Nemacki mediji udarili po Americi(Trampu)
Page 1 of 1
Nemacki mediji udarili po Americi(Trampu)
https://www.srbijadanas.com/vesti/svet/nemacki-mediji-udarili-po-sad-pandemija-je-pretvorila-amerikance-u-drugorazrednu-naciju-2020-05-06
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Re: Nemacki mediji udarili po Americi(Trampu)
korona je samo objelodanila bijedu stanovništva i kolaps kapitalizma u kojem je jedino važno imati čim više milijardera
jab to rasitnijo da svako ima po samo 10 miljuna ojrova...teta-Sori nishta..ona je Radnicka klasa..
Guest- Guest
Ma kapitaalizam je sranje ... nego je na Zapadu sticajem nevjerojatnih okolnosti doslo do takozvanog GOLDEN AGE i to se vise nikad i nigdje nece ponovitSora wrote:korona je samo objelodanila bijedu stanovništva i kolaps kapitalizma u kojem je jedino važno imati čim više milijardera
I onda su svi ko blesavi trcali ka tome ...
Buducnost svijeta je u demokratskom socijalizmu ... onaj prijasnji eksperiment nije uspio radi mnogih razloga ali taj sistem je trebalo reformirati a ne unistiti i usvojit ovo sranje od kapitalizma koje vodi svijet u propast
KApitalizam je danas bolestan, sistem dekadencije i degeneracije, pederluk i lezbacina su dignute na pijedestal sa izgledima da to u skoroj buducnosti bude i pedofilija
Jebes sistem kojem su simbol Kardasijani i ona nazovi glazba Hip Hop koju karakterizira primitivizam, vulgarnost i najprizemniji porivi.
Ultrabogatih i ultramocnih 0.01% i ostalo na nivou stoke. Tu vise ne pomaze ni visok standard koji sve vise postaje proslost jer ciklicne krize kapitalizma nemilosrdno razaraju sve. Korona je samo pospjesila proces koji je vec bio u tijeku
Medijsko ispiranje mozga koje svodi stanovnistvo na razinu debila
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kako rece lijepo Rambo Amadeus - Kapitalizam je samo feudalizam sa novim tehnologijama!Ringo10 wrote:Ma kapitaalizam je sranje ... nego je na Zapadu sticajem nevjerojatnih okolnosti doslo do takozvanog GOLDEN AGE i to se vise nikad i nigdje nece ponovitSora wrote:korona je samo objelodanila bijedu stanovništva i kolaps kapitalizma u kojem je jedino važno imati čim više milijardera
Buducnost svijeta je u demokratskom socijalizmu ... onaj prijasnji eksperiment nije uspio radi mnogih razloga ali taj sistem je trebalo reformirati a ne unistiti i usvojit ovo sranje od kapitalizma koje vodi svijet u propast
KApitalizam je danas bolestan, sistem dekadencije i degeneracije, pederluk i lezbacina su dignute na pijedestal sa izgledima da to u skoroj buducnosti bude i pedofilija
Jebes sistem kojem su simbol Kardasijani i ona nazovi glazba Hip Hop koju karakterizira primitivizam, vulgarnost i najprizemniji porivi.
Ultrabogatih i ultramocnih 0.01% i ostalo na nivou stoke. Tu vise ne pomaze ni visok standard koji sve vise postaje proslost jer ciklicne krize kapitalizma nemilosrdno razaraju sve. Korona je samo pospjesila proces koji je vec bio u tijeku
Medijsko ispiranje mozga koje svodi stanovnistvo na razinu debila
A meni je najsmjesnija Katolicka Crkva ali i ostale Crkve
Cijelo 20 stoljece pa i ranije oni su vodili krizarski rat protiv komunizma, socijalizma i bilo kakve politicke ljevice ... to im je bio prioritet svih prioriteta opsjednuti su bili s time
A nisu kontali da su upregnuti u kola svog najveceg neprijatelja liberalnog kapitalizma prema kojem je komunizam prosta smijurija ogranicenog trajanja
A sad kad tog komunizma vise nema i kad ti mantijasi liberalnom kapitalizmu vise nisu potrebni, sad liberalni kapitalizam razara na proste faktore i Crkvu i sve krscanske vrijednosti
Hehehe koje budale ti popovi
2015-09-24
Serbinho-3 wrote: Tramp je proterao sa radnih mesta najiskusnije državne službenike i okružio se samo zastrašenim i lojalnim ljudima. Nakon toga je sproveo poresku reformu, zbog koje su preduzetnici i bogataši postali bogatiji za milijarde dolara.
