Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
Page 7 of 33
Page 7 of 33 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Re: Poludjeli Informer:Trampe sta se ceka,ajmo radit Veliku Srbiju
pa to je činjenica... nisi ni ti podoban, a kamoli tek on....;)dzango wrote:Nisi podoban.crvenkasti wrote:Koje sam pravilo povrijedio?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa ne bi meni bilo žao... poslao bih ja i tebi u tom slučaju.... ;)dzango wrote:Sva sreća pa su sve zapalili da ne zarađuješ za četnike.michaellcmacha wrote:pa ja sutra da ostanem bez tih 1000 i kusur eura, opet bih imao od čega živjeti.... kako veli epikur da bi on uspio i u bangladešu jer je lep i mnogo bre inteligentan ko i ti pa mu je uspeh zagarantovan... ali kud bre baš u hrvatskoj.....što nije otišao u bangladeš ili bar u srbiju pa da tamo uspeva....crvenkasti wrote:Starhemberg wrote:Dosta i od tebe.crvenkasti wrote:Jel Sisak i Banovina spadaju u Veliku Srbiju? Gdje ide ona crta?
Brinem se za mihu, ostat će bez braniteljske.
ja ti pak svaki mesec onako bez velikog naprezanja zaradim i povrh mirovine taman još toliko tako da more i sa njom a more i bez nje.... da mi tvoja banda nije uništila i zapalila imetak i to cijeli i to do temelja danas bi ja i za tebe zarađivao... ovako jebiga samo za sebe....
2015-08-08
Sva sreća pa ste našli ovog janičara da to reguliše.michaellcmacha wrote:pa to je činjenica... nisi ni ti podoban, a kamoli tek on....;)dzango wrote:Nisi podoban.crvenkasti wrote:Koje sam pravilo povrijedio?
aj da se ponovim, eto još prekjučer je onako u zabludi i na prvu skočio u obranu ovog tvog polčetnika crvenkastog a sve zbog nekog držanja do principa koji nema uporišta u realitetu.... jer ako ništa bar mu vi svako malo date do znanja da bi u slijedećem naletu ako vam se da prilika prvo njega skratili za glavu.... sva sreća em ste pičke bili i ostali, em ima nas koji ćemo vas vrlo rado dočekati i počastiti.... a ukoliko nas i ne bude biće već netko tko će vam prirediti doček kakav zaslužujete....dzango wrote:Sva sreća pa ste našli ovog janičara da to reguliše.michaellcmacha wrote:pa to je činjenica... nisi ni ti podoban, a kamoli tek on....;)dzango wrote:Nisi podoban.crvenkasti wrote:Koje sam pravilo povrijedio?
2015-08-08
Upozorio sam i jednog i drugog. Dosta mi je vašeg pretvaranja svake teme u bojno polje. Dobit ćete i jedan i drugi ban da se ohladite ako se nastavi, i još nekoliko puta ukoliko bude bilo potrebe da vam to izađe iz navike. Svoje privatne razmirice rješavajte negdje dalje, što dalje od ovog foruma. Sva pravila vrijede isto za sve, nikome nije dopušteno prijetiti se fizičkim nasiljem. Što se tiče ispada zemunskog klana, to je nešto i očekivano, pa nije ni za čuđenje. Dok ne prijeđe granicu, jasna stvar.
Guest- Guest
Nemoj slučajno mihi opalit ban iako je upravo napisao da će me skratiti za glavu.
crvenkasti-
2014-04-17
crveni, di ti je zena? Sto ti je tako dosadno?! ;-)crvenkasti wrote:Nemoj slučajno mihi opalit ban iako je upravo napisao da će me skratiti za glavu.
