Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
Page 8 of 23
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
Stanojko wrote:Pa narafski, kulturno i covecanski...marcellus wrote:Stanojko wrote:Jok, nego ce lepo da sedne sa Carom Bacuskom, zavale se u fotelju, popiju po picence, pitaju za zdravlje, rese podelu sveta i kako ce da izgleda za pola sata i posle toga odu u Boljsoj na koncert i posle toga na veceru i kurve...deda wrote:epikur37 wrote:Trump je pobijedio, Grabar-Kitarović i Plenković moraju promijeniti vanjsku i unutarnju politiku i neke svoje savjetnike[/size]
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/prvi-rezultati-trump-je-pobijedio-grabar-kitarovic-i-plenkovic-moraju-promijeniti-vanjsku-i-unutarnju-politiku-i-neke-svoje-savjetnike-971085
...........................
Kolinda nije spavala cijelu noć, muka, težina u stomaku :D
čim prisegne Trump će priznati poraz i proglasiti pobjedu Rusije
to se tako uvijek radilo dok je svijet još bio civilizirano mjesto...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Sad komotno možete u NATO...dzango wrote:Na kraju naši pobedili.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
NATO? buahahahahaha... EU, NATO...relikti proslosti :)Eroo wrote:Sad komotno možete u NATO...dzango wrote:Na kraju naši pobedili.
od II svjetskog rata svaki puta kad su republikanci dali predsjednika pala je proizvodnja i drastično porasla nezaposlenost.I to se sve poslije odrazilo na europu i čitav svijet.Misliš da će ovaj puta biti drugačije?udba wrote:vili40 wrote:da ja nastavim:
- pad američkog BDP
- rast nezaposlenosti u americi,milijuni će ostati bez posla
- vrlo vjerojatna nova svjetska kriza pa se mi u Hrvatskoj možemo(da smo pametni)već pripremati
- još veći kaos na svjetskim ratištima
Zašto? Pa reko je Tremp da će povuć snage iz raznih pripizdina i nek sami ratuju indijanci po drugim krajevima svijeta, reko je vratit firstmayty (prvomajsku) i ostale fabrike iz Kine, kako sad nezaposleni?
Svjecka kriza? Pa ako mi nismo navikli ko je? Furamo se na depresiju 8 godina dok su svi u međuvremenu već dva puta i ušli i izašli iz krize.
Za veći kaos se slažem, ali boli ga kurac za to, nije više US-a svjecki policajac, kome se kolje, neka se kolje.
vili40-
2015-08-02
http://jna-sfrj.forum-aktiv.com/t1258p750-zanimljivoStanojko wrote:NATO? buahahahahaha... EU, NATO...relikti proslosti :)Eroo wrote:Sad komotno možete u NATO...dzango wrote:Na kraju naši pobedili.
Onda požurite 'vamo, nema van druge.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
vili40 wrote:od II svjetskog rata svaki puta kad su republikanci dali predsjednika pala je proizvodnja i drastično porasla nezaposlenost.I to se sve poslije odrazilo na europu i čitav svijet.Misliš da će ovaj puta biti drugačije?udba wrote:vili40 wrote:da ja nastavim:
- pad američkog BDP
- rast nezaposlenosti u americi,milijuni će ostati bez posla
- vrlo vjerojatna nova svjetska kriza pa se mi u Hrvatskoj možemo(da smo pametni)već pripremati
- još veći kaos na svjetskim ratištima
Zašto? Pa reko je Tremp da će povuć snage iz raznih pripizdina i nek sami ratuju indijanci po drugim krajevima svijeta, reko je vratit firstmayty (prvomajsku) i ostale fabrike iz Kine, kako sad nezaposleni?
Svjecka kriza? Pa ako mi nismo navikli ko je? Furamo se na depresiju 8 godina dok su svi u međuvremenu već dva puta i ušli i izašli iz krize.
Za veći kaos se slažem, ali boli ga kurac za to, nije više US-a svjecki policajac, kome se kolje, neka se kolje.
Nije Hrvatska baš takva prčija i nesamostalna vukojebina da u toj mjeri ovisi o inostranim zbivanjima.
Mi smo u stanju i sami bez vanjske pomoći generirati krizu i proizvesti nezaposlenost. U doba kad Nijemci bilježe rekordni rast, naši iseljavaju, i prije, u doba njihovog privrednog čuda mi smo imali bonove i točkice.
Kad su demokrate, vlada umjetan rast, temeljen na balonima, zaduženjima, kad dođu konzervativni onda oni malo uvode reda pa je zato statistički lošije. Iz tog razloga se slažem, nama su bolji demokrati.
I sa Nijagara. Sve fin svet.Stanojko wrote:Srbi iz Cikaga i Pitsburga prelomili... :)dzango wrote:Na kraju naši pobedili.
Moji su oni što su protiv klana Klinton, koje podržava vaš šiptarski lobi.vuksadinare wrote:koji tvoji ?...Tvoji su vucic,nikolic,seselj,tadic...srbidzango wrote:Na kraju naši pobedili.
Sada ovi iz NATO mogu kud koji.Eroo wrote:Sad komotno možete u NATO...dzango wrote:Na kraju naši pobedili.
nisam mislio na nas nego na ameriku.Inače mi smo poseban slučaj.udba wrote:
Nije Hrvatska baš takva prčija i nesamostalna vukojebina da u toj mjeri ovisi o inostranim zbivanjima.
Mi smo u stanju i sami bez vanjske pomoći generirati krizu i proizvesti nezaposlenost. U doba kad Nijemci bilježe rekordni rast, naši iseljavaju, i prije, u doba njihovog privrednog čuda mi smo imali bonove i točkice.
