Migranti u hrvatskoj šumi ubili međeda
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Migranti u hrvatskoj šumi ubili međeda
https://priznajem.hr/novosti/naoruzani-i-opasni-migranti-kolju-po-hrvatskim-sumama-pogledajte-ovo/107127/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Re: Migranti u hrvatskoj šumi ubili međeda
šta ti znaš o drekavcuUnimatrix_Zero wrote:orcaju,dok ne naidju na drekavca
immortal-
2014-04-16
Naš svijet je otišao u tri pizde materine...Ali, možemo ga mijenjati ovdje...Malim koracima..
red wolf-
2016-02-10
Počnimo od toga kako zaštititi našeg medvjeda...Vratiti migrante od tamo od kud su došli...Pomognimo im da ostvare demokraciju u vlastitm zemljama...Budimo svjetlo njima, kad su oni već slijepi...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Počnimo od toga kako zaštiti našeg medvjeda...Vratiti migrante od tamo od kud su došli...Pomognimo im da ostvare demokraciju u vlastitm zemljama...Budimo svjetlo njima, kad su oni već slijepi...
Samo ti njima svijetli , ti si im sljedeci na jelovniku.
To je zacrtano. Nisi znao? E sad znas.
Buaha, buahaha, buahahahahaha ...
Guest- Guest
Nisam...Vi ćete nestati, ja ću biti ovdje,...Joker wrote:red wolf wrote:Počnimo od toga kako zaštiti našeg medvjeda...Vratiti migrante od tamo od kud su došli...Pomognimo im da ostvare demokraciju u vlastitm zemljama...Budimo svjetlo njima, kad su oni već slijepi...
red wolf-
2016-02-10
...Joker wrote:red wolf wrote:Počnimo od toga kako zaštiti našeg medvjeda...Vratiti migrante od tamo od kud su došli...Pomognimo im da ostvare demokraciju u vlastitm zemljama...Budimo svjetlo njima, kad su oni već slijepi...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Vratiti migrante od kud su dosli? Si ti fasist? To samo mi fasisti gledamo tako.red wolf wrote:Počnimo od toga kako zaštititi našeg medvjeda...Vratiti migrante od tamo od kud su došli...Pomognimo im da ostvare demokraciju u vlastitm zemljama...Budimo svjetlo njima, kad su oni već slijepi...
omni-
2014-04-12
omni wrote:Vratiti migrante od kud su dosli? Si ti fasist? To samo mi fasisti gledamo tako.red wolf wrote:Počnimo od toga kako zaštititi našeg medvjeda...Vratiti migrante od tamo od kud su došli...Pomognimo im da ostvare demokraciju u vlastitm zemljama...Budimo svjetlo njima, kad su oni već slijepi...
Ne...Vratiti ih tamo od kud su došli....I pomoći im da ostvare demokraciju...U vlastitoj zemlji...
red wolf-
2016-02-10
Znaci fasist Migranti bi te sigurno za ove rijeci nazvali i rasistom, no nitko nije savrsen.red wolf wrote:omni wrote:Vratiti migrante od kud su dosli? Si ti fasist? To samo mi fasisti gledamo tako.red wolf wrote:Počnimo od toga kako zaštititi našeg medvjeda...Vratiti migrante od tamo od kud su došli...Pomognimo im da ostvare demokraciju u vlastitm zemljama...Budimo svjetlo njima, kad su oni već slijepi...
Ne...Vratiti ih tamo od kud su došli....I pomoći im da ostvare demokraciju...U vlastitoj zemlji...
omni-
2014-04-12
Ovo je tvoj svijet čovječe, ne moj...omni wrote:Znaci fasist Migranti bi te sigurno za ove rijeci nazvali i rasistom, no nitko nije savrsen.red wolf wrote:omni wrote:Vratiti migrante od kud su dosli? Si ti fasist? To samo mi fasisti gledamo tako.red wolf wrote:Počnimo od toga kako zaštititi našeg medvjeda...Vratiti migrante od tamo od kud su došli...Pomognimo im da ostvare demokraciju u vlastitm zemljama...Budimo svjetlo njima, kad su oni već slijepi...
