ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo

Page 18 of 19 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19  Next

Go down

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 18 Empty Re: Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo

Post by RayMabus 20/9/2015, 14:38

U Makedoniju je od petka navečer do subote ujutror ušlo 4.100 izbjeglica na ruti iz Grčke, potvrdio je UNHCR. Autobusi iz Gevgelije prevoze prema Srbiji stotine ljudi i u subotu. Dok čekaju transport, ovi ljudi borave u prihvatnom kampu, u kojem se nastoje vratiti, bar nakratko, normalnijim uslovima života.

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/makedonija-ocekuje-pomoc-za-brigu-o-izbjeglicama

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 18 Empty Re: Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo

Post by Guest 20/9/2015, 14:39

trce mami Mrkelici u zagrljaj.. pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 27/9/2015, 19:13

OKO 5500 izbjeglica prosječno, većinom Sirijaca, svakodnevno prelazi granicu između Grčke i Makedonije prema bogatim europskim zemljama na sjeveru i zapadu, doznaje se u nedjelju od mjesne policije.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/grckomakedonsku-granicu-svakog-dana-prelazi-5500-izbjeglica/844483.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/10/2015, 16:21

Aktivisti nevladinih organizacija koje rade sa izbjeglicama kazali su da je prije četiri dana, za samo 24 sata približno 13 hiljada izbjeglica prošlo makedonsku južnu granicu.

“Prije dva dana više od osam hiljada izbjeglica je ušlo u makedonski teritorij, a u narednim danima očekujemo također veliki broj izbjeglica“, rekao je terenski menadžer UNHCR-a Lorenzo Leonelli.

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/makedonija-ocekuje-novi-izbjeglicki-talas
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 24/10/2015, 17:02

Meanwhile in Hungarian cities near Croatian border:

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 18 800px-Nagykanizsa_Vasember_h%C3%A1z

https://en.wikipedia.org/wiki/Nagykanizsa

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 18 800px-Hungary-Pecs_Main_Place

https://en.wikipedia.org/wiki/P%C3%A9cs

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 18 800px-Kaposv%C3%A1r_Nagyboldogasszony_Sz%C3%A9kesegyh%C3%A1z

https://en.wikipedia.org/wiki/Kaposv%C3%A1r

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 18 800px-Zalaegerszeg_church_2

https://en.wikipedia.org/wiki/Zalaegerszeg
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 25/10/2015, 00:31

bogomdani wrote:trce mami Mrkelici u zagrljaj.. pirat
Pročitajte pismo gospođe (Čehinje) koja radi u Njemačkoj. Bojim se da je kasno za sve zidove i žice. Alarmantno stanje u njemačkim bolnicama o kojem je zabranjeno pisati! Češka liječnica otvorenim je pismom progovorila o stravičnim iskustvima iz klinike u Muenchenu koja prima migrante iz cijeloga svijeta. ‘Policija čuva klinike, bolnice i ljekarne jer ti su ljudi jako nepredvidljivi’, otkrila je. Nevjerojatno je što češki liječnici moraju raditi u njemačkim klinikama, nastavlja, i dodaje kako su muslimanski i afrički imigranti zastrašujuće teški ljudi s kojima nije lako raditi. Ova češka liječnica nakon rada s migrantima uputila je vapaj za mirovinom jer, kako kaže, stanje se ne može izdržati. U pismo koje je u skraćenom obliku pročitano na češkoj televiziji, žena koju su nazvali ‘zviždač iz imigrantske krize’ upozorila je na stravičan kaos u bolnicama. Mnogi migranti u Europu uz AIDS i sifilis sa sobom nose hrpu egzotičnih bolesti s kojima mi ne znamo raditi. Mi ne znamo liječiti te bolesti, upozorava. “Jučer smo imali sastanak ovdje u muenchenskoj bolnici jer situacija je naprosto neodrživa. Mnogi muslimani naprosto odbijaju liječenje ako ih liječe žene, a mi žene odbijamo ići tim životinjama, posebno onima iz Afrike. Odnos između radnika i migranata jako se pogoršava, a odnedavno migranti po bolnicama hodaju u pratnji policije sa psima pa vam je onda jasno o čemu se radi. Mnogi migranti imaju sidu, sifilis i mnoge egzotične bolesti koje mi nikad nismo vidjeli u Europi, a ako slučajno dobiju lijek na recept koji moraju platiti, tu dolazi do sloma, tuče, vike,nasilja pogotovo ako je riječ o lijekovima za djecu. Oni ostave dijete u ljekarni i samo kažu: ‘Ovdje se djeca liječe besplatno’, i ako im se ne da lijek oni su spremni ubiti. Zato policija uz bolnice

http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-necu-sjediti-prekrizenih-ruku-i-gledati-kako-zatvaraju-ogradu-oko-nas/851369.aspx
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram 25/10/2015, 00:33

