Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
Dobro, ne može se reći da je baš truba, ali on je samo jedan solidan golman kakvih imaš stotinu u europskim ligama i nije ni izbliza kvaliteta kakvu nam amper ovdje pokušava dočarati.operw wrote:suba je truba od golmana.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
amper je proveo previse vremena pod palubom, super kiksevi subasica mu se pricinjaju kao super obrane.Zeko wrote:Dobro, ne može se reći da je baš truba, ali on je samo jedan solidan golman kakvih imaš stotinu u europskim ligama i nije ni izbliza kvaliteta kakvu nam amper ovdje pokušava dočarati.operw wrote:uba je truba od golmana.
Solidan golman cije greske su nas skupo stajale
Guest- Guest
operw wrote:amper je proveo previse vremena pod palubom, super kiksevi subasica mu se pricinjaju kao super obrane.Zeko wrote:Dobro, ne može se reći da je baš truba, ali on je samo jedan solidan golman kakvih imaš stotinu u europskim ligama i nije ni izbliza kvaliteta kakvu nam amper ovdje pokušava dočarati.operw wrote:uba je truba od golmana.
Počeja si kupiti baze (glupe naravno, di bi ti nešto pametno) brata ofr-a iz niša
Subašič je prvak francuske i najbolji golman francuske lige. Takvih imaš stotinu u europskim ligama
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:operw wrote:amper je proveo previse vremena pod palubom, super kiksevi subasica mu se pricinjaju kao super obrane.Zeko wrote:Dobro, ne može se reći da je baš truba, ali on je samo jedan solidan golman kakvih imaš stotinu u europskim ligama i nije ni izbliza kvaliteta kakvu nam amper ovdje pokušava dočarati.operw wrote:uba je truba od golmana.
Počeja si kupiti baze (glupe naravno, di bi ti nešto pametno) brata ofr-a iz niša
nije to fora, to je cinjenicno stanje...
Guest- Guest
Da, da. Ko što je činjenično stanje da je nolica najveći svih vremena, a to ne može pokazati jer mu organizatori smeštajuBraća wrote:isključivi krivac wrote:operw wrote:amper je proveo previse vremena pod palubom, super kiksevi subasica mu se pricinjaju kao super obrane.Zeko wrote:Dobro, ne može se reći da je baš truba, ali on je samo jedan solidan golman kakvih imaš stotinu u europskim ligama i nije ni izbliza kvaliteta kakvu nam amper ovdje pokušava dočarati.operw wrote:uba je truba od golmana.
Guest- Guest
Mourinho: "Messi doesn't need to win a World Cup to be considered the greatest - he already is."
bit će i trenera od mourinha...
End- Posts : 21177
2015-08-25
isključivi krivac wrote:Da, da. Ko što je činjenično stanje da je nolica najveći svih vremena, a to ne može pokazati jer mu organizatori smeštajuBraća wrote:isključivi krivac wrote:operw wrote:amper je proveo previse vremena pod palubom, super kiksevi subasica mu se pricinjaju kao super obrane.Zeko wrote:
Dobro, ne može se reći da je baš truba, ali on je samo jedan solidan golman kakvih imaš stotinu u europskim ligama i nije ni izbliza kvaliteta kakvu nam amper ovdje pokušava dočarati.
kada sam ja rekao da mu organizatori bilo sta smestaju?
opet ispadas glup, parobrodski stakoru...
Guest- Guest
End wrote:Mourinho: "Messi doesn't need to win a World Cup to be considered the greatest - he already is."
opet izmsljitine sa cergabalkana?
Guest- Guest
Braća wrote:Braća wrote:operw wrote:ŠtakorEnd wrote:
moćna slika
Nadam se da će najveći hr igrač svih vremena,najbolji vezni lige prvaka, naš kapetan dotegliti vatreni brod do rusije kako ga je doteglio do baraža boreći se kao lav za naše boje
samo puši pederu, čak jedan mourinho je najveći gospodin u klubu cigana kakav je gaynajted.Braća wrote:End wrote:Mourinho: "Messi doesn't need to win a World Cup to be considered the greatest - he already is."
opet izmsljitine sa cergabalkana?
End- Posts : 21177
2015-08-25
Je. Išlo ga je malo bolje lani i odradio je izvrsno tu jednu sezonu iako, Monaco nije bio prvak Francuske zbog njegovih vanserijskih obrana, več zbog fenomenalnog napada. Ova mu je sezona za kurac i u Monacu a pogotovo u reprezentaciji gdje su nas njegove debilne reakcije koštale direktnog plasmana na SP.isključivi krivac wrote:operw wrote:amper je proveo previse vremena pod palubom, super kiksevi subasica mu se pricinjaju kao super obrane.Zeko wrote:Dobro, ne može se reći da je baš truba, ali on je samo jedan solidan golman kakvih imaš stotinu u europskim ligama i nije ni izbliza kvaliteta kakvu nam amper ovdje pokušava dočarati.operw wrote:uba je truba od golmana.
Subašič je prvak francuske i najbolji golman francuske lige. Takvih imaš stotinu u europskim ligama
Zeko-
2015-08-26
muckodjubre wrote:Nadam se da će najveći hr igrač svih vremena,najbolji vezni lige prvaka, naš kapetan dotegliti vatreni brod do rusije kako ga je doteglio do baraža boreći se kao lav za naše boje
svetsko nece biti isto bez takvog velikana poput modrare...
Guest- Guest
osvoje broncu na sp u brazilu i onda propuste 2 velika natjecanja zaredom,ep i spkic wrote:
falit će Nizozemska znači, nije mi bez Oranja baš..
Jeli on uopce igrao u kvalifikacijama. Ajde nije bas da nije igrao. Ali da se borio kao lav to nije nikada bas kao ni svi ostali. Za modrica ipak ima objasnjenje.muckodjubre wrote:Nadam se da će najveći hr igrač svih vremena,najbolji vezni lige prvaka, naš kapetan dotegliti vatreni brod do rusije kako ga je doteglio do baraža boreći se kao lav za naše boje
Covjek je krivokletnik i naravno da savjest neda bas mira. A ima tu i nesto drugo. Naime kad igras za Hrvatsku uglavnom igrras za dzabe ili neku za nogometase simboliku..jbg. a kad igras za real barcu juventus monaco onda igras za milijune i logicno je da ti je i motiv veci.
Eh da demonski da ne zaboravim ... jebem mater i tebi i modricu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP