Best Trump / Hillary memes
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Best Trump / Hillary memes
Za kintu napisacu ti i ja clanak "iz srpskog ugla". Mozes da nazoves segment - misljenje cetnika! :)marcellus wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
Kupio sam jučer bocu Four Roses straight bourbon whiskey-a i uživam slušajući i čitajući kmečanje zločinaca. Neprocjenjiv povijesni doživljaj.
mislim da imam doma još malo curvoisiera, mogo bi večeras... sinoć nisam mogo, poso, treba pisat kad su izbori...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
ne znam,od tih obojenih pica sa aromama,me boli tintara a zna mi se i smuciti..marcellus wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
Kupio sam jučer bocu Four Roses straight bourbon whiskey-a i uživam slušajući i čitajući kmečanje zločinaca. Neprocjenjiv povijesni doživljaj.
mislim da imam doma još malo curvoisiera, mogo bi večeras... sinoć nisam mogo, poso, treba pisat kad su izbori...
zato cista vodka,dva put pola deci i bog te veselio...nirvana
Guest- Guest
Jebalo vas to. Ja imam šljivu. Pekli tast i ja prošle godine. Šest jezika govori. Doduše, već sam nazdravio sa istom pošto je Tramp dobio izbore na moju Slavu. Kakav je datum bio, nije ni mogao da izgubi.marcellus wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
Opa! Pa srecan ti Mitrovdan! :)dzango wrote:Jebalo vas to. Ja imam šljivu. Pekli tast i ja prošle godine. Šest jezika govori. Doduše, već sam nazdravio sa istom pošto je Tramp dobio izbore na moju Slavu. Kakav je datum bio, nije ni mogao da izgubi.marcellus wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
Havala. Sledeće godine će i Tramp da lomi kolač. Nije mala stvar kada ti sveti Dimitrije pomogne da onako odereš Satanu.Stanojko wrote:Opa! Pa srecan ti Mitrovdan! :)dzango wrote:Jebalo vas to. Ja imam šljivu. Pekli tast i ja prošle godine. Šest jezika govori. Doduše, već sam nazdravio sa istom pošto je Tramp dobio izbore na moju Slavu. Kakav je datum bio, nije ni mogao da izgubi.marcellus wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:
Stanojko wrote:Za kintu napisacu ti i ja clanak "iz srpskog ugla". Mozes da nazoves segment - misljenje cetnika! :)marcellus wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
za kintu moraš pitat mog gazdu
Kazi tamo, za 300 EUR ima stranicu `telegentnog i zabavnog teksta...marcellus wrote:Stanojko wrote:Za kintu napisacu ti i ja clanak "iz srpskog ugla". Mozes da nazoves segment - misljenje cetnika! :)marcellus wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:
za kintu moraš pitat mog gazdu
2014-04-16
Hajde, hajde... Znas i sam da je to sica...marcellus wrote:šta si ti srbin il židov?!
Pa može se sad zaposlit u Priištini, ima tamo svoj butik.
crvenkasti-
2014-04-17
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:Muz ima i spomenik... Tamo bi bili veliki hit...
Vidi samo kako je lijep:
crvenkasti-
2014-04-17
Malo mu nos nisu pogodili ali sve u svemu lepo...Greje dusu
Gde je Monika?crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Muz ima i spomenik... Tamo bi bili veliki hit...
Vidi samo kako je lijep:
Spomenik "nize".dzango wrote:Gde je Monika?crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Muz ima i spomenik... Tamo bi bili veliki hit...
Vidi samo kako je lijep:
nije stao na sliku...
dzango wrote:Jebalo vas to. Ja imam šljivu. Pekli tast i ja prošle godine. Šest jezika govori. Doduše, već sam nazdravio sa istom pošto je Tramp dobio izbore na moju Slavu. Kakav je datum bio, nije ni mogao da izgubi.marcellus wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:bogomdani wrote:a šute neš... ..valjda traze manevarskog prostora za okretanje 180 stupnjeva ..
A jebote gdje da ja dođem do oriđiđi šljivovice? Zadnju bocu sam dobio iz Šumadije negdje prošlog proljeća i ta je bila ko med. Vrh! nema bolje. Možda ima al nisam probao.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Malo mu nos nisu pogodili ali sve u svemu lepo...Greje dusu
I ruke mu malo predugačke ispale, a noge kratke, ko majmun.
crvenkasti-
2014-04-17
A dobro, zurilo se malo... A i nisu siptari anticki grci...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Malo mu nos nisu pogodili ali sve u svemu lepo...Greje dusu
I ruke mu malo predugačke ispale, a noge kratke, ko majmun.
ja te mrzim gnjecGnječ wrote:bogomdani wrote:Jednostavn one mogu pojmiti taj menthalni sklop koji priziva rat...ubijanje,ovo i ono, ..najopasnije je sto svatko tko se ne slaze sa njihovim misljenjem,proglasavaju Srbima,Jugononostalgcarima,5okolonasima,a valjda u glavi imaju konstrukt,da ce ih tako imenovati legalnim metama...treba malo vidjeti sto europski zakon o tome kaze..Gnječ wrote:bogomdani wrote:hahahahaha..ja ponio doli 2 boce Three sixteen ,odvaljuje...Gnječ wrote:
A još kad čitam muke po Eru i ostalim ustaškim apostolima sv. Mihi, sv. Tre91, sv. Regoču, sv. Megi Magdaleni i ostaloj klerofašističkoj bulumenti forumskih freakova. PRICELESS.
Znaju oni jako dobro nije točno da nemogu pojmiti ali takvi abortusi poput njih psihopate i korov ljudskog roda se jako dobro kamufliraju. Nemam milosti prema takvima, takvima koji siju kaos siju mržnju siju nepovjerenje i antagonizam zbog vlastitog interesa i zadovoljstva
.Chaos Manufacture
Definition:
Chaos Manufacture - Unnecessarily creating or maintaining an environment of risk, destruction, confusion or mess.
Not everybody wants peace - some people actively generate chaotic situations in their lives and in the lives of those around them.
Chaos Manufacture is also common among those who suffer from Antisocial Personality Disorder and Narcissistic Personality Disorder. These people sometimes derive pleasure out of inflicting hurt or struggle on other people.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Ode Hillary, i Trump gradi zid
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
» Trump je navalio na Hillary - LOL
» Donald Trump unštio Hillary.. u.n.i.š.t.i.o
» Zaokret u anketama: Trump pobjeđuje Hillary!
» Ukoliko pobjedi Trump Hillary neće priznati izbore
Page 2 of 15