Evo sad ce i melkior one svoje tirade...
Ma ne znam jel mi gore to il ovi,...migranti
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 25/10/2015, 00:35

dijagram wrote:Evo sad ce i melkior one svoje tirade...
Ae...baš B-)
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram 25/10/2015, 00:39

melkior wrote:
dijagram wrote:Evo sad ce i melkior one svoje tirade...
Ae...baš B-)
cheers
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 25/10/2015, 00:40

melkior wrote:
bogomdani wrote:trce mami Mrkelici u zagrljaj.. pirat
Pročitajte pismo gospođe (Čehinje) koja radi u Njemačkoj. Bojim se da je kasno za sve zidove i žice. Alarmantno stanje u njemačkim bolnicama o kojem je zabranjeno pisati! Češka liječnica otvorenim je pismom progovorila o stravičnim iskustvima iz klinike u Muenchenu koja prima migrante iz cijeloga svijeta. ‘Policija čuva klinike, bolnice i ljekarne jer ti su ljudi jako nepredvidljivi’, otkrila je. Nevjerojatno je što češki liječnici moraju raditi u njemačkim klinikama, nastavlja, i dodaje kako su muslimanski i afrički imigranti zastrašujuće teški ljudi s kojima nije lako raditi. Ova češka liječnica nakon rada s migrantima uputila je vapaj za mirovinom jer, kako kaže, stanje se ne može izdržati. U pismo koje je u skraćenom obliku pročitano na češkoj televiziji, žena koju su nazvali ‘zviždač iz imigrantske krize’ upozorila je na stravičan kaos u bolnicama. Mnogi migranti u Europu uz AIDS i sifilis sa sobom nose hrpu egzotičnih bolesti s kojima mi ne znamo raditi. Mi ne znamo liječiti te bolesti, upozorava. “Jučer smo imali sastanak ovdje u muenchenskoj bolnici jer situacija je naprosto neodrživa. Mnogi muslimani naprosto odbijaju liječenje ako ih liječe žene, a mi žene odbijamo ići tim životinjama, posebno onima iz Afrike. Odnos između radnika i migranata jako se pogoršava, a odnedavno migranti po bolnicama hodaju u pratnji policije sa psima pa vam je onda jasno o čemu se radi. Mnogi migranti imaju sidu, sifilis i mnoge egzotične bolesti koje mi nikad nismo vidjeli u Europi, a ako slučajno dobiju lijek na recept koji moraju platiti, tu dolazi do sloma, tuče, vike,nasilja pogotovo ako je riječ o lijekovima za djecu. Oni ostave dijete u ljekarni i samo kažu: ‘Ovdje se djeca liječe besplatno’, i ako im se ne da lijek oni su spremni ubiti. Zato policija uz bolnice

http://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-necu-sjediti-prekrizenih-ruku-i-gledati-kako-zatvaraju-ogradu-oko-nas/851369.aspx
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by dijagram 25/10/2015, 00:51

Ocekivao sam da ce Orban, asila, melkior pruziti zesci otpor,al bogami slabo, ...samo stizu.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 25/10/2015, 00:54

dijagram wrote:Ocekivao sam da ce Orban, asila, melkior pruziti zesci otpor,al bogami slabo, ...samo stizu.
Tek se zahuktava ;)

A onda će u Europi uslijediti ovo:

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2015, 01:00

Le Roi Soleil wrote:Meanwhile in Hungarian cities near Croatian border:

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 18 800px-Nagykanizsa_Vasember_h%C3%A1z

https://en.wikipedia.org/wiki/Nagykanizsa

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 18 800px-Hungary-Pecs_Main_Place

https://en.wikipedia.org/wiki/P%C3%A9cs

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 18 800px-Kaposv%C3%A1r_Nagyboldogasszony_Sz%C3%A9kesegyh%C3%A1z

https://en.wikipedia.org/wiki/Kaposv%C3%A1r

Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo - Page 18 800px-Zalaegerszeg_church_2

https://en.wikipedia.org/wiki/Zalaegerszeg

Što ja to čitam, AIDS, sifilis i egzotične bolesti? :)

A u Mađarskoj takoo dosadno........ :coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2015, 01:02

"Ograde ne rješavaju stvari." :sherlock
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 25/10/2015, 01:09

Le Roi Soleil wrote:"Ograde ne rješavaju stvari." :sherlock
Izjava na mjestu.

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 25/10/2015, 01:12

melkior wrote:
Le Roi Soleil wrote:"Ograde ne rješavaju stvari." :sherlock
Izjava na mjestu.

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2015, 01:16

melkior wrote:
Le Roi Soleil wrote:

Izjava na mjestu.

"...nego nuklearne bombe." :W
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 25/10/2015, 01:21

Le Roi Soleil wrote:
melkior wrote:
Le Roi Soleil wrote:

Izjava na mjestu.

"...nego nuklearne bombe." :W

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 25/10/2015, 04:51

Be the Hitler to my Lenin; the Truman to my Stalin. :thumbup1

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 19 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19  Next

Back to top

- Similar topics