Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
Page 4 of 23
Page 4 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Re: Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
bogomdani wrote:hudba..samo mu na godisnjem nivou prinesite 10 punoljetnih djevica i nemate brige...udba wrote:Koja će bit sad po novome pozicija Hrvata, obzirom da je pobijedio tvrdi protestant antikatolik, 'oće nam ukinut vize i stat na našu stranu kad se budemo krvili s vama oko štajaznam, nečega?Stanojko wrote:Slusaj me Marcelo, slusaj me... Znas i sam da cica nikad ne gresi...marcellus wrote:Stanojko wrote:Inace, ko sto rekoh, uzece i Viskonsin i Micigen... Mikele Korleone nikada ne gresi...
wisconsin je najveće iznenađenje... michigan se spominjao kao mogućnost, pennsylvanija je bila blizu trumpa u anketama, ali wisconsin je s neba pa u rebra
Dobiće Severinu kao i svake godine, pa neka leči hepatitise.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
epikur37 wrote:Trump je pobijedio, Grabar-Kitarović i Plenković moraju promijeniti vanjsku i unutarnju politiku i neke svoje savjetnike[/size]
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/prvi-rezultati-trump-je-pobijedio-grabar-kitarovic-i-plenkovic-moraju-promijeniti-vanjsku-i-unutarnju-politiku-i-neke-svoje-savjetnike-971085
...........................
Kolinda nije spavala cijelu noć, muka, težina u stomaku :D
čim prisegne Trump će priznati poraz i proglasiti pobjedu Rusije
Guest- Guest
Stanojko wrote:Sa srpskog stanovista - irelevantna. Nama je mnogo zanimljiviji stav prema siptarkom pitanju na Balkanu...udba wrote:
Koja će bit sad po novome pozicija Hrvata, obzirom da je pobijedio tvrdi protestant antikatolik, 'oće nam ukinut vize i stat na našu stranu kad se budemo krvili s vama oko štajaznam, nečega?
upravo to, ovo je za hrvatsko srpske stvari irelevantno. Ako će da se koljemo, to je u familiji. Ove preko se to ne tiče.
Prvo mora fb očistiti od nepodobnih slika.epikur37 wrote:[size=35]Trump je pobijedio, Grabar-Kitarović i Plenković moraju promijeniti vanjsku i unutarnju politiku i neke svoje savjetnike[/size]
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/prvi-rezultati-trump-je-pobijedio-grabar-kitarovic-i-plenkovic-moraju-promijeniti-vanjsku-i-unutarnju-politiku-i-neke-svoje-savjetnike-971085
Guest- Guest
Eva wrote:Prvo mora fb očistiti od nepodobnih slika.epikur37 wrote:[size=35]Trump je pobijedio, Grabar-Kitarović i Plenković moraju promijeniti vanjsku i unutarnju politiku i neke svoje savjetnike[/size]
grlice ona bogami i moga donalda :)
Guest- Guest
Eva wrote:Prvo mora fb očistiti od nepodobnih slika.epikur37 wrote:[size=35]Trump je pobijedio, Grabar-Kitarović i Plenković moraju promijeniti vanjsku i unutarnju politiku i neke svoje savjetnike[/size]
Bičez. ju r fajerd.
hilari je bolesna zena, objektivno nije u kondiciji da obavlja
tu slozenu i odgvornu duznost
tu slozenu i odgvornu duznost
Guest- Guest
Evo ga, već je počel. Tko bu preživl Trumpov mandat i Erine panegirike Melanijom izgledu, intelektu, snazi, karizmi, itd.itd.Eroo wrote:Eva wrote:I ja mislim. Od naših susjeda, najviše buju profitirali Zlovenci. Sam bu Trump kod punice bar jednom mjesečno.udba wrote:jasambrend wrote:A sad ozbiljno, isti kurac za nas kao da je i ona babetina dobila
Mislim da će sad bit zanimljivije. I to prilično. Nešto kao da je Pernar postao premijer. Čeka nas puno zabave i zanimljivih događanja.
Slovenija ima predsjednikaaaa!
Guest- Guest
...i Albanija.marcellus wrote:vuksadinare wrote:dogodilo se neocekivano ujedinjen marcell sa cedama...
brale, u ozbiljnoj politici nema ni ljubavi ni mržnje. Samo interes. A ja već dugo tvrdim da mi i Srbi trenutno imamo nekih zajedničkih interesa.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jok, nego ce lepo da sedne sa Carom Bacuskom, zavale se u fotelju, popiju po picence, pitaju za zdravlje, rese podelu sveta i kako ce da izgleda za pola sata i posle toga odu u Boljsoj na koncert i posle toga na veceru i kurve...deda wrote:epikur37 wrote:Trump je pobijedio, Grabar-Kitarović i Plenković moraju promijeniti vanjsku i unutarnju politiku i neke svoje savjetnike[/size]
čim prisegne Trump će priznati poraz i proglasiti pobjedu Rusije
ne može jer su svi bili uz Hillary, molim admine da vučka i dedu uklone barem na jedan dan dok slavimo, Hvaladeda wrote:samo gledaj koje će neokonzervativce staviti sebi za osobljeasilovski wrote:naspram Hillary ovo sve je kamilicavuksadinare wrote:....trump ce prcat ruje...ne voli irance koji su ruski strateski partner
Kermit-
2014-04-17
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Mi imamo predsjednika Amerike pod kontrolom, pa ti i dalje pjevaj borbene...Eva wrote:Evo ga, već je počel. Tko bu preživl Trumpov mandat i Erine panegirike Melanijom izgledu, intelektu, snazi, karizmi, itd.itd.Eroo wrote:Eva wrote:I ja mislim. Od naših susjeda, najviše buju profitirali Zlovenci. Sam bu Trump kod punice bar jednom mjesečno.udba wrote:jasambrend wrote:A sad ozbiljno, isti kurac za nas kao da je i ona babetina dobila
Mislim da će sad bit zanimljivije. I to prilično. Nešto kao da je Pernar postao premijer. Čeka nas puno zabave i zanimljivih događanja.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
neka ih, mi smo tolerantniasilovski wrote:ne može jer su svi bili uz Hillary, molim admine da vučka i dedu uklone barem na jedan dan dok slavimo, Hvaladeda wrote:samo gledaj koje će neokonzervativce staviti sebi za osobljeasilovski wrote:naspram Hillary ovo sve je kamilicavuksadinare wrote:....trump ce prcat ruje...ne voli irance koji su ruski strateski partner
Guest- Guest
[size=34]Putin congratulates Trump, hopes to work on intl issues – Kremlin[/size]
Kermit-
2014-04-17
da i eru on je jednostavno priglup
Kermit-
2014-04-17
[size=24]Putin: Trampe, čestitam!asilovski wrote:[size=34]Putin congratulates Trump, hopes to work on intl issues – Kremlin[/size]
[size=11]Milana Pejić | [size=11]09. 11. 2016 - 09:35h[/size]
| Komentara: 2[/size]
[/size]
Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je danas pobedu Donaldu Trampu na predsedničkim izborima u SAD.
Guest- Guest
A koji si mi sad pa ti? Pa tvoj sipac isao Bilu i Hilari na noge, jebala ih "fondacija"! "Vi" ste se opredelili - uvek protiv majke Srbije.pizzon wrote:neka ih, mi smo tolerantniasilovski wrote:ne može jer su svi bili uz Hillary, molim admine da vučka i dedu uklone barem na jedan dan dok slavimo, Hvaladeda wrote:samo gledaj koje će neokonzervativce staviti sebi za osobljeasilovski wrote:naspram Hillary ovo sve je kamilicavuksadinare wrote:....trump ce prcat ruje...ne voli irance koji su ruski strateski partner
Zasad. Kolinda skida kile, Melanijina pozicija se drma svakim istopljenim gramom sala.Eroo wrote:Mi imamo predsjednika Amerike pod kontrolom, pa ti i dalje pjevaj borbene...Eva wrote:Evo ga, već je počel. Tko bu preživl Trumpov mandat i Erine panegirike Melanijom izgledu, intelektu, snazi, karizmi, itd.itd.Eroo wrote:Eva wrote:I ja mislim. Od naših susjeda, najviše buju profitirali Zlovenci. Sam bu Trump kod punice bar jednom mjesečno.udba wrote:
Guest- Guest
Putin: Trampe, čestitam!asilovski wrote:[size=34]Putin congratulates Trump, hopes to work on intl issues – Kremlin[/size]
Milana Pejić | 09. 11. 2016 - 09:35h
| Komentara: 2
Ruski predsednik Vladimir Putin čestitao je danas pobedu Donaldu Trampu na predsedničkim izborima u SAD.
Guest- Guest
pa pogledaj tko mu je u stožeru, tko s njime slavi pobjedu, tko mu je vodio financije tokom kampanje, tko su mu bili suradniciasilovski wrote:ne može jer su svi bili uz Hillary, molim admine da vučka i dedu uklone barem na jedan dan dok slavimo, Hvaladeda wrote:samo gledaj koje će neokonzervativce staviti sebi za osobljeasilovski wrote:naspram Hillary ovo sve je kamilicavuksadinare wrote:....trump ce prcat ruje...ne voli irance koji su ruski strateski partner
http://www.politico.com/story/2016/11/who-is-in-president-trump-cabinet-231071
http://fortune.com/2016/11/09/donald-trump-president-cabinet/
Guest- Guest
Page 4 of 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Similar topics
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
Page 4 of 23