Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo
bogomdani wrote:Pa oni su sva inicijalna sranja i pokrenuli..ne glasaju se,trljaju ruke sto je Europa u Ghovnima,i to debelom sloju
Znam da je tako. No, nije mi jasno zašto iz Europe ne zahtijevaju neko očitovanje, nešto...Da je Putin u pitanju, on bi se već oglasio (na bilo koji način)
Guest- Guest
kolerik wrote:Citam da su rekli da ce primiti 2000 izbjeglica iz Sirije.
Ameri?
Guest- Guest
Na teletekstu je...
Guest- Guest
To kao da mi kažemo da ćemo ih dvoje primiti
Guest- Guest
EU is american bitch..kad se Makro se ocitovao svojoj qurvi?bo_peep wrote:bogomdani wrote:Pa oni su sva inicijalna sranja i pokrenuli..ne glasaju se,trljaju ruke sto je Europa u Ghovnima,i to debelom sloju
Znam da je tako. No, nije mi jasno zašto iz Europe ne zahtijevaju neko očitovanje, nešto...Da je Putin u pitanju, on bi se već oglasio (na bilo koji način)
Guest- Guest
dobro amerikanci su i zakuvali dobar dio sranja.. naravno dosta toga bi se dogodilo i bez amerikanaca ,dakle požar bi izbio i bez amerikanaca(zbog demografskih kretanja) međutim kada izbije požar ameri su ti koji uglavnom doljevaju ulje na vatru ...
Guest- Guest
bogomdani wrote:EU is american bitch..kad se Makro se ocitovao svojoj qurvi?
A čuj, imam osjećaj da će Amerima tako biti najjednostavnije baciti nuklearnu bombu. Svi na jednom mjestu.
Guest- Guest
paaa...... oni to gledaju iz daljine, malo posijali demokraciju malo posrkali nafte i takobo_peep wrote:Da li su se Ameri uopće oglasili o ovom pitanju? Koji je uopće njihov stav? Kako gledaju na sve ovo što se događa na prostoru Europe?
2014-04-19
gle,dok ljudima glava nije izlozena odsijecanju,nece masovno begati..napose ti izbjeglice&suplement su navikli vec prezivljavati u svome okolisu..isti da bi se islo za Europu,ali ne ovako masovno u kratkom periodu..ono bi bila normalno kretanje kakvo se dogadja u bilo kojem dijelu svijeta,koji nije pogodjen ratom..
Guest- Guest
prckov wrote:paaa...... oni to gledaju iz daljine, malo posijali demokraciju malo posrkali nafte i tako
Ali baš da šute... Nije mi jasno... U pitanju je velika kriza...
Guest- Guest
pa trebali su pustit nek gore u svom pozaru, 'vako svaki mudzo moze rec imate i vi prste u meduneoliberalni_placenik wrote:dobro amerikanci su i zakuvali dobar dio sranja.. naravno dosta toga bi se dogodilo i bez amerikanaca ,dakle požar bi izbio i bez amerikanaca(zbog demografskih kretanja) međutim kada izbije požar ameri su ti koji uglavnom doljevaju ulje na vatru ...
2014-04-19
bogomdani wrote:gle,dok ljudima glava nije izlozena odsijecanju,nece masovno begati..
Pa i naši masovno begaju za Njemačku, nije do glave, do želuca je....
Guest- Guest
Dobro Ameri, oni su civilizacija na zalasku ali sto sa zemljama BRICS-a??? Citam nedavno da jedna opcina u Svedskoj od 10 000 stanovnika primi vise svjetskih izbjeglica nego cijeli Brazil. Znam da cete reci da Brazil ima svoje sirotinje ali imaju ih o drugi. Sto je sa Indijom?? Kinom?? Gdje su Rusi?? DNRH ce primati a 30% stanovnistva nije u boljoj situaciji od ovih izbjeglica samo sto ih na bjeg drze neke stare navade, kucica, kravica, zemljica i sl.
2014-04-14
Sve mislim da je se to dogadja samo po pitanju nekog duboko zapretenog dila izmedju Amera i islamdžija..Jednostavno muslimanski svijet se mora siriti egzistencijalno..Oke zakuhali u sj Africi,srednjem istoku,stvorili uvjete za masovne bjegove izbjeglica,muslimanski svijet ce dobiti svoje(Europu),a Europa ce biti toliko oslabljena i preopterecena,da ekonomski nece moci biti prijetnja USA...bo_peep wrote:bogomdani wrote:EU is american bitch..kad se Makro se ocitovao svojoj qurvi?
A čuj, imam osjećaj da će Amerima tako biti najjednostavnije baciti nuklearnu bombu. Svi na jednom mjestu.