Pa zato Amerika ima dobre ekonomske pokazatelje i rast BDP.
Da su siromašni postali bogatiji, Amerika bi imala pad ekonomije.
crvenkasti-
2014-04-17
Bio sam u Americi. Tamo ne bih zivio NIKAD.crvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote: Tramp je proterao sa radnih mesta najiskusnije državne službenike i okružio se samo zastrašenim i lojalnim ljudima. Nakon toga je sproveo poresku reformu, zbog koje su preduzetnici i bogataši postali bogatiji za milijarde dolara.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Bio sam u Americi. Tamo ne bih zivio NIKAD.crvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote: Tramp je proterao sa radnih mesta najiskusnije državne službenike i okružio se samo zastrašenim i lojalnim ljudima. Nakon toga je sproveo poresku reformu, zbog koje su preduzetnici i bogataši postali bogatiji za milijarde dolara.
Zar je Australija drugačija? Meni to isti kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
PA kad nemas pojmacrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Bio sam u Americi. Tamo ne bih zivio NIKAD.crvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote: Tramp je proterao sa radnih mesta najiskusnije državne službenike i okružio se samo zastrašenim i lojalnim ljudima. Nakon toga je sproveo poresku reformu, zbog koje su preduzetnici i bogataši postali bogatiji za milijarde dolara.
I Australija i kanada su mnogo drukcije od USA
2015-09-24
Ringo10 wrote:PA kad nemas pojmacrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Bio sam u Americi. Tamo ne bih zivio NIKAD.crvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote: Tramp je proterao sa radnih mesta najiskusnije državne službenike i okružio se samo zastrašenim i lojalnim ljudima. Nakon toga je sproveo poresku reformu, zbog koje su preduzetnici i bogataši postali bogatiji za milijarde dolara.
I Australija i kanada su mnogo drukcije od USA
Za Kanadu znam. Pričao sam sa dosta Kanađana. Izruguju se Amerikancima i drže ih za kriminalce i idiote.
S Australcima nisam imao priliku.
crvenkasti-
2014-04-17
Ali, ako govorimo o kapitalizmu, on je danas svjetski fenomen, umrežena mafija. Globalna vladavina međunarodne elite kojoj je jedini cilj biti još bogatiji i moćniji.
U svim kapitalističkim zemljama oni vladaju.
Na mikroplanu sigurno ima razlika.
U svim kapitalističkim zemljama oni vladaju.
Na mikroplanu sigurno ima razlika.
crvenkasti-
2014-04-17
nemacki mediji udarili po americi,koji nemacki mediji B 92 ? i po kojoj americi?
heheheheheheheheheheheheheheheheRingo10 wrote:
Buducnost svijeta je u demokratskom socijalizmu ...
red wolf-
2016-02-10
cuj ovog somaRingo10 wrote:Ma kapitaalizam je sranje ... nego je na Zapadu sticajem nevjerojatnih okolnosti doslo do takozvanog GOLDEN AGE i to se vise nikad i nigdje nece ponovitSora wrote:korona je samo objelodanila bijedu stanovništva i kolaps kapitalizma u kojem je jedino važno imati čim više milijardera
evo ti se drugovi demokratski socijalisti svadaju radi zamjenica kad se obracaju ljudima, jerbo mogu pogrijesut pa nekog nazvat sa muskom ili zenskom zamjenicom a to je smrtni grijeh kod woke demokratrskih socijalista
ti si tolko glup da ne znas da sve te dekadentnosti sto si nabrojo furaju upravo ti tvoji demokratski socijalisti
kapitalizam s time nema veze
ti i ne znas sta je kapitalizam
evo ih, jos im samo ti falis pored Alexandria ocasio cortez, ilhan omar i ta ekipa
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
Vidi Socijalista na temi. Čekam još Epikura i vuksadinare
I onda kada vam ja svima kažem da ste "liberali" onda uvrijedio sam vas.
