Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
Page 14 of 18
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
ne dominator..terminator za tebe..lignjunuDread_Pirate_Roberts wrote:prckov wrote:cuj dominator
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uhvaćen?' O cemu ti tree pricaš?? NEKI dokaz??Osim 1000 puta mantrane lazi(dakako kod jelnusnih i iskompleksiranih agresivaca tip njurke i jos ponekih),koji u svojoj nistvanosti SVAKO tko im ne paše proglasavaju Lažovom??tre911 wrote:Ali ti zaista lažeš ko mutav i nije mi jasno zašto se onda buniš kada te se stavi u usporedbu. Led te hebo teško da je iko uhvaćen ovdje dok mulja i petlja kao što se tebe uhvatilo. Nije to ništa zlobno nego jednostavno istina i čemu onda prosipanje žući zbog toga ?bogomdani wrote:sve 6 ali quja,glumi tu neku svemoralisticu i istinoljupku,a skace svako malo za vrat nekom tko drugacije pise i misli..Ne zna fino debatirati,nego kad popizdi ko ćoškarka laje i vrijedja...Dread_Pirate_Roberts wrote:naravno da jesi ako pišeš onako...
ugl udri brigu na veselje :)...ionako si tu radi zajebancije :)
Napisao sam onako,da je smjestim fgdje joj je mjesto..vecini normalnih zena to nikad ne bi napisao,ali posto normala nije u pitanjeu,nego forumski superego,e onda ebi ga..sto je posijala,to ce i poznjeti..
I znas kako se kaze,kada nesto ponovis 100 puta,bila laz ili istina,na kraju sve postaje istina...tako i u te male ekipe,koja svakog tko im ne paše ili ne govori sto njihovim karakterno shebanim dushama ne pase,prvo navale u čoporu,vrijedjaju ga,potom proglasavaju lazovom...
Tree..budi fer,nisam ja samo u pitanju nego oponentna strana,Effa,Jehudi,Gnjec,Dudette,i ostali,da ne spominjem sto ste govorili i lajali Jastrebu,koji bajdevej nikad nikom nije uputio niti jednu uvredu,pa Debot,koma pase kome n paše,ali isto pristojan.. i jos masi drugih...
Da,nemam se sto buniti sto serviram fokama smješu,pola-pola,iskreno(u to mos vjerovati) uzvam kad se netko nadje kao shodan da "ima " pravo da zatura nos u privatni zivot drugih osoba..niti se ne bunim za to,boli me kiki..nezadovoljnih menijem uvijek ima,nego se bunim,sto se ta quja uzoholila,pa svakom tko joj ne paše ide redati uvrede,pogrde i ...vidi čuda,proglasavati lažovom...
bas nes cudno,.,,isti obrazac ponasanja kao kod malih jalnusnih ćukova koji nisu nis drugo niti sposobni radti,nego globati normalnima potkoljenica...
E sad FUK..meni izrazito simpa covjek,iako diujametralno suprotnih oponentskih stavova...nije lajav,da se fino sa njim razglabati,jedino ima nakanu koju ima..a Iruda mu,pa ovo je forum..ako pizde znaju i imaju pravo druge lajati i proglasavati lazovima,onda i FUK u najmanju ruku ima pravo raditi sto radi...nikog ne dira..a tko ima problem sa frustracijama i i frigidnoscu..njegov problem...
Neće meni Fuka nitko dirati...
eto tolik otŽree..sve se svodi,na nediraj me ne diram te...ili...ebiga.slijedi stoslijedi...
Guest- Guest
@vuk - ako ti tako kažeš...
makar te ja zamišljam s ovakvim oružjem
Last edited by Dread_Pirate_Roberts on Fri 18 Nov - 9:37; edited 1 time in total
Pa i bolje tako Pajrat..bolje da imam bananu u ruci...barem mogu ove neke istriskati njom po celu,jer kurca mog nisu dostojni...Dread_Pirate_Roberts wrote:ako ti tako kažeš...
