Dok Insepktorat zatvara restorane zbog pepeljare Braća Pivac ubijaju djecu sa đubre hranom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dok Insepktorat zatvara restorane zbog pepeljare Braća Pivac ubijaju djecu sa đubre hranom
Starhemberg wrote:Gluposti, domaća jaja jedem već 30 godina, sirova, kuvana, pečena, nikad nista...kao ni od domaćeg mesa....Noor wrote:asila, pa tu je još veća mogućnost za salmonelu...ta jaja nisu prošla ama baš nikakvu kontrolu.asilovski wrote:domaće kupujem, 3x su skuplja ali nesuporedivoNoor wrote:asilovski wrote:
ja znam popit sirovo jaje
hehe, dok ne nastradaš
a da su neusporediva...jesu, i ja kupujem domaća. ne znam koliko plaćaš domaće jaje....ja 1 kn.
ma svakako.
Guest- Guest
Re: Dok Insepktorat zatvara restorane zbog pepeljare Braća Pivac ubijaju djecu sa đubre hranom
A i ukusnija su, ono bezbojno "provjereno" sranje ne bih ni kokošima dao.Noor wrote:Starhemberg wrote:Gluposti, domaća jaja jedem već 30 godina, sirova, kuvana, pečena, nikad nista...kao ni od domaćeg mesa....Noor wrote:asila, pa tu je još veća mogućnost za salmonelu...ta jaja nisu prošla ama baš nikakvu kontrolu.asilovski wrote:domaće kupujem, 3x su skuplja ali nesuporedivoNoor wrote:asilovski wrote:
ja znam popit sirovo jaje
hehe, dok ne nastradaš
a da su neusporediva...jesu, i ja kupujem domaća. ne znam koliko plaćaš domaće jaje....ja 1 kn.
ma svakako.
Guest- Guest
Ja cu sad uzet domace pancete, prsuta i masti..:D
2014-04-12
Pazi to nije prošlo kontrolu kao Todorićeve delikatese :)maggie13 wrote:Ja cu sad uzet domace pancete, prsuta i masti..:D
Guest- Guest
maggie13 wrote:Ja cu sad uzet domace pancete, prsuta i masti..:D
nekako vise vjerujem ovim ljudima :PStarhemberg wrote:Pazi to nije prošlo kontrolu kao Todorićeve delikatese :)maggie13 wrote:Ja cu sad uzet domace pancete, prsuta i masti..:D
2014-04-12
Starhemberg wrote:A i ukusnija su, ono bezbojno "provjereno" sranje ne bih ni kokošima dao.Noor wrote:Starhemberg wrote:Gluposti, domaća jaja jedem već 30 godina, sirova, kuvana, pečena, nikad nista...kao ni od domaćeg mesa....Noor wrote:asila, pa tu je još veća mogućnost za salmonelu...ta jaja nisu prošla ama baš nikakvu kontrolu.asilovski wrote:
domaće kupujem, 3x su skuplja ali nesuporedivo
ma svakako.
pa slažem se i ja s tobom, ali i dalje tvrdim da s domaćim jajima više reskiramo nego s ovima iz dućana. reskiram i ja...jer se to ne da usporediti.
i do sada nitko nije obolio :)
no, ne jedem ih sirova.
Last edited by Noor on 18/11/2016, 13:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
:0)Dread_Pirate_Roberts wrote:maggie13 wrote:Ja cu sad uzet domace pancete, prsuta i masti..:D
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ne ubijaju samo Hrvati djecu
» HDZova komisija potvrdila. Doktori u Metkoviću su ubili/ubijaju djecu svojim greškama
» Njemačka zatvara granice zbog koronavirusa
» Iran zatvara 50% sveučilišta zbog Korone
» bežanija s Brača u Bašku zbog Korone...
» HDZova komisija potvrdila. Doktori u Metkoviću su ubili/ubijaju djecu svojim greškama
» Njemačka zatvara granice zbog koronavirusa
» Iran zatvara 50% sveučilišta zbog Korone
» bežanija s Brača u Bašku zbog Korone...
Page 2 of 2