ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'  - Page 2 Empty Re: OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'

Post by kaya 9/11/2016, 20:08

deda wrote:
kaja wrote:
deda wrote:
dijagram wrote:Bilo ih je koji iz onih fotki nisu vidjeli fizicko nasilje:)
Evo krelac je sam poriznao, doduse samo priznao, nije se pokajao.

imaš na Youtubeu video cijelog okršaja iz više kutova, a ne ove isječke sa uzdignutom rukom i onda nakon toga gdje ta žena sjedi na podu, da postoji kadar u kojem ju udara rukom u lice vidjeli bi i tu sliku

što mu je odvjetnik savjetovao kako da se brani je sasvim nešto drugo
Da deda, savjetovao mu je da se brani time da kaže da ju je udario a ne postoji dokaz . Prije toga se najeo ludih gljiva. A dokaz nije uzdignuta ruka , priznanje , sekunda nakon zena na podu na koji je pala sa strane, bočno na lijevu ruku  , taman tako kako ju je udario s druge strane i razbijen nos . Nos joj se razbio od zraka valjda.

zar je problem predočiti trenutak kad ju udara šakom u lice? sve je snimljeno sa više kamera :)
naravno taj kadar je čudom uvijek izostavljen
Čuj deda, slike su sekvence pokreta, to nije snimak kamerom da je prikazan tijek pokreta. 
Ako imas sliku sekunde nekoga na stepenici tko se okliznuo, drugu nemaš i  treće sekunde nekoga tko lezi na dnu stepenica s glavom dole onda znaci da je pao. Ako imas sekundu bijesnog čovjeka koji diže ruku prema ženi, drugu nemaš,  i treću sekundu gdje ista lezi kontra od strane gdje ju je "udario" a posebno razbijen nos onda znas da ju je udario .
Jedino ti mislis da je pala od propuha , on je lovio muhu a nos joj je prokrvario je smrce koku  sa 75 godina.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'  - Page 2 Empty Re: OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'

Post by Guest 9/11/2016, 21:37

kaja wrote:
deda wrote:
kaja wrote:
deda wrote:
dijagram wrote:Bilo ih je koji iz onih fotki nisu vidjeli fizicko nasilje:)
Evo krelac je sam poriznao, doduse samo priznao, nije se pokajao.

imaš na Youtubeu video cijelog okršaja iz više kutova, a ne ove isječke sa uzdignutom rukom i onda nakon toga gdje ta žena sjedi na podu, da postoji kadar u kojem ju udara rukom u lice vidjeli bi i tu sliku

što mu je odvjetnik savjetovao kako da se brani je sasvim nešto drugo
Da deda, savjetovao mu je da se brani time da kaže da ju je udario a ne postoji dokaz . Prije toga se najeo ludih gljiva. A dokaz nije uzdignuta ruka , priznanje , sekunda nakon zena na podu na koji je pala sa strane, bočno na lijevu ruku  , taman tako kako ju je udario s druge strane i razbijen nos . Nos joj se razbio od zraka valjda.

zar je problem predočiti trenutak kad ju udara šakom u lice? sve je snimljeno sa više kamera :)
naravno taj kadar je čudom uvijek izostavljen
Čuj deda, slike su sekvence pokreta, to nije snimak kamerom da je prikazan tijek pokreta. 
Ako imas sliku sekunde nekoga na stepenici tko se okliznuo, drugu nemaš i  treće sekunde nekoga tko lezi na dnu stepenica s glavom dole onda znaci da je pao. Ako imas sekundu bijesnog čovjeka koji diže ruku prema ženi, drugu nemaš,  i treću sekundu gdje ista lezi kontra od strane gdje ju je "udario" a posebno razbijen nos onda znas da ju je udario .
Jedino ti mislis da je pala od propuha , on je lovio muhu a nos joj je prokrvario je smrce koku  sa 75 godina.

Ista je stvar kao i za onu Petru iz Mađarske, na snimci je sve jasno, nije taknula onog imigranta koji se pao na nos s djetetom u rukama, naravno vi pravednici znate bolje, vama je bitan onaj kadar u kojem se čini da će ga šutnuti, to što nije bilo fizičkog kontakta je tebi nebitno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 9/11/2016, 22:03

Neće u zatvor ako u iduće tri godine ne počini novo kazneno djelo. A trebao bi koji mjesec na čišćenje kanalah.

OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'  - Page 2 Slobodan-praljak-e1512064297742-243x300
Regoč
Regoč

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics