Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
Page 17 of 18
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Đavolja kći: Ako pobijedi, postat će europski Trump
cuj ovogbogomdani wrote:Opet vi meni Fuka zaebaete....sram vas i stid bilo..covjek je od rijeci i usta su mu zapečaćena... kao sto niti ja ne bi po cijenu smrtnih mooka odao svoje ...drugarice sa foruma...mdaaa...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Noor wrote:vuksadinare wrote:..i ti za trud tracanjaNoor wrote:vuksadinare wrote:...ma jasta..ubio sam se od uvjeravnjaNoor wrote:
kao i uvijek, izvlakuše su ti ofucane i već viđene.
ne seri, svojski si se trudio uvjeriti me u tu priču, jer ti je to tada tako odgovaralo.
ti si karikatura na svaki način!
tako nekako. pohvale za trud.
hvala.
al, čuj, nema veće tračare na ovom forumu od tebe...i ja bi tebe ipak sada na kraju proglasila pobjednikom...jer u laganju, tračanju i okretanju pile naopako nema ti ravnoga.
živio vuk dominator!!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
..ako sam i nekog tracao tracao sam samo tebi..a ti si tracanje o meni pocastila pola foruma....pitaj bilo koga kornjaco da li sam ja tebe ili nekog drugog tracao..ako sto znaju neka iznesu..a sad molim ove druge da iznesu o meni sto je kornajca tracala...ako imaju casti..pa da se vidi tko je najveci tracer,tuzibaba na forumu..uostalo to su ti rekli i drugi forumasi....i forumasice..i ne izvlaciseNoor wrote:vuksadinare wrote:..i ti za trud tracanjaNoor wrote:vuksadinare wrote:...ma jasta..ubio sam se od uvjeravnjaNoor wrote:
kao i uvijek, izvlakuše su ti ofucane i već viđene.
ne seri, svojski si se trudio uvjeriti me u tu priču, jer ti je to tada tako odgovaralo.
ti si karikatura na svaki način!
hvala.
al, čuj, nema veće tračare na ovom forumu od tebe...i ja bi tebe ipak sada na kraju proglasila pobjednikom...jer u laganju, tračanju i okretanju pile naopako nema ti ravnoga.
živio vuk dominator!!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
evo da odmah odgovorim...ja samo komentiram ono što pročitam po temama...nemam pojma da li ste i što ste ti i noor pričali na privat, ali ovo što čitam mi je smiješno...toliko...
vuksadinare wrote:..ako sam i nekog tracao tracao sam samo tebi..a ti si tracanje o meni pocastila pola foruma....pitaj bilo koga kornjaco da li sam ja tebe ili nekog drugog tracao..ako sto znaju neka iznesu..a sad molim ove druge da iznesu o meni sto je kornajca tracala...ako imaju casti..pa da se vidi tko je najveci tracer,tuzibaba na forumu..uostalo to su ti rekli i drugi forumasi....i forumasice..i ne izvlaciseNoor wrote:vuksadinare wrote:..i ti za trud tracanjaNoor wrote:vuksadinare wrote:
...ma jasta..ubio sam se od uvjeravnja
hvala.
živio vuk dominator!!
dobro, pobjednik si dominator.....aj tjeraj sad
Guest- Guest
salim se..Bogumdani nije pipnuo nijednu forumasicu sa foruma..prckov wrote:cuj ovogbogomdani wrote:Opet vi meni Fuka zaebaete....sram vas i stid bilo..covjek je od rijeci i usta su mu zapečaćena... kao sto niti ja ne bi po cijenu smrtnih mooka odao svoje ...drugarice sa foruma...mdaaa...
Guest- Guest
tebi sam nekidan rekao crta i nisi odcrtala..Noor wrote:vuksadinare wrote:..ako sam i nekog tracao tracao sam samo tebi..a ti si tracanje o meni pocastila pola foruma....pitaj bilo koga kornjaco da li sam ja tebe ili nekog drugog tracao..ako sto znaju neka iznesu..a sad molim ove druge da iznesu o meni sto je kornajca tracala...ako imaju casti..pa da se vidi tko je najveci tracer,tuzibaba na forumu..uostalo to su ti rekli i drugi forumasi....i forumasice..i ne izvlaciseNoor wrote:vuksadinare wrote:..i ti za trud tracanjaNoor wrote:
hvala.