Guest- Guest
mozda nemaju primjedbibo_peep wrote:prckov wrote:paaa...... oni to gledaju iz daljine, malo posijali demokraciju malo posrkali nafte i tako
Ali baš da šute... Nije mi jasno... U pitanju je velika kriza...
2014-04-19
Istina,ali ne idu masovno za Kanadu,jemeriku,cak i nordijske zemlje nisu poharane ,kao Austrija i Njemacka..bo_peep wrote:bogomdani wrote:gle,dok ljudima glava nije izlozena odsijecanju,nece masovno begati..
Pa i naši masovno begaju za Njemačku, nije do glave, do želuca je....
Guest- Guest
A oni u Siriji i neznaju protiv koga se borit,svi bi vlast,.....jedna vjera al su ukur'u....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
stvarno nisu politicki korektni i socijalno osjetljivi, ta njihova demokracija nema soka ko ova softali zapadnjackaabraham wrote:Dobro Ameri, oni su civilizacija na zalasku ali sto sa zemljama BRICS-a??? Citam nedavno da jedna opcina u Svedskoj od 10 000 stanovnika primi vise svjetskih izbjeglica nego cijeli Brazil. Znam da cete reci da Brazil ima svoje sirotinje ali imaju ih o drugi. Sto je sa Indijom?? Kinom?? Gdje su Rusi?? DNRH ce primati a 30% stanovnistva nije u boljoj situaciji od ovih izbjeglica samo sto ih na bjeg drze neke stare navade, kucica, kravica, zemljica i sl.
2014-04-19
M Nije to u pitanju vec se ovdje u ciklicnim vremenskim razmacima kenja o zemljama BRICS-a. Te ovo, te ono, te razvalise, te osnovase banku, te ..... Boga ti dragog vise pitaj. Ovdje zakazali. Svi oce u napola crknutu staru kurvestinu Europu. Tststststststststs
2014-04-14
bogomdani wrote:Istina,ali ne idu masovno za Kanadu,jemeriku,cak i nordijske zemlje nisu poharane ,kao Austrija i Njemacka..
Što je najzanimljivije, od njih čuješ svi žele u Njemačku....Od naših čuješ: želim u Njemačku. Puknuti će Njemačka, a to bi mogla i Amerika osjetiti...Sve nekako imam takav osjećaj.
Guest- Guest
Sve je gadnije..doslovno svakodnevno vidim ljude kako se pojavljuju odnikuda,sa prtljagom,obitelji,bez njih..afrikanera sve vise,jos se nisu rjesili onih svojih plemenskih natikaca...bo_peep wrote:bogomdani wrote:Istina,ali ne idu masovno za Kanadu,jemeriku,cak i nordijske zemlje nisu poharane ,kao Austrija i Njemacka..
Što je najzanimljivije, od njih čuješ svi žele u Njemačku....Od naših čuješ: želim u Njemačku. Puknuti će Njemačka, a to bi mogla i Amerika osjetiti...Sve nekako imam takav osjećaj.
Svabija ce puknuti,imas pravo,jer mrva od svih tih izbjeglica ce neki konkretni posao moci dobiti i raditi..neprofilirani,ne znaju jezik,nis ne znaju raditi,a radna mjesta za niskokvalificiranu radnu snagu su pokupili i sami Europljani...da te podsjetim..prije ove navale,Europska zajednica je imala 17 milijuna nezaposljenih...jedna dobra frendica je iz Francuske dosla raditi u Svabiju...sranje i Francuskoj,Italiji,a ako nisu neki eksperti,uglavnom se slepaju u gastronimiji,sezonskim poslovima,sve uglavnom ocajno placeno,da ne mogu niti obitelj dovesti..
Guest- Guest
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» Alen Islamović zbog imigranata ulazi u politiku
» Putin na Balkan ulazi preko Jadrana
» Dvi tisuće imigranata jučer napravilo kaos u Sarajevu zbog vrijeđanja proroka Muhameda
» Njemačka tajna služba upozorava:u zemlju nekontrolirano ulazi na tisuće ekstremista, vehabija, salafija, te vrijednih doktora i inženjera
» Hrvatska ulazi u Schengen
» Putin na Balkan ulazi preko Jadrana
» Dvi tisuće imigranata jučer napravilo kaos u Sarajevu zbog vrijeđanja proroka Muhameda
» Njemačka tajna služba upozorava:u zemlju nekontrolirano ulazi na tisuće ekstremista, vehabija, salafija, te vrijednih doktora i inženjera
» Hrvatska ulazi u Schengen
Page 14 of 19