Njemci žele Merkel po 4ti put
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Njemci žele Merkel po 4ti put
starhy mi je simpa,ali nema svojeg Neštoa,ono kreativnosti,samo ustrebano znanje,suhoparnost..no to nije bed kod njega,nego svakog lika sa diplomama na Balkanu..misle daposto su diplomu dobili,postali su vrela znanja..sto je naravno pogresno razmisljanje...deda wrote:kic wrote:
ne znam, meni je baš užitak čitat starhia..
previše komplicira, perfekcionist, kao da je djevica po horoskopu, dok svetac je vjerojatno škorpion ili strijelac...
ja???Ovan Tvrdoglavi..
Guest- Guest
deda wrote:kic wrote:
previše komplicira, perfekcionist, kao da je djevica po horoskopu, dok svetac je vjerojatno škorpion ili strijelac...
razlika je do stupnja erudicije, ne do horoskopskog znaka
pa kako koji, meni je tata "sredio" jedan ispit koji nisam mogla proći pa sam morala učiti sto puta više da ga ne osramotim i na kraju sam znala sve i dobila dva. toliko o sređivanju.bogomdani wrote:sorry,skeptican sam prema balkanskom skolstvu..narocito studijima...ono,kofi,kobase,kulenovi i sunke,plave koverte,moljakanje za ispite,provlacenje sa dvojkama trojka,aa napose,briljantno ispolirani Egoi,koji u koliziji sa realnim trzistem,mogu samo biti pregazeni..
e starhy,slabo bi ti jeo,da moras raditi u drugoj drzavi..
a sredio mi je i krizmu pa sam morala sjediti više nego svi drugi kod popa.
tako da, zahvalila sam mu se na "sređivanju" od tada.
e da, sredio mi je i vozački pa sam imala 500 sati vožnje umjesto 20.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Horoskop? Praznovjerje, bilo tko kome znanost nešto znači ne obraća ni trenutak pažnje takvim obmanama.deda wrote:kic wrote:
Guest- Guest
Stary eb-o te.,,Pa svabi ne hrane niti vlastitu djecu nakon 18...a i dotad na angebote..Da hrane auslandera..?? dobro daosad sam im zaradio bar 8 pouta vise nego su me platili,ali hajde,to je bilo tek probijanje na nepoznatom podrucju..Starhemberg wrote:Ti jedeš u Njemačkoj dok ne shvate kakvog hrane... moli Boga da to potraje... :)bogomdani wrote:sorry,skeptican sam prema balkanskom skolstvu..narocito studijima...ono,kofi,kobase,kulenovi i sunke,plave koverte,moljakanje za ispite,provlacenje sa dvojkama trojka,aa napose,briljantno ispolirani Egoi,koji u koliziji sa realnim trzistem,mogu samo biti pregazeni..
e starhy,slabo bi ti jeo,da moras raditi u drugoj drzavi..
Nemam sto moliti,mogu oni moliti da im uzmem kojeg na posel,umjesti elokventnih Turaka..
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Horoskop? Praznovjerje, bilo tko kome znanost nešto znači ne obraća ni trenutak pažnje takvim obmanama.deda wrote:kic wrote:
Ako praznovjerja ima kod većine stanovništva onda itekako zaslužuje pažnju i promatranje. No da ne skrećem temu...
Guest- Guest
ufff..e-bote,koji si ti...daj Živni malo..1!!!..ebote,mjel imas uopce tjelesnih fluida,vode,krffi??Starhemberg wrote:Horoskop? Praznovjerje, bilo tko kome znanost nešto znači ne obraća ni trenutak pažnje takvim obmanama.deda wrote:kic wrote:
Kao presusen komad sunke si...
Guest- Guest
Toliko o tvojim raspravama, bogomdani...skrenuo s teme, čekaju se fotke :)
Last edited by Starhemberg on 20/11/2016, 20:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
deda, što sam ja u horoskopu?deda wrote:Starhemberg wrote:Horoskop? Praznovjerje, bilo tko kome znanost nešto znači ne obraća ni trenutak pažnje takvim obmanama.deda wrote:kic wrote:
Ako praznovjerja ima kod većine stanovništva onda itekako zaslužuje pažnju i promatranje. No da ne skrećem temu...
2015-08-15
hmmm..znam lijeka tvojim boljkama....dobra zdera i nakon nje 2 litre fine Krušovice..da vis kako zivnes i NAKVASIS se,da ne bus tak oustogljen i krut...hajmo..!!!Starhemberg wrote:Toliko o tvojim raspravama...skrenuo s teme, čekaju se fotke :)
Guest- Guest
kaja wrote:
deda, što sam ja u horoskopu?
vaga, dobro si odmjerena
Guest- Guest
ne deda. ipak nisam. aj još jednom...deda wrote:kaja wrote:
vaga, dobro si odmjerena
2015-08-15
deda wrote:kic wrote:
sorry svi, ali starhi je prevelik um za većinu ovdje, kad počne pisati imam sliku prve scene iz Star Wars: A New Hope, kad onaj veliki svemirski brod Carstva juri one male pobunjenike..
cekaj, deda mora pogoditibogomdani wrote:Kayo sto si ti u Horoskopu
2015-08-15
Ja je ne želim.
Ako moćna Njemačka propadne pod teretom izbjegličke krize i novonastalih promjena, kakva šanse onda ima slaba Hrvatska?
Ako Njemačka propadne, Europa ode u čabar, obzirom da manje-više cijela Europa povezana s Njemačkom i u manjoj ili većoj mjeri ovisi o njoj.
Ako moćna Njemačka propadne pod teretom izbjegličke krize i novonastalih promjena, kakva šanse onda ima slaba Hrvatska?
Ako Njemačka propadne, Europa ode u čabar, obzirom da manje-više cijela Europa povezana s Njemačkom i u manjoj ili većoj mjeri ovisi o njoj.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
onda izgled varakaja wrote:ne deda. ipak nisam. aj još jednom...deda wrote:kaja wrote:
vaga, dobro si odmjerena
da nism možda riba?
Guest- Guest
kic wrote:deda wrote:kic wrote:
sorry svi, ali starhi je prevelik um za većinu ovdje, kad počne pisati imam sliku prve scene iz Star Wars: A New Hope, kad onaj veliki svemirski brod Carstva juri one male pobunjenike..
Last edited by Starhemberg on 20/11/2016, 20:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
jesam. svaka čast.deda wrote:onda izgled varakaja wrote:ne deda. ipak nisam. aj još jednom...deda wrote:kaja wrote:
vaga, dobro si odmjerena
da nism možda riba?
2015-08-15
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» Sastali se Merkel i Macron, oboje žele "novu Europu"
» Austrija dala nogu Macronu i Merkel:Ne žele u 'EU vojsku'
» May, Trump, Macron i Merkel žele natjerati Rusiju na povlačenje iz Ukrajine i Sirije
» Trump želi povući vojsku iz Njemačke - a Anglea Merkel i DemoKrščani kmeče da je to loše , žele da USA vojska stoji u Njemačkoj
» Sastali se Merkel i Macron, oboje žele "novu Europu"
» Austrija dala nogu Macronu i Merkel:Ne žele u 'EU vojsku'
» May, Trump, Macron i Merkel žele natjerati Rusiju na povlačenje iz Ukrajine i Sirije
» Trump želi povući vojsku iz Njemačke - a Anglea Merkel i DemoKrščani kmeče da je to loše , žele da USA vojska stoji u Njemačkoj
Page 5 of 8