živio vuk dominator!!
dobro, pobjednik si dominator.....aj tjeraj sad
2015-09-08
uffff..žaaa mi je one Mlatke sa starog foruma..Plavuša100 a jes cura dobra,jos i sliku jemam i ponekad tesko uzdahnem..
Guest- Guest
e-bi ga..plavo je plavo....lajkam..
Guest- Guest
et..bolje je da se seksalo,nego preebavalo
Guest- Guest
Nisi stigao, Vuk sve pojebao.bogomdani wrote:salim se..Bogumdani nije pipnuo nijednu forumasicu sa foruma..prckov wrote:cuj ovogbogomdani wrote:Opet vi meni Fuka zaebaete....sram vas i stid bilo..covjek je od rijeci i usta su mu zapečaćena... kao sto niti ja ne bi po cijenu smrtnih mooka odao svoje ...drugarice sa foruma...mdaaa...
Fuk je tip Viteza..čuva cast dame dok je ostali guzlace...(Fuk-sorry,nisam izdrzao.. )dzango wrote:Nisi stigao, Vuk sve pojebao.bogomdani wrote:salim se..Bogumdani nije pipnuo nijednu forumasicu sa foruma..prckov wrote:cuj ovogbogomdani wrote:Opet vi meni Fuka zaebaete....sram vas i stid bilo..covjek je od rijeci i usta su mu zapečaćena... kao sto niti ja ne bi po cijenu smrtnih mooka odao svoje ...drugarice sa foruma...mdaaa...
Guest- Guest
dzango wrote:Evo ja ću da te ustrjelim.Noor wrote:vuksadinare wrote:..jer jednostavno ne zelim se svađati zbog neke zenske..koja ima percepciju da se svijet vrti oko nje.....i koja promjeni starna vise nego netko carapa
pa dobro, dominator , nemoj se onda svađati, daj rađe ispričaj onu priču o forumskom špijunskom podzemlju i svim onim agentima i jednoj agentici, koji skupljaju informacije i predaju ih ne znam gdje ono više , koji si međusobno "dilaju" ČAK i brojeve mobitela, odlaze zajedno na cugu, privatno se ČAK i druže...jedan od njih bi me mogao i ustrijeliti
mislim, to je važno za sigurnost korisnika ovog foruma...
i to čisto iz razloga da ne hranite više moj ego, red je da se za ovo razotkrivanje tebi dodijeli neki orden, jel
ma, "ustaša" je u pitanju
Guest- Guest
Tak sa i ja u mladim danim Džango,bio idjot od viteza,casno se odnosio prema damama,koje su pucale od uzjebanih hormona,eb-ale se kao stuke,ja tjesio ,dusu im lijecio,a doma,sa joojcima muku mucio...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Fuk je tip Viteza..čuva cast dame dok je ostali guzlace...(Fuk-sorry,nisam izdrzao.. )dzango wrote:Nisi stigao, Vuk sve pojebao.bogomdani wrote:salim se..Bogumdani nije pipnuo nijednu forumasicu sa foruma..prckov wrote:cuj ovogbogomdani wrote:Opet vi meni Fuka zaebaete....sram vas i stid bilo..covjek je od rijeci i usta su mu zapečaćena... kao sto niti ja ne bi po cijenu smrtnih mooka odao svoje ...drugarice sa foruma...mdaaa...
i onda se buniš kad ti kažem da si jadno lažljivo smeće.
Guest- Guest
nema veze....niti nije bitno tko je guzlaci....to je njena privatna stvar..mene to ne interesira.....sto aj imam sa timbogomdani wrote:Fuk je tip Viteza..čuva cast dame dok je ostali guzlace...(Fuk-sorry,nisam izdrzao.. )dzango wrote:Nisi stigao, Vuk sve pojebao.bogomdani wrote:salim se..Bogumdani nije pipnuo nijednu forumasicu sa foruma..prckov wrote:cuj ovogbogomdani wrote:Opet vi meni Fuka zaebaete....sram vas i stid bilo..covjek je od rijeci i usta su mu zapečaćena... kao sto niti ja ne bi po cijenu smrtnih mooka odao svoje ...drugarice sa foruma...mdaaa...