Guest- Guest
bogomdani wrote:
Pa i bolje tako Pajrat..bolje da imam bananu u ruci...barem mogu ove neke istriskati njom po celu,jer kurca mog nisu dostojni...
ma išlo je vuka, ali si se ti 'progurao'...:)
...a sto rec kad osoba trvdi da je pola zena u gradu mrzi jer je komad..i onda netko ne pati od ega...bogomdani wrote:uhvaćen?' O cemu ti tree pricaš?? NEKI dokaz??Osim 1000 puta mantrane lazi(dakako kod jelnusnih i iskompleksiranih agresivaca tip njurke i jos ponekih),koji u svojoj nistvanosti SVAKO tko im ne paše proglasavaju Lažovom??tre911 wrote:Ali ti zaista lažeš ko mutav i nije mi jasno zašto se onda buniš kada te se stavi u usporedbu. Led te hebo teško da je iko uhvaćen ovdje dok mulja i petlja kao što se tebe uhvatilo. Nije to ništa zlobno nego jednostavno istina i čemu onda prosipanje žući zbog toga ?bogomdani wrote:sve 6 ali quja,glumi tu neku svemoralisticu i istinoljupku,a skace svako malo za vrat nekom tko drugacije pise i misli..Ne zna fino debatirati,nego kad popizdi ko ćoškarka laje i vrijedja...Dread_Pirate_Roberts wrote:naravno da jesi ako pišeš onako...
Napisao sam onako,da je smjestim fgdje joj je mjesto..vecini normalnih zena to nikad ne bi napisao,ali posto normala nije u pitanjeu,nego forumski superego,e onda ebi ga..sto je posijala,to ce i poznjeti..
I znas kako se kaze,kada nesto ponovis 100 puta,bila laz ili istina,na kraju sve postaje istina...tako i u te male ekipe,koja svakog tko im ne paše ili ne govori sto njihovim karakterno shebanim dushama ne pase,prvo navale u čoporu,vrijedjaju ga,potom proglasavaju lazovom...
Tree..budi fer,nisam ja samo u pitanju nego oponentna strana,Effa,Jehudi,Gnjec,Dudette,i ostali,da ne spominjem sto ste govorili i lajali Jastrebu,koji bajdevej nikad nikom nije uputio niti jednu uvredu,pa Debot,koma pase kome n paše,ali isto pristojan.. i jos masi drugih...
Da,nemam se sto buniti sto serviram fokama smješu,pola-pola,iskreno(u to mos vjerovati) uzvam kad se netko nadje kao shodan da "ima " pravo da zatura nos u privatni zivot drugih osoba..niti se ne bunim za to,boli me kiki..nezadovoljnih menijem uvijek ima,nego se bunim,sto se ta quja uzoholila,pa svakom tko joj ne paše ide redati uvrede,pogrde i ...vidi čuda,proglasavati lažovom...
bas nes cudno,.,,isti obrazac ponasanja kao kod malih jalnusnih ćukova koji nisu nis drugo niti sposobni radti,nego globati normalnima potkoljenica...
E sad FUK..meni izrazito simpa covjek,iako diujametralno suprotnih oponentskih stavova...nije lajav,da se fino sa njim razglabati,jedino ima nakanu koju ima..a Iruda mu,pa ovo je forum..ako pizde znaju i imaju pravo druge lajati i proglasavati lazovima,onda i FUK u najmanju ruku ima pravo raditi sto radi...nikog ne dira..a tko ima problem sa frustracijama i i frigidnoscu..njegov problem...
eto tolik otŽree..sve se svodi,na nediraj me ne diram te...ili...ebiga.slijedi stoslijedi...
2015-09-08
Tako je..islo je Fuka,prije negog drugog,poslije opet nekog drugog,kao sam i napisao...usput,oćesala se Menea ,a to nije dobro,jerbo ja gledam da ako se i ne slazem sa njom,ne komentiram je,pristojno na njene upite odgovorim i tako.,..cisto fair-play...Dread_Pirate_Roberts wrote:bogomdani wrote:
Pa i bolje tako Pajrat..bolje da imam bananu u ruci...barem mogu ove neke istriskati njom po celu,jer kurca mog nisu dostojni...