red wolf-
2016-02-10
Pa cemu onda stavovi o migrantima, fasisto?red wolf wrote:Ovo je tvoj svijet čovječe, ne moj...omni wrote:Znaci fasist Migranti bi te sigurno za ove rijeci nazvali i rasistom, no nitko nije savrsen.red wolf wrote:omni wrote:Vratiti migrante od kud su dosli? Si ti fasist? To samo mi fasisti gledamo tako.red wolf wrote:Počnimo od toga kako zaštititi našeg medvjeda...Vratiti migrante od tamo od kud su došli...Pomognimo im da ostvare demokraciju u vlastitm zemljama...Budimo svjetlo njima, kad su oni već slijepi...
omni-
2014-04-12
Mi uvijek imamo stavove, nevezano za tvoju vrstu...omni wrote:Pa cemu onda stavovi o migrantima, fasisto?red wolf wrote:Ovo je tvoj svijet čovječe, ne moj...omni wrote:Znaci fasist Migranti bi te sigurno za ove rijeci nazvali i rasistom, no nitko nije savrsen.red wolf wrote:omni wrote:
Vratiti migrante od kud su dosli? Si ti fasist? To samo mi fasisti gledamo tako.
red wolf-
2016-02-10
Mislim da je i ovo poruka.
Ubili su medu. Simbola Rusije.
To bih ja tako protumačio.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Fasisticke. Me like.red wolf wrote:Mi uvijek imamo stavove, nevezano za tvoju vrstu...omni wrote:Pa cemu onda stavovi o migrantima, fasisto?red wolf wrote:Ovo je tvoj svijet čovječe, ne moj...omni wrote:Znaci fasist Migranti bi te sigurno za ove rijeci nazvali i rasistom, no nitko nije savrsen.red wolf wrote:
omni-
2014-04-12
Ne...Fašizam pripada tvojoj vrsti...Meni ne...omni wrote:Fasisticke. Me like.red wolf wrote:Mi uvijek imamo stavove, nevezano za tvoju vrstu...omni wrote:Pa cemu onda stavovi o migrantima, fasisto?red wolf wrote:Ovo je tvoj svijet čovječe, ne moj...omni wrote:
Znaci fasist Migranti bi te sigurno za ove rijeci nazvali i rasistom, no nitko nije savrsen.
red wolf-
2016-02-10
Jbt ti stvarno mislis da su doktori lutalice sposobni spojiti medvjeda s Rusijom? Optimizam nema sto.jastreb wrote:Mislim da je i ovo poruka.
omni-
2014-04-12
Pitaj antife, feministe i liberale sto bi ti rekli na tvoje stavove. Uvrstio si se ti kolega, dobro nam dosao.red wolf wrote:Ne...Fašizam pripada tvojoj vrsti...Meni ne...omni wrote:Fasisticke. Me like.red wolf wrote:Mi uvijek imamo stavove, nevezano za tvoju vrstu...omni wrote:Pa cemu onda stavovi o migrantima, fasisto?red wolf wrote:
Ovo je tvoj svijet čovječe, ne moj...
omni-
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ilidža: Migranti ubili 36-godišnjaka iz Hadžića
» Sirijski migranti u Austriji ubili i mučili srpskog pjevača Aleksandra Markovića
» Najpoznatija srpska starleta: U ratu u Hrvatskoj ubili su mi oca i zapalili kuću
» Nino Raspudić - Migranti u Hrvatskoj: ispit humanosti ili test gluposti?
» NINO RASPUDIĆ: Migranti u Hrvatskoj – ispit humanosti ili test gluposti?
» Sirijski migranti u Austriji ubili i mučili srpskog pjevača Aleksandra Markovića
» Najpoznatija srpska starleta: U ratu u Hrvatskoj ubili su mi oca i zapalili kuću
» Nino Raspudić - Migranti u Hrvatskoj: ispit humanosti ili test gluposti?
» NINO RASPUDIĆ: Migranti u Hrvatskoj – ispit humanosti ili test gluposti?
Page 1 of 2