Usput prije nego dobijete socijalizam kakav ste zamislili u glavi "vuk zamišlja nacional socijalizam, epi konzerva socijalizam, Ringo demokratski, sora yogoslovenski, itd
Dobit ćete ovaj socijalizam sa prckovog videa, milijun genders, siromaštvo, pedersku propagandu u vrtićima, degenerirane ljude na vlasti, muslimanske imigrante na socijali koje će država useliti u epijeve apartmane - jer to je socijalizam a sve to će biti začinjeno sa kineskom orvelovskom policijskom državom.
Niti jedan socijalizam koji je izglasan ili došao revolucijom nije se dao srušiti bez krvi, sranja i siromaštva
Usput prije nego dobijete socijalizam kakav ste zamislili u glavi "vuk zamišlja nacional socijalizam, epi konzerva socijalizam, Ringo demokratski, sora yogoslovenski, itd
Dobit ćete ovaj socijalizam sa prckovog videa, milijun genders, siromaštvo, pedersku propagandu u vrtićima, degenerirane ljude na vlasti, muslimanske imigrante na socijali koje će država useliti u epijeve apartmane - jer to je socijalizam a sve to će biti začinjeno sa kineskom orvelovskom policijskom državom.
Niti jedan socijalizam koji je izglasan ili došao revolucijom nije se dao srušiti bez krvi, sranja i siromaštva
Koliko viidm njemački mediji samo prenose izjavu nekog Georgea Parkere.
Da , kapitalizam je samo feudalizam sa novim tehnologijama.
Da , kapitalizam je samo feudalizam sa novim tehnologijama.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
za americke demokratske socijaliste nema ilegalnih imigranata,AssadNaPodmornici wrote:Vidi Socijalista na temi. Čekam još Epikura i vuksadinare
I svima dat zdravstveno cim udu u ameriku
a to ce valjda palacat ringo, ezek I sora,
a ako nece oni onda se mora uzet od ovih koji imaju love
ko im je kriv kad imaju previse
znači to je socijalizam po vama -genderi, pederi, degenerici ..
e sad mi jasno zašto pprcko ima OFCE NA AVATARU
PRCI ..BUUUUU
BUUUU
SOCIJALIZAM JE BIO BOLJI
e sad mi jasno zašto pprcko ima OFCE NA AVATARU
PRCI ..BUUUUU
BUUUU
SOCIJALIZAM JE BIO BOLJI
Kapitalizam i socijalizam su ekonomske ideologije. Lijevica i desnica su društvene ideologije. Npr nacional socijalizam je primjer socijalizma koji je desnica a liberalizam je primjer kapitalizma koji je ljevica.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Nemci, taj neki krug i Merkelova guraju za Demokrate, otuda i napadi.
Da su Demokrate na vlasti, ne bi svega toga bilo.
Da su Demokrate na vlasti, ne bi svega toga bilo.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Similar topics
» NEMAČKI MEDIJI RASKRINKALI LICEMERNE ZELENE
» Nemački mediji opleli: Hrvatska skupa i prljava, kriminal na terenu, fekalije u moru! (VIDEO)
» 13 Svi su mislili da Rimac izmišlja, hrvatski mediji sada najavljuju otvaranje - nemački gigant stiže u Srbiju
» EU vanredno o Trampu
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
» Nemački mediji opleli: Hrvatska skupa i prljava, kriminal na terenu, fekalije u moru! (VIDEO)
» 13 Svi su mislili da Rimac izmišlja, hrvatski mediji sada najavljuju otvaranje - nemački gigant stiže u Srbiju
» EU vanredno o Trampu
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
Page 1 of 1