ma išlo je vuka, ali si se ti 'progurao'...:)
Guest- Guest
pa ti slindris cmoljo jedan cmoljavivuksadinare wrote:ko slindri drkadzijo...nit sam zapoceo nit slinim..citaj pazljivo...prckov wrote:pa sta onda slindrisvuksadinare wrote:niko....osim 'nedodirljive'...prckov wrote:sta je bolan dominatore..ko dirovuksadinare wrote:
regoč....cijenim te i zato se ne mijesaj....i ne drzi vodu bespotrebno
2014-04-19
ajde bosanski srolje drkaj tamo u australiji..ni kuceta niti prasetaprckov wrote:pa ti slindris cmoljo jedan cmoljavivuksadinare wrote:ko slindri drkadzijo...nit sam zapoceo nit slinim..citaj pazljivo...prckov wrote:pa sta onda slindrisvuksadinare wrote:niko....osim 'nedodirljive'...prckov wrote:
sta je bolan dominatore..ko diro
2015-09-08
Pa o tome govorim cijelo vrijeme..superEgo...dalje necu,ispast ce da sam isti ona...vuksadinare wrote:...a sto rec kad osoba trvdi da je pola zena u gradu mrzi jer je komad..i onda netko ne pati od ega...bogomdani wrote:uhvaćen?' O cemu ti tree pricaš?? NEKI dokaz??Osim 1000 puta mantrane lazi(dakako kod jelnusnih i iskompleksiranih agresivaca tip njurke i jos ponekih),koji u svojoj nistvanosti SVAKO tko im ne paše proglasavaju Lažovom??tre911 wrote:Ali ti zaista lažeš ko mutav i nije mi jasno zašto se onda buniš kada te se stavi u usporedbu. Led te hebo teško da je iko uhvaćen ovdje dok mulja i petlja kao što se tebe uhvatilo. Nije to ništa zlobno nego jednostavno istina i čemu onda prosipanje žući zbog toga ?bogomdani wrote:sve 6 ali quja,glumi tu neku svemoralisticu i istinoljupku,a skace svako malo za vrat nekom tko drugacije pise i misli..Ne zna fino debatirati,nego kad popizdi ko ćoškarka laje i vrijedja...Dread_Pirate_Roberts wrote:naravno da jesi ako pišeš onako...
Guest- Guest
a cudna coekaDread_Pirate_Roberts wrote:prckov wrote:cuj dominator
2014-04-19
Ma nek je komad super,i nek kaze,neg je i superEgo,i nek joj picija optocena prirodnim biserjem...sve je to okeai nek drugima ne moralizira i ne sere..
Guest- Guest
cuj vuk sa dinare..sto nisi stavio nesto primjerenije, nesto kao paksu iz stalevuksadinare wrote:ajde bosanski srolje drkaj tamo u australiji..ni kuceta niti prasetaprckov wrote:pa ti slindris cmoljo jedan cmoljavivuksadinare wrote:ko slindri drkadzijo...nit sam zapoceo nit slinim..citaj pazljivo...prckov wrote:pa sta onda slindrisvuksadinare wrote:
niko....osim 'nedodirljive'...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ajde i vi sad se tu poceli radi 200 grama picije,svaditi..Zene zavadise Moškije...Miiiir..!!!
Guest- Guest
@svetac - jebiga ne svodi se svima život na takvo razmišljanje...
Last edited by Dread_Pirate_Roberts on Fri 18 Nov - 9:48; edited 1 time in total
ooouuuuuuffff...!!!! atila baći,jos ako tako sto sanjas..stvarno.....asilovski wrote:
Guest- Guest
....a ne oni su nanjusili sansu za sebe...bogomdani wrote:ajde i vi sad se tu poceli radi 200 grama picije,svaditi..Zene zavadise Moškije...Miiiir..!!!
2015-09-08
vuksadinare wrote:....a ne oni su nanjusili sansu za sebe...bogomdani wrote:ajde i vi sad se tu poceli radi 200 grama picije,svaditi..Zene zavadise Moškije...Miiiir..!!!
evo da i tebi kažem što sam svecu rekao...ne svodi se svima život na takvo razmišljanje...
Ma,Man,mos ti raditi sto pozelis,na SVOJ racun,ali druge ne diraj,ili,ako je zezancija u pitanju sa nekim sa kim vec imas neku vrst zaebantskog odnosa oke,ali ako te netko otpili i li ti njega...zna se..sve ostalo je podjebavanje,a to se zna opako vratiti..Dread_Pirate_Roberts wrote:@svetac - jebiga ne svodi se svima život na takvo razmišljanje...
Oke duovne stvari ostavimo za realu..ovdje ih sigurno nema..
Last edited by bogomdani on Fri 18 Nov - 9:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
..pa ne svodi se ali nekima da....nit sam zapoceo provocirat niti svađu da malo realnije agledas..a padas na fore iz lajavih gubica..mogao bi i ja stosta ovdje reci za nekog ali necu..javno mjesto nije za takav razgovorDread_Pirate_Roberts wrote:vuksadinare wrote:....a ne oni su nanjusili sansu za sebe...bogomdani wrote:ajde i vi sad se tu poceli radi 200 grama picije,svaditi..Zene zavadise Moškije...Miiiir..!!!
evo da i tebi kažem što sam svecu rekao...ne svodi se svima život na takvo razmišljanje...
2015-09-08
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Trump će izazvati građanski rat ako pobijedi, a vrlo vjerojatno i ako izgubi
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» U germaniji bi moglo oko 30 000 prostitutki postat beskucnicima
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti