Kako prepoznati fašista?
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kako prepoznati fašista?
Otkad me persiraš!?Gnječ wrote:Noor wrote:Daj ne drami esco....ovo je light zafrkancijaGnječ wrote:Kako je vama lijepo podjebavati druge ali odmah vrištite i tražite ban kad netko drugi vas roštilja. ha?
A znači mogu i ja vama jebat ponešto light? Nemojte molim vas vrištati adminu baniraj ga baniraj ga.
Ma roštiljaj brate...... :)))
Guest- Guest
Čak je ono smeće Regoč falsificirao moj post. Napit ću vam se ustaške krvi.
Guest- Guest
svetac je moj kolega baustelac i ja ga mogu zajebavat, on se neljuti namene, baustela, , , , to mu je u krvi, i bez zajebancije, kaze sef da se sprema neka velika baustela u juznoj ameriki i da trebaju kraniste, skelare te one kurce sto postavljaju oplate za betonazu, reko mi i za inginjere al to je previsok level za moj intelekt a i nemam diplome pa ga nisam ni ispitivao bas o tomuGnječ wrote:Kako je vama lijepo podjebavati druge ali odmah vrištite i tražite ban kad netko drugi vas roštilja. ha?
I lena i ja.
Aj, ligeja je tu i sve 5 :D
Guest- Guest
Bogiju nitko ništa ne jebe, zafrkavamo se na njegovo menadžerstvo i seksipil, iredentistički boškarinu.Gnječ wrote:Noor wrote:Daj ne drami esco....ovo je light zafrkancijaGnječ wrote:Kako je vama lijepo podjebavati druge ali odmah vrištite i tražite ban kad netko drugi vas roštilja. ha?
A znači mogu i ja vama jebat ponešto light? Nemojte molim vas vrištati adminu baniraj ga baniraj ga.
Retardu fašistički, daj još koji "lažni" citat.Gnječ wrote:Čak je ono smeće Regoč falsificirao moj post. Napit ću vam se ustaške krvi.
Ja sam barem na jednom časnom spiskuprckov wrote:vidi..nema mene na spiskuRegoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Starhemberg wrote:
Razlog za što?Gnječ wrote:A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova (...) takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda
Guest- Guest
Ne tučete ga dobro, morate te čvrge kako treba lupati a ne milkiti po glavi :))kaja wrote:Ni mene. Pa nije mu to ok..prckov wrote:vidi..nema mene na spiskuRegoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:
Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Gnječ wrote:A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova (...) takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda
Guest- Guest
tre911 wrote:Ja sam barem na jednom časnom spiskuprckov wrote:vidi..nema mene na spiskuRegoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Regoč wrote:
Za ban meni, ban kojim mi prietiš.Gnječ wrote:A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova (...) takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda
Popis? Kakov popis? Spominja se par krati nikakov popis. O čemu se dela?
Stribor-
2015-09-22
hahahahahaha..e-bo te Irud...Neve wrote:bogomdani wrote:vide Menea,likom i stilom koji vuce na pilote Luftvafeja iz ww1
Guest- Guest
fala,fala Reg...Regoč wrote:Dobar tek! Ja dovršio kolače, sad ćefim kavu.bogomdani wrote:e odoh zderati..vidjemo se poslije..odoh i lijepiti pahuljice snjega po staklima prozora,jedini nacin da vidim snijeg...
Guest- Guest
ja sam s ovakim oplatama radio.... to je poso kad prije betonaže ošaluješ 1000 i kusur kvadrata...Leviathan2 wrote:svetac je moj kolega baustelac i ja ga mogu zajebavat, on se neljuti namene, baustela, , , , to mu je u krvi, i bez zajebancije, kaze sef da se sprema neka velika baustela u juznoj ameriki i da trebaju kraniste, skelare te one kurce sto postavljaju oplate za betonazu, reko mi i za inginjere al to je previsok level za moj intelekt a i nemam diplome pa ga nisam ni ispitivao bas o tomuGnječ wrote:Kako je vama lijepo podjebavati druge ali odmah vrištite i tražite ban kad netko drugi vas roštilja. ha?
2015-08-08
ti bi trebao znati koja graditeljska struka barata s ovim stvarčicama..... ;)
2015-08-08
Gnječ je opet vodio ljubav ... sam sa sobom, sjedne na ruku da mu utrne i onda udara mačora ko mutav a misli da to neko drugi radi.Noor wrote:Otkad me persiraš!?Gnječ wrote:Noor wrote:Daj ne drami esco....ovo je light zafrkancijaGnječ wrote:Kako je vama lijepo podjebavati druge ali odmah vrištite i tražite ban kad netko drugi vas roštilja. ha?
Ma roštiljaj brate...... :)))
Guest- Guest
Po gnječu ustaški, mi koji se kačimo sa njim češće i žešće smo na tom časnom spisku njegovih neprijatelja :))Stribor wrote:tre911 wrote:Ja sam barem na jednom časnom spiskuprckov wrote:vidi..nema mene na spiskuRegoč wrote:Pošteno. Još da to i doživimo.Starhemberg wrote:
Ne prijetim ničim, kažem da za sve vrijede ista pravila i sankcije kad zasluže ;)Gnječ wrote:A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova (...) takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda
Popis? Kakov popis? Spominja se par krati nikakov popis. O čemu se dela?
Guest- Guest
asilovski wrote:
Svaka mu je dobra ki u Njegoša.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Svi moji prijatelji fašisti koji dolaze redovno u talijansku istru i kupaju se u talijanskom moru i jedu talijanske špagete barillu pod talijanskim nebom plešu u talijanskom čirkolu (zajednica talijana) talijanske pjesme.
Svi koji pričaju talijanski i vole i italiju su fašisti.
Tako da njih je lako prepoznati.
A što se tiče ustaša koji nisu fašisti nego naci-fašisti njih se prepozna jer nose zlatno lanče, kukasti križ ili onaj kršćanski. I one stare babe koje navodno mole krunicu su ustaške babe sa bombama u džepu i vrebaju iza ćoška i svako tolko roknu koju staru komunjaru koja im je zagorčavala život u doba zlosretne jugoslavije.
Navodno za to se uvijek optuži neke klince koji nemaju veze s tim, ali mora se nekog uhapsit.
Svi koji pričaju talijanski i vole i italiju su fašisti.
Tako da njih je lako prepoznati.
A što se tiče ustaša koji nisu fašisti nego naci-fašisti njih se prepozna jer nose zlatno lanče, kukasti križ ili onaj kršćanski. I one stare babe koje navodno mole krunicu su ustaške babe sa bombama u džepu i vrebaju iza ćoška i svako tolko roknu koju staru komunjaru koja im je zagorčavala život u doba zlosretne jugoslavije.
Navodno za to se uvijek optuži neke klince koji nemaju veze s tim, ali mora se nekog uhapsit.
Guest- Guest
Najlakše je fašista prepoznat na utakmicama kad dolaze na svjetla reflektora i kamera kad igra rvatska. Tad nose šahovnice, crne kapice i crvene marame oko vrata na kockice.
Imaju kapice sa slovom U s prednje strane, a s druge strane sikiru i snop, a u džepu skakavac i pjevaju pjesme koje nemaju veze s ovim stoljećem, a kamoli tisućljećem nego borbene in '41.
Imaju kapice sa slovom U s prednje strane, a s druge strane sikiru i snop, a u džepu skakavac i pjevaju pjesme koje nemaju veze s ovim stoljećem, a kamoli tisućljećem nego borbene in '41.
Guest- Guest
Antonio Šiber.mocni majmun wrote:A kako se inače zove ovaj što priča u videu?
http://asiber.ifs.hr/CV-hrv.pdf
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati (Mt 7)
» BRZI TEST – Kako prepoznati ovcoide?
» Kako prepoznati lažljivog partnera, prema savjetima FBI agenta
» Kako prepoznati bivša taksi vozila na tržištu polovnjaka
» Sjeverna Koreja press: KLJUČNE VJEŠTINE ZA ‘POST-TRUTH’ ERU: KAKO PREPOZNATI LAŽNE VIJESTI
» BRZI TEST – Kako prepoznati ovcoide?
» Kako prepoznati lažljivog partnera, prema savjetima FBI agenta
» Kako prepoznati bivša taksi vozila na tržištu polovnjaka
» Sjeverna Koreja press: KLJUČNE VJEŠTINE ZA ‘POST-TRUTH’ ERU: KAKO PREPOZNATI LAŽNE VIJESTI
Page 7 of 8