2014-04-12
Maramih s tobom nije imao posla, nego si ti ko lovačka džukela za maramihom plazio... jer ti očito nešto fali.... a horni nek se jebe sa svojom spikom kako su mu svi isti... ja mu zlo nit sam želio nit mu želim a s tobom sam rekako kako bih i od tog ne dostupam ni milimetra, a on nek banira što se mene tiče može i trajno.... ja se vama četnicima nikad i nigdje nisam dao zajebavati pa neću ni tu na forumu... kad prizivaš horde četnika na krilima kojih se misliš vratiti u hrvatsku dok je mene možeš samo zagnojiti i ti i ta pička iz zemuna koja je nakon prvog kuršuma zdimila na sigurno.... a sad horni nek radi svoj posao.... ;)
2015-08-08
Upozorio sam te i to više puta...
Guest- Guest
maggie13 wrote:crveni, di ti je zena? Sto ti je tako dosadno?! ;-)crvenkasti wrote:Nemoj slučajno mihi opalit ban iako je upravo napisao da će me skratiti za glavu.
Koja si ti perfidna muljatorica da ne kažem nešto gore od goreg. Evo tebe niotkuda.
Guest- Guest
horny, molim te da maknes eska, alias gnjeca, od mene.Gnječ wrote:maggie13 wrote:crveni, di ti je zena? Sto ti je tako dosadno?! ;-)crvenkasti wrote:Nemoj slučajno mihi opalit ban iako je upravo napisao da će me skratiti za glavu.
Koja si ti perfidna muljatorica da ne kažem nešto gore od goreg. Evo tebe niotkuda.
Stalno me zlobno komentira i prijeti.
Hvala ti.
2014-04-12
esko, zamolila bih te da me ignoriras, i ja cu tebe.Gnječ wrote:maggie13 wrote:crveni, di ti je zena? Sto ti je tako dosadno?! ;-)crvenkasti wrote:Nemoj slučajno mihi opalit ban iako je upravo napisao da će me skratiti za glavu.
Također, i da mi prestanes prijetit.
Inace, ne postoji razlog da se mijesas u odnos mene i crvenog dok ne krsimo pravila foruma ili jedno od nas dvoje ne zatrazi pomoc.
Hvala ti.
2014-04-12
maggie13 wrote:horny, molim te da maknes eska, alias gnjeca, od mene.Gnječ wrote:maggie13 wrote:crveni, di ti je zena? Sto ti je tako dosadno?! ;-)crvenkasti wrote:Nemoj slučajno mihi opalit ban iako je upravo napisao da će me skratiti za glavu.
Stalno me zlobno komentira i prijeti.
Hvala ti.
Lažljivice gdje sam to tebi prijetio? No, nema veze ti ćeš uvijeriti sebe i sve druge oko sebe da jesam jer imaš takvu moć drske perfidne manipulacije no već te većina forumaša prokužila i tu smo si sve rekli.
Molit ću i tebe da od sada pa ubuduće nikada ne komentiraš niti upadaš u moje polemike sa ostalim forumašima.
Nuf said.
Dogovoreno.
Guest- Guest
Ma jok, nisam ni mislio da je, samo mi se čini da najbolje da sami riješite tu maoko zavrzlamu.dzango wrote:Ovo neka zagonetka?Eroo wrote:Sam si pričao o izdaji Beograda, nism te ja na to tjerao...Pitam ponovo, zašto mobilizacija u Srbiji nije uspjela?dzango wrote:Gde si ti ono bio mobilizovan u to vreme? Čini mi se da si bio u pravom životnom dobu.Eroo wrote:Kako je prošla ona mobilizacija u Srbiji? Nikako, veoma loše, jelda? Di zapelo, ko izdao?dzango wrote:
Narod nije očekivao izdaju od strane Beograda i same RS koja nije smela da reaguje u RSK, pa su joj ustaše došle u njeno dvorište. RS se branila u RSK i tamo se trebalo ustašama najebati milosne majke, umesto što je narod RSK prodat Amerima.
Vidiš, razlogi su isti kao i oni zašto se narod u BL nije htio čak ni braniti. Zna bit u sličnoj situaciji još i gore....
Zašto je tako odgovor potraži sam. U infomatičkom smo vremenu i ne u 19.-om stoljeću....
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Kokot und Čikn fajt..lajkam..
Guest- Guest
maggie13 wrote:crveni, di ti je zena? Sto ti je tako dosadno?! ;-)crvenkasti wrote:Nemoj slučajno mihi opalit ban iako je upravo napisao da će me skratiti za glavu.
Radi neku statiku, kaže užas, nijednog pravog kuta, svi moramo biti kuš.
crvenkasti-
2014-04-17
znaci, nema dinamike, dosadno 8-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:crveni, di ti je zena? Sto ti je tako dosadno?! ;-)crvenkasti wrote:Nemoj slučajno mihi opalit ban iako je upravo napisao da će me skratiti za glavu.
Radi neku statiku, kaže užas, nijednog pravog kuta, svi moramo biti kuš.
2014-04-12
stari ti imas veze sa mostarom ko ja sa tuzlom...hercigonja te drzi za jugica,zvezdasa,partizanovca......nista tebe hrvatska nije izdala..odricala se i slicno..sad cu ti nesto reci pristojno...tu hvalis tita koji je razjebo i raselio bh-a hrvate...smera ti hrvatska do drine..a ne smeta ti srbija do karlovca..pljujes po drzavi koja te hrani..nevidjeno...druzis se sa onim krajiskim pobjeguljama...pricas da si u hrvatskoj samo radi mora..i slicno.....pobjego si iz bh-a bez ispaljenog metka. i sad tu optuzujes hrvate iz hrvatske da su te izdali...da ti nije trebo mozda hrvat iz cakovca stvarat drzavu dok ti cackas uho na moru i optuzujes..pokvarenjaceepikur37 wrote:kaja wrote:Čuj ti bi mogao svaki dan Hrvatskoj napisati zahvalnicu sto ste tamo jos uvijek suveren narod.epikur37 wrote:Ali bome fora je gledati kako dolazi na naplatu desetljeća izdaje i politike koja je Hrvate u Bih odbacivala i pod noge im bacala panjeve....eto ga na sad.
suočavanje s posljedicxama :)
Odavno bi to prestali biti s obzirom na brojnost jer ste se svi vise manje odselili. A kad jedan narod spadne na 10% onda je uopće i čudo da je jos uvijek suveren.
Tako da pođi od sebe.
Pa rekoh jednom ako spadnemo ispod 10 % i ne držimo Mostar uredno je preći u manjinu.
S druge strane treba vidjeti koliko je Hrvata u Federaciji jer tu će se lomiti ne na BiH.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...plus drug jastreb 'dragovoljac'...iz 93 koji tvrdi da u postradalom gospicu ja bio najslusaniji radio srpska korenica..i da su se sve likote razbjezale pa on je morao cak iz rijeke 93 potegnut da ga obrani i usput slusa omiljeni radio te zelje i cestitke mile martica...koji moroni
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa i je. Sigurno nije bio radio Gračac.vuksadinare wrote:...plus drug jastreb 'dragovoljac'...iz 93 koji tvrdi da u postradalom gospicu ja bio najslusaniji radio korenica
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
cemu takvo ruganje Fuk??..Pomiri se da je u DR-u sudjelovalo jako puno ljudi,ne samo 3-4 koji su najglasniji..vuksadinare wrote:...plus drug jastreb 'dragovoljac'...iz 93 koji tvrdi da u postradalom gospicu ja bio najslusaniji radio srpska korenica..i da su se sve likote razbjezale pa on je morao cak iz rijeke 93 potegnut da ga obrani i usput slusa omiljeni radio te zelje i cestitke mile martica...koji moroni
Guest- Guest
Page 7 of 33 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 33
Similar topics
» Poludjeli Informer:Evropo jebo vas Haradinaj
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA
» Dodik bi Veliku Srbiju
» Srbiju čeka preduzetnički bum
» Užas: Vucić uspostavio Veliku Srbiju
» PUTIN I TRAMP PRAVE VELIKU SRBIJU ZA PET GODINA