HDZ BiH, SDP BiH traži isključenje HDZ-a BiH iz svih procesa odlučivanja
» sjetimo se bližnjih i onih kojima se ne zna grob, svih branitelja Hrvatske od davnina do danas
Page 3 of 5