Sirijski migranti u Austriji ubili i mučili srpskog pjevača Aleksandra Markovića
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Sirijski migranti u Austriji ubili i mučili srpskog pjevača Aleksandra Markovića
ovo cu sad zabiljezit B-)dzango wrote:Nije to ništa protiv tebe lično. Više onako kao pripadniku etnosa. Ja ću da budem ono šta Megi kaže i kako ona voli.max123 wrote:zasto picka,bre?pa nemam ja nista protiv vas cergera.ja samo kazem da vam nije misto u bijeloj evropi.iako se potajno nadam, da si ti ipak pripadnik onog malog djela bijele srbije.sto bi znacilo da si ipak etnicki Hrvat..dzango wrote:
Mora prvo Kostarikanac da mi objasni kako je to biti pička u duši.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Sirijski migranti u Austriji ubili i mučili srpskog pjevača Aleksandra Markovića
Još nikada nisam bio Hrvat, pa reko da mi Kostarikanac objasni neke finese.maggie13 wrote:ne treba tebi dodatno uzivljavanje, valjda 8-)dzango wrote:Ja to da bi se bolje uživeo u ulogu.maggie13 wrote:pusti ti njega, ne trazim toliku egzotiku :Ddzango wrote:Mora prvo Kostarikanac da mi objasni kako je to biti pička u duši.maggie13 wrote:
fleksibilniji si nego sam mislila ;P
Jos bi i Hrvat pristao biti B-)
I ne siri temu @_@
Bio malo u slavoniji, malo ovamo onamo i tako....maggie13 wrote:to je uvijek kad te nema..poznata stvar ;-)dijagram wrote:Evo me, zasto pitas? Jes me pozelila il,...sto...maggie13 wrote:Pa di si ti, braco? :-)
dijagram-
2015-08-09
Starhemberg wrote:Dolazi kraj takvoj maloumnoj retorici, eto u Americi nije prosla.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Zaboli me, poanta je da primamo među sebe silovatelje i ubojice
i još moramo govoriti kako je to super i kako su svi koji su protiv toga rasisti i fašisti i nacisti
možda, ali nisam siguran
ne treba, trebala bi ti biti dovoljna moja uputstva ;Ddzango wrote:Još nikada nisam bio Hrvat, pa reko da mi Kostarikanac objasni neke finese.maggie13 wrote:ne treba tebi dodatno uzivljavanje, valjda 8-)dzango wrote:Ja to da bi se bolje uživeo u ulogu.maggie13 wrote:pusti ti njega, ne trazim toliku egzotiku :Ddzango wrote:
Mora prvo Kostarikanac da mi objasni kako je to biti pička u duši.
I ne siri temu @_@
2014-04-12
megic,nedaj se (dzangu)..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Da se obrijem i da se nećkam?maggie13 wrote:ne treba, trebala bi ti biti dovoljna moja uputstva ;Ddzango wrote:Još nikada nisam bio Hrvat, pa reko da mi Kostarikanac objasni neke finese.maggie13 wrote:ne treba tebi dodatno uzivljavanje, valjda 8-)dzango wrote:Ja to da bi se bolje uživeo u ulogu.maggie13 wrote:
pusti ti njega, ne trazim toliku egzotiku :D
I ne siri temu @_@
Kostarikanac naučio ćirilicu a ovi po HR ostali polupismeni. Dobar ti tatu. Koji ti je ovaj crnpurasti?max123 wrote:megic,nedaj se (dzangu)..
putujes, mijenjas malo sredinu, gustas..tako treba :-)dijagram wrote:Bio malo u slavoniji, malo ovamo onamo i tako....maggie13 wrote:to je uvijek kad te nema..poznata stvar ;-)dijagram wrote:Evo me, zasto pitas? Jes me pozelila il,...sto...maggie13 wrote:Pa di si ti, braco? :-)
2014-04-12
dzani je Hrvat od danas :Dmax123 wrote:megic,nedaj se (dzangu)..
2014-04-12
nisam rekla da ces mijenjati i spol :0)dzango wrote:Da se obrijem i da se nećkam?maggie13 wrote:ne treba, trebala bi ti biti dovoljna moja uputstva ;Ddzango wrote:Još nikada nisam bio Hrvat, pa reko da mi Kostarikanac objasni neke finese.maggie13 wrote:ne treba tebi dodatno uzivljavanje, valjda 8-)dzango wrote:
Ja to da bi se bolje uživeo u ulogu.
2014-04-12
Al najlepši.maggie13 wrote:dzani je Hrvat od danas :Dmax123 wrote:megic,nedaj se (dzangu)..
Znači brada ostaje? Spremaj onda onu gibanicu.maggie13 wrote:nisam rekla da ces mijenjati i spol :0)dzango wrote:Da se obrijem i da se nećkam?maggie13 wrote:ne treba, trebala bi ti biti dovoljna moja uputstva ;Ddzango wrote:Još nikada nisam bio Hrvat, pa reko da mi Kostarikanac objasni neke finese.maggie13 wrote:
ne treba tebi dodatno uzivljavanje, valjda 8-)
to dalje kako ti kazes 8-)dzango wrote:Al najlepši.maggie13 wrote:dzani je Hrvat od danas :Dmax123 wrote:megic,nedaj se (dzangu)..
2014-04-12
zar nisi na noge i ljubavni tepih mislio?! :Ddzango wrote:Znači brada ostaje? Spremaj onda onu gibanicu.maggie13 wrote:nisam rekla da ces mijenjati i spol :0)dzango wrote:Da se obrijem i da se nećkam?maggie13 wrote:ne treba, trebala bi ti biti dovoljna moja uputstva ;Ddzango wrote:
Još nikada nisam bio Hrvat, pa reko da mi Kostarikanac objasni neke finese.
2014-04-12
Naravno da nisam. Al sada je prošao voz.maggie13 wrote:zar nisi na noge i ljubavni tepih mislio?! :Ddzango wrote:Znači brada ostaje? Spremaj onda onu gibanicu.maggie13 wrote:nisam rekla da ces mijenjati i spol :0)dzango wrote:Da se obrijem i da se nećkam?maggie13 wrote:
ne treba, trebala bi ti biti dovoljna moja uputstva ;D
Neka bude masnija, da curi niz bradu.
nema druge.nebi on bio s nama toliko dugo da ga ne vuce zov Hrvatskih predaka.nabavit cemo mu i glancig novu ikonu.Hrvat je mio ma koje vire bio.jel tako sele...;)maggie13 wrote:dzani je Hrvat od danas :Dmax123 wrote:megic,nedaj se (dzangu)..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ja sma mislio da se to drugačije zove, ali neka bude "zov Hrvatskih predaka" ako ti tako kažeš.max123 wrote:nema druge.nebi on bio s nama toliko dugo da ga ne vuce zov Hrvatskih predaka.nabavit cemo mu i glancig novu ikonu.Hrvat je mio ma koje vire bio.jel tako sele...;)maggie13 wrote:dzani je Hrvat od danas :Dmax123 wrote:megic,nedaj se (dzangu)..
Čini ti se, jedna bitka, a gdje je kraj rata!Starhemberg wrote:Dolazi kraj takvoj maloumnoj retorici, eto u Americi nije prosla.marcellus wrote:Starhemberg wrote:Zaboli me, poanta je da primamo među sebe silovatelje i ubojice
i još moramo govoriti kako je to super i kako su svi koji su protiv toga rasisti i fašisti i nacisti
to su joj zadali !!
jastreb wrote:Nikad čuo za tog pjevača.
Halo - IDIOTE ; zajebavaš se -- ili su ti antifašističke tablete prestale djelovati - svakako niti ja sam nisam čuo za tu osobu ; no, to svakako nije POANTA ovoga javljanja što ti svakako i sam osobno znaš -- nego se praviš TOŠO - zar ne ??
Ne mogu vjerovati da netko poput tebe ( kojeg do sada smatram nekom SREDINOM odnosa među nama Hrvatima ( u HR ) koji ovdje učestvjujemo s našim razmišljanjima - pri tome da ne moramo ići u KRAJNOSTI naših suprostavljenih stavova sada odjednom katapultiraš ovakvu nebulozu( ovom prigodom prema drugim narodima ) - naglašeno SVJESNO artikuliraš " nepoznavanje " nekog pjevača i to je tvoj doseg DEMOKRACIJE i poštivanja drugih naroda pri tome ZANEMARUJIĆI sve IMPLIKACIJE koje će ovakvi STAVOVI poput tvojih ustvari UTJECATI na sve one koji nisu uopće UPUĆENI u povijest odnosa između naših naroda - u konačnici - napose u HR gdje se povijest uči na kapaljku pri tome svjesno mlađe generacije ZATUPLJUJUĆI u budućnosti - Jastrebe , jado jadovna - za tebe i tvoje sljedbenike je nažalost TITO ; VAŠE KONAČNO DOSTIGNUĆE -- KOJI SE GUBI I NESTAJE U POVIJESTI SAMIM PROLASKOM ODREĐENIH GODINA,NO VI KOJI STE dinosauri komunjarskog PREŽIVLJAVANJA i dalje još uvijek visite na SISI vaše ULTRABIBLIJE gdje ste JEDINO VI ISPRAVNI - a onaj koji se ne slaže s vama ima da GNOJI ZEMLJU - čisto VAŠ POSTULAT kojeg se vi SLIJEPO PRIDRŽAVATE nažalaost svih ovih STOLJEĆA - iako su vam IDEJNE VOĐE već odavno ZAGNOJILE ZEMLJU - protiv kojih su čak i kemijski PESTICIDI totalno nemoćni !!Posve mi je jasno da za takve kao TI nema OPORAVKA - no, budi barem ljudsko biće prije nego što prdneš u fenjer i sagledaj sve ono što si u životu do sada pozitivno napravio - a što nisi - vrlo jednostavno ; u konačnici prestani se SAKRIVATI iza FLOSKULA imaginarnih vrijednosti tipa " antifašizma " i sličnih dnevnih poštapalica u dnevnim dirigiranim tiskovinama i pred svoj kraj ipak na neki način pokušaj osvijetliti svoj obraz na način da se prikažeš kao ČOVJEK - a ne kao AMEBA koju je netko doveo na viši NIVO i koja je bila PROGRAMIRANA da radi ono što su joj DRUGI usadili u mozak !!!!
