Sirijski migranti u Austriji ubili i mučili srpskog pjevača Aleksandra Markovića
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sirijski migranti u Austriji ubili i mučili srpskog pjevača Aleksandra Markovića
Džango ti je sve liepo objasnio.jastreb wrote:Ja sam stari roker,ali neke pjesme Mitra M. me asociraju na neke lijepe stvari i za mene imaju određenu emocionalnu vrijednost.Regoč wrote:Jastrebe, otkvači s tim smećem.
Kod tebe pjesma "Dobro jutro reko zori" neće izazvati iste asocijacije i evocirati neke (lijepe) uspomene.
prema tome...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Sirijski migranti u Austriji ubili i mučili srpskog pjevača Aleksandra Markovića
Jbt, to se desilo jos u julu mjesecu..vi ovdje volite bajate vijesti?
2016-11-17
Ili ovo:dzango wrote:Nemam pojma šta je to.jastreb wrote:A ne znam. Svake večeri su ga puštali Desimiri kad bi završili sa poslom.
Neke gluposti "Mira Škorić-Škorić Mira nema mira"
Čuj. Ja gori treš u životu nisam čuo.
To je bilo užasno za čuti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vucko voli da podgreje stare teme,
pa mu to preslo u naviku,
redovno !
redovno !
Guest- Guest
Ili ključ na temu,ili da nastavimo raspravu o pravom muzičkom smeću kojeg njeguju srpski reperi.pizzon wrote:vucko voli da podgreje stare teme,
redovno !
2014-04-22
to sam ja sa danasnjeg indexa postavio..oni kasne ne jajastreb wrote:Ili ključ na temu,ili da nastavimo raspravu o pravom muzičkom smeću kojeg njeguju srpski reperi.pizzon wrote:vucko voli da podgreje stare teme,
redovno !
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
moram da idem !jastreb wrote:Ili ključ na temu,ili da nastavimo raspravu o pravom muzičkom smeću kojeg njeguju srpski reperi.pizzon wrote:vucko voli da podgreje stare teme,
redovno !
Guest- Guest
Jastrebe, zašto slušaš ono što ti se gadi?
Ne slušam. To su Desimiri puštali svake večeri kad bi zatvarali štandove. Sve dok im jedan Šipac nije razbio CD.Regoč wrote:Jastrebe, zašto slušaš ono što ti se gadi?
2014-04-22
Ma čudi da je Index to objavio kod nas bi MUP našao nekog šlogara i case closedRegoč wrote:Možda je lažna viest?jastreb wrote:Nikad čuo za tog pjevača.
Kermit-
2014-04-17
Evo vam nesto da svrsavate od srece
http://newobserveronline.com/refugee-terrorists-arrested-in-austria/
http://newobserveronline.com/refugee-terrorists-arrested-in-austria/
2016-11-17
Nemam pojma šta ti je to. Ovo je srpski rap:jastreb wrote:Ili ovo:dzango wrote:Nemam pojma šta je to.jastreb wrote:A ne znam. Svake večeri su ga puštali Desimiri kad bi završili sa poslom.
Neke gluposti "Mira Škorić-Škorić Mira nema mira"
Čuj. Ja gori treš u životu nisam čuo.
To je bilo užasno za čuti.
Inače, video sam Mitra pre neki dan u gradu.
The attackers waited outside a petrol station to attack their victim, who was an acquaintance.
Pederska posla sa kanibalima inače loše završe, šteta nije bilo Glavaševića da im pomogne twiterom
Pederska posla sa kanibalima inače loše završe, šteta nije bilo Glavaševića da im pomogne twiterom
Kermit-
2014-04-17
https://kurier.at/chronik/oesterreich/toter-in-badewanne-in-salzburg-zwei-syrer-gestanden-die-tat/212.179.673
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
''Mučenjem su pokušali od njega izvući pin kod njegove kreditne kartice, s koje su planirali podići novac. Nakon što je Marković preminuo, Sirijci su deterdžentom i šamponom pokušali oprati tragove i otiske u kadi. Potom su temeljito pretresli njegov stan i iz njega uzeli dragocjenosti, 45 komada odjeće, mobilni telefon i njegovu torbu.''
Ja da .... ''kirurgi i fizičari''!
Stribor-
2015-09-22
Arhimedov zakon.Stribor wrote:''Mučenjem su pokušali od njega izvući pin kod njegove kreditne kartice, s koje su planirali podići novac. Nakon što je Marković preminuo, Sirijci su deterdžentom i šamponom pokušali oprati tragove i otiske u kadi. Potom su temeljito pretresli njegov stan i iz njega uzeli dragocjenosti, 45 komada odjeće, mobilni telefon i njegovu torbu.''
2014-04-22
ahmetov zakon... dajte mi dovoljno veliku polugu i razbit ću svaku glavu.jastreb wrote:Arhimedov zakon.Stribor wrote:''Mučenjem su pokušali od njega izvući pin kod njegove kreditne kartice, s koje su planirali podići novac. Nakon što je Marković preminuo, Sirijci su deterdžentom i šamponom pokušali oprati tragove i otiske u kadi. Potom su temeljito pretresli njegov stan i iz njega uzeli dragocjenosti, 45 komada odjeće, mobilni telefon i njegovu torbu.''
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ovakvi cine pola tzv.srbije.i onda se ljute kad im kazes da su cigani..asilovski wrote:
sucut obitelji jadnika!
max123- Posts : 2853
2015-10-28
I pola Rijeke hehehe šalu na stranu nitko nije zaslužio da ga razbojnici zbog par iljada eura muče i ubijumax123 wrote:ovakvi cine pola tzv.srbije.i onda se ljute kad im kazes da su cigani..asilovski wrote:
sucut obitelji jadnika!
Kermit-
2014-04-17
Ne. U Rijeci doduše imaš cigansko naselje,ali ih nema toliko puno da upadaju u oči,a i oni koji su ondje su moderno obučeni ekstravaganci i eleganci.asilovski wrote:I pola Rijeke hehehe šalu na stranu nitko nije zaslužio da ga razbojnici zbog par iljada eura muče i ubijumax123 wrote:ovakvi cine pola tzv.srbije.i onda se ljute kad im kazes da su cigani..asilovski wrote:
sucut obitelji jadnika!
dakle ni blizu ko oni po Lici,po Međimurju ili Podravini,a o onima iz Baranje da se i ne govori.
2014-04-22
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Stravičan zločin u Austriji:Sirijski azilanti ubili Srbina
» Ilidža: Migranti ubili 36-godišnjaka iz Hadžića
» Migranti u hrvatskoj šumi ubili međeda
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Saudijske diplomate grupno mučili, silovali nepalske sluškinje
» Ilidža: Migranti ubili 36-godišnjaka iz Hadžića
» Migranti u hrvatskoj šumi ubili međeda
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Saudijske diplomate grupno mučili, silovali nepalske sluškinje
Page 3 of 9