EU vanredno o Trampu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: EU vanredno o Trampu
Jebi ga... Mnogo je lezilebovica na sisi... Cinovnici EU, "parlamentarci", plate, dnevnice, bonusi... Zatim NVO... Grant tamo - grant `vamo... Zajebano...
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Nitko ne može biti tako protiv demokracije kao demokrati.
Antifašisti brane fašizam...Nešto tu ne štima.
Antifašisti brane fašizam...Nešto tu ne štima.
Objava: 10.11.2016 | 08:45
SMANJIVANJE PROTURUSKE RETORIKE
Kako će Trumpova pobjeda utjecati na Hrvatsku: Bit ćemo ranjiviji, moramo se više osloniti na sebe
Hrvatska jest saveznik SAD-a, no bit će u potrazi i za novim 'konrektnijim' saveznicima, od Višegradske skupine do Britanaca i Nijemaca
http://www.vecernji.hr/svijet/bit-cemo-ranjiviji-moramo-se-vise-osloniti-na-sebe-1127332
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Bez SAD-a nema NATO-a. A svako smanjivanje financiranja uzdrmalo bi do temelja europsku sigurnosnu arhitekturu, Rusija bi iskočila i postala broj 1, a čisto sumnjam da to žele Trump, kao i onih 200 američkih generala koji su stali uz njega – završava Kotromanović.
Vjerojatno ne žele, ali nemaju više love da nas plaćaju.
Nisu Rusi toliko loši, a oni su već i prijatelji sa Srbima. To nam olakšava stvari. Zamoliti ćemo opet Srbe da nam oproste, prime nas, i ponovo ćemo se udružiti.
Ne mora se ni zvati Jugoslavija, nek bude Velika Srbija, baš nas briga, glavno da ostanemo živi.
crvenkasti-
2014-04-17
Imate običaj pridavati si značaj koje objektivno nemate. Nudili se gospodarima i ginili za qrtzevo zdravlje.crvenkasti wrote:Bez SAD-a nema NATO-a. A svako smanjivanje financiranja uzdrmalo bi do temelja europsku sigurnosnu arhitekturu, Rusija bi iskočila i postala broj 1, a čisto sumnjam da to žele Trump, kao i onih 200 američkih generala koji su stali uz njega – završava Kotromanović.
Nisu Rusi toliko loši, a oni su već i prijatelji sa Srbima. To nam olakšava stvari. Zamoliti ćemo opet Srbe da nam oproste, prime nas, i ponovo ćemo se udružiti.
Ne mora se ni zvati Jugoslavija, nek bude Velika Srbija, baš nas briga, glavno da ostanemo živi.
Pogledajte samo oba zadnja ww...tu milijun, tamo milijun....Barem tako pričate.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Eroo wrote:Imate običaj pridavati si značaj koje objektivno nemate. Nudili se gospodarima i ginili za qrtzevo zdravlje.crvenkasti wrote:Bez SAD-a nema NATO-a. A svako smanjivanje financiranja uzdrmalo bi do temelja europsku sigurnosnu arhitekturu, Rusija bi iskočila i postala broj 1, a čisto sumnjam da to žele Trump, kao i onih 200 američkih generala koji su stali uz njega – završava Kotromanović.
Pa to sa Srbima nam se već desilo dva puta. Historia magistra vitae est
crvenkasti-
2014-04-17
Stanojko wrote:Treci put - kurac....
Tko vas pita, Rusi i Englezi će reći da morate
crvenkasti-
2014-04-17
Jok more...snalazite se sami...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Treci put - kurac....
Srbiju se jednostavno zaobiđe. Uostalom, takav je zadnji plan...oće-neće...in ili out, do nje je.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Imate običaj pridavati si značaj koje objektivno nemate. Nudili se gospodarima i ginili za qrtzevo zdravlje.crvenkasti wrote:Bez SAD-a nema NATO-a. A svako smanjivanje financiranja uzdrmalo bi do temelja europsku sigurnosnu arhitekturu, Rusija bi iskočila i postala broj 1, a čisto sumnjam da to žele Trump, kao i onih 200 američkih generala koji su stali uz njega – završava Kotromanović.
Pa to sa Srbima nam se već desilo dva puta. Historia magistra vitae est
Istina, ima i izbor biti ruska gubernija, to su im Ameri već dali kao mogućnost. Mislim da je to bila poštena ponuda s njihove strane.
2016-07-22
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Nema sami - u NATO ili ruska gubernija. Treće ne postoji.Stanojko wrote:Jok more...snalazite se sami...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Treci put - kurac....
2016-07-22
crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Treci put - kurac....
Istru zaboravite za svagda jer ne želimo više imat posla s svima vama. Fool me once shame on you fool me twice shame on me. Ne bu drugi puta croatia get the fuck out of Istria. raus!
Guest- Guest
Sve sam predvidio već prije 10 godina. U ozbiljnim diskusijama, s ozbiljnim diskutantima, naravno.Stanojko wrote:Ero, nikada ne promasis...da promasis! :)
Tko je pratio i stari forum zna to.
2016-07-22
Ma vi se snalazite sami kad nestane EU i NATO...Eroo wrote:Nema sami - u NATO ili ruska gubernija. Treće ne postoji.Stanojko wrote:Jok more...snalazite se sami...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Treci put - kurac....
Ono sa foibama nisam mislio ozbiljno...Ali, tko sam ja da se mene pita.Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Treci put - kurac....
Istru zaboravite za svagda jer ne želimo više imat posla s svima vama. Fool me once shame on you fool me twice shame on me. Ne bu drugi puta croatia get the fuck out of Istria. raus!
2016-07-22
Ne znam sa pre 10 godina, ali zadnjih par - 0 bodova...Eroo wrote:Sve sam predvidio već prije 10 godina. U ozbiljnim diskusijama, s ozbiljnim diskutantima, naravno.Stanojko wrote:Ero, nikada ne promasis...da promasis! :)
Ništa od toga neće nestati. Može biti samo tvrđe nego šta je bilo do sada.Stanojko wrote:Ma vi se snalazite sami kad nestane EU i NATO...Eroo wrote:Nema sami - u NATO ili ruska gubernija. Treće ne postoji.Stanojko wrote:Jok more...snalazite se sami...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Treci put - kurac....
2016-07-22
Eh...nek ti bude...ko sam ja da kvarim srecu devojacku...Eroo wrote:Ništa od toga neće nestati. Može biti samo tvrđe nego šta je bilo do sada.Stanojko wrote:Ma vi se snalazite sami kad nestane EU i NATO...Eroo wrote:Nema sami - u NATO ili ruska gubernija. Treće ne postoji.Stanojko wrote:Jok more...snalazite se sami...crvenkasti wrote:
Na forumima nećeš saznati ono šta te zanima...samo...ah željo moja pusta, jelda.Stanojko wrote:Ne znam sa pre 10 godina, ali zadnjih par - 0 bodova...Eroo wrote:Sve sam predvidio već prije 10 godina. U ozbiljnim diskusijama, s ozbiljnim diskutantima, naravno.Stanojko wrote:Ero, nikada ne promasis...da promasis! :)
Samo podsjećam na povjest, a ona je neupitna, ako se je neuljepšava. Jebo Krf i solunce, kakva korist od toga?
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nemacki mediji udarili po Americi(Trampu)
» Peder uveo vanredno stanje
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
» Vanredno stanje u Tunisu nakon eksplozije
» Vanredno stanje u Nigeriji zbog nestašice hrane
» Peder uveo vanredno stanje
» "Novac veže Hilari i ID, Trampu neće dozvoliti da pobedi"
» Vanredno stanje u Tunisu nakon eksplozije
» Vanredno stanje u Nigeriji zbog nestašice hrane
Page 2 of 3