Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
Page 23 of 23
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Re: Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
epikur37 wrote:dva brata wrote:tako i treba.asilovski wrote:sporazum, detant, nešto realno, svbakome svoja niša i razumijevanjedva brata wrote:pa više govorim vašom logikom, pola vas mašta o tome da rusija osvoji pola europe.bogomdani wrote:
mhhhh..Tk oto misli,osim u nekim dijabolicnim mozgovima na zapadu??
zasto uopce misliš,da Rusija pretendira na "pola europe"??
Trump je najavio okretanje unutarnjim stvarim,odnosno rebildanju Amerike,koja je dobrano u kurcu...
u kojim i cijim medijima se freneticno odbrojava vrijeme,dok "Rusi ne upadnu u Europu.."
yoda,nis s nicim..
ja mislim da smo pobjedom Trumpa osigurali mir.
to mi je bitno.
Malo će Ukrainci tu zapušit, oni su jadni i najvijali za Hillary, jebiga, ali ono.. izgubili su Krim, neka dogovore da im se vrati Donbass i adio. I neka kao Srbi maštaju da će vratiti Kosov/Krim u dalekog budućnoti i idemo
izda yoda ukre :D
a lipo smo ti govorili ne zalijeći se :D
Guest- Guest
za šta me upozoravaš... jes ti pročitao njegov upis... ajde horni ne seri... ak misliš banirat baniraj boli me kurac... reko sam onak kako mislim, ako bude dolazio na krilima četništva ja ću ga sasvim sigurno čekat i dočekat, i ako Bog da i riješit... a ti se ubuduće potrudi pročitat upise pa onda reagiraj promptno po redu... i nemoj se meni grozit, znaš da nema svrhe, neg odradi kak spada...Starhemberg wrote:Ok, zadnji put te upozoravam za ovakve upise. Sljedeći put ide ban.michaellcmacha wrote:gore po njega, mogo bi se zaigrati pa doć po ampulu koja ga još uvijek čeka.... :)))kaja wrote:Ja čak mislim da se on ne igra nego da je smrtno ozbiljan i vjeruje u tomichaellcmacha wrote:to se crvenkasti igra babaroge....kaja wrote:
Jeste dabome, sad je reko da ce vratiti Srbiji Kosovo na MTV ... al psss
Mozda i Hrvatsku , bar ono do kavlobaga i to..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
evo ti, al ubuduće sam traži i čitaj što je tko i u kojem kontekstu pisao....michaellcmacha wrote:aj si popuši majmune nepodojeni.... :)).... ima tko će četnike zaustaviti budi bez brige.... ne budeš kući na trešnjevku bar još 100 godina... a poslije nije ni bitno...;)crvenkasti wrote:Kosovo i Hrvatska su stvoreni i opstali do sad isključivo zahvaljujući neprestanim američkim pritiscima na Srbiju.
Ako, prema najavama u kampanji, Amerika promijeni politiku prema Srbiji, tko će četnike zaustaviti u njihovom divljačkom rušilačkom pohodu na nas?
Bez Amerike iza naših leđa, Srbija je jača od nas Šiptara i Hrvata.
2015-08-08
Nećeš se nikome metkom prijetiti. Ne zanima me o kome se radi. Nije ti prvi put, dakle, pazi za ubuduće.michaellcmacha wrote:za šta me upozoravaš... jes ti pročitao njegov upis... ajde horni ne seri... ak misliš banirat baniraj boli me kurac... reko sam onak kako mislim, ako bude dolazio na krilima četništva ja ću ga sasvim sigurno čekat i dočekat, i ako Bog da i riješit... a ti se ubuduće potrudi pročitat upise pa onda reagiraj promptno po redu... i nemoj se meni grozit, znaš da nema svrhe, neg odradi kak spada...Starhemberg wrote:Ok, zadnji put te upozoravam za ovakve upise. Sljedeći put ide ban.michaellcmacha wrote:gore po njega, mogo bi se zaigrati pa doć po ampulu koja ga još uvijek čeka.... :)))kaja wrote:Ja čak mislim da se on ne igra nego da je smrtno ozbiljan i vjeruje u tomichaellcmacha wrote:to se crvenkasti igra babaroge....kaja wrote:
Jeste dabome, sad je reko da ce vratiti Srbiji Kosovo na MTV ... al psss
Mozda i Hrvatsku , bar ono do kavlobaga i to..
Last edited by Starhemberg on 9/11/2016, 22:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
i nemoj me zajebavat više zbog tog debila...michaellcmacha wrote:evo ti, al ubuduće sam traži i čitaj što je tko i u kojem kontekstu pisao....michaellcmacha wrote:aj si popuši majmune nepodojeni.... :)).... ima tko će četnike zaustaviti budi bez brige.... ne budeš kući na trešnjevku bar još 100 godina... a poslije nije ni bitno...;)crvenkasti wrote:Kosovo i Hrvatska su stvoreni i opstali do sad isključivo zahvaljujući neprestanim američkim pritiscima na Srbiju.
Ako, prema najavama u kampanji, Amerika promijeni politiku prema Srbiji, tko će četnike zaustaviti u njihovom divljačkom rušilačkom pohodu na nas?
Bez Amerike iza naših leđa, Srbija je jača od nas Šiptara i Hrvata.
2015-08-08
gle jesam ti lijepo rekao... pročitaj informiraj se, i onda donosi zaključke i baniraj koliko te volja... naravno možeš ti i po svojoj volji ali sam uvjeren da nećeš jer nisi seronja...Starhemberg wrote:Nemichaellcmacha wrote:za šta me upozoravaš... jes ti pročitao njegov upis... ajde horni ne seri... ak misliš banirat baniraj boli me kurac... reko sam onak kako mislim, ako bude dolazio na krilima četništva ja ću ga sasvim sigurno čekat i dočekat, i ako Bog da i riješit... a ti se ubuduće potrudi pročitat upise pa onda reagiraj promptno po redu... i nemoj se meni grozit, znaš da nema svrhe, neg odradi kak spada...Starhemberg wrote:Ok, zadnji put te upozoravam za ovakve upise. Sljedeći put ide ban.michaellcmacha wrote:gore po njega, mogo bi se zaigrati pa doć po ampulu koja ga još uvijek čeka.... :)))kaja wrote:
Ja čak mislim da se on ne igra nego da je smrtno ozbiljan i vjeruje u to
eš se nikome metkom prijetiti. Nije ti prvi put, dakle, pazi za ubuduće.
2015-08-08
udba wrote:nije više US-a svjecki policajac, kome se kolje, neka se kolje.
Krenuo je Kennedyjevim stopama: - What kind of a peace do we seek? Not a pax Americana!
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
michaellcmacha wrote:
za šta me upozoravaš... jes ti pročitao njegov upis... ajde horni ne seri... ak misliš banirat baniraj boli me kurac... reko sam onak kako mislim, ako bude dolazio na krilima četništva ja ću ga sasvim sigurno čekat i dočekat, i ako Bog da i riješit... a ti se ubuduće potrudi pročitat upise pa onda reagiraj promptno po redu... i nemoj se meni grozit, znaš da nema svrhe, neg odradi kak spada...
Guest- Guest
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Similar topics
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
Page 23 of 23