Lustracija u SAD
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Lustracija u SAD
maggie13 wrote:jaka sam ja..Regoč wrote:Iiii, kako si preživjela?maggie13 wrote:samo nemoj počet slat i njemu slike.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
počeo ti se marc sviđati..mislim, počeo, khmmm..čudni su ti odnosi puni kontradiktornih osjećaja
Ima tu nešto, uzajamna ambivalencija, nije to slučajno.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Pa piše gore da je obećo napaćenim radnicima zaštiti proizvodnju, 35% carine, pa vozi ti pogon u Meksiko i Kinu!Regoč wrote:Nemojmo sad pretjerivati, treba još vidjeti što će biti, čisto sumnjam da se napušta sustav slobodne trgovine.
Regoč wrote:maggie13 wrote:jaka sam ja..Regoč wrote:Iiii, kako si preživjela?maggie13 wrote:samo nemoj počet slat i njemu slike.crvenkasti wrote:
Ima tu nešto, uzajamna ambivalencija, nije to slučajno.
2014-04-12
Jebi ga, što su ono obećali 90.? Da ćemo za deset godinah biti Švicarska? Koliko je ono prošlo?udba wrote:Pa piše gore da je obećo napaćenim radnicima zaštiti proizvodnju, 35% carine, pa vozi ti pogon u Meksiko i Kinu!Regoč wrote:Nemojmo sad pretjerivati, treba još vidjeti što će biti, čisto sumnjam da se napušta sustav slobodne trgovine.
udba wrote:..i buduće Szuszanne iz Miskolca u Mađarskoj. Šta jest jest, ima šarma i pomalo mu zavidim, kako mu samo uspijeva pička mu materina, koji su mu to tajni uleti?Regoč wrote: on je osvajač, u poslu, u pregovorima, s lijepim ženama, poput njegove bivše žene Ivane i sadašnje Melanije.
ljepota, stasitost i profinjenost sva vrata otvaraju
Guest- Guest
mejnstim politika je sve manje predstavljala sve veci broj ljudi, a sve u ime ispraznih I laznih ljevicarskih nebuloza. Nadam se da narod nije samo prepoznao problem zaposljavanja nego I lijevu ideologiju koja se vec godinama promovira kroz medije I kulturu uopce.
2014-04-19
Kako sad to? Marčelo je žestoki mrzitelj tvornica i blue collars grlati pobornik rušenja svake moguće proizvodnje i inkvizitor svih tvornica. On koji bi polio benzinom i užga sve tvornice u rvackoj koje još prkose gravitaciji sad je odjednom postao veliki sindikalac.
Takvo brzo mijenjanje garderobe neviđeno još.
Guest- Guest
Ideologija kao ideologija, sve smeće do smeća, brinuti treba za sebe i obitelj, a to nikako ne nudi Hitleryja.prckov wrote:mejnstim politika je sve manje predstavljala sve veci broj ljudi, a sve u ime ispraznih I laznih ljevicarskih nebuloza. Nadam se da narod nije samo prepoznao problem zaposljavanja nego I lijevu ideologiju koja se vec godinama promovira kroz medije I kulturu uopce.
90 bijaše Bush stariji, Clinton je došo tek 92 i jedan i drugi su to ostvarili, i prešišali Švicu po svemu.Regoč wrote:Jebi ga, što su ono obećali 90.? Da ćemo za deset godinah biti Švicarska? Koliko je ono prošlo?udba wrote:Pa piše gore da je obećo napaćenim radnicima zaštiti proizvodnju, 35% carine, pa vozi ti pogon u Meksiko i Kinu!Regoč wrote:Nemojmo sad pretjerivati, treba još vidjeti što će biti, čisto sumnjam da se napušta sustav slobodne trgovine.
Jao, jedva čekam kad udari carinu na vlastite proizvode s dislociranim trakama za proizvodnju, dobro Črmp kaže, nemere se živjet od papazjanije, proizvodnju dajte, proizvodnju!
E, pretjera li ga, on je i dalje protiv sindikatah i radničkih pravah, samo bi da se radnike ne iskorištava u Kini, već u Hrvatskoj. TO je smisao njegovih upisah.Gnječ wrote:Kako sad to? Marčelo je žestoki mrzitelj tvornica i blue collars grlati pobornik rušenja svake moguće proizvodnje i inkvizitor svih tvornica. On koji bi polio benzinom i užga sve tvornice u rvackoj koje još prkose gravitaciji sad je odjednom postao veliki sindikalac.
Otkad smo mi Amerika?udba wrote:90 bijaše Bush stariji, Clinton je došo tek 92 i jedan i drugi su to ostvarili, i prešišali Švicu po svemu.Regoč wrote:Jebi ga, što su ono obećali 90.? Da ćemo za deset godinah biti Švicarska? Koliko je ono prošlo?udba wrote:Pa piše gore da je obećo napaćenim radnicima zaštiti proizvodnju, 35% carine, pa vozi ti pogon u Meksiko i Kinu!Regoč wrote:Nemojmo sad pretjerivati, treba još vidjeti što će biti, čisto sumnjam da se napušta sustav slobodne trgovine.
Jao, jedva čekam kad udari carinu na vlastite proizvode s dislociranim trakama za proizvodnju, dobro Črmp kaže, nemere se živjet od papazjanije, proizvodnju dajte, proizvodnju!
udba wrote:..i buduće Szuszanne iz Miskolca u Mađarskoj. Šta jest jest, ima šarma i pomalo mu zavidim, kako mu samo uspijeva pička mu materina, koji su mu to tajni uleti?Regoč wrote: on je osvajač, u poslu, u pregovorima, s lijepim ženama, poput njegove bivše žene Ivane i sadašnje Melanije.
