Žena ubila muškarca u automobilu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Žena ubila muškarca u automobilu
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/krvoprolice-na-parkiralistu-trgovackog-centra-kod-varazdina-u-autu-nasli-mrtvog-muskarca-i-zenu-oboje-su-ubijeni-vatrenim-oruzjem/5282811/
U automobilu koji je bio parkiran na parkiralištu trgovačkog centra Kitro u mjestu Nedeljanec kraj Varaždina u subotu rano ujutro pronađena su mrtva tijela muške i ženske osobe.
Utvrđeno je da se radi u muškarcu starom 41 godinu i djevojci staroj 23 godine, a uzrok smrti su ubojstvo i samoubojstvo vatrenim oružjem.
Varaždinska policija u subotu u 6.45 sati primila je dojavu iz Zavoda za hitnu medicinu da su im građani dojavili da se u automobilu na parkiralištu trgovačkog centra u Nedeljancu nalaze dvije mrtve osobe. Dolaskom do mjesta događaja, policajci su utvrdili da se u automobilu nalaze muškarac (41) i djevojka (23) koji su preminuli nasilnim putem. Očevidom koji su policajci obavili u suradnji s Državnim odvjetništvom, utvrđeno je da je muškarac vatrenim oružjem usmrtio djevojku, a zatim i sebe. Okolnosti događaja još uvijek se utvrđuju.
U automobilu koji je bio parkiran na parkiralištu trgovačkog centra Kitro u mjestu Nedeljanec kraj Varaždina u subotu rano ujutro pronađena su mrtva tijela muške i ženske osobe.
Utvrđeno je da se radi u muškarcu starom 41 godinu i djevojci staroj 23 godine, a uzrok smrti su ubojstvo i samoubojstvo vatrenim oružjem.
Varaždinska policija u subotu u 6.45 sati primila je dojavu iz Zavoda za hitnu medicinu da su im građani dojavili da se u automobilu na parkiralištu trgovačkog centra u Nedeljancu nalaze dvije mrtve osobe. Dolaskom do mjesta događaja, policajci su utvrdili da se u automobilu nalaze muškarac (41) i djevojka (23) koji su preminuli nasilnim putem. Očevidom koji su policajci obavili u suradnji s Državnim odvjetništvom, utvrđeno je da je muškarac vatrenim oružjem usmrtio djevojku, a zatim i sebe. Okolnosti događaja još uvijek se utvrđuju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Žena ubila muškarca u automobilu
Joj, pardon, mislim da je ipak muškarac ubio ženu. 20 godina mlađu. po ne znam koji put u Hrvatskoj.
Iz motiva kojega ne moraju puno istraživati.
Iz motiva kojega ne moraju puno istraživati.
2015-08-15
dobro, ako su već utvrdili tko je koga u redu, a meni je prije mirisalo da ih je riješila njegova zakonita.
Guest- Guest
nisu, pretpostavljaju da je on nju ubio pa sebe.Noor wrote:dobro, ako su već utvrdili tko je koga u redu, a meni je prije mirisalo da ih je riješila njegova zakonita.
2015-08-15
kaja wrote:nisu, pretpostavljaju da je on nju ubio pa sebe.Noor wrote:dobro, ako su već utvrdili tko je koga u redu, a meni je prije mirisalo da ih je riješila njegova zakonita.
onda moja sumnja ostaje i dalje....osim ako mu je mala prijetila ucjenom, pa ju je stvarno riješio, a iza toga i sebe
i to ak je bio oženjen
Guest- Guest
ne vjerujem, , mala ga je otknatala i ubio je nju pa sebe. 100%Noor wrote:kaja wrote:nisu, pretpostavljaju da je on nju ubio pa sebe.Noor wrote:dobro, ako su već utvrdili tko je koga u redu, a meni je prije mirisalo da ih je riješila njegova zakonita.
onda moja sumnja ostaje i dalje....osim ako mu je mala prijetila ucjenom, pa ju je stvarno riješio, a iza toga i sebe
i to ak je bio oženjen
2015-08-15
kaja wrote:ne vjerujem, , mala ga je otknatala i ubio je nju pa sebe. 100%Noor wrote:kaja wrote:nisu, pretpostavljaju da je on nju ubio pa sebe.Noor wrote:dobro, ako su već utvrdili tko je koga u redu, a meni je prije mirisalo da ih je riješila njegova zakonita.
i to ak je bio oženjen
hm, može i to...al, šta mu je uopće u auto ulazila...otkantaš prek moba i gotovo.
nema sastanka više..
Guest- Guest
pomirdbeni da..ali oproštajni...sumnjam da ga poželi ona strana koja prekidakic wrote:
oproštajni sex je najbolje držat kao fantaziju ipak..
Guest- Guest
mhhhh.....dakle cura je znala cijeniti prednosti zrelog Moškije,mozda je "povrijedjena" zena Moškijina,oboje mrknula...te zene tamo u Zagorju su pravo pooknute u glavu,a jebu se kao prave ćoškarke..mlade,sredovjecne,one u Periodi..sve...
Guest- Guest
Mozda ih neko treci po narudzbini odradio, zena njegova, em se resis muza, em uzmes imovinu, em muz kriv za sve.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
najvjerovatnije..ipak treba snazan motiv da se netko uroka,a pogotovo Sebea..naruceno vjerovatno,izgleda kao samoubojstvo i ubojstvo,pocinioc i zrtva mrtvi kejs klouz..Serbinho-3 wrote:Mozda ih neko treci po narudzbini odradio, zena njegova, em se resis muza, em uzmes imovinu, em muz kriv za sve.
e-bo sam takve mlatke u tim godinama masovno i sve je islo glatko i po ledu,nikakvih problema izmedju..
Guest- Guest
Ima. Pročitao.Triny wrote:Nema longija?
Moj komentar : dvoje debila manje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislim debila ..doslovno ...dva komada.bogomdani wrote: mislis zagorca...?? agree..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa to je to..isto..RayMabus wrote:Mislim debila ..doslovno ...dva komada.bogomdani wrote: mislis zagorca...?? agree..
Guest- Guest
ne diraj zagorce, oni su jos najkvalitetniji dio hrvatskebogomdani wrote:pa to je to..isto..RayMabus wrote:Mislim debila ..doslovno ...dva komada.bogomdani wrote: mislis zagorca...?? agree..
žene su trovačice, koriste sredstva za omamljivanje, napadaju žrtvu dok spava u krevetu ili nagovore ljubavnika da za njih ubije
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Napadnuti arapski turisti u BiH: Dva muškarca i jedna žena povrijeđeni
» ponovo žena ubila bivšeg supruga i njegove prijatelje
» Njemačka kao dio obvezne opreme u automobilu uvodi maske za lice
» EKSKLUZIVNO U "BLICU" Uhapšen zbog droge u automobilu ministra Vulina!
» Maštate o novom automobilu? U 2017. još ćete teže do njega! Izračunali smo koliko poskupljuju pojedini modeli...
» ponovo žena ubila bivšeg supruga i njegove prijatelje
» Njemačka kao dio obvezne opreme u automobilu uvodi maske za lice
» EKSKLUZIVNO U "BLICU" Uhapšen zbog droge u automobilu ministra Vulina!
» Maštate o novom automobilu? U 2017. još ćete teže do njega! Izračunali smo koliko poskupljuju pojedini modeli...
Page 1 of 4