Njemci žele Merkel po 4ti put
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Njemci žele Merkel po 4ti put
asilovski wrote:Drugo Merkelica realno nema konkurenta, Afd može osvojiti mjesta ali oni nisu konkurencija u smislu da će pobijediti, a i sve da jesu udružili bi se svi protiv njih i pobijedili isto kao i u Francuskoj
da, kontinent će ostati kakav je sve se čini..
Seremo po Amerima (većina, jel) a ispada da još jedino kod njih preostalo neke svjesnosti i demokratskog duha...
Guest- Guest
ako ćemo iskreno, ja se bolje osjećam u društvu običnih amera nego rusa.. iako, raja je svugdje raja..
pa da ti si zavidio hrvatima u hrvatskoj pa si došao kod nas živjeti.... naši pederi i komunjarska bagra ti ne smetaju... za njih čak uredovno i glasuješ.....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:to neka zavist u pitanju ili što....epikur37 wrote:Nijemci su propala, izjebana i kastrirana nacija...obična krpa....ni zakrpa.
pih..
Na čemu, ne zavidim im ni na čemu niti bih ikad želio živjeti kod njih.
bljek
Nu eto im Merkelica, arapi i pederi...što dalje.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ja se isto bojim da su to pluskvamperfekt njemci, land der denker und dichter is no more, ali iako merkelicu više nitko ne može probaviti, ovaj put ne postoji jaka alternativa, afd je još preslab..
Nemoj tako sada je hSS-ovacmichaellcmacha wrote:pa da ti si zavidio hrvatima u hrvatskoj pa si došao kod nas živjeti.... naši pederi i komunjarska bagra ti ne smetaju... za njih čak uredovno i glasuješ.....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:to neka zavist u pitanju ili što....epikur37 wrote:Nijemci su propala, izjebana i kastrirana nacija...obična krpa....ni zakrpa.
pih..
bljek
2014-04-15
Sledeća nacistička vlast bi'će koalicija SPD Linkea i Zelenih...
2014-04-15
gle kic svijet u kojem živimo potpuno drukčije percipira jedan nijemac, jedan britanac, jedan američanin, a sasvim drukčije ja, ti asila u odnosu na prvo spomenute... naše poimanje i razumijevanje politike u odnosu na njih je bitno drugačije jer su i polazišne točke drugačije.... mi se čestzo pozivamo na hrvati ovo hrvati ono... ok istina i Bog koliko smo mali tu i tamo smo ponešto i postigli i dosegli... ali ići se uspoređivati sa njemačkom nacijom ili ići ju omalovažavati, a u isto vrijeme baštiniti sve što moderna europska druva čini takvima kakvi jesu isključivo zbog istih tih njemaca i njemačke bnacije je u krajnu ruku neozbiljno, a može se reći i bolesno zavidno.... jebote pa u konteinentalnoj hrvatskoj nema grada koji njemci nisu izgradili i modernizirali.... doslovno ni jednog.... između ostalog za to je zaslužna njemačka političnost na osobnoj razini.... gledano danas cijeli ovaj sustav opstoji jedino i isključivo zaslugom njemačke i njemačke nacije i ako bi se kojim slučajem oni povukli iz ovog projekta naddržave, mi bi svi prdnuli u kurac, i kruva bili gladni do proljeća.... a u proljeće bi već crkavali ko muve....kic wrote:
ja se isto bojim da su to pluskvamperfekt njemci, land der denker und dichter is no more, ali iako merkelicu više nitko ne može probaviti, ovaj put ne postoji jaka alternativa, afd je još preslab..
2015-08-08
n_razbojnik wrote:Nemoj tako sada je hSS-ovacmichaellcmacha wrote:pa da ti si zavidio hrvatima u hrvatskoj pa si došao kod nas živjeti.... naši pederi i komunjarska bagra ti ne smetaju... za njih čak uredovno i glasuješ.....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:to neka zavist u pitanju ili što....epikur37 wrote:Nijemci su propala, izjebana i kastrirana nacija...obična krpa....ni zakrpa.
pih..
bljek
ideološki oduvjijek doklem si ti obični podrepaš :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobroje to ajd, ti oduvijek, ja podrepašepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Nemoj tako sada je hSS-ovacmichaellcmacha wrote:pa da ti si zavidio hrvatima u hrvatskoj pa si došao kod nas živjeti.... naši pederi i komunjarska bagra ti ne smetaju... za njih čak uredovno i glasuješ.....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
to neka zavist u pitanju ili što....
bljek
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Dobroje to ajd, ti oduvijek, ja podrepašepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Nemoj tako sada je hSS-ovacmichaellcmacha wrote:pa da ti si zavidio hrvatima u hrvatskoj pa si došao kod nas živjeti.... naši pederi i komunjarska bagra ti ne smetaju... za njih čak uredovno i glasuješ.....epikur37 wrote:
bljek
Vrlo jasna je moja ideološka crta konzervativna, umjereno desna.