PLJUC !!
Guest- Guest
Potpuno nepotrebno. Ajde smiri se malo, može?redder4 wrote:to su joj zadali !!jastreb wrote:Nikad čuo za tog pjevača.
Halo - IDIOTE ; zajebavaš se -- ili su ti antifašističke tablete prestale djelovati - svakako niti ja sam nisam čuo za tu osobu ; no, to svakako nije POANTA ovoga javljanja što ti svakako i sam osobno znaš -- nego se praviš TOŠO - zar ne ??
Ne mogu vjerovati da netko poput tebe ( kojeg do sada smatram nekom SREDINOM odnosa među nama Hrvatima ( u HR ) koji ovdje učestvjujemo s našim razmišljanjima - pri tome da ne moramo ići u KRAJNOSTI naših suprostavljenih stavova sada odjednom katapultiraš ovakvu nebulozu( ovom prigodom prema drugim narodima ) - naglašeno SVJESNO artikuliraš " nepoznavanje " nekog pjevača i to je tvoj doseg DEMOKRACIJE i poštivanja drugih naroda pri tome ZANEMARUJIĆI sve IMPLIKACIJE koje će ovakvi STAVOVI poput tvojih ustvari UTJECATI na sve one koji nisu uopće UPUĆENI u povijest odnosa između naših naroda - u konačnici - napose u HR gdje se povijest uči na kapaljku pri tome svjesno mlađe generacije ZATUPLJUJUĆI u budućnosti - Jastrebe , jado jadovna - za tebe i tvoje sljedbenike je nažalost TITO ; VAŠE KONAČNO DOSTIGNUĆE -- KOJI SE GUBI I NESTAJE U POVIJESTI SAMIM PROLASKOM ODREĐENIH GODINA,NO VI KOJI STE dinosauri komunjarskog PREŽIVLJAVANJA i dalje još uvijek visite na SISI vaše ULTRABIBLIJE gdje ste JEDINO VI ISPRAVNI - a onaj koji se ne slaže s vama ima da GNOJI ZEMLJU - čisto VAŠ POSTULAT kojeg se vi SLIJEPO PRIDRŽAVATE nažalaost svih ovih STOLJEĆA - iako su vam IDEJNE VOĐE već odavno ZAGNOJILE ZEMLJU - protiv kojih su čak i kemijski PESTICIDI totalno nemoćni !!Posve mi je jasno da za takve kao TI nema OPORAVKA - no, budi barem ljudsko biće prije nego što prdneš u fenjer i sagledaj sve ono što si u životu do sada pozitivno napravio - a što nisi - vrlo jednostavno ; u konačnici prestani se SAKRIVATI iza FLOSKULA imaginarnih vrijednosti tipa " antifašizma " i sličnih dnevnih poštapalica u dnevnim dirigiranim tiskovinama i pred svoj kraj ipak na neki način pokušaj osvijetliti svoj obraz na način da se prikažeš kao ČOVJEK - a ne kao AMEBA koju je netko doveo na viši NIVO i koja je bila PROGRAMIRANA da radi ono što su joj DRUGI usadili u mozak !!!!
PLJUC !!
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Stravičan zločin u Austriji:Sirijski azilanti ubili Srbina
» Ilidža: Migranti ubili 36-godišnjaka iz Hadžića
» Migranti u hrvatskoj šumi ubili međeda
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Saudijske diplomate grupno mučili, silovali nepalske sluškinje
» Ilidža: Migranti ubili 36-godišnjaka iz Hadžića
» Migranti u hrvatskoj šumi ubili međeda
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Saudijske diplomate grupno mučili, silovali nepalske sluškinje
Page 8 of 9