Kako prepoznati fašista?
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kako prepoznati fašista?
Od kolijevke.Regoč wrote:Otkud ti tako dobra?Eva wrote:Ma to Ero mašta, niš ja ne delam, osim da mu trenutno odobravam snove.
Guest- Guest
Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Starhemberg wrote:Razlog za što?Regoč wrote:Meni? Daj razlog!Starhemberg wrote:Po zasluzi. Kako Crvenkastom, tako i Regoču i nekom trećem ili četvrtom.Regoč wrote:I tvrdi da suprotni stavovi nisu stavovi, nego ustaštvo. A neki baniraju Crvenkastoga tek sutradan.Starhemberg wrote:Predstavlja se kao demokrat i liberal.
Starhemberg wrote:Razlog za što?Regoč wrote:Meni? Daj razlog!Starhemberg wrote:Po zasluzi. Kako Crvenkastom, tako i Regoču i nekom trećem ili četvrtom.Regoč wrote:I tvrdi da suprotni stavovi nisu stavovi, nego ustaštvo. A neki baniraju Crvenkastoga tek sutradan.Starhemberg wrote:Predstavlja se kao demokrat i liberal.
Guest- Guest
Ne, ne; neka je muljaža u igri, čekaš da se opustimo pa dam zariješ nož u leđa.Eva wrote:Od kolijevke.Regoč wrote:Otkud ti tako dobra?Eva wrote:Ma to Ero mašta, niš ja ne delam, osim da mu trenutno odobravam snove.
Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Starhemberg wrote:Razlog za što?Regoč wrote:Meni? Daj razlog!Starhemberg wrote:Po zasluzi. Kako Crvenkastom, tako i Regoču i nekom trećem ili četvrtom.Regoč wrote:I tvrdi da suprotni stavovi nisu stavovi, nego ustaštvo. A neki baniraju Crvenkastoga tek sutradan.Starhemberg wrote:Predstavlja se kao demokrat i liberal.
Guest- Guest
Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Starhemberg wrote:Razlog za što?Regoč wrote:Meni? Daj razlog!Starhemberg wrote:
Po zasluzi. Kako Crvenkastom, tako i Regoču i nekom trećem ili četvrtom.
Gnječ wrote:A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova (...) takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda
Neće mu biti prvi put da zbog sličnog dobije ban. Ne beri stoga brigu, mi admini to radimo za vas ;)Regoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Starhemberg wrote:Razlog za što?Regoč wrote:Meni? Daj razlog!Starhemberg wrote:
Po zasluzi. Kako Crvenkastom, tako i Regoču i nekom trećem ili četvrtom.Gnječ wrote:A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova (...) takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda
Guest- Guest
vidi..nema mene na spiskuRegoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Starhemberg wrote:Razlog za što?Regoč wrote:
Meni? Daj razlog!Gnječ wrote:A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova (...) takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
I ovo iza tri točke je nalijepljeno po vlastitom izboru, nek se nađe, jer ga, koliko vidim, nema u gnječovom upisu... :)
Guest- Guest
Bilo bi liepo da ste ažurniji jer takva sranja svakodnevno piše.Starhemberg wrote:Neće mu biti prvi put da zbog sličnog dobije ban. Ne beri stoga brigu, mi admini to radimo za vas ;)Regoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Starhemberg wrote:
Razlog za što?Gnječ wrote:A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova (...) takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda
Nisi dovoljno ustašovao pa te Gnječ nije uočio. Ne zalazi on na chat.prckov wrote:vidi..nema mene na spiskuRegoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Starhemberg wrote:
Razlog za što?Gnječ wrote:A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova (...) takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda
Gnječevo je sigurno prije trotočja, ovo iza je odgovor koji je pisao Bogi, ako ne griešim. Ako je bitno, ispravit ću.Starhemberg wrote:I ovo iza tri točke je nalijepljeno po vlastitom izboru, nek se nađe, jer ga, koliko vidim, nema u gnječovom upisu... :)
Gnječu sam osobno ban dao najmanje 5 puta i nije mi problem sankcionirati njegove ispade, no sigurno ga neću kazniti za nešto što nije napisao.Regoč wrote:Bilo bi liepo da ste ažurniji jer takva sranja svakodnevno piše.Starhemberg wrote:Neće mu biti prvi put da zbog sličnog dobije ban. Ne beri stoga brigu, mi admini to radimo za vas ;)Regoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Ne tražim, štoviše, bilo bi mi draže da ih uopće nema pa da si samo oduška, ali tako je kako je.Starhemberg wrote:Gnječu sam osobno ban dao najmanje 5 puta i nije mi problem sankcionirati njegove ispade, no sigurno ga neću kazniti za nešto što nije napisao.Regoč wrote:Bilo bi liepo da ste ažurniji jer takva sranja svakodnevno piše.Starhemberg wrote:Neće mu biti prvi put da zbog sličnog dobije ban. Ne beri stoga brigu, mi admini to radimo za vas ;)Regoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:
Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Gnječ wrote:A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova (...) takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda
Kako ovi fasisti olako popizde pa odmah prave spiskove.
omni-
2014-04-12
Pa njega slušam i ja.dawson wrote:"Nose crninu bez valjanog estetskog razloga i slušaju Johnnyja Casha "
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ni mene. Pa nije mu to ok..prckov wrote:vidi..nema mene na spiskuRegoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Starhemberg wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Meni je propustio dopisati akademski naziv sv., ni to mu nije u redu...kaja wrote:Ni mene. Pa nije mu to ok..prckov wrote:vidi..nema mene na spiskuRegoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:
Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Gnječ wrote:A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova (...) takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
Eroo wrote:Ja stalno u crnom, jesam li fašist? Da pitamo Soru za mišljenje?
Ti si u crnom jer si debeo vjerovatno
A Slovenci nisu budale da bi ti dali vece znacenje od tog da si obicni debeli Ero
Zbori ka JBT...najgori su ti što slušaju Casha...ili ti po našem Gotovinu
2014-04-15
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati (Mt 7)
» BRZI TEST – Kako prepoznati ovcoide?
» Kako prepoznati lažljivog partnera, prema savjetima FBI agenta
» Kako prepoznati bivša taksi vozila na tržištu polovnjaka
» Sjeverna Koreja press: KLJUČNE VJEŠTINE ZA ‘POST-TRUTH’ ERU: KAKO PREPOZNATI LAŽNE VIJESTI
» BRZI TEST – Kako prepoznati ovcoide?
» Kako prepoznati lažljivog partnera, prema savjetima FBI agenta
» Kako prepoznati bivša taksi vozila na tržištu polovnjaka
» Sjeverna Koreja press: KLJUČNE VJEŠTINE ZA ‘POST-TRUTH’ ERU: KAKO PREPOZNATI LAŽNE VIJESTI
Page 3 of 8