EU vanredno o Trampu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: EU vanredno o Trampu
Na forumima nećeš saznati ono šta te zanima...samo...ah željo moja pusta, jelda.Stanojko wrote:Ne znam sa pre 10 godina, ali zadnjih par - 0 bodova...Eroo wrote:Sve sam predvidio već prije 10 godina. U ozbiljnim diskusijama, s ozbiljnim diskutantima, naravno.Stanojko wrote:Ero, nikada ne promasis...da promasis! :)
Tko je pratio i stari forum zna to.
Samo podsjećam na povjest, a ona je neupitna, ako se je neuljepšava. Jebo Krf i solunce, kakva korist od toga?
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Evo stižu Rusi, pripajaju vam RS, RSK i KiM...je li 'vako bolje?Stanojko wrote:Eh...nek ti bude...ko sam ja da kvarim srecu devojacku...Eroo wrote:Ništa od toga neće nestati. Može biti samo tvrđe nego šta je bilo do sada.Stanojko wrote:Ma vi se snalazite sami kad nestane EU i NATO...Eroo wrote:Nema sami - u NATO ili ruska gubernija. Treće ne postoji.Stanojko wrote:
Jok more...snalazite se sami...
Last edited by Eroo on 10/11/2016, 16:07; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Stanojko wrote:Jok more...snalazite se sami...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Treci put - kurac....
Tko vas pita, Rusi i Englezi će reći da morate
Ma dajte, molimo vas, u ime dobrih starih vremena, profesora Blatazara, nedjeljom popodne, zelenog megaherca, prvenstva u nogometu, bezbrižnosti, smijeha, zajedništva....
crvenkasti-
2014-04-17
Ti, a nisi jedini...Puno vas je...Uopće ne shvaćate što se događa...epikur37 wrote:Koje europske pičke i poltroni...gazi Trump, gazi Putine.
red wolf-
2016-02-10
Stižu naj novije informacije iz svemira, brace yourselfs :D
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nemacki mediji udarili po Americi(Trampu)
» Peder uveo vanredno stanje
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
» Vanredno stanje u Tunisu nakon eksplozije
» Vanredno stanje u Nigeriji zbog nestašice hrane
» Peder uveo vanredno stanje
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
» Vanredno stanje u Tunisu nakon eksplozije
» Vanredno stanje u Nigeriji zbog nestašice hrane
Page 3 of 3