Žena ubila muškarca u automobilu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Žena ubila muškarca u automobilu
To je zato jer u "uvas" ženi nije padalo napamet oponirati mužu. Znala je bi ju on ubio pa nije riskirala.Eroo wrote:Pa i ne baš. Unas takvo što ne postoji, barem ja ne pamtim...a puno pamtim.Noor wrote:A ima svuda psihopata...vidi ovo u Međimurju....pa u Karlovcu, jezivo....brrrRegoč wrote:E, takvih se čuvajte, cure, da ne budete glavni lik forumske teme.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Prije svega,hertzegovci ne daju bas zenaa da rade..razlog je ,da ih imaju pod kontorlom..nemas para,nemas pravo glasa...i sve muzu mora reci i za sve mjuza pitati...povremeno dojdu i omalovazavanja,pokazivanja prstom na vrata,u slucaju suprotnoga misljenja i tako..Regoč wrote:To je zato jer u "uvas" ženi nije padalo napamet oponirati mužu. Znala je bi ju on ubio pa nije riskirala.Eroo wrote:Pa i ne baš. Unas takvo što ne postoji, barem ja ne pamtim...a puno pamtim.Noor wrote:A ima svuda psihopata...vidi ovo u Međimurju....pa u Karlovcu, jezivo....brrrRegoč wrote:E, takvih se čuvajte, cure, da ne budete glavni lik forumske teme.
JAKO PAZE,da su sve nekretnine na njima,a niti mrva na zenama...etoc hertzegovacke tajne...
Guest- Guest
Pa i nije baš tako. Unas se doduše red zna, to da, ali se ne ubija onaj tko se voli, već sebe-luzera.Regoč wrote:To je zato jer u "uvas" ženi nije padalo napamet oponirati mužu. Znala je bi ju on ubio pa nije riskirala.Eroo wrote:Pa i ne baš. Unas takvo što ne postoji, barem ja ne pamtim...a puno pamtim.Noor wrote:A ima svuda psihopata...vidi ovo u Međimurju....pa u Karlovcu, jezivo....brrrRegoč wrote:E, takvih se čuvajte, cure, da ne budete glavni lik forumske teme.
Poznam slučajeve oba spola, kad su primjeri o kojim pričam u pitanju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Objasnjenje potraziti u mom prethodnom postu...op.a.Eroo wrote:Pa i nije baš tako. Unas se doduše red zna, to da, ali se ne ubija onaj tko se voli, već sebe-luzera.Regoč wrote:To je zato jer u "uvas" ženi nije padalo napamet oponirati mužu. Znala je bi ju on ubio pa nije riskirala.Eroo wrote:Pa i ne baš. Unas takvo što ne postoji, barem ja ne pamtim...a puno pamtim.Noor wrote:A ima svuda psihopata...vidi ovo u Međimurju....pa u Karlovcu, jezivo....brrrRegoč wrote:E, takvih se čuvajte, cure, da ne budete glavni lik forumske teme.
Poznam slučajeve oba spola, kad su primjeri o kojim pričam u pitanju.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
bogomdani wrote:Prije svega,hertzegovci ne daju bas zenaa da rade..razlog je ,da ih imaju pod kontorlom..nemas para,nemas pravo glasa...i sve muzu mora reci i za sve mjuza pitati...povremeno dojdu i omalovazavanja,pokazivanja prstom na vrata,u slucaju suprotnoga misljenja i tako..Regoč wrote:To je zato jer u "uvas" ženi nije padalo napamet oponirati mužu. Znala je bi ju on ubio pa nije riskirala.Eroo wrote:Pa i ne baš. Unas takvo što ne postoji, barem ja ne pamtim...a puno pamtim.Noor wrote:A ima svuda psihopata...vidi ovo u Međimurju....pa u Karlovcu, jezivo....brrrRegoč wrote:E, takvih se čuvajte, cure, da ne budete glavni lik forumske teme.
JAKO PAZE,da su sve nekretnine na njima,a niti mrva na zenama...etoc hertzegovacke tajne...
To je možda tako bilo u 19.-om stoljeću, ako i tada. Judeo-kršćanskog utjecaja bilo kroz povijest, a onda se
iz nekih razloga odrekli onoga "judeo".
2016-07-22
bogomdani wrote:Nego... ..zna se kako se zene drze u pokornosti..
Očigledno se ne zna. Ako ne znate -pitajte.
2016-07-22
ero,znam iz prve ruke,da je i dan danas tako....netjaka je trutini podigla dvije kćeri,nis u 15 godina za sebe napravila..pa se potuzila,a Ankl Bogi,je upisao u visu skolu i jos neke cake...naji rekoh,mos to prihvat,mos prihvatit da je vise ne vidis..e da vis kako se Dečec skupio u usutao..Eroo wrote:bogomdani wrote:Prije svega,hertzegovci ne daju bas zenaa da rade..razlog je ,da ih imaju pod kontorlom..nemas para,nemas pravo glasa...i sve muzu mora reci i za sve mjuza pitati...povremeno dojdu i omalovazavanja,pokazivanja prstom na vrata,u slucaju suprotnoga misljenja i tako..Regoč wrote:To je zato jer u "uvas" ženi nije padalo napamet oponirati mužu. Znala je bi ju on ubio pa nije riskirala.Eroo wrote:Pa i ne baš. Unas takvo što ne postoji, barem ja ne pamtim...a puno pamtim.Noor wrote:
A ima svuda psihopata...vidi ovo u Međimurju....pa u Karlovcu, jezivo....brrr
To je možda tako bilo u 19.-om stoljeću, ako i tada. Judeo-kršćanskog utjecaja bilo kroz povijest, a onda se
iz nekih razloga odrekli onoga "judeo".
Guest- Guest
Sveto, ni Ankl Bogi nije razumija o čemu pričaš...
Omogućio je nećaci da mužu Hercegovcu zaprieti razvodom, što ne kužiš.
ukratno nakon 15 god braka,Hercegovac zetonja je oko 50,a zena mu 35,komad,na rodbinu svoju... ,postao sve ljubomorniji posesivniji,mocalo,prigovaralo,pa poceo omalovazavati sto je to ona doprinijela u braku i slicne stvari..ona mi se pozalila,ja rekoh imas sve sto ti treba ako ti dopizdi,usput je upisao u skolu visu,pa ako bude zeljela,moze doci van ovamo,a on nek drzi iducih 15 godina 3 stuba kutje..
Guest- Guest
nit je izlazila sa kolegicama nit visila po kaficima,nit nista..i opet ne valja...
da sirota nema koga iza sebe,mogao bi je do smrti tako maltretirati..
Eto ero..sad jasnije..??
da sirota nema koga iza sebe,mogao bi je do smrti tako maltretirati..
Eto ero..sad jasnije..??
Guest- Guest
da budem posten,moram reci,da je u smislu brige,tip doista se brinuo za obitelj unajboljem smislu..no,to mu ne daje za pravo da nekog svodi na nivo robinje bez ikakvih prava...
Guest- Guest
Nije je ju ubio, jelda...o tome smo pričali.bogomdani wrote:da budem posten,moram reci,da je u smislu brige,tip doista se brinuo za obitelj unajboljem smislu..no,to mu ne daje za pravo da nekog svodi na nivo robinje bez ikakvih prava...
Inače, Hercegovcu obitelj znači mnogo, takorekuć sve, a i žena je njegova obitelj...
I ljudski život nema cijene...Ne diraj me - ne diram te, to je temeljno pravilo ponašanja u drštvu.
U samoobrani će svašta učiniti...Uostalom, zašto ja ovo objašnjavam.
I još nešto, u Hercegovini u pravilu nećeš vidjeti pijanca na cesti. To je također jedno od važnih
pravila društveno (ne)prihvatljivog ponašanja.
2016-07-22
covjek je oke,kako rekoh,ali mora shvatiti da radi svojih nesigurnosti,ne moze omalovazavati i maltretirati zenu...nekad je psihicki druk zesci nego fizicki...Eroo wrote:Nije je ju ubio, jelda...o tome smo pričali.bogomdani wrote:da budem posten,moram reci,da je u smislu brige,tip doista se brinuo za obitelj unajboljem smislu..no,to mu ne daje za pravo da nekog svodi na nivo robinje bez ikakvih prava...
Inače, Hercegovcu obitelj znači mnogo, takorekuć sve, a i žena je njegova obitelj...
I ljudski život nema cijene...Ne diraj me - ne diram te, to je temeljno pravilo ponašanja u drštvu.
U samoobrani će svašta učiniti...Uostalom, zašto ja ovo objašnjavam.
I još nešto, u Hercegovini u pravilu nećeš vidjeti pijanca na cesti. To je također jedno od važnih
pravila društveno (ne)prihvatljivog ponašanja.
Guest- Guest
Rekoh ono što rekoh već u prvom mome postu na ovoj temi.
A ti nastavi o zaprašivanju i oplodnji komaraca u Donjem Miholjcu.
A ti nastavi o zaprašivanju i oplodnji komaraca u Donjem Miholjcu.
Ma mos ti rec sto hoces,u ovom slucaju JA odlucujem...a ti nastavi birkati po kamenju,,daleko plodnija radnja nego ovo ovdje sto radis..
Guest- Guest
Perfektan zlocin ne mogu da provale ni forenzicari, panduri, lekari i slicno.
Mogu da daju resenje, koje generalno nema blage veze sa slucajem.
Usput, zlocin koji unapred odmah se zna o cemu se radi, moguce da je unapred pripremljen da ostali odmah donesu zakljucak.
Mogu da daju resenje, koje generalno nema blage veze sa slucajem.
Usput, zlocin koji unapred odmah se zna o cemu se radi, moguce da je unapred pripremljen da ostali odmah donesu zakljucak.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Napadnuti arapski turisti u BiH: Dva muškarca i jedna žena povrijeđeni
» ponovo žena ubila bivšeg supruga i njegove prijatelje
» Njemačka kao dio obvezne opreme u automobilu uvodi maske za lice
» EKSKLUZIVNO U "BLICU" Uhapšen zbog droge u automobilu ministra Vulina!
» Maštate o novom automobilu? U 2017. još ćete teže do njega! Izračunali smo koliko poskupljuju pojedini modeli...
» ponovo žena ubila bivšeg supruga i njegove prijatelje
» Njemačka kao dio obvezne opreme u automobilu uvodi maske za lice
» EKSKLUZIVNO U "BLICU" Uhapšen zbog droge u automobilu ministra Vulina!
» Maštate o novom automobilu? U 2017. još ćete teže do njega! Izračunali smo koliko poskupljuju pojedini modeli...
Page 3 of 4