Još sam 1997 bio najmlađi delegat stranke ;)
Doklem ti bauljaš između hasančeta, antidodikovaca, hdz ..u stari ni sam nemaš pojma gdje si.
2015-08-06
Nemo'š ti mene ni profilirati, da bi me negdje smjestio...možda smo u stranci a ti ni ne znašepikur37 wrote:
Doklem ti bauljaš između hasančeta, antidodikovaca, hdz ..u stari ni sam nemaš pojma gdje si.
2014-04-15
MUTTI dozivotni kancelar. Muda tj cuna je mlohava , jos joj fale brcici ali i oni ce uskoro doci. Muahhahahahahahahahaaa
2014-04-14
n_razbojnik wrote:Nemo'š ti mene ni profilirati, da bi me negdje smjestio...možda smo u stranci a ti ni ne znašepikur37 wrote:
Pa ne želim te profilirati.
Tu se neki put nakačiš i provociraš jer ti se ne sviđa hercegbosansnko mišljenje i to je to.
A to mogu pustiti i ispod radara.
2015-08-06
Samo da ne bude ista stvar kao u USA. Svi smo za Mutti jer je fasisticki biti protiv a kada se ostane sam u glasackom box-u kruzi nesta drugo.
2014-04-14
abraham wrote:Samo da ne bude ista stvar kao u USA. Svi smo za Mutti jer je fasisticki biti protiv a kada se ostane sam u glasackom box-u kruzi nesta drugo.
Moiglo bi biti, ali ako apdne i mutti tko će vas braniti od rusa a onis amo što nisu navalili na pedersko-vehabijski raj skandinavije :D
2015-08-06
Pa u prethodnom postu pokušavaš, i to loše a provociram samo tebe i tvoj sukob sa elementarnom logikom kada se baviš određenim pitanjima...uostalom kakvo gercegbosansko mišljenje, nemaš ti sa istim veze, o njemu mogu sa Herceg Bosancima, ne sa izbjeglicama u zadru na putu za Rgentinu ili te toplije krajeveepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Nemo'š ti mene ni profilirati, da bi me negdje smjestio...možda smo u stranci a ti ni ne znašepikur37 wrote:
Tu se neki put nakačiš i provociraš jer ti se ne sviđa hercegbosansnko mišljenje i to je to.
2014-04-15
Razbojniče, razumijemo se.
svatko sebi.
svatko sebi.
2015-08-06
nista dok se u fildzan ne pogleda
2014-04-19
nema on veze s ničim, pa ni s tim... tu sere pa njemačkim pederima i liberalima, a kod kuće maltene sjedi u krilu nekom pejanu, i tuče glavom od zid što mu nije zoki i dalje predsjednik u partiji.... i u Vladi... elementarna logika.... al u kurcu....n_razbojnik wrote:Pa u prethodnom postu pokušavaš, i to loše a provociram samo tebe i tvoj sukob sa elementarnom logikom kada se baviš određenim pitanjima...uostalom kakvo gercegbosansko mišljenje, nemaš ti sa istim veze, o njemu mogu sa Herceg Bosancima, ne sa izbjeglicama u zadru na putu za Rgentinu ili te toplije krajeveepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Nemo'š ti mene ni profilirati, da bi me negdje smjestio...možda smo u stranci a ti ni ne znašepikur37 wrote:
2015-08-08
Ea ne znam baš, kažu da vakcina u Njemačkoj kruži u pojačanom obliku...i da se na fašističke misli aktivira chip u glavi koji resetira postavkeabraham wrote:Samo da ne bude ista stvar kao u USA. Svi smo za Mutti jer je fasisticki biti protiv a kada se ostane sam u glasackom box-u kruzi nesta drugo.
2014-04-15
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Njemci žele jednu drugačiju EU - ali kakvu?
» Sastali se Merkel i Macron, oboje žele "novu Europu"
» Austrija dala nogu Macronu i Merkel:Ne žele u 'EU vojsku'
» May, Trump, Macron i Merkel žele natjerati Rusiju na povlačenje iz Ukrajine i Sirije
» Trump želi povući vojsku iz Njemačke - a Anglea Merkel i DemoKrščani kmeče da je to loše , žele da USA vojska stoji u Njemačkoj
» Sastali se Merkel i Macron, oboje žele "novu Europu"
» Austrija dala nogu Macronu i Merkel:Ne žele u 'EU vojsku'
» May, Trump, Macron i Merkel žele natjerati Rusiju na povlačenje iz Ukrajine i Sirije
» Trump želi povući vojsku iz Njemačke - a Anglea Merkel i DemoKrščani kmeče da je to loše , žele da USA vojska stoji u Njemačkoj
Page 2 of 8