Kad su demokrate, vlada umjetan rast, temeljen na balonima, zaduženjima, kad dođu konzervativni onda oni malo uvode reda pa je zato statistički lošije. Iz tog razloga se slažem, nama su bolji demokrati.
vili40-
2015-08-02
vućko, ti si dobar sa šiptarima i balijama,
kakva je situacija ne njihovim forumima
da li uopste neko prelistao
da li uopste neko prelistao
Guest- Guest
evo ja ću ti reći,napili se i oni ko i vi pa slavepizzon wrote:vućko, ti si dobar sa šitarima i balijama,
vili40-
2015-08-02
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
vili40 wrote:evo ja ću ti reći,napili se i oni ko i vi pa slavepizzon wrote:vućko, ti si dobar sa šitarima i balijama,
ne znam sta slave
mi slavimo nadu da ce usa politka biti uravnotezenija
Last edited by pizzon on 9/11/2016, 11:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
Stay calm and govern on?kic wrote:now rule baby
Uuu, nije dobro, znači biće prevremeni izbori, atentat, impičment ili nešto.
RH-NDH na koljenima:
Puhovski za Index: Hrvatska gubi Piranski zaljev zbog Melanije
POLITIČKI analitičar Žarko Puhovski komentirao je rezultate američkih predsjedničkih izbora i ulazak Donalda Trumpa u Bijelu kuću.
Puhovski je Indexu kazao kako su rezultati izbora bili potpuno neočekivani baš kao što je kaže, bio i Brexit.
"Izborne ankete su opet krivo prognozirale. Ovdje se radi se o svjetskoj krizi prognoze rezultata.
Pobijedio je čovjek kojemu je jedina kvalifikacija to što je amater. Trump nijedan dan nije bio na javnoj, državnoj ili vojnoj funkciji, a u roku 2 mjeseca dobiva najveću moć.
To amaterstvo je njegova prednost jer se u desnom populističkom ključu ostvarila serija ljevičarskih parola. Pobuna protiv establishmenta. Tamo je sve što dolazi iz Washingtona dočekao s prijezirom i treće realizirana je Maova formula "selo će pobijediti grad". Pobijedio je u dvije trećine kod ljudi koji nemaju fakultet jer se okrenuo reindustrijalizaciji. To mu je donijelo podršku prezrenih na svijetu tj. onih koji nisu bili primijećeni. To je taj paradoks.
Na vanjskoj politici nema pojma što bi trebao raditi. Nema simpatija za NATO te EU. Zapravo nema za nikog osim Putina koji zapravo postaje gospodar svijeta.
Hrvatska gubi Piranski zaljev zbog Melanije. I proturuske tendencije će izgubiti vjetar kojeg su imali u jedrima jer sigurno neće ići u sukob s Rusijom.
Sve u svemu Trump je nesposoban voditi SAD i ključno je pitanje njegova odluka tko će mu voditi vanjsku politiku. Tada će se znati kako stvari stoje", rekao je Puhovski.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/puhovski-za-index-hrvatska-gubi-piranski-zaljev-zbog-melanije/930909.aspx
Puhovski za Index: Hrvatska gubi Piranski zaljev zbog Melanije
POLITIČKI analitičar Žarko Puhovski komentirao je rezultate američkih predsjedničkih izbora i ulazak Donalda Trumpa u Bijelu kuću.
Puhovski je Indexu kazao kako su rezultati izbora bili potpuno neočekivani baš kao što je kaže, bio i Brexit.
"Izborne ankete su opet krivo prognozirale. Ovdje se radi se o svjetskoj krizi prognoze rezultata.
Pobijedio je čovjek kojemu je jedina kvalifikacija to što je amater. Trump nijedan dan nije bio na javnoj, državnoj ili vojnoj funkciji, a u roku 2 mjeseca dobiva najveću moć.
To amaterstvo je njegova prednost jer se u desnom populističkom ključu ostvarila serija ljevičarskih parola. Pobuna protiv establishmenta. Tamo je sve što dolazi iz Washingtona dočekao s prijezirom i treće realizirana je Maova formula "selo će pobijediti grad". Pobijedio je u dvije trećine kod ljudi koji nemaju fakultet jer se okrenuo reindustrijalizaciji. To mu je donijelo podršku prezrenih na svijetu tj. onih koji nisu bili primijećeni. To je taj paradoks.
Na vanjskoj politici nema pojma što bi trebao raditi. Nema simpatija za NATO te EU. Zapravo nema za nikog osim Putina koji zapravo postaje gospodar svijeta.
Hrvatska gubi Piranski zaljev zbog Melanije. I proturuske tendencije će izgubiti vjetar kojeg su imali u jedrima jer sigurno neće ići u sukob s Rusijom.
Sve u svemu Trump je nesposoban voditi SAD i ključno je pitanje njegova odluka tko će mu voditi vanjsku politiku. Tada će se znati kako stvari stoje", rekao je Puhovski.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/puhovski-za-index-hrvatska-gubi-piranski-zaljev-zbog-melanije/930909.aspx
Guest- Guest
udba wrote:Stay calm and govern on?kic wrote:now rule baby
kakav je potpedsjednik inace, nisam uopce pratio..
Sušta suprotnost. Killary je za njega mala maca.
ni ne trebaš,naši su pobijedili..kic wrote:udba wrote:Stay calm and govern on?kic wrote:now rule baby
kakav je potpedsjednik inace, nisam uopce pratio..
2014-04-12
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Similar topics
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
Page 8 of 23