"hi my name is donald trump and i'm a billionaire"
udba wrote:Regoč wrote:Ako Ford preseli proizvodnju u Meksiko, on će udariti 35% carine Fordu na svaki auto koji uveze nazad iz Meksika u SAD! I to je rekao managerima Forda licem u lice. Radnici ne žele više slušati kako preseljenje proizvodnje u Meksiko i Kinu pomaže ekonomiji. Njima ne pomaže.
Opa, opa sele. Znači treba da se štiti domaća proizvodnja.
Viva proizvodnja i zaštita domaće proizvodnje!
Živjela radnička klasa i dolje jebeni menađeri!
Smrt uvoznom lobiju!
Koji krah liberalizma, libertanijanizma, 35% carine DA BI SE ZAŠTITILI RADNICI!!
Jebem ti milu mater, idem sad ja otvorit litru najbolje brlje, ovo se mora proslaviti!!
Neka mi dame oproste na ovim izrazima..... ali ne mogu suzdržati radost!
Mislio sam da više nikad neću svršiti, bio i kod doktorice, uzimo tablete....ma ....
danas je veliki dan, ne mogu se nagledati ovih lijepih slova!
Nacionalsocijaliza na velika vrata !
To se čekalo ajmo Le pen ide i u europi
To se čekalo ajmo Le pen ide i u europi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:udba wrote:..i buduće Szuszanne iz Miskolca u Mađarskoj. Šta jest jest, ima šarma i pomalo mu zavidim, kako mu samo uspijeva pička mu materina, koji su mu to tajni uleti?Regoč wrote: on je osvajač, u poslu, u pregovorima, s lijepim ženama, poput njegove bivše žene Ivane i sadašnje Melanije.
"hi my name is donald trump and i'm a billionaire"
ma, da...to nikoga ne zanima, on jednostavno osvaja na prvi pogled.
Guest- Guest
mislim da neki nisu skontali. Nema tu "uvoznog lobija", trump je samo protiv outsourcinga svega i svačega. Većinu doduše neće moći spriječiti, ali pročitajte njegov program sjajan je
Marcele pa ti si za autsorsing, odakle ti na Donaldovoj strani?marcellus wrote:mislim da neki nisu skontali. Nema tu "uvoznog lobija", trump je samo protiv outsourcinga svega i svačega. Većinu doduše neće moći spriječiti, ali pročitajte njegov program sjajan je
2014-04-12
Regoč wrote:E, pretjera li ga, on je i dalje protiv sindikatah i radničkih pravah, samo bi da se radnike ne iskorištava u Kini, već u Hrvatskoj. TO je smisao njegovih upisah.Gnječ wrote:Kako sad to? Marčelo je žestoki mrzitelj tvornica i blue collars grlati pobornik rušenja svake moguće proizvodnje i inkvizitor svih tvornica. On koji bi polio benzinom i užga sve tvornice u rvackoj koje još prkose gravitaciji sad je odjednom postao veliki sindikalac.
Ja pretjerah? Ček da tebi i ostaloj ustaško-udbaško-uhljebničkoj krami osvježim pamćenje:
"Je, zato Švicarska ima jako mali BDP i Švedska nema tvornica. Amerika isto. A u Bugarskoj tvornica na svakom ćošku ulice pa zato ima ogroman BDP.
Od niskoobrazovane radne snage nema ni velikog BDP-a. A doktori nauka, ekonomisti, liječnici i pravnici nemaju što raditi u tvornici."
by Marčelo
http://forum.net.hr/forums/p/204964/5863314.aspx
Guest- Guest
35% carine. Nekome se to neće sviđati, a možemo ga nazvati kako hoćemo. Autsorsijski lobi. Šta je autsorsano šta je čisti uvoz to ne može Bog više poloviti. Može Todorić otvoriti u Srbiji ili Kini pogon sa svojim brendom, a može dat nekom lovu da sve otvori na svoje ime pa on kao nema s tim ništa.marcellus wrote:mislim da neki nisu skontali. Nema tu "uvoznog lobija", trump je samo protiv outsourcinga svega i svačega. Većinu doduše neće moći spriječiti, ali pročitajte njegov program sjajan je
Regoč wrote:Marcele pa ti si za autsorsing, odakle ti na Donaldovoj strani?marcellus wrote:mislim da neki nisu skontali. Nema tu "uvoznog lobija", trump je samo protiv outsourcinga svega i svačega. Većinu doduše neće moći spriječiti, ali pročitajte njegov program sjajan je
Da sutra drug Tito uskrsne, Marčelo a i svi vi bili biste najveći komunisti. Toliko o vašoj dosljednosti i stavu. A i kičmi koju nemate.
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Počinje "lustracija"
» udba ne postoji i lustracija nam ne treba
» Lustracija u Hrvatskoj, overtime se dela
» Lustracija by Merkel: Nijemci traže još udbaša
» Lustracija u Ukrajini povjerena 23-godišnjoj studentici
» udba ne postoji i lustracija nam ne treba
» Lustracija u Hrvatskoj, overtime se dela
» Lustracija by Merkel: Nijemci traže još udbaša
» Lustracija u Ukrajini povjerena 23-godišnjoj studentici