2015-09-08
Ej..znas menea..volim se zezati..takav sam i ja bio pa za jeb kao mladi fasovao...vuksadinare wrote:nema veze....niti nije bitno tko je guzlaci....to je njena privatna stvar..mene to ne interesira.....sto aj imam sa timbogomdani wrote:Fuk je tip Viteza..čuva cast dame dok je ostali guzlace...(Fuk-sorry,nisam izdrzao.. )dzango wrote:Nisi stigao, Vuk sve pojebao.bogomdani wrote:salim se..Bogumdani nije pipnuo nijednu forumasicu sa foruma..prckov wrote:
cuj ovog
Guest- Guest
ja guzlacim koga treba da guzlacim...i to ej to...bogomdani wrote:Ej..znas menea..volim se zezati..takav sam i ja bio pa za jeb kao mladi fasovao...vuksadinare wrote:nema veze....niti nije bitno tko je guzlaci....to je njena privatna stvar..mene to ne interesira.....sto aj imam sa timbogomdani wrote:Fuk je tip Viteza..čuva cast dame dok je ostali guzlace...(Fuk-sorry,nisam izdrzao.. )dzango wrote:Nisi stigao, Vuk sve pojebao.bogomdani wrote:
salim se..Bogumdani nije pipnuo nijednu forumasicu sa foruma..
2015-09-08
Bojim se da od tog ustrjelljivanja nema selameta, što bi rekla tetka Đana.Noor wrote:dzango wrote:Evo ja ću da te ustrjelim.Noor wrote:vuksadinare wrote:..jer jednostavno ne zelim se svađati zbog neke zenske..koja ima percepciju da se svijet vrti oko nje.....i koja promjeni starna vise nego netko carapa
pa dobro, dominator , nemoj se onda svađati, daj rađe ispričaj onu priču o forumskom špijunskom podzemlju i svim onim agentima i jednoj agentici, koji skupljaju informacije i predaju ih ne znam gdje ono više , koji si međusobno "dilaju" ČAK i brojeve mobitela, odlaze zajedno na cugu, privatno se ČAK i druže...jedan od njih bi me mogao i ustrijeliti
i to čisto iz razloga da ne hranite više moj ego, red je da se za ovo razotkrivanje tebi dodijeli neki orden, jel
dzango wrote:Bojim se da od tog ustrjelljivanja nema selameta, što bi rekla tetka Đana.Noor wrote:dzango wrote:Evo ja ću da te ustrjelim.Noor wrote:vuksadinare wrote:..jer jednostavno ne zelim se svađati zbog neke zenske..koja ima percepciju da se svijet vrti oko nje.....i koja promjeni starna vise nego netko carapa
ma jašta, tresem se od straha
Guest- Guest
ej-men..da bih rijec rekoooo...vuksadinare wrote:ja guzlacim koga treba da guzlacim...i to ej to...bogomdani wrote:Ej..znas menea..volim se zezati..takav sam i ja bio pa za jeb kao mladi fasovao...vuksadinare wrote:nema veze....niti nije bitno tko je guzlaci....to je njena privatna stvar..mene to ne interesira.....sto aj imam sa timbogomdani wrote:Fuk je tip Viteza..čuva cast dame dok je ostali guzlace...(Fuk-sorry,nisam izdrzao.. )dzango wrote:
Nisi stigao, Vuk sve pojebao.
Guest- Guest
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» Trump će izazvati građanski rat ako pobijedi, a vrlo vjerojatno i ako izgubi
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» U germaniji bi moglo oko 30 000 prostitutki postat beskucnicima
» Trump je na putu da Bidena pobijedi s većom razlikom nego H. Clinton
» Crnogorci će postat unijati i Hrvati
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti