Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
Page 3 of 23
Page 3 of 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Re: Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
dogodilo se neocekivano ujedinjen marcell sa cedama...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:dogodilo se neocekivano ujedinjen marcell sa cedama...
za srbe druga otpočetka...:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Piše Jutarnji da slijedi veliki val izbjeglica iz USA u Kanadu.
s Trumpom stižu neoconsi i soroševa ekipa
http://www.politico.com/story/2016/11/who-is-in-president-trump-cabinet-231071
Guest- Guest
Slusaj me Marcelo, slusaj me... Znas i sam da cica nikad ne gresi...marcellus wrote:Stanojko wrote:Inace, ko sto rekoh, uzece i Viskonsin i Micigen... Mikele Korleone nikada ne gresi...
wisconsin je najveće iznenađenje... michigan se spominjao kao mogućnost, pennsylvanija je bila blizu trumpa u anketama, ali wisconsin je s neba pa u rebra
deda wrote:s Trumpom stižu neoconsi i soroševa ekipa
A do sada nisu bili.
catabbath-
2015-08-22
Koja će bit sad po novome pozicija Hrvata, obzirom da je pobijedio tvrdi protestant antikatolik, 'oće nam ukinut vize i stat na našu stranu kad se budemo krvili s vama oko štajaznam, nečega?Stanojko wrote:Slusaj me Marcelo, slusaj me... Znas i sam da cica nikad ne gresi...marcellus wrote:Stanojko wrote:Inace, ko sto rekoh, uzece i Viskonsin i Micigen... Mikele Korleone nikada ne gresi...
wisconsin je najveće iznenađenje... michigan se spominjao kao mogućnost, pennsylvanija je bila blizu trumpa u anketama, ali wisconsin je s neba pa u rebra
Pa je ne znam tko bi normalan bil za onu luđakinju. Jedino Banac i Kolinda, ali oni su ionak sljedbenici ne vazalne, nego vazelinske politike.vuksadinare wrote:dogodilo se neocekivano ujedinjen marcell sa cedama...
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:deda wrote:s Trumpom stižu neoconsi i soroševa ekipa
A do sada nisu bili.
ma Amerika će se sad povući iz sukoba na bliskom istoku, ispričati Rusiji i Putinu...
ovi izbori mijenjaju sve, dogodit će se potpun zaokret američke politike
Guest- Guest
Dovoljno je samo da se provede ono što je Trump najavio, tj. da će države po svijetu morati platiti ako žele da ih Amerika štiti.
Otkud Kosovu i Hrvatskoj tolika lova?
Otkud Kosovu i Hrvatskoj tolika lova?
crvenkasti-
2014-04-17
Sa srpskog stanovista - irelevantna. Nama je mnogo zanimljiviji stav prema siptarkom pitanju na Balkanu...udba wrote:Koja će bit sad po novome pozicija Hrvata, obzirom da je pobijedio tvrdi protestant antikatolik, 'oće nam ukinut vize i stat na našu stranu kad se budemo krvili s vama oko štajaznam, nečega?Stanojko wrote:Slusaj me Marcelo, slusaj me... Znas i sam da cica nikad ne gresi...marcellus wrote:Stanojko wrote:Inace, ko sto rekoh, uzece i Viskonsin i Micigen... Mikele Korleone nikada ne gresi...
[size=35]Trump je pobijedio, Grabar-Kitarović i Plenković moraju promijeniti vanjsku i unutarnju politiku i neke svoje savjetnike[/size]
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/prvi-rezultati-trump-je-pobijedio-grabar-kitarovic-i-plenkovic-moraju-promijeniti-vanjsku-i-unutarnju-politiku-i-neke-svoje-savjetnike-971085
...........................
Kolinda nije spavala cijelu noć, muka, težina u stomaku :D
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/prvi-rezultati-trump-je-pobijedio-grabar-kitarovic-i-plenkovic-moraju-promijeniti-vanjsku-i-unutarnju-politiku-i-neke-svoje-savjetnike-971085
...........................
Kolinda nije spavala cijelu noć, muka, težina u stomaku :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mnogi, uključujući glumicu Lenu Danam, pevačicu Majli Sajrus i komičarku Ejmi Šumer, rekli su da će napustiti SAD ako Tramp bude izabran.
Inače, imigracioni sajt Kanade pao je nekoliko puta otkako su se promenile prognoze za rezultat predsedničkih izbora u SAD koje sada prednost daju Donaldu Trampu
lupetaju, ostace gde jesu
Guest- Guest
hudba..samo mu na godisnjem nivou prinesite 10 punoljetnih djevica i nemate brige...udba wrote:Koja će bit sad po novome pozicija Hrvata, obzirom da je pobijedio tvrdi protestant antikatolik, 'oće nam ukinut vize i stat na našu stranu kad se budemo krvili s vama oko štajaznam, nečega?Stanojko wrote:Slusaj me Marcelo, slusaj me... Znas i sam da cica nikad ne gresi...marcellus wrote:Stanojko wrote:Inace, ko sto rekoh, uzece i Viskonsin i Micigen... Mikele Korleone nikada ne gresi...
Guest- Guest
Eva wrote:I ja mislim. Od naših susjeda, najviše buju profitirali Zlovenci. Sam bu Trump kod punice bar jednom mjesečno.udba wrote:jasambrend wrote:A sad ozbiljno, isti kurac za nas kao da je i ona babetina dobila
Mislim da će sad bit zanimljivije. I to prilično. Nešto kao da je Pernar postao premijer. Čeka nas puno zabave i zanimljivih događanja.
Slovenija ima predsjednikaaaa!
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
vuksadinare wrote:dogodilo se neocekivano ujedinjen marcell sa cedama...
brale, u ozbiljnoj politici nema ni ljubavi ni mržnje. Samo interes. A ja već dugo tvrdim da mi i Srbi trenutno imamo nekih zajedničkih interesa.
dobro saltanje...!!!Eroo wrote:Eva wrote:I ja mislim. Od naših susjeda, najviše buju profitirali Zlovenci. Sam bu Trump kod punice bar jednom mjesečno.udba wrote:jasambrend wrote:A sad ozbiljno, isti kurac za nas kao da je i ona babetina dobila
Mislim da će sad bit zanimljivije. I to prilično. Nešto kao da je Pernar postao premijer. Čeka nas puno zabave i zanimljivih događanja.
Guest- Guest
ČARLS DŽENKINS ZA KURIR:
Braćo Srbi,
zbog vas sam glasao za Trampa!
Znam da su ljudi ovde maksimalno podržavali Donalda, jasni su mi istorijski razlozi za to, kaže za Kurir košarkaš Crvene zvezde
hvala !
Braćo Srbi,
zbog vas sam glasao za Trampa!
Znam da su ljudi ovde maksimalno podržavali Donalda, jasni su mi istorijski razlozi za to, kaže za Kurir košarkaš Crvene zvezde
hvala !
Last edited by pizzon on Wed 9 Nov - 9:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne znam sto se ti radujes, ima Slovenija a ne ti. Ti treba lagano da merkas placeve po `ercegovini... :)Eroo wrote:Eva wrote:I ja mislim. Od naših susjeda, najviše buju profitirali Zlovenci. Sam bu Trump kod punice bar jednom mjesečno.udba wrote:jasambrend wrote:A sad ozbiljno, isti kurac za nas kao da je i ona babetina dobila
bogomdani wrote:hudba..samo mu na godisnjem nivou prinesite 10 punoljetnih djevica i nemate brige...udba wrote:Koja će bit sad po novome pozicija Hrvata, obzirom da je pobijedio tvrdi protestant antikatolik, 'oće nam ukinut vize i stat na našu stranu kad se budemo krvili s vama oko štajaznam, nečega?Stanojko wrote:Slusaj me Marcelo, slusaj me... Znas i sam da cica nikad ne gresi...marcellus wrote:Stanojko wrote:Inace, ko sto rekoh, uzece i Viskonsin i Micigen... Mikele Korleone nikada ne gresi...
Dobiće Severinu kao i svake godine, pa neka leči hepatitise.
Similar topics
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
Page 3 of 23