Trump povecava vojni proracun Amerike
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Trump povecava vojni proracun Amerike
treba imat na umu da su danas u nuklearnim vojnim doktrinama najpopularnije neutronske bombe.... a kad je njihov učinak u pitanju gajger već nakon nekoliko sati prestaje pištat......udba wrote:Aha, znači popušio sam foru, kad su me plašili s Hillary nije to bilo zbog opće kataklizme i rata nego načina provedbe. Imaš pravo, ne možeš koristiti resurse ako po njima Gajger svira ko Josipović na predizbornom spotu, jedina je prednost što kraće rat traje. Recimo s Japancima se tamo krvavo tandrčilo mjesecima po otocima, a nakon dvije bačene bombe je u roku tjedan dana išla predaja.gargamel0101 wrote:Dobro ovaj je biznismen. Ako njukas podrucje ne mozes ga vise naseliti, pa nema posla. On ti je vise za konvencionalu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
lako što si uteka(svi biže iz ove ekonomske vukojebine), ali uteka si u njemačku koja je krcata arapima i pakijima, i koja bi u prvom jačem sukobu NATOa i Rusije , bila na udaru..bogomdani wrote:ero onako..mislis da je pametno da se trpa vojna tehnika,na podrucju Balkana,a s obzirom na povijest samog balkana..Ebe se menea,ja svoje rasprodam jos ovog proljeca i odoh,a vi gorite,ako nemate pameti..
u slučaju rata NATO vs RU, ili Zapad vs Islam, u obja scenarija si sigurniji u RH nego u Njemačkoj
Guest- Guest
U svakom slucaju bit ce šou program.kic wrote:moguće je da Trump postane jako nepodnošljiv, Obama je bio polumuško, ali ovaj je 1/1 muchacho..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
niste mi rekli, jel zahtijeva puno vremena ta igra za izdvojit?
Jednom.MaximusDecimusMiridije wrote:U kojem si ti svijetu u imperiji?
282
2014-04-11
Ako igraš obranu ( kad posložiš osnove kako je najlakše ) baš i ne .....više za opuštanje i da prođe vrime.kic wrote:niste mi rekli, jel zahtijeva puno vremena ta igra za izdvojit?
Obrana ti je u biti ono nediraš se u nikoga , pljačkaš sela i mlatiš barbare i gradiš tvrđave šta jace i stavljaš strijelce unutra jer su najbolji u obrani tu......svako malo uđeš u svijet , potrošiš resurse , gradiš nešto klik ovdje klik tamo i to je to.
2014-04-11
Ne pa pitam te ozbiljno. Ako igramo u istome da znam da te ne napadnem
Guest- Guest
Napisao sam ispod smajla.MaximusDecimusMiridije wrote:Ne pa pitam te ozbiljno. Ako igramo u istome da znam da te ne napadnem
2014-04-11
Niti jedna obrana btw nece izdrzati napad ako se netko bas namjerio da te polomi :D . Ali ovo sto je on rekao stoji. Pod uvjetom da ti je jedan general izrazito obrambeno nastrojen. I da protivnik nema brojcanu nadmoc otprilike 30 naprema 1 i 150 opsadnih sprava :D . U tom ti je slucaju svejedno pa taman Isus sisao s neba i poveo sa sobom Rommela,Zukova i Pattona da ti zajedno pomognu :D
Guest- Guest
Pa moš kapitulirat ...onda te taj nesmi napadat iduća.....MaximusDecimusMiridije wrote:Niti jedna obrana btw nece izdrzati napad ako se netko bas namjerio da te polomi :D . Ali ovo sto je on rekao stoji. Pod uvjetom da ti je jedan general izrazito obrambeno nastrojen. I da protivnik nema brojcanu nadmoc otprilike 30 naprema 1 i 150 opsadnih sprava :D . U tom ti je slucaju svejedno pa taman Isus sisao s neba i poveo sa sobom Rommela,Zukova i Pattona da ti zajedno pomognu :D
Kako se braniti od napada neprijatelja?100% obrana je gotovo nemoguća, ali pratite ove korake:
- nemojte ostavljati velike količine resursa u carstvu, kako ne bi privlačili potencijalne napadače;
- držite strijelce i baliste u utvrdi;
- pokušajte imati visoke nivoe utvrde, naročito u prijestolnici;
- ne ostavljajte vojsku na polju, osim ako ste sigurni da ne postoji igrač u svijetu koji Vas može pobijediti - što je jako teško procijeniti pa nije vrijedno rizika;
- držite mnogo špijuna na polju i dižite kontrašpijunažu čim više, kako vas ne bi mogli špijunirati;
- dižite utvrđenje što je više moguće, kako bi utvrda bila što jača, te dižite vojnu arhitekturu kako biste mogli u nju smjestiti što više strijelaca;
- zaokružite prijestolnicu pripajanjem svih provincija koje imaju granicu s njom;
- ako Vam neki igrač ne da mira i ne možete se braniti, kapitulirajte.
--------------
Kapitulacija
- Ako kapitulirate pred drugim igračem, izgubit ćete 10 % vojnih bodova.
- Kapitulacija traje 42 sata/i, nakon toga može biti ponovno uključena.
- Ne možete se međusobno napadati dok je kapitulacija uključena (osim ako su vam savezi u ratu).
- Ne možete kapitulirati pred igračem kojeg ste napali ili koji vas nije napao u zadnjih 12 sati.
----
Znaci ako krene opet : KAPITULACIJA .... u međuvremenu popraviš tvrđavu i ponovo obnoviš strijelce
2014-04-11
hoce smanjiti vojsku a modernizovati je
2014-04-14
Winter is coming wrote:hoce smanjiti vojsku a modernizovati je
Bogami onda nismo isti govor gledali. Posto je rekao da je rezanje broja vojnika greska i da ce se s time pozabaviti. Cak je poimenice neke programe nabrojio koji su po njemu greska bili sto su prekinuti ili sto se hoce umiroviti (spominjao F22 i A10 prije svega ostaloga). Liku je jedna od temeljnih tocaka uz vracanje industrije u Ameriku vojska bila. Doduse njega ne interesiraju sukobi...barem ako je suditi do sada recenome po bliskom istoku i ina sranja. Stekne se poprilicno lagano dojam da on citav taj dio svijeta smatra divljacima s kojima ne treba imati posla. Ali covjek ima pomalo nezdrav stav kad je Kina u pitanju.
Guest- Guest
da frka mu je od Kineza,pa i meni bi bilo da sam na njegovom mjestuMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:hoce smanjiti vojsku a modernizovati je
Bogami onda nismo isti govor gledali. Posto je rekao da je rezanje broja vojnika greska i da ce se s time pozabaviti. Cak je poimenice neke programe nabrojio koji su po njemu greska bili sto su prekinuti ili sto se hoce umiroviti (spominjao F22 i A10 prije svega ostaloga). Liku je jedna od temeljnih tocaka uz vracanje industrije u Ameriku vojska bila. Doduse njega ne interesiraju sukobi...barem ako je suditi do sada recenome po bliskom istoku i ina sranja. Stekne se poprilicno lagano dojam da on citav taj dio svijeta smatra divljacima s kojima ne treba imati posla. Ali covjek ima pomalo nezdrav stav kad je Kina u pitanju.
2014-04-14
Sta ja znam. Kina je vise orijentirana na trgovinu suradnju....nego nekakvo direktno nasilje. Ovo sve oko juznog kineskog mora su realno pizdarije oko kojih definitivno nitko nebi trebao sada ratove voditi. A popizdili su svi.
Guest- Guest
Da ali Kina je u usponu,trenutno su mirni jer su svjesni svoje moci ekonomske i vojne ali kad nastancaju jos nosaca aviona,modernizuju vojsku mogli bi oni drugaciju pjesmu poceti pjevati,zajebana je to ekipa.
2014-04-14
Pa gle pikiraju na status svjetske sile Kinezi. Imaju veliku ekonomiju koja moze bez problema izdrzati vecu vojsku. Imaju gomile medjudrzavnih sporova. I ako pogledas....to je imperijalna nacija sa 5000 godina statusa regionalne i svjetske supersile s kojom se nitko zajebavao nije. To je povijest koja se ne odbacuje tek tako. Ali oni nisu budale koji bi riskirali sve u nekakvoj direktnoj konfrontaciji. Oni znaju da imaju vremena napretek i da ce doci njihov trenutak. Tako djeluju od kada znaju za sebe. I jebeno uvijek su se odrzali i uvijek je na kraju bilo kako su zamislili. Neobican je to narod, uporan i pametan. Malo ih prchi autokratski sustav. Ali realno par zadnjih predsjednika zemlje su bili pametni ljudi koji usmjeravaju stvari u pravome smjeru. Samo ono oni gdje god da se krenu eventualno siriti sada ili za buducnost dolaze u direktan konflikt s nekim dovoljno barem jakim tko se nece samo prepustiti. Kad pogledas s jedne strane imaju Rusiju, tu definitivno nece trenutno barem utjecaj siriti jer im se poklapaju interesi i ono prijateljske su nacije ako se promatra zadnjih 20 godina barem.....ali svugdje drugo nalecu na nekoga tko je naoruzan do zuba i ne gleda ih lijepo bas. Japan,Indija,Vietnam,...sve su im to zarista potencijalna.
Guest- Guest
Kina je sve veci problem Americi ...prica sam o tome dosta samo se ja nebavim Pacifikom nego sa ovim bojištem a poanta je da ce sve više brodova morat držat u Pacifiku i tamo a da brod nije avion pa ce preletit .....drugim riječima Mediteran i to ......manje brodova ...snađi se Europo malo i sama.
2014-04-11
Da Japanci su im isto opasan faktor,Tajvan bas i ne ali njima ameri drze ledja,Mongolija je tu izmedju Rusije i Kine nekako staticna,po meni vise naginje Rusiji ali siromasna drzava pa nikoga to puno ni ne zanima,koreja vruci krumpir,nepredvidivi,nikad neznas kakva se tu svinjarija moze desiti u nekom momentu.Mene je licno strah tog njihovog nekog borgovskog mentaliteta Kineskog,definitivno se nebi sa njima zajebavao zbog tamo nekih otoka,jebiga ameri su dosli kad pogledas 10 000 milja od svog kontinenta ovima pred nos prkositi i pakostiti,kad pogledas kartu svijeta vidis ko tu jede baklave,slicno sa njihovim bahacenjem u crnom moru.
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Trump povećava vojni proračun za 50 mild$
» Kina povećava vojni proračun za 7,2 posto
» Kina povećava vojni proračun za 7 posto
» Trump potpisao novi vojni proračun za FY19, najbrže donošenje vojnog proračuna u 43godine
» Nikad niži vojni proračun
» Kina povećava vojni proračun za 7,2 posto
» Kina povećava vojni proračun za 7 posto
» Trump potpisao novi vojni proračun za FY19, najbrže donošenje vojnog proračuna u 43godine
» Nikad niži vojni proračun